Canım bende çok bilmiyorum, hamiş olanların yazdıklarının altında bi çielge var ya onu diyorum, genel olarak görmüşsündür. o yüzden hamişlere sordum, benim ingilizce pek yok anlayamadım, zaten hamiş olanlara zeytin yapıyor.
Tamam o zaman doktorlar daha iyi bilir, zaten sağlıklı bi bebek rahme sıkı sıkı tutunuyor.
amiiiin inşallah benimki gibi çılgın zeki hiperaktif çoook akıllı ve çooook yaramaz kızlarınız veya istiyorsanız oğullarınız olsun uykusuz kalın markette bunu istiyooooooom diye tepinsin sizi cümle aleme rezil etsin ara sıra yatağına çiş yapsın sonra bişey olmaz canım kaza olmuş desin bi de üste çıksın göbüşünüz klasın onu vermeye uğraşın emzirirken ısırsın hafiften arada bi zıplayın ama olsuuuuuuuuun hayırlısıyla olsun annelik zor onu baştan deyim sonra niye uyarmadın demeyin ama o küçücük ellerini yanağınıza koyup gün sonunda yanınızda uyuyakalınca unutur gidersiniz tüm günün cinnetinikaydirigubbakcemile3
korkutmadım di mi?
amiiiin inşallah benimki gibi çılgın zeki hiperaktif çoook akıllı ve çooook yaramaz kızlarınız veya istiyorsanız oğullarınız olsun uykusuz kalın markette bunu istiyooooooom diye tepinsin sizi cümle aleme rezil etsin ara sıra yatağına çiş yapsın sonra bişey olmaz canım kaza olmuş desin bi de üste çıksın göbüşünüz klasın onu vermeye uğraşın emzirirken ısırsın hafiften arada bi zıplayın ama olsuuuuuuuuun hayırlısıyla olsun annelik zor onu baştan deyim sonra niye uyarmadın demeyin ama o küçücük ellerini yanağınıza koyup gün sonunda yanınızda uyuyakalınca unutur gidersiniz tüm günün cinnetinikaydirigubbakcemile3
korkutmadım di mi?
canlarım ben çıkmak zorundayım akşama misafir var ecoş(ecrin) uyuyor fırsat bu fırsat pasta börek olayı sizi çok öpüyorum akşama misafirler gidince gelirim inşallah..
canlarım ben çıkmak zorundayım akşama misafir var ecoş(ecrin) uyuyor fırsat bu fırsat pasta börek olayı sizi çok öpüyorum akşama misafirler gidince gelirim inşallah..
oh oh bizde isteriz, börekte pek severim.cokacimcoook:içelim:
arada bir dargınlık olur ama bugun olmasın:)
gelince kapıdan kandilimiz kutlıu olsun cancağazım diyip sarılın birbirnize olsun bitsin
bazen bnde düşünüyorum hiç olmadık sebbelerden dargın oluyoruz
özellkle bayanlar hassas heralde..bizler pek kolay kolay unutmuyoruz...
halbuki olan kendimize oluyor...3 günlük dünyada olmayacak şeyler için üzülüyoruz..
çookk uzuuun ömrümüz varmış gbi sanki...bn dargın olduğumda şöyle düşünürüm...ya eşim yanımda olmasaydı ömür boyu...üzüntümü mutluluğumu kimle paylaşacam diye...böyle günlerde bababmı annemi çok ararım ama onlarda olmadığından başka da alternatifim yok galiba :)
hayırlı kandiller a.s.
şöyle bir eser geldi aklıma çok ta severek dinlerim :
GEÇEN GÜN ÖMÜRDENDİR
Aklını al başına
Geçen gün ömürdendir
Oyalanma boşuna
Geçen gün ömürdendir
Yürüsen de, dursan da
Türlü hayal kursan da
Saati durdursan da
Geçen gün ömürdendir
Yanma gaflet narına
Sadık ol kararına
Erteleme yarına
Geçen gün ömürdendir
İbretin olsun dünün
Hakkını ver bugünün
Belki yarın son günün
Geçen gün ömürdendir
Gönül akıla şaştı
Hatalar doldu taştı
Hesap günü yaklaştı
Geçen gün ömürdendir
Ne sultana ne şaha
Kalmadı dünya aha
Ele geçmez bir daha
Geçen gün ömürdendir
Unutmadan gayeyi
Al zamandan payeyi
Tüketme sermayeyi
Geçen gün ömürdendir
hayırlı bereketli sağlıklı uzun ömürler herkese..
a.s.a.s.a.s.a.s.
lokumm ve geshenkk kıslar ne alemdesiniz,günleriniz geçmişş???
kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................ 19 ekim
3.sezen10.......................7 aralık
4.zeytin1007.................31 aralık
5.tilsim2............................6 ocak
6.ahsen_81....................11 ocak
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
kahvelokum......................................23 temmuz
GESHENK........................................24 temmuz
ozdage...............................................5 ağustos
kardelen5233 ve zerdal...................... 15 ağustos----çifte müjde inşallah
aylint............................................ ... 22 ağustos
divinity.......................................... ...?
