30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

teşekkürler arkadaşım....birde ateş tablosunu indirdim ama dilini türkçe yapamıyorum.nasıl kullanacam anlamadım..bilginiiz varsa anlatırmısın acaba...boshayallersmile

LOVELİ ANLIYOR BU İŞLERDEN DÖNÜNCE BAKAR..

ateş tablosu ne demek?

nerelerdesin kız sen kaçak senii... ateş takibi yapılan bir tablo sanırım.. ben hiç kullanmadım.. arada uğra bi zahmet :))

Uguryorum kimsecikler olmuyor Geshenk ya...
zamanı tutturamıyorum galiba...
Bide cok sessiz buralar bi kaç gecedir...
Nerelerdesiniz. tatilde mi herkesler

arkadaşlar hepinizin cevabını okudum takip yapmamakla suçlayan arkadaşlarıma cevabım şudur ki gayet takipteyim ama 7/24 başında olamıyorum 3 yaşında hiperaktif bir kızım var ve bugün bir de üstüne komşularım baskın yaptılar çok yoğundum çok merak ettim ama hiç fırsat bulamadım bak saat 2 ben yatamadım cevaplarınıza bakmadan çünkü benim doktorum çok gıcık sadece yapmam gerekenleri söyleyip beni postalıyor ve öyle bir tavrı var ki soru bile soramıyorum ben 4 aydır korunmuyorum yani hiç olmuyor diye de düşünmüyordum hani daha olur diyordum çünkü kızım korunmayı bırakır bırakmaz olmuştu doktora mantar tedavisi için gittim doktor tesadüfen bebek düşünüyor musunuz dedi ben de evet ama 3 aydır korunmuyoruz henüz olmadı dedim

doktor da bir hormonlarına bakalım dedive progesteron testi istedi test sonucu 0,82 çıktı dr çok düşük olduğunu ve tedavisiz hamile kalamayacağımı söyledi yani benim tedavi sürecim tamamen tesadüf oldu yoksa ben neden olmuyor diye gitmedim doktora ve klomen verdi adetin 3.günü 1er tane 5gün iç dedi adetin 13.günü gel dedi tamam kullandım 13.gün gittim sağ ve solda 2 tane 15,5 mm yumurta var fena değil dedi ayın 19 21 23 25 i ilişki 26sında gel progesteron testi yaptır sonucuyla gel dedi şimdi bi 25i kaldı pazartesi gidicem doktora kasıklarımda ağrı var midem süpeeer bulanıyor ama zaten reglimden önce de çok bulanır benim midem

şimdi diyebilirsiniz ki senin bir tane çocuğun var evet şükürler olsun var Rabbim hepinize tattırsın ama işte annelik öyle bir duygu ki şimdi kızımın kardeşi olmayacak diye çok üzülüyorum bunu size nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ama onun yapayalnız kalacağını düşündükçe ağlamak geliyor içimden çünkü ben bu bebeği kızıma can yoldaşı olsun diye istiyorum yarın ben olmayabilirim ölebilirim o zaman birbirlerine tutunabilcek iki kardeş olsunlar istiyorum birbirlerini kollasınlar birbirlerinin suçlarını üstlensinler hatta birbirlerini kıskansınlar kavga etsinler ama o kardeşlik duygusunu tatsın istiyorum bu tarifi mümkün olmayan bir duygu...

