ay evet bi sürü yazmışlarrr
güzeldiii bi güzel bakıldım vallla
LEYLAMECNUN
inşallah canım.. bebiş olsun bebişşş.. bizde sevinelim coşalım :Saruboceq:
yeni girdim nete..bütün arkadaşları selamlıyorum öncelikle...Güzel dileklerin için teşekkür ederim geshenk...kırmızılar hala gelmedi...bugün 6.cı gün...test yapacam ama boş çıkar diye korkudan yapamıyorum...biraz daha bekleyecem...hayırlısı bakalım...progestan ilacım biteli 6 gün oldu hala gelmedi kırmızılar...inşallah kırmızılar yerine bebiş gelir...:ecrin_bebek::CüvCüv:
ben geldimmmmmmmmmmm
evet fırtına gibi eserim sölemesi ayıpzemuszemus
ya ben anlayamadım,geçen gün kanamam var,düşük falan,bişeyler yazmıştın,şimdi tüpten bahsediyosun,ben mi yanlış hatırlıyorum,açıklayabilirsen sevinirim.
yumurtlama dönemi her kadında değişen bir dönem,bazılarında 14,bazılarında daha erken,veya daha geç olabiliyo,hatta bazen,özellikle ilaç kullanırken kişinin kendi günleri bile değişebiliyo,ben bugüne kadar hep 14,günde çatlatma vurdururken,bu defa 12,gün vurdum mesela.
drlar 17 den sonrasında kendilerince değerlendirip,ona göre çatlatma veriyolar,yada kendi kendine çatlamasını bekliyolar ve günde iki milim büyüyo yumurta,ona göre hesaplayabilirsin.
zaten geshenkte yazmış,gerçi hepsini cvplamışta,sen kızıyon,bende cvp verim dedimaklinialirimsmileprogestan rahmi güçlendiren bi hormon,bebeğin rahim içerisindeki güvenliğini sağlıyo.
ve muayeneye gelince,bende özel hastaneye gidiyorum ve bugüne kadar gittiğim her birinde,ayrı yerlere gittim çünkü,on güne kadar kaç defa kontrolede gitsem,,yeni ücret almadılar,sonrasına sarkarsa o zaman alıyolar,senin merkezinde bi tuhaflık var.
rabbim vcümlemize,hayırlı sağlıklı,akıllı,uslu bebişler versin,olanlarınkinide uzun ömürlü eylesin inş.
canım,artık yumurtlama bebek derken,geshenkcimde ben gibi yanlış okumuş,vbende bakınca ovitrel diye gördüm,aklımızı bunlarla bozduk çünkü,meğer ovit miş.:roflol:
iyiyiz canım,teyzen için çok üzüldük,rabbim tez zamanda sarsın yaralarını.olumunekankayizsmile
kardelen
canim bende anlamadim acikca.bana önce kendi dr.yoktu kanaman geldiginde kan test yaptilar bana kadin yanlis bilgi verdi beni cok korkutmustu.sonra kendi dr.geldi ultra sonuna bakti öyle bir sey olmadi dedi.ikincisi tüp yapcaklar.ama böyle önce igne yada ilac.sonra spermleri yerlestircekler.so sonra gecen hafta gene ultra sonuna ve kan aldi.sonra beni aradi dediki sen yumurtlamisin,bende sinirlendim ozaman iye görmedi yumurtladigimi yani ozaman ilac vermiyor.ama ben 10 günde yumurtlamisim cok erken.bana diyorki canim pazartesi gel .sinirlendigim olay da is gectikden sonra neden beni cagriyor.umarim aciklamisimdir.eger bilgin varsa bana yaz lütven.yani kafam cok karisik ya.
canım mesajını geç gördüm
ben tabloya göre yorum yapabiliyorum siteden anlamıyorum gün gün buraya ateşini yazsan yorumlarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?