30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

slm kizlar.sizin adinazina sevindim ama benim tüp iyi yati galiba erken adet oldum.ve sonra kan test yaptim.ilac alcaktim.dr. bekle dedi.sonra yumurlamisin dedi.yani ilaclar kaldi yani gecmi kaldim.ama 14 gel dedi annamadigim niye is gectikten sonra beni görmek istiyor.niye ultra sonda görmedi yumutrlama gününü.bu dr.delimi ya.cok kiziyorum ya.aslinda yumurladigina bana ilac vermesi lazimdi ya da iyne.yada spermleri yerlestirmesi lazimdi.ben bilmiyorum ya.simdi de gel pazartesi gel diyor bakariz.yani bir ay daha bosami gitti ya.moralim cok bozuk ya.gelcem yakinda trk.yeter ya almam dr.bir sey bilmiyorlar.neyse ya.of of

geshenk teşekkür ederim döktürme konusunda üstüme yoktur edebiyat mezunuyum zirA ama çalışmadığım için cevherlerim içimde çürüyüp gidiyorbenneyaptımki

sorularım vardı ama o kadar uzun yazdım ki tabi anlaşılamadı

1) ben 5 temmuzda regl oldum yumurtlama dönemim 12. günden itibaren başlamıyor mu ama bu uyuz doktor bana 19,21,23,25 günleri ilişki yazdı yani reglin 15.gününden başlattı ne alaka???????? kaçırttı bana bu adam yumurtlama dönemini herhalde :sinifsinif:

2)yumurtaların 15,5 mm fena diil dedi bu ne demek normali iyisi kaç olmalı ve neden bana çatlatma iğnesi falan vermedi?

3) progesteronum 0,82 idi bana tedavisiz olmaz dedi şimdi ayın 26sında yine progesteron yaptır sonucuyla gel dedi sürekli çağırıyor yumurtlama dönemi geçtikten sonra beni niye çağırıyor?

4) özel hastaneye gidiyorum testiydi girişiydi her seferinde para tabii biraz şüpheleniyorum gerekli mi çağırıyor gereksiz mi diye

yardımcı olursanız sevinirim

öpüyorum hepinizi Rabbim dualarınızı kabul etsin size benimki gibi akıllı zeki sağlıklı ama benimki gibi yaramaz cingöz ve hiperaktif olmayan bebekler versin.:ecrin_bebek:

avatarımdaki resim var ya bebeğimin içimden çıkıp dünyaya merhaba dediği anlarda çekildi 20 eylül 2007:ecrin_bebek:

selam kızlarr :)
arının dotunden ayrılamayanlar, elinde gazozla şaşkın kalanlarr, kırmızıları mavişletenlerr hepiciiinizi öperiim be yaaa. :1hug:

yazdıklarınıza cok guldum. kafede tek basımayım, amcalar tuhaf tuhaf bakıolar :))

özlem geçmiş olsun. inşlh tutar asılman. yaşantına normal devam et, ağır kaldırmamaya çalış sadce..

özgecik, hogeldıin. kızının aktifliği sana mı çekmiş acep recep? :)) bir gelmişsiin fırtına gibi gelmişsin :)) allahım kızına ömür versin sağlık versin. tez zamanda kardesıne kavuşturtsun..

ayilinmmm kırmızı diyruuumm sallaa diyruummm bsver diyruummm..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geshenkim ispanyamm nassen gulum. ne guzel sahip cıkıon topigeeee.. kızlar accuk ihmal edoilar sankim :)))) hele heleeeeee gözüm üstünüzdde haaaaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

zerdalim dilerim baskanın içine dogmıstur:Saruboceq::Saruboceq:

ay ıkı saattır okuom laptopun sarcı bıtıooo hızlı hızlı yazem dıom ama tık tık tık ıkı saatte yazabılıommm..
du bıtmeden bu mscı yollıım de devam ederım ssoorrraa

kızlar dun dohtur kuzenı zıyarete gıttık. gıtmısken nefes sıkısmamdan ötru muayene ole dıdım
akcıger filmi ekg tam kan tahlılı fılan yapıldı..

sonuçta bısı yokmus-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- pisikolocik deli olmuşum megersem :roflol::roflol:

eee bencaminle takılan ne olacaıdıııdelikafadulden

hayıt içmeyi ihmal ediyorum burda. daha dogrusu fırsat olmuyor.. sabahları erken baslanıyor gune , hemen kahvaltı fılan, sonrasında da yapılacaklara baslanıyor..

