30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

selamlar kızlar a.s.a.s.
hepinize hayırlı cumalar dilerim

sabah test yaptım ve her zamanki gibi çok net tek çizgi çıktı şutarafagitti

aylintcim üzülmedim cnm söz verdiğim gibi....nede olsa benim çocuğum aynı bana çekmiş inatmı inat kaydirigubbakcemile3
gel deyince gelmiyor git deyincede gitmez
armut dibine düşermiş demi sırnaşık şey sırnaşık şey

Kızlar bugün derslerim çok yoğun, hepiniz için dua ediyorum, siz de bize dua edin teyzeleri. Hepinizi öpüyorum. Çok yoruldum kızlar tüm gün laboratuvarda koşuşturuyorum. Akşamları ters dönüyorum. Yazdıklarınıza ilk fırsatta bakıcam. Herkesin cuması mubarek olsun...

kızlar size bir soru hani biz sebesiz anne olamaynlardanız ya ya aklıma takıldı acaba bizim yumurtalarımız istenildiği gibimi büyümüyor bebek oluşmuyor ya nedendir ki acaba ben hormon almak istemiyorum kürde uygulamak istemiyorum 1 yıldır sıkıldım ya muhakak bir sebebi vardır değilmi ?

selamm çıtırlarr

bak bu ilginçmiş...CADIARZU
ahanda biz de deniyos işteee...benim muayene korkum vardı. dürtüle dürtüle alışmaya başladım. yakında dürtülmezsem arıcam diye korkuyorum..
laelaelaelaelae
:roflol::roflol:
inşallah iyi çıkar sonuç çılgıncım
ya aynen bazen ben de tatlı uykum gelmişken.... kuruluk da oluyo öyle, spermler de yüzemiyo, aslında isteksiz olanlar boşuna gibi, istek olacakki spermler rahat ilerlesin. aslında orgazm da gebelik ihtimalini artırıyomuş
ne güzel,maşallah
du daha çıkmaz zaten canım ya, kırmızılar gelmedikçe ümidim var benim, üzülmediğine de sevindim, helal sanakaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan

benim de adetim gelmedi ya, hayırlısıyla biran önce gelsin de kontrol günüm de gelsin yaaaeyvahedigeldismile

tatlım allah kolaylk versin işini ve bebişini aksatma :))

ne güzelll yaa..Çok sevindim o arkadaş adına. darısı da bizlerin başına..salya sümük ağlayarak haber veririz genee..

gelmeyen adetten ümit kesilmezzz. :))

muhakkak bir sebebi yok. yumurta takibi yapılıyor işte büyüyor, çatlıyor ama olmadı mı olmuyor. şans da cok onemli, bir de stres işte..

insallah aylinim yaa..yarın gidicem bakalım gene.. dediğin dogru ama ne kadar istekli olursan o kadar yol da rahatlıyorrr :kedi:
senin de epey gecikti sanki. belki de gelmez. inatçı bi yumurta hapı dinlememiş olabilir:))

çılgınım bebbeğim benim nasılsın .)) ya aklıma ne geldi biliyormusun yüksek bir dağa çıkmak ve bağırmak yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye :) mart ayı kedilere yaradı bana yaramadı bu hafta salya sümük durumdaydım içim acıyordu kocacımda memelektinde ailevi sorunları var onları çözüyor eee bende bugün hamama gitim :)) ne yapayım moral olsun dedim bu kadar ağlamak yeter değilmi hımm dur sormadan söyleyyeim neden ağladığımı galiba eşimin yaşadığı stres bana yansıyor ve ben durduk yere ağlıyorum sebep bu olsa gerek :)

serpilciiimmmm.. iyiyim canım işte ne olsun be güzelim..
Kıyamam ben sanaa, diyorum yaa sana gülmek, coşmak yakışıyorr. ama ağlamak da rahatlamak için iyi geliyor di mi.. ohh iyi yapmışsıın. hersey üst üste gelmiş anladığım ondan boyle olmustur. ee adet de insanın hassaslaştırıyor bir de

sezen10 masalım ve çılgınım küstüm size ne birbirini öpüyorsunuz alalh alalhh biizde öpün ne bu aaaaaaaaaaaaaa küstümm size

doğru diyorsun gülüm ya sen bana bakma ben hem ağlar hem gülerim iki şeyi aynı anda yapan galiba türünün tek örneğiyim :)) sana bir sır vereyimmi ben hiç ama hiç mutlu değilim :)) ama emin ol buna bile gülüyorum :)) yaradandan en büyük dileğim bebek ama rabbimde vermiyor vardır bildiği isyanım yok ama ben çok yoruldum emin ol buna ne dr nede birşey yapıyorum sevgili kocamda yok haftasonu gelebilir ama oda yok özledim onu ve iki tatalı çocuğunu özlemle bekliyorum benim çocuğum olmadı ama şanslıyım iki tane dünya tatlısı oğlum var

çılgınım bugün eşime dedimki siizn köye kaymakam atanmış tebriklerinizi bekliyor :)) ne zaman uygun olacaksınız dedim :)) gülme krizine girdiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))))))))

nasıl yani, neden mutlu değilsin serpilim yaaa. :çok üzgünüm:
ben de yoruldum serpilim yaa hayatta hep zor elde ediyorum bazen gücüm tükeniyor ama şükredicez sabredicez. olacak senin bebişin ben buna cok eminim..çılgın dedi dersin..
bozma moralini nolur güzelimmm

çılgınım bugün eşime dedimki siizn köye kaymakam atanmış tebriklerinizi bekliyor :)) ne zaman uygun olacaksınız dedim :)) gülme krizine girdiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))))))))

yaa delisin sennnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

serpilim ben şimdi spora kaçıyorum, aksama donucem..beni özle anacımmm ..
byeeee

canım yaşamda yoruldum ben gerçi ölüm bintane diriye bedel olur ama yorgunum kuşum bebek olacakmı bilmiyorum ama rabbim sizgüzel gençlere nasip etsin önce bende olsada hoşl olmasada ben bir şeklde polyanacılık oynarım geçinir giderim derdim çocukda değil artık emin ol sanki çok şeye doydum ben sadce cidiid bir ara gaz lazım bana :)) varmı bildiğin iyi bir araba:lepi:

geldimmmm..
yaa tatlım ya ben olacağına inanıyorum senin benim ve burada bekleyen tüm güzel arkadaşların..hem bebek iyi ara gaz olur bence:)) sen sakın umutsuzluğa kapılma olur mu??
bu yaşamda yorulmamak hakkatten imkansız, senelerdir spor yaparım düzenli, biraz ara vermiştim sanki hiç yapmamış gibi basladım gene. bu bile zor yaniii..:sm_confused:
kocaman öpüyom senii.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…