:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
bilmiyom ya. bu aralar ben de kendimi çook mmutsuz, sürekli yorgun hissediyorum. hiç bisi yolunda gitmiyor.. depresyona gircem die de tırsıorum. doğru dürst kimseyle görüsmek gelmiyor içimden...sürekli birilerine öfkelenecek bisiler buluyorum filan falan :1rolleyes:
neyse ki bu topik var. içimi döküp rahatlıyorum valla. bi de yanlız olmadığını bilmek..
hani dısardakiler kusuru sende bulur, anlamaz ya " ay kafana takıon olmuyo da bik bik bik"
neyseki burada anlasılabiliyoruz
:1rolleyes::1rolleyes:
ha bi de şu an içerde tosur tosur uyuyan bi kocam var. buna da çok şükür di mi :dance::dance::sm_cool::sm_cool:arkadaşlarımın çoğu hala bekar
canım kıyamam sana küsme bak seni öpmeden yatamadım..iyi gecelersezen10 masalım ve çılgınım küstüm sizene birbirini öpüyorsunuz alalh alalhh biizde öpün ne bu aaaaaaaaaaaaaa küstümm size
canım ya ben seni görmemişim akşam zaten çok uykum vardı sinemadan gelmiştik bir bakayım dedim yattım hemen sonra tüh:-(ühüü sezen de sessiz sedasız gitti galibaa..
ben de yatıyorum..iyi gecelerrrr
canım kıyamam sana küsme bak seni öpmeden yatamadım..iyi geceler
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
bilmiyom ya. bu aralar ben de kendimi çook mmutsuz, sürekli yorgun hissediyorum. hiç bisi yolunda gitmiyor.. depresyona gircem die de tırsıorum. doğru dürst kimseyle görüsmek gelmiyor içimden...sürekli birilerine öfkelenecek bisiler buluyorum filan falan :1rolleyes:
neyse ki bu topik var. içimi döküp rahatlıyorum valla. bi de yanlız olmadığını bilmek..
hani dısardakiler kusuru sende bulur, anlamaz ya " ay kafana takıon olmuyo da bik bik bik"
c
ha bi de şu an içerde tosur tosur uyuyan bi kocam var. buna da çok şükür di mi :dance::dance::sm_cool::sm_cool:arkadaşlarımın çoğu hala bekar
aylint inşallhh adetin gelmezde bebişin gelir dualarımız seninle canım
valla kızlar ihtimal vermiyorum ama inşallah diyim,hayırlısı... o diil de yanmam var ya, korunurken çok iyiydim,hiç sıkıntı yoktu, korunmayı bırakcamya, başlar idrar yolları, deniz yolları hata vermeye!:umursamaz: enfeksiyon var galibainsallah aylinim yaa..yarın gidicem bakalım gene.. dediğin dogru ama ne kadar istekli olursan o kadar yol da rahatlıyorrr :kedi:
senin de epey gecikti sanki. belki de gelmez. inatçı bi yumurta hapı dinlememiş olabilir:))
canım ya, hayat zor be yahu.. ben de bu günlerde olur olmadık gözümden yaşlar geliyo... bu hap hormonlarımı salladı yamafoldumbençılgınım bebbeğim benim nasılsın .)) ya aklıma ne geldi biliyormusun yüksek bir dağa çıkmak ve bağırmak yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye :) mart ayı kedilere yaradı bana yaramadı bu hafta salya sümük durumdaydım içim acıyordu kocacımda memelektinde ailevi sorunları var onları çözüyor eee bende bugün hamama gitim :)) ne yapayım moral olsun dedim bu kadar ağlamak yeter değilmi hımm dur sormadan söyleyyeim neden ağladığımı galiba eşimin yaşadığı stres bana yansıyor ve ben durduk yere ağlıyorum sebep bu olsa gerek :)
yumurtlamadım bile serpilim ya,ne müjdesi diyoruuuuumaylinttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt yakalayamdım seni hadi bakalım müjdeli haberini bekliyorummmm
