ben de seni öpüyorum canımm nasılsın?çılgınım sezenim öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olumunekankayizsmile
bak bu ilginçmiş...CADIARZUben de ogrenicem bakalım. amaç suymus, rahim ağzında dollenmeye engel bir durum var mı? yumurta takibinde buna bakılmalıymıs..cogu doktor atlarmıs. iliski sonrasında rahim ağzından bişiler alıp, inceleyecek. spermler rahat hareket ediyor mu, rahim ağzı uygun duruma gelmiş mi, sperm allerjisi varmı onlara bakılıyormus. eğer rahime ulasmaya engel birşey varsa bosuna bu ilaçlar kullanılmıyor. asılama ya da tüp gibi yontemlere girişiliyor. yoksa normal devam.
olunca gorucez bakalım daha detaylı
:roflol::roflol:ahanda biz de deniyos işteee...benim muayene korkum vardı. dürtüle dürtüle alışmaya başladım. yakında dürtülmezsem arıcam diye korkuyorum..
laelaelaelaelae
inşallah iyi çıkar sonuç çılgıncımenteresan di mi?? işte bu testi genelde kısırlık konusunda uzmanlaşanlar yaparmış güya. evet doktor dedi ki sorun yoksa 6 ay kadar kendi yoluna bırakabiliriz. aman sorun morun olmasın.
valla parayı kenara atıyorum..tüp için, olur da lazım olursa. olmazsa onunla gezicemm:))
ya aynen bazen ben de tatlı uykum gelmişken.... kuruluk da oluyo öyle, spermler de yüzemiyo, aslında isteksiz olanlar boşuna gibi, istek olacakki spermler rahat ilerlesin. aslında orgazm da gebelik ihtimalini artırıyomuşbilmez miyim yorgunluğu. ben bazen resmen uyuyorum ya su mecburi çalışmalardaaa.. ama gene de başlayıncaya kadar, açılınıyor sanki.. sen beni dinle, benim doktorun dediği gibi entellektüel çiftlerde ilişki sıklığı az olabiliyor :))))
ona inat tazeleeee
Gerçi haklı, ayşe arman bu olayla ilgili yazmıştı yaa..senelerce birlikte olmayan çiftler varmış..
ne güzel,maşallahkızlar kk dan bir arkadşım vardı antalyada oturuyor yakın olmamıza rağmen sanal dostluğumuzu reela dökememiştik 1 yıldır tedavi oluyordu canılarım laproskide oldu aralık ayında dün ağlayarak beni aradı serpil abla hamileyim ama dış gebelik diye bende onu sakinleştirdim ve gerçek hamile olduğuna ikna ettim ve sabah beni tlfla aradı evet gerçek hamileymişim dedi çok güzel bir haber bu kızlarrr ona bize dua etmesini söyledim ne bileyim bunu sizlerle paylaşmak istedim işte darısı buradaki ve tüm bebbek isteyn cicilerin başına amişnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
du daha çıkmaz zaten canım ya, kırmızılar gelmedikçe ümidim var benim, üzülmediğine de sevindim, helal sanakaydirigubbakcemile5selamlar kızlar a.s.a.s.
hepinize hayırlı cumalar dilerim
sabah test yaptım ve her zamanki gibi çok net tek çizgi çıktı şutarafagitti
aylintcim üzülmedim cnm söz verdiğim gibi....nede olsa benim çocuğum aynı bana çekmiş inatmı inat kaydirigubbakcemile3
gel deyince gelmiyor git deyincede gitmez
armut dibine düşermiş demi sırnaşık şey sırnaşık şey
opuyorumnanaktanKızlar bugün derslerim çok yoğun, hepiniz için dua ediyorum, siz de bize dua edin teyzeleri. Hepinizi öpüyorum. Çok yoruldum kızlar tüm gün laboratuvarda koşuşturuyorum. Akşamları ters dönüyorum. Yazdıklarınıza ilk fırsatta bakıcam. Herkesin cuması mubarek olsun...
