30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

valla doktorllar daha iyi bilir mi bilemiyorum canım benim şurda sizden öğrendiğimi doktorum anlatamadı bana sağolun iyiki varsınız ilaç kullamamak en iyisi ama işte bronşit bu başka türlü geçmez çare yok ne yapalım kaderde ne varsa onu yaşayacağız biz elimizden geleni yapıyoruz bak burada çırpınıyoruz hem kendimiz hem başkaları için artık gerisi Rabbimizin takdiri..

Rabbim bu duyguyu inşallah bizlerede yaşatır canım...bunlar güzel yorgunluklar...:Saruboceq:

Yok canım hep duyduğumuz şeyler de, nasılmış tadını bilmiyoz işte,:ecrin_bebek: bilirmiyiz bilmezmiyiz orasınıda allah bilir:1rolleyes:, bizim istememizle olmuyor, allah verecek, o biliyo hangi kullarına vereceğini.:Saruboceq: Daha bizim zamanımız var sanırım.

canlarım ben çıkmak zorundayım akşama misafir var ecoş(ecrin) uyuyor fırsat bu fırsat pasta börek olayı sizi çok öpüyorum akşama misafirler gidince gelirim inşallah..

canım.. biz varız bak.. istediğini yaz dertleş... ne kadar güzel demişsin dargınlık konusunda..
özlüyoruz seni lalehan o güzel şiirleri yazıp çıkıyorsun hemen..
ellerine sağlık...

sanadaaaa... harikaaa...

beklenmeyendi heee.. ama geldi namussuz :))))) kıss aynı gün dedim ya benimde geliyo diye uykucuuuuuuuu..... aklın hep gazozda tabii :))))))))

takip etmiyorki hanım.. nassı listeciyse artıkın :1closedeyes:

yani şimdi döllenebilmiş midir yani her şey bu progesterona mı bağlıydı bu yükselince olur mu yoksa bu sadece olma olasılığını biraz arttıran bişey mi arkadaşım

yooo.. o sadece tutunması için gerekli.. döllenmesiyle alakalı deel

eferimmm.. ahada gozüme girdin alkisalkisalkis

IIIıhhhh olmaz... lmaz: günaaahh.... kandillerde arife günlerinde yapmayınız der ilmihaller...

bi kere 9 gün gecikmiştim de hamileyim sanmıştık, sevgili kocacım ne dedi beğenirsin, "şimdi 9 ay hiç mola yok ne güzel" !!! :)))))))))))))

gazoz düşkünleri siziiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

ayyyy sen ne güzel şeyler yazmışsın kıııızzz.... ben bilem bi hoş oldum... :1rolleyes:
senin gibi bir sapıtıkta neler varmış vay bee :)))) :roflol: sırnaşık şey
inşallah hayalin gerçek olur bitanem boshayallersmile

kıs ağlatcan beni delüüü..
sulandım bak..:sinifsinif:
olumlu düşünmeye çalışıyorum inan..ama ne biliim işte..
eksik hissetmek ne kelime..eksiğim bu konudaa..o kesin artık..-tatlicadiarzu-

ee ben o zaman bir HİÇ im...

evet :1no2: zaman yokkk.. ittirmek kaktırmak son çabalar.. ne varsa koşturmaca yaptık halende yapmaktasınız haklı olarak.. ben bıraktım.. umrumda da değil artık..

iyi geceler kıslarrr..
siz beni pozitif yaparsınız di mi?
öpüyom

yaparız tabe kıss... senin fazlan var eksiğin yok tatlım.

yakalarım.. gagalarım.. delikafadulden kaçırmam...kaydirigubbakcemile

he he heh heeeee :hooray: ole ole oleyyy :hooray: PROF oldum.... yuppiiiiiii.....

bir rivayete göre gebelik belirtileri de adetle aynıymış... belkim hamilesindir hımmm... bilmiyorumkismile

neden böyle düşündünki... her zaman aynı olamaz zaten yumurta günün... 11 mm den az az gelişse günde 1 mm mesela 15 falan olur daha hadi 17 olsun yumurtan çatlamazki..

burdaaaa

ee klomeni vermiş çocuk olsun diye iştee... yani yumurtanı büyütecek sonrada çatlatıp döllenmesini sağlayacak... doğrumudur kızlar... yani adetin 8. günü 11 mm olmuşsa 14-15 gibi yumurtluyorsun sanırım.. sorun yok aslında.. sadece takip altına alacak galiba.

harbi mi kıs lokum ve geshenk adet mi oldu neyse önümüzdeki maçlara bakcez artıkın...