canım,hayırlısı, inşallah çooook şeker sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olsun ama ne mutluki bize çok sevdiğimiz,bizi seven eşlerimiz var,onlar da bizim koca bebeğimiz,şükredecek şeyleri görmeye çalışalım,ama çok iyi anlıyorum seni, herşeyin yeri ayrı di midoğru diyorsun gülüm ya sen bana bakma ben hem ağlar hem gülerim iki şeyi aynı anda yapan galiba türünün tek örneğiyim :)) sana bir sır vereyimmi ben hiç ama hiç mutlu değilim :)) ama emin ol buna bile gülüyorum :)) yaradandan en büyük dileğim bebek ama rabbimde vermiyor vardır bildiği isyanım yok ama ben çok yoruldum emin ol buna ne dr nede birşey yapıyorum sevgili kocamda yok haftasonu gelebilir ama oda yok özledim onu ve iki tatalı çocuğunu özlemle bekliyorum benim çocuğum olmadı ama şanslıyım iki tane dünya tatlısı oğlum var
işte ben de böyle hissediyorum, bana,eşime,bize yeni bi soluk, mutluluk getirecek inşallah bebek, işte şimdi tam da yeri, ihtiyacımız olan bu dediğim yerdeyim,Allah hayırlısını versin ama, hayırlı değilse vermesin. hayatta hayırsız evlat kadar zor çok az şey vardır sanırım...canım yaşamda yoruldum ben gerçi ölüm bintane diriye bedel olur ama yorgunum kuşum bebek olacakmı bilmiyorum ama rabbim sizgüzel gençlere nasip etsin önce bende olsada hoşl olmasada ben bir şeklde polyanacılık oynarım geçinir giderim derdim çocukda değil artık emin ol sanki çok şeye doydum ben sadce cidiid bir ara gaz lazım bana :)) varmı bildiğin iyi bir araba:lepi:
çılgın,fazla spor da hamile kalmayı zorlaştırıyor.. bence çok hafif yeterli,öteye geçme bu dönem..geldimmmm..
yaa tatlım ya ben olacağına inanıyorum senin benim ve burada bekleyen tüm güzel arkadaşların..hem bebek iyi ara gaz olur bence:)) sen sakın umutsuzluğa kapılma olur mu??
bu yaşamda yorulmamak hakkatten imkansız, senelerdir spor yaparım düzenli, biraz ara vermiştim sanki hiç yapmamış gibi basladım gene. bu bile zor yaniii..:sm_confused:
kocaman öpüyom senii.olumunekankayizsmile
aynen..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
:roflol:oyle çok şükür tabii..elimizdekinin kıymetini bilelim..:1rolleyes:
ama o dediklerin bana da basıyor arada. özellikle doktorun kapısında 1 saat bekleyince olumlu düşünceler cinlerin tepeme toplanmasıyla son bulabiliyor.
bak şimdi ben yarın koştura koştura içimdeki spermleri öldürüyor muyum, uygun bir ortam sağlayabilip güzel bakabiliyor muyum testini yaptırıcam. kimbilir kaç saat doktorun kapısında tırnaklarımı yicem.. ondan sonra da gidip içicem öf ne bu yaa
:içelim:
burada geçenlerde bir topik gördüm. çocugu olduğu için dışlanan kadınlar gibi bişi. bu sorunları geçersek o soruna transfer oluruz belki bir gün. sorun bitmez yanii.
o yüzden depresyona girmeyelim. çıkamayız vallaaaa -tatlicadiarzu-
aylint
canım nerden biliyorsun yumurtlamadığını bunları bizim bilmemiz çok mümkün değil sen bakma buradaki bilgi kirliliğine bende hep diyorum tek ihtiyacım bebek beni yaşama sımsıkı bağlayacak sonra kendime geliyorum hayırlı sağ salimse olsun yoksa olmasın canımn hormonlarımız bize cidiid oyunlar oynuyor ama bu oyunları oynattıranlarda bizler değilmiyiz o kadar kafaya takarsak ve saçma sapan bilgi edinmeyed kalakarsak sonumuz bu olur ben artık kafayı çizmiş durumdayım bunuda iyi farkediyorum bu olumsuz döngüden yine benim kendi çabalarımla çıkacağımıda biliyorum her ay bu depresif halden memnun değilim bugün abdestimi alıcam ve yasinimi okuyucam bebek olayını rafa kaldırdım aksi takdirde beni bakırköye kaldıracaklar bundan adım gibi eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?