Kızlar bugün derslerim çok yoğun, hepiniz için dua ediyorum, siz de bize dua edin teyzeleri. Hepinizi öpüyorum. Çok yoruldum kızlar tüm gün laboratuvarda koşuşturuyorum. Akşamları ters dönüyorum. Yazdıklarınıza ilk fırsatta bakıcam. Herkesin cuması mubarek olsun...
kızlar kk dan bir arkadşım vardı antalyada oturuyor yakın olmamıza rağmen sanal dostluğumuzu reela dökememiştik 1 yıldır tedavi oluyordu canılarım laproskide oldu aralık ayında dün ağlayarak beni aradı serpil abla hamileyim ama dış gebelik diye bende onu sakinleştirdim ve gerçek hamile olduğuna ikna ettim ve sabah beni tlfla aradı evet gerçek hamileymişim dedi çok güzel bir haber bu kızlarrr ona bize dua etmesini söyledim ne bileyim bunu sizlerle paylaşmak istedim işte darısı buradaki ve tüm bebbek isteyn cicilerin başına amişnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selamlar kızlar a.s.a.s.
hepinize hayırlı cumalar dilerim
sabah test yaptım ve her zamanki gibi çok net tek çizgi çıktı şutarafagitti
aylintcim üzülmedim cnm söz verdiğim gibi....nede olsa benim çocuğum aynı bana çekmiş inatmı inat kaydirigubbakcemile3
gel deyince gelmiyor git deyincede gitmez
armut dibine düşermiş demi sırnaşık şey sırnaşık şey
kızlar size bir soru hani biz sebesiz anne olamaynlardanız ya ya aklıma takıldı acaba bizim yumurtalarımız istenildiği gibimi büyümüyor bebek oluşmuyor ya nedendir ki acababen hormon almak istemiyorum kürde uygulamak istemiyorum 1 yıldır sıkıldım ya muhakak bir sebebi vardır değilmi ?
selamm çıtırlarr
bak bu ilginçmiş...CADIARZU
:roflol::roflol:
inşallah iyi çıkar sonuç çılgıncım
ya aynen bazen ben de tatlı uykum gelmişken.... kuruluk da oluyo öyle, spermler de yüzemiyo, aslında isteksiz olanlar boşuna gibi, istek olacakki spermler rahat ilerlesin. aslında orgazm da gebelik ihtimalini artırıyomuş
ne güzel,maşallah
du daha çıkmaz zaten canım ya, kırmızılar gelmedikçe ümidim var benim, üzülmediğine de sevindim, helal sanakaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
benim de adetim gelmedi ya, hayırlısıyla biran önce gelsin de kontrol günüm de gelsin yaaaeyvahedigeldismile
serpilciiimmmm.. iyiyim canım işte ne olsun be güzelim..
Kıyamam ben sanaa, diyorum yaa sana gülmek, coşmak yakışıyorr. ama ağlamak da rahatlamak için iyi geliyor di mi.. ohh iyi yapmışsıın. hersey üst üste gelmiş anladığım ondan boyle olmustur. ee adet de insanın hassaslaştırıyor bir de
çılgınım bugün eşime dedimki siizn köye kaymakam atanmış tebriklerinizi bekliyor :)) ne zaman uygun olacaksınız dedim :)) gülme krizine girdiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))))))))
nasıl yani, neden mutlu değilsin serpilim yaaa. :çok üzgünüm:
ben de yoruldum serpilim yaa hayatta hep zor elde ediyorum bazen gücüm tükeniyor ama şükredicez sabredicez. olacak senin bebişin ben buna cok eminim..çılgın dedi dersin..
bozma moralini nolur güzelimmm
yaa delisin sennnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
serpilim ben şimdi spora kaçıyorum, aksama donucem..beni özle anacımmm ..
byeeee
canım yaşamda yoruldum ben gerçi ölüm bintane diriye bedel olur ama yorgunum kuşum bebek olacakmı bilmiyorum ama rabbim sizgüzel gençlere nasip etsin önce bende olsada hoşl olmasada ben bir şeklde polyanacılık oynarım geçinir giderim derdim çocukda değil artık emin ol sanki çok şeye doydum ben sadce cidiid bir ara gaz lazım bana :)) varmı bildiğin iyi bir araba:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?