her şeyin hayırlısı ama ağlamak geliyor içimden,benim kardeşimle yedi yaş var aramda o benden küçük erkek hiç problem olmadı aramızda ben 7 yaşındaydım doğduğunda ve hiç kıskanmadım o da çok mülayim bir çocuktur şimdi ayrı şehirlerde birbirimizi düşünüyor ve çokça özlüyoruz ama bu özlem çok kuvvetli ve güzel bir duygu biliyorum ki o orada ve o da biliyor ki ben buradayım işte bu duyguyu kızım da yaşasın istiyorum olmazsa tabii ki hayırlısı olsun Rabbim kızıma ömür versin off annelik gerçekten hem harika hem de çooook zor bir duygu işte kendinizden geçiyorsunuz bana kalsa ben 30 yaşındayım kızım Ecrin çook zor bir bebekti ve ben 3 yaşına getirene kadar çok yıprandım eşimle evliliğimizi bilemedik mesleğimi bıraktım Ecrin hala çok hareketli ve zor bir çocuk ama Rabbim ona sağlık versin hiiç önmeli değil gerisi ben 32 kg aldım hamilelikte ölüyordum yüksek tansiyon başladı hamileyken ellerim tutmadı sabahlara kadar uyuyamazdım Ecrin doğdu tam 40 gün hiç uyumadı abartmıyorum ama hiç ama hiç uyumadı çok gazlıydı moarıyordu kasılıyordu ölüyor diye çok ağladım 6 aysürekli kustu sabahtan akşama kadar kustu VE BEN ŞİMDİ BİR TANE DAHA BEBEK İSTİYORUM TÜM BU YAŞADIKLARIMA RAĞMEN SEZERYAN DİKİŞLERİME RAĞMEN ECRİN İN YARAMAZLIĞINA RAĞMEN HER ŞEYE RAĞMEN....çok duygusallaştım Rabbim ne olur bebek isteyen herkese nasip et hakkımızda hayırlısını ver,hepiniz için dua ediyorum kızlar..

hadi çok yazdım artık gidiyorum beni de alın aranıza mesajlarınızı takip ediyorum arkamdan dedikodu etmeyinkaydirigubbakcemile3 sadece her an giremeyebilirim benim canavar rahat vermiyor ayaktayken mecbur kaçak göçek giriyorum bu ay tedavi sonuç vermezse ki bence vermeyecek doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ağustosun 5i regl günüm..az kaldı hayalkırıklığı yaşamama,ama zaten ümidim de yok kim tutturmuş ki ilk seferinde..

arkadaşım şimdi anladın mı beni ben takipteyim öyle bi kere uğrayıp kaçanlardan değilim ve bir tek bilginize bile değer verdiğim için burdayım bu konuda çok cahilim uyuz bir doktorum var ve bilgiye açım ama her an burada olamayabilirim ben yokken site çöktüyse ve cevaplarınızda silindiyse ben bu konuda ne yapabilirim ayrıca ahettim lafını çok ciddiye almışsınız o şakaydı sonunda gülme işareti vardı ve takip olmayacak olsam yada umursamasam bir daha buraya uğramazdım bir harf öğretenin kölesiyim

hadfi bakalım kimse yokken geldim biii sürü yazdım şimdi sıra sizde yarın kızım öğle uykusuna yatar yatmaz gelmeye çalışacağım olmadı yine gece yarısı burdayım,görüşürüz arkadaşlarım

bu arada adım özge aslen balıkesirliyim ailem bursada yaşıyor 30 yaşındayım 4 yıllık evliyim eşim memur veteriner hekim manisa alaşehirde görevde dolayısıyla bi süre burdayız kendimi de tanıtayım da gidici olmadığıma ikna oluna.s

B

BENİM ADET TARİHİM 5 AĞUSTOS GELEMEZ İŞŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::teytey:

hani geldim yoksunuz hiçbiriniz olmas ki kardeşiiim bak gece 4te yattım sabah 10burdayım takibe geçeyim arkadaşlarım arkamdan olmas ki kardeşim demesin dedim ama hani herkesler uyuyor olmas ki yani soru soruyoruz cevap yokkaydirigubbakcemile2

aman buna da alınıp sallamayın arkamdan şaka yapıyorum şaka:hulya:
ama bakın geldim yani:gitme:

günaydın kızlar ama daha kimse gelmemiş(

NASILSIN ÖZLEM??

hadi anlat çabuk sen zaten merak ediyordum ben... her zaman olamayabilirim açtığımda görürüm anlat canım geldiğinde çok merak ettim seni nasıl geçti? rahattın inşallah..

