30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

bilmiyom ya. bu aralar ben de kendimi çook mmutsuz, sürekli yorgun hissediyorum. hiç bisi yolunda gitmiyor.. depresyona gircem die de tırsıorum. doğru dürst kimseyle görüsmek gelmiyor içimden...sürekli birilerine öfkelenecek bisiler buluyorum filan falan :1rolleyes:

neyse ki bu topik var. içimi döküp rahatlıyorum valla. bi de yanlız olmadığını bilmek..
hani dısardakiler kusuru sende bulur, anlamaz ya " ay kafana takıon olmuyo da bik bik bik"

neyseki burada anlasılabiliyoruz

:1rolleyes::1rolleyes:

ha bi de şu an içerde tosur tosur uyuyan bi kocam var. buna da çok şükür di mi :dance::dance::sm_cool::sm_cool:arkadaşlarımın çoğu hala bekar

oyle çok şükür tabii..elimizdekinin kıymetini bilelim..:1rolleyes:
ama o dediklerin bana da basıyor arada. özellikle doktorun kapısında 1 saat bekleyince olumlu düşünceler cinlerin tepeme toplanmasıyla son bulabiliyor.
bak şimdi ben yarın koştura koştura içimdeki spermleri öldürüyor muyum, uygun bir ortam sağlayabilip güzel bakabiliyor muyum testini yaptırıcam. kimbilir kaç saat doktorun kapısında tırnaklarımı yicem.. ondan sonra da gidip içicem öf ne bu yaa
:içelim:
burada geçenlerde bir topik gördüm. çocugu olduğu için dışlanan kadınlar gibi bişi. bu sorunları geçersek o soruna transfer oluruz belki bir gün. sorun bitmez yanii.
o yüzden depresyona girmeyelim. çıkamayız vallaaaa -tatlicadiarzu-

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERı

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli.................... 9. haftamız
2.neşemeşe............ 8. haftamız

VE BEKLENMEYEN ADETLERıMıZ...BıRBıRıMıZ ıÇıN EDECEĞıMıZ DUALARIN KABUL OLMASINI DıLEYEREK

lalehan...............................9 Mart umutlar bir dahaki aya inşallah canım

aylint.................................10 mart

divinity..............................10-12 mart

masal0663...........................15 mart

belenay................................15 mart

ani…………………………......18 mart

duygu7979..........................19 Mart

tentation..............................25 mart

çılgınkız...............................27 mart

sezen10..............................2 nisan

librarian .............................?

kumsal................................?

edut....................................?

arkadaşlar herkes bunu kopyalayıp adet tarihlerini yazarsa çoooooooooook sevinirim sıraya da koyarız gün gün...
sırası gelen arkadaşımız için ayrıca duasını ederiz....
dualarımızın şimdiden kabul olsun...Allah muradımızı tez zamanda versin :CüvCüv

ŞUBATIN SON HAFTASI ıTıBARıYLE YASıN GURUBU

nesemese...... .......36
loveli........ .............12
Serpil02507 ....... ...21
çılgınkız ................. 7 2 tane ekledim
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... .........14
masal0663 ............. 6 1 tane ekledim
lalehan ....... ...........1
tentation..................1
duygu7979...............2
TOPLAM .............. 104

Hadi kızlar 1/5 i gitti maşallah...
Allah kabul etsin....AMıııııııııııııııııNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
kimseyi bulamadım, bari bi işe yarayım dedim, yasin listemiz 11.03 te kalmış.. bu arada başka okuyan var mıydı??

canım sana katılıyorum ben 1 haftadır ağlama nöbetlerindeyim kas ağrıları mide ağrıları yaşıyorum içimden hiçbirşey gelmiyor bunun adı depresayon kimse anlamıyor birtek bu topic yani sanal dünya anlıyor bana önerileri çık gez dolaş spor yap vs vs vs amanım hepsi akıllı benim aklım yok sanki bunları düşünecek kadar bende diyorumki iyiki burası var ben burada mutluyum :umursamaz:

bi cee yapayım :)
aylint inşallhh adetin gelmezde bebişin gelir dualarımız seninle canım