günaydııınnn.... listeci olacan bide .... işte o yüzden sen uzman kaldın bis prof olduk naberrr naniknanik laelaelaelaelae lülülülülülü

amiin

valla yabancı bir ismi var...üroloji doktoru vermiş...spermleri hareketlendirmek için...I-ancho... diye uzayıp giden bir toz...yarım bardak suya koyup içiyor..sabah akşam yapıyoruz...bu ilacı...boshayallersmile

l-argine diye bir toz varmış.. onu diyorsun sanırım.aslında enerji içeceği ama bazı kadın doğumcular sperm için veriyormuş..

geshenk nerelerde kaldı kızlar,işi yoğun diye mi gelmedi.?

heee... acık ders baktım hem.. sınavlar yaklaşıyor bense misafir lak lak buralarda... vakit bulamıyorum. işlerde yoğun... herkes bana geliyo mübarek ....

afiyet bal şeker olsunn

evet ya gensenkim nerdeee,ösledim

kıslar sormayın, benim görümcekin nikahı var bu ay,şehirdışında ve tam da yumurtlama günlerine raslıyo iyi mi!!

bende seni özledim kıss... sen nerelerdeydin bakiim dün?????? kaçak klava:

pis görümcek tamda bulmuş nikahlanacak günü lülülülülülü laelaelaelaelae

bunu nasıl başardın sırnaşık şey

iyiyimmm tatlım
yuvarlanıyoz işteeee hehehehe

yuvarlaklaştıkça tabe topitop oldun iyicene demiii..

sağol tatlım ağzına sağlık..
burdayııımmmmmmmm

geshenk slm canım nasılsın?yeni geldim yemekten...durumlar nasıl gidiyor...zemuszemus

iyiyim sağol.... çok şükür her şey yolundaa... sen nassen?? opuyorumnanaktan

herkes geliyor yavaş yavaş bakıyorumda.....forum okuyamayamı daldınız kızlarrrr zemuszemus

hee aynen öle oldu.

ne kadar sevap halbuki.. bende arada düşünmüyor değilim ama eşim kabul etsede ailesi asla kabul etmez.. annesi var evde.. görümceklerde anında karşı çıkar.. onların onayı olmadan zor geçirmek yani yasayı :))))

çizelgeyi buldumda hep ingilizceymiş, bebek olmayanalarda yapıyorlar, ama hep bebekli çıktı. çok anlayamadım.

bırak dağınık kalsın :))

Geshenk gelmiş bütün geçmişi okumuş, sonrada gitmiş, afferin iyi karıştırmadan yazmışsın.

Benimde burda sıkıntılı bi iş çıktı, kafam bulandı, napcam bilmiyorum. yarın olada hayrola, azcık bana müsaade.

hayır olsun zerdalcım

GESHENK kullanıcısından alıntı
bir rivayete göre gebelik belirtileri de adetle aynıymış... belkim hamilesindir hımmm...

ayyy inşallah geshenk ya..hayırlısı test yaparım ben bu gazla...tşkler canımmma.s.

ben de varım.. maalesef...

ekimde 31 yaşında olacağım. 26 yaşımda evlendim. ilk 4 sene istemedik, eşim arada sırada acaba derdi, ben ı ııııh daha yapacak çok şey var diye cevaplardım, ha bu arada da yapacak şey dediğim hayata devam etmek başka bişi değil... sonra 4. evlilik yıldönümümüzde ben 30 yaşıma girdiğimde çocuuuuk dedim. dedim de ne oldu al sana çocuk 3 ün biri burdan yak dedi kader. eşimin şiddetli OAT olduğunu öğrendik çocuk düşünmeye başladıktan 6 ay sonra. şekil, sayı, hareket, morfoloji ne ararsan bozuktu, bizim de kafamız bozuldu tabi... sonra ver elini micro enjeksiyon. tek embriyo yasası piyangosu da vurdu şırraaak diye tokadı yüzümüze. yine de umutluyduk be.. umutluyduk ve hamile de kaldım... ama 2 gün sürdü mutluluğumuz çünkü ilk testten sonra yaptığımız kan testinde yarı yarıya düşmüştü değerim. kimyasal gebelik diyorlar, kimyasal falan ama ciddi ruhsal ve fiziksel çöküş yaratıyor adı gibi hafife alınacak bir durum değilmiş yani...

neyse çok uzattım dostlar, dondurulmuş iki adet embriyom daha var ama sanki beni de onlarla birlikte dondurdular... bir an istiyorum diyorum tekrar denemeyi, bir an tazeyle oldu da donmuşlarla çok olur diyorum.. karmakarışığım...

hayır olsun zerdalcım
sağolun canım, işlemin sorumluluğu büyük, parasal işler.
ne olduki zerdal?? hallolur mutlaka kafana takma.. işler arada kafa karıştırır...