bizim buraları cok guzel. ovıtlerdeydık dun. meraklısına google ablaya baksın derim :)
ben yokken bakın kı catlamanıza sahit olmimm :))sempatiksalakcinni nihehe

aslanpençesini geçen gün kim diodu iyimiş die..neye ii geliodu o? yaylada her yerde var. iyise anneme toplatııriim de kurutiim diom

kardelenn kumsal sezenn zeytıınn ne var ne yok kızlarr ıyısınizz ıyısınnizz maslahhh. zeytın fıkralara çok guldum, sevaptır :)))

cılgıınn gesheennkk .. biz ne kadar candan gordek de yakın olmaya calişsak da adımız geeliinnnnn.. ellik var arada..

bi gun esimin ailesyle oturuoz kardesa anesı kuzeni filan var. geyık muhabbet kakara kıkırı derken bı mevzu acıldı, yaprak sarması tatlı fıstıklı mı guzel, etlı mı? seklınde geyıgın dıbı yanı :)
ben kayınvalidemin yaptıgını sevıyorum, esimin kuzen de otekı turlu.. biz o mu güzel bu mu, ben dıorum kı anneminki cok guzel vs derken kuzen bana; ya ... abla sen de bi dur, sonradan geldin...

kaldım ben oyle.. sonra kayınvalıdeme anlatıım mevzuyu, ağzının payını verdi...
ama gene de adın gelinnnn

yarın bi aksilik cıkmazsa kaplıcalara gitcez.. buranın kaplıcası dünyanın sayılı 5 kaplıcası arasındaymış. kadın hastalıklarına. kısırlığa filan da iyi geliomuş.. hele bi denicem bakalım :)

teyzem çok kötü allah sabır versin, dayanma gücü versin ona

kismeler yok şu an..

hepiciiinzi öptummm

Slm kızlar...bende geldim...bugün yeni gördüğüm bazı arkadaşlar var onlarada merhaba diyorum...benim kırmızılar gelmedi...bakalım inşallah bişeyler olur....doktorun hesabına göre bugün olmam gerekiyordu ama...inşallah belki bebiş gelir....ozdage senide arkadaşım olarak ekledim canım...inşallah kabul edersiniz...teşekkürler...:ecrin_bebek:

kabul ettim kızlar hepimiz arkadaşız artık :)
valla bütün gün ev işi yaptım camları sildim temizlik vs kasıklarımda bi ağrı dedim acep hamile miyim düşük felan yapmayım neyse şifayı kaptım tabii bi öksürük koştum acile vurdular iğneyi hamile isem ki bence değilim hiiiç içime doğmuyor bebecik orada neye uğradığını şaşıyordur gerçi daha ilişki haftasındayız nerden olacak bebecikşakkıdı

aman sakın kendine dikkat et güzelim...Allah korusun hasta felan olma...güzel dileklerin ve duaların için Allah Razı Olsun...inşallah bende sizler gibi annelik duygusunu tadarım...iyi geceler...:CüvCüv:

aman sakın kendine dikkat et güzelim...Allah korusun hasta felan olma...güzel dileklerin ve duaların için Allah Razı Olsun...inşallah bende sizler gibi annelik duygusunu tadarım...iyi geceler...:CüvCüv:

valla ilaç kullanıyorum ama bana doktorum adet günün geçene kadar istediğin ilacı kullanabilirsin yalnız olman gereken günü geçirince bi daha ilaç alma dedi

CEVAP1- sen daha geç yumurtluyor olabilirmisin? doktorun böle bir şüphesi var zannımca
CEVAP2- 15 mm. henüz küçük 20-21i olgun kabul ediyorlar.. çatlatma iğnesini olgunlaşınca veriyorlar. 36 saat sonra çatladığı için o günlerde de full ilişki..
CEVAP3- çünkü progesteron rahimim güçlü olması için gerekli yani döllenme olasılığına karşın alınan bir önlem düşük değil hep yüksek olması gerekli ki bebek tutunabilsin..
CEVAP4- her seferinde alınmaması gerekli.. ben prof lara bile giderken ilk görüşmede çoğu muayene ücreti bile almıyor.. kontrollerde yani yumurta takiplerinde asla ücret alınmıyor.. senin merkez acık paracı sanırım.. değiştir istersen sen orayı.

bildiklerimi yazdım.. diğer kızlarda kendi yorumunu mutlaka yapacaktır...