insallah aylinim yaa..yarın gidicem bakalım gene.. dediğin dogru ama ne kadar istekli olursan o kadar yol da rahatlıyorrr :kedi:
senin de epey gecikti sanki. belki de gelmez. inatçı bi yumurta hapı dinlememiş olabilir:))
valla kızlar ihtimal vermiyorum ama inşallah diyim,hayırlısı... o diil de yanmam var ya, korunurken çok iyiydim,hiç sıkıntı yoktu, korunmayı bırakcamya, başlar idrar yolları, deniz yolları hata vermeye!:umursamaz: enfeksiyon var galiba
canım ya, hayat zor be yahu.. ben de bu günlerde olur olmadık gözümden yaşlar geliyo... bu hap hormonlarımı salladı yamafoldumben
aylinttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt yakalayamdım seni hadi bakalım müjdeli haberini bekliyorummmm
yumurtlamadım bile serpilim ya,ne müjdesi diyoruuuuum
canım,hayırlısı, inşallah çooook şeker sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olsun ama ne mutluki bize çok sevdiğimiz,bizi seven eşlerimiz var,onlar da bizim koca bebeğimiz,şükredecek şeyleri görmeye çalışalım,ama çok iyi anlıyorum seni, herşeyin yeri ayrı di mi
işte ben de böyle hissediyorum, bana,eşime,bize yeni bi soluk, mutluluk getirecek inşallah bebek, işte şimdi tam da yeri, ihtiyacımız olan bu dediğim yerdeyim,Allah hayırlısını versin ama, hayırlı değilse vermesin. hayatta hayırsız evlat kadar zor çok az şey vardır sanırım...
çılgın,fazla spor da hamile kalmayı zorlaştırıyor.. bence çok hafif yeterli,öteye geçme bu dönem..
aynen..
:roflol:

aylint

canım nerden biliyorsun yumurtlamadığını bunları bizim bilmemiz çok mümkün değil sen bakma buradaki bilgi kirliliğine bende hep diyorum tek ihtiyacım bebek beni yaşama sımsıkı bağlayacak sonra kendime geliyorum hayırlı sağ salimse olsun yoksa olmasın canımn hormonlarımız bize cidiid oyunlar oynuyor ama bu oyunları oynattıranlarda bizler değilmiyiz o kadar kafaya takarsak ve saçma sapan bilgi edinmeyed kalakarsak sonumuz bu olur ben artık kafayı çizmiş durumdayım bunuda iyi farkediyorum bu olumsuz döngüden yine benim kendi çabalarımla çıkacağımıda biliyorum her ay bu depresif halden memnun değilim bugün abdestimi alıcam ve yasinimi okuyucam bebek olayını rafa kaldırdım aksi takdirde beni bakırköye kaldıracaklar bundan adım gibi eminim

canlar hayırdır burada bir kasfet sezdim ne oldu havalardandır değil mi ben de çok asabileştim valla tutarsız bazende şeker gibiyim
sizi çok öptüm güzellerim

neşem serpilim sezenim çılgınım tentaniom aylintim belenayım hepinizi bol bol öpüyorum
üç yasin yazar mısınz

haklısın ama sanırım bugün gelicek kırmızılar, belli etmeye başladı kendini.. bu hiç canımı sıkmıyo da şu yanma sıkıyo. ben evliliğin ilk dönemlerinde her sızım olduğunda bilinçsizce antibiyotik kullandım doktora gitmeden ve biliyosun-artık ben de biliyorum- bu da vajinanın doğal florasını bozup enfeksiyona açık hale getiriyo.. ben bundan çekiyorum şimdi. iki ay önce dr bunun için fitil vermişti ve şimdiye kadar gayet iyiydim ve seviniyodum ama yine olunca moralim sıfıra düştü. belki dra gitmediğimden enfeksiyonlarım başka zararlar da verdi ondan bebek olmuyo diye de korkuyorum... bakalım doktora tüm endişelerimi anlatıcam... şu adet bi başlasaydı hayırlısıyla.
ve biliyo musun,şöyle bi baksana hepimizin yazdıklarına ortak noktamız depresif ruh halimiz ve kafaya takmamız herşeyi... neşeli görünmeye çalışıyoruz ama içimizde fırtınalar kopuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…