İnşallah yarına bıraktım, neyse dedim artık, bide bunu takmayım kafama dedim. :uhm:
yarına hallolacak, önemli olan bu haftanın biran önce bitmesi. Cumaya kadar bi sorumluluk aldıkda uğraşacağız bakalım.

Ah canım ya sende 4 yıl baya beklemişsin, biz 1 yıl bekledik, benimde eşim istemedi hala başının etini yiyorum. Ama neyin nerden geleceği belirsiz ben kk'da bunu öğrendim. Bence dondurulmuşlarıda dene ne olacak, zaten bebek yok, olursada mutiş olacak, tabi insan psikoljik olarak yıpranıyor ama, aslında tersini düşünmemiz lazım, zaten bebeğimiz yok, olunca mutlu olacağız. Allah kolaylık versin.

ah zerdalcım, öyle tabi deneyeyim de aynı hayal kırıklığını yaşamaktan çok korkuyorum... ama korkunun faydası yok tabi akacak kan damarda durmuyor..

ah zerdalcım, öyle tabi deneyeyim de aynı hayal kırıklığını yaşamaktan çok korkuyorum... ama korkunun faydası yok tabi akacak kan damarda durmuyor..

Aynen canım dene, aklında kalmasın sonra pişman olursun, keşke deneseydim dersin, ya tutarsa diye.

deneyeceğim kısmetse ama diyorum ya acaba çözülürken bozulacak mı, yok çözülse tazesi kadar kaliteli olacak mı, kaliteli olsa tazesi tutmadı bu nasıl tutsun derken ööff.. bir de şimdi kimyasal da olsa bir gebelik yaşadım. belirtileri biliyorum. onları arar dururum kendimde bulamazsam baştan bunalım... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Yok canım ya aynı bizde buzdolabında saklıyoruz ya yiyecekleri onun gibidir, ısıtıncada maşallah fırından yeni çıkmış gibi oluyor, demekki dondurulmuşta oluyor ki bu adamlar bunu dolaba koyuyor.:1shok: Bırak o kadarıda doktoralr düşünsün, bak eşinde bu kadar sorun varmış yinede gebelik gerçekleşmiş, yani anne olabilirsin. döllenme demekki oluyor sizde.

yoooookkk.. o saydıklarını da yaşarız hunimizi başımıza takarız ama genede isteriz opuyorumnanaktan

canlarım ben çıkmak zorundayım akşama misafir var ecoş(ecrin) uyuyor fırsat bu fırsat pasta börek olayı sizi çok öpüyorum akşama misafirler gidince gelirim inşallah..

hımm böreekkkk cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

HOŞGELDİİİNN
istediğin kadar uzat arkadaşım... anlat, rahatla... aynı şeyleri yaşayan hisseden duyguları kaderleri ortak kişileriz... burada bulduk birbirimizi... aramıza katılmana mutlu oldum... 4 yıll... ardından sorunn... Allah yardımcın olsun.. en azından hamile kalabiliyorsun.. inan bana bunu bilmek bile insanı rahatlatır... biz bir kaç arkadaş daha bunu bile başaramadık :))) benimde dondurulmuşlarım var.. geçen aydan denenmiş bir tüp aşamam var negatif. ordan kaldılar :)) aynı senin dediğin gibi bende tazesiyle olmadı donuklamı olacak diyor ve hiç ihtimal vermiyorum... bakalım şu an hiç düşünmüyorum. çok yoruldum her yönden.. üstüne bu tedavi süreçlerinden elime tek kalan kocaman bir myom var. aldığım ilaçlarla varolup büyüyen... yalnızca onu düşünüyorum aldırsammı diye karnım dışa çıktı resmen bu tüpten sonra ve arada hafif ağrısı var.. kansızlık halsizlik yapıyormuş hatta daha fazla kalırsa kansere bile dönüp rahim yumurtalıkların alınmasına sebep olma ihtimali bile var yani. tek çaresi ameliyat... asla ilaçla bitkiyle yok olmayan bişi işte... yaaa hiç yoktan ona sahip oldum yalnızca....

umarım sen daha fazla sorun yaşamadan sahip olursun.. nerede yaptırdın tüp bebek işlemini bu arada????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…