Ben çıkıyorum albüm hazırl adım bakmak isteyenlere duyurulur.

hemen bakacam. merak ettim :))

avatarımdaki resim var ya bebeğimin içimden çıkıp dünyaya merhaba dediği anlarda çekildi 20 eylül 2007:ecrin_bebek:

maşallah.. Allah uzun ömürler versin..

tentoşşşummmm canım hoşgelmiş..
buradayım evellalah... topic emin ellerde janem :)))
iyi barim temiz çıkmış sonuçlar oooh e o zaman kaybında yokkene hazır hemen bırak şu zehiri hımmm CADIARZU
kıss gülme emicelerin yanlarında bencaminlen adınız çıkacak oralarda kikirik çatlak deyin :)))))))))))))))))

hımmm elsin işte..
aslanpençesini kim yazdı bilmem ama sanırım kistler myomlar için kullanılan bir bitki civanperçemiylede karıştırıyorlar.. sen toplattır madem bol mutlaka lazım olur.
ovıtrel nedir anacım bakacam şunları bi yaziim..

canım yaaa... ne kadar zor anlar şu anlar teyzeciğin için.. Allahım dayanma gücü versin.. inşallah daha fazla yıkım almadan atlatır şu zor günlerini.. desteğinizi hiç çekmeyin tentoşum.. en çok insana ihtiyacı olduğu zamanlarda çünküm...

evet fırtına gibi eserim sölemesi ayıpzemuszemus

bundan sonra sen hızlı gonzales sin o zaman

inşallah canım.. bebiş olsun bebişşş.. bizde sevinelim coşalım :Saruboceq:

selam kızlaarrr.. vınnn buldum :) ıkı dk bakımm dıdım ama kısmeler yok geneee (

leylamecnun naberr :)

vaaaayy azmettin bak vınnn bilem bulmuşun... senden kaçarmı kıss... yerimseniben hadi az kaldı dönmene.. idare ettin iyi kötü bizi ihmal etmedin afferin sana kaydirigubbakcemile3 tabe zor gelir ayrılmak oralardan şimcik.. teyzende böle şimdi ya offff :1no2:

ya ben anlayamadım,geçen gün kanamam var,düşük falan,bişeyler yazmıştın,şimdi tüpten bahsediyosun,ben mi yanlış hatırlıyorum,açıklayabilirsen sevinirim.
yumurtlama dönemi her kadında değişen bir dönem,bazılarında 14,bazılarında daha erken,veya daha geç olabiliyo,hatta bazen,özellikle ilaç kullanırken kişinin kendi günleri bile değişebiliyo,ben bugüne kadar hep 14,günde çatlatma vurdururken,bu defa 12,gün vurdum mesela.
drlar 17 den sonrasında kendilerince değerlendirip,ona göre çatlatma veriyolar,yada kendi kendine çatlamasını bekliyolar ve günde iki milim büyüyo yumurta,ona göre hesaplayabilirsin.
zaten geshenkte yazmış,gerçi hepsini cvplamışta,sen kızıyon,bende cvp verim dedimaklinialirimsmileprogestan rahmi güçlendiren bi hormon,bebeğin rahim içerisindeki güvenliğini sağlıyo.
ve muayeneye gelince,bende özel hastaneye gidiyorum ve bugüne kadar gittiğim her birinde,ayrı yerlere gittim çünkü,on güne kadar kaç defa kontrolede gitsem,,yeni ücret almadılar,sonrasına sarkarsa o zaman alıyolar,senin merkezinde bi tuhaflık var.
rabbim vcümlemize,hayırlı sağlıklı,akıllı,uslu bebişler versin,olanlarınkinide uzun ömürlü eylesin inş.

canım,artık yumurtlama bebek derken,geshenkcimde ben gibi yanlış okumuş,vbende bakınca ovitrel diye gördüm,aklımızı bunlarla bozduk çünkü,meğer ovit miş.:roflol:
iyiyiz canım,teyzen için çok üzüldük,rabbim tez zamanda sarsın yaralarını.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…