Son düzenleme:
özdage geçmişi şimdi okudum döktürmüşsün. eferin :)))
seni tanıdığıma çok memnun oldum. uzaklarda yalnız hiperaktif çocuklu bir anne... Allah evladını bağışlasın ve yenisini nasip etsin yani kızına kardeş olsun inşallah... canım ne zaman girebilirsen yaz biz mutlaka okur cevap veririz.. sormak istediklerini sor herkes bilgisi dahilinde mutlaka yardımcı olmaya çalışır.. şakadan anlarız sen merak etme okuduysan görmüşsündür eğlencelidir bizim topic alınganlık seviyesizlik olmaz... hafta sonları çok fazla giren olmaz çünkü herkeste int yok evinde... gecede çok kayanatıyoruz da bu aralar toparlanamadı gececi ekip :)) tatilde olanlar tatilden dönüp adapte olamayanlar yorgunluk iş güç derken inşallah denk gelirsin geceyede muhabbet süper olur.. her telden var bizde.. dualarda var... herkes her şeyini rahatça paylaşabilir en yakınımızla konuşamadıklarımızı burada döküyoruz :))))))))) sende rahat ol tatlım içinden nasıl geliyorsa paylaş....
bende bugün sürekli olamayabilirim ama muahakkak arada açar bakarım...
görüşmek üzere...
sorularını bekliyoruz yerimseniben kaydirigubbakcemile3

NASILSIN ÖZLEM??

hadi anlat çabuk sen zaten merak ediyordum ben... her zaman olamayabilirim açtığımda görürüm anlat canım geldiğinde çok merak ettim seni nasıl geçti? rahattın inşallah..

Canım çok ii geçti korktugum gibi degildi bide zaten sürekli senin ve diger arkadaşların dediklerini düşünüp durdum.Hastanedeki hemşirelerde sagolsunlar çok moral verdiler bana.Aleti yerleştirirken biracık acıdı sonra acımadı bende kendimi kasmadım hiç çok gözümü kapadım senin dediklerini düşündüm dua ettim zaten 5 dk sürdü .Sonra 20 dk falan yattım orda sonra da eve geldim evde yattım.Bugünde işe geldim.Doktor dün akşam pazar,salı,perşembe ilişki önerdi.Zaten aşılama yaptı neden ilişki önerdiki ya normalmi önermesi?

evet canım normal.. banada demişti... hanginden olacağı belli olmaz. ihtimali değerlendiriyorlar işte.. sonuçta şu anda çatlamış olgun yumurtaların var... belki onların enjekte ettiğinden değilde normal ilişkiden tutar bellimi olur... siz doktoru dinleyin.. bende anlamsız bulmuştum ama söylediğinde sonradan düşündüm bir tane bile olsa sonradan yollanan sperm belki daha etkin olacak şansını arttırmaya çalışıyor...
her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim.. bak panik yapacak bişi yok dimi. artık rahat ol hiiiç sürekli aklında bu olmasın günlük hayatına devam et.. hadi inşallah tutar bakalım.. Rabbim yüzünü güldürsün canım...

Çok teşekkür ederim canım sizler olmasanız ben o kadar rahat olamazdım.Panik yapacak bişey yokmuş gerçekten.Bide ben yalnız girdim aşılamaya eşimi iş yerinden aradılar acil gitmesi gerekti ben yalnız kaldım orda garip garip ama Allaha şükür çok rahat geçirdim.Geçen ay normal denememizde çok heycan vardı ama bu sefer çok heycan yok.İnşallah rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.Sizlerde ii ki varsınız ne kadar teşekkür etsem az.

ne demek canım benim.
her zaman oluruzda.. keşke yakınında olsam o an yanına da gelirdim.
sanal alemde olsa destek veriyoruz birbirimize.. bende arkadaşlarımın çoook desteğini duasını almıştım tüp işleminde... bende hepimiz için tak tak niyetlenip okuyorum çünkü gerçekten çok isterim buradaki arkadaşlarıımın anne olmasını.. ben kendim olamasamda olanlara çok seviniyorum bu da mutlu ediyor beni çünkü bu istemenin bu duygunun ne olduğunu çok iyi biliyorum... Allahım bu duyguyu hepimize tattırsın inşallah...

Canım benim sende anne olucaksın inşallah bigün Allahtan ümit kesilmez.Dün hastanede beklerken bi kadınla tanıştım 24 senelik evlilermiş 12 sene ugraşmışlar bebek için olmayınca evlatlık bebek almışlar bi tane o bebek şimdi 12 yaşındaymış ve kadın 24 sene sonra (40 yaşındaymış) hamile kalmış kendiliginden.Ben o kadınla tanışınca daha ii anladım Allah büyük ol deyince oluyo yaş kaç olursa olsun.Vermiyosada vardır bi hikmeti.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.Herkese o güzel duyguyu tattırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…