teşekkürler arkadaşım....birde ateş tablosunu indirdim ama dilini türkçe yapamıyorum.nasıl kullanacam anlamadım..bilginiiz varsa anlatırmısın acaba...boshayallersmile
ateş tablosu ne demek?
insanları bazen anlamıyorum, soru soruyorlar, sonra bi daha uğramıyorlar, yani merak ediyorsan bence takip etmelisin,çünkü 1 kelimenin bile insan üzerinde ne kadar etkisi var, hakkaten prof olduk, burdaki kızların bilgisine gerçekten güveniyorum, herşeyi çok iyi biliyorsunuz. uzmanlarımızdan lovelide tatilde, gelseydi, şu benim ateş tablomada bi bakardı.
gıcık arkandan bir sürü yazdım, bütün sorularını cevapladım, ama sen okumadan site çöktü, bizim burası çok iyidir, sorularına tabiki cevap veririz, senin girdiğin zaman kimse olmayabilir, onun dışında birbirimize yardım için burdayız. ve seni en güzel şekilde aydınlatırız hepimiz tedavi görüyoz. Sen kimse yoksa bile sor, mutlaka birileri yazar.
Bkızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................ 19 ekim
3.sezen10.......................7 aralık
4.zeytin1007.................31 aralık
5.tilsim2............................6 ocak
6.ahsen_81....................11 ocak
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
aylint............................................ ... 21 temmuz
kahvelokum......................................23 temmuz
GESHENK........................................24 temmuz
kardelen5233................................... 15 ağustos
zerdal............................................ ..19 ağustos
divinity.......................................... ...?
çılgınkız......................................... . ?
ani…………...........……………….......?
Blackberry.......................................?
bbaran............................................ ?
librarian ..........................................?
edut.............................................. . ?
duygu7979......................................?
Esmeraldaa......................................?
masal0663.......................................?
kardelen.......................................... .?
kumsal..............................................?
lizbeth80......................................... .?
gizem79............................................?
dillara............................................. ...?
deniko............................................ ..?
enterasan........................................?
belenay..........................................?
tentation......................................... ?
ozdage............................................?
exporter...........................................?
hpt_honey........................................?(
MAŞALLAH LİSTEMİZEE
günaydın kızlar ama daha kimse gelmemiş(
NASILSIN ÖZLEM??
hadi anlat çabuk sen zaten merak ediyordum ben... her zaman olamayabilirim açtığımda görürüm anlat canım geldiğinde çok merak ettim seni nasıl geçti? rahattın inşallah..
Canım çok ii geçti korktugum gibi degildi bide zaten sürekli senin ve diger arkadaşların dediklerini düşünüp durdum.Hastanedeki hemşirelerde sagolsunlar çok moral verdiler bana.Aleti yerleştirirken biracık acıdı sonra acımadı bende kendimi kasmadım hiç çok gözümü kapadım senin dediklerini düşündüm dua ettim zaten 5 dk sürdü .Sonra 20 dk falan yattım orda sonra da eve geldim evde yattım.Bugünde işe geldim.Doktor dün akşam pazar,salı,perşembe ilişki önerdi.Zaten aşılama yaptı neden ilişki önerdiki ya normalmi önermesi?
evet canım normal.. banada demişti... hanginden olacağı belli olmaz. ihtimali değerlendiriyorlar işte.. sonuçta şu anda çatlamış olgun yumurtaların var... belki onların enjekte ettiğinden değilde normal ilişkiden tutar bellimi olur... siz doktoru dinleyin.. bende anlamsız bulmuştum ama söylediğinde sonradan düşündüm bir tane bile olsa sonradan yollanan sperm belki daha etkin olacak şansını arttırmaya çalışıyor...
her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim.. bak panik yapacak bişi yok dimi. artık rahat ol hiiiç sürekli aklında bu olmasın günlük hayatına devam et.. hadi inşallah tutar bakalım.. Rabbim yüzünü güldürsün canım...
Çok teşekkür ederim canım sizler olmasanız ben o kadar rahat olamazdım.Panik yapacak bişey yokmuş gerçekten.Bide ben yalnız girdim aşılamaya eşimi iş yerinden aradılar acil gitmesi gerekti ben yalnız kaldım orda garip garip ama Allaha şükür çok rahat geçirdim.Geçen ay normal denememizde çok heycan vardı ama bu sefer çok heycan yok.İnşallah rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.Sizlerde ii ki varsınız ne kadar teşekkür etsem az.
ne demek canım benim.
her zaman oluruzda.. keşke yakınında olsam o an yanına da gelirdim.
sanal alemde olsa destek veriyoruz birbirimize.. bende arkadaşlarımın çoook desteğini duasını almıştım tüp işleminde... bende hepimiz için tak tak niyetlenip okuyorum çünkü gerçekten çok isterim buradaki arkadaşlarıımın anne olmasını.. ben kendim olamasamda olanlara çok seviniyorum bu da mutlu ediyor beni çünkü bu istemenin bu duygunun ne olduğunu çok iyi biliyorum... Allahım bu duyguyu hepimize tattırsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?