çılgınkız......................................... . ?
ani…………...........……………….......?
Blackberry.......................................?
bbaran............................................ ?
librarian ..........................................?
edut.............................................. . ?
duygu7979......................................?
Esmeraldaa......................................?
masal0663.......................................?
kardelen.......................................... .?
kumsal..............................................?
lizbeth80......................................... .?
gizem79............................................?
dillara............................................. ...?
deniko............................................ ..?
enterasan........................................?
belenay..........................................?
tentation......................................... ?
exporter...........................................?
hpt_honey........................................?
MAŞALLAH LİSTEMİZEE
yani şimdi döllenebilmiş midir yani her şey bu progesterona mı bağlıydı bu yükselince olur mu yoksa bu sadece olma olasılığını biraz arttıran bişey mi arkadaşım
amanın bugün kandil! böhlül kılıklı olabilirim ama prensiplerim var, kandillerde gazoz servisimiz yok yavrım :1closedeyes:
kandiliniz mübarek olsun bu arada, benim için de dua edinn, ben kırmızılarla bi süre daha içli dışlıyım..
işte kocam da böyle dedi şu internetten indirdiğim ovülasyon takvimine göre bugün yımırtlama günüm bunu sevgili kocacığıma ilettiğimde hiç kusura bakma kandil günü olmaz dedi ama ben de dedim ki ibadetini yap gel sonuçta bu da hayırlı bi iş delikafadulden
bi kere 9 gün gecikmiştim de hamileyim sanmıştık, sevgili kocacım ne dedi beğenirsin, "şimdi 9 ay hiç mola yok ne güzel" !!! :)))))))))))))
:))))) kesinnnn
çok normal çılgınım. çok iyi anlıyorum seni.. kendini eksik hissediyosun, destekle hamile kalacak olmak rahatsız ediyo di mi.. klomene başlarken hissetmiştim bnu ben de ama sonra yumurtalarımmm canlarım beniiiim şaklinde mutlu mesut gezmiştim.. sen de tedaviye başlayıp yumurtaların gelişip toplandıkça nötrden mutluluğa doğru yol alacaksın bence inşallah.. bebişine hamile kaldığının, onu karnında hissettiğinin, kucağına aldığının hayalini kur bolca.. pozitif düşünmeni sağlıcaktır. ben bebeğimizi kocamın kollarında düşündüğümde de çokk mutlu oluyorum mesela.. sen de bunu düşün, düşün, o çoooook sevdiğin adam ile senden parçalar taşıyan, ikinize de benzeyen ama bambaşka olan minicik yavrunu sevdiğin adamın kollarında düşün. onunla oynadığını, kucağında uyuttuğunu... inşallah bunlara çok yaklaştın çılgınım
kıs ağlatcan beni delüüü..
sulandım bak..:sinifsinif:
olumlu düşünmeye çalışıyorum inan..ama ne biliim işte..
eksik hissetmek ne kelime..eksiğim bu konudaa..o kesin artık..-tatlicadiarzu-
sulandın mıı :jeyyar:aklinialirimsmile gen bakim burayaa :))))
eksik diil fazlasın sen kıs :))) bi eksiğin yok maşallah, herbişeyin tam da işte fazladan bi antikorcuklar var.. onun da çaresi inşallah bu tedavi olacak. aslında yaşımız daha küçük olsa bekleyerek olabilir senin diye düşünüyorum ben.
sadece yaş biraz oldu diye hafif bi arkadan ittirmeye ihtiyaç duyuyoruz işte, hepsi bu :)
iyi geceler kıslarrr..
siz beni pozitif yaparsınız di mi?
öpüyom
canım bana biri önerdi muahmmed suresini,öyleymiş demekki,her şeyi okuyorum,önemli olan niyet nasılsa.
bu arada gün içerisinde giremicem yazmamışım dimi,nasılda yakalıyon hemen,ama öyle hepten bırakmam kız sizi.olumunekankayizsmile
inşallah kaçmamıştır. Sen,çılgın,geshenk prof, aylin uzman, bende asistan, diğer arkadaşarda pratisyen olsun.
Günaydın leyla nasılsın canım.
Kumsal denize girmek adet geçiktirirmi bilmiyorum, genel olarak denize sezen giriyor, bi ona soralım bakalım.
Saol Zerdalcım iyiyim...bugün biraz moralim yok gibi...sanki kırmızlar gelecek herhalde sabah belirtiler başladı...vallah korkudan test yapmadım..progestan biteli 7 gün oldu hala adet olmadım...belirtiler var gibi ama bilmiyorum..stres yapıyor beni işte....mafoldumben
anladım canım,sağol.
bu ay benim dün yumurtlama günümdü,ama ne bir sızı,ne bir belirti,heralde yumurtlamadım,aslında pereşembe gittiğimde 11 mm lik bir yumurtam vardı ama gelişmedi demekki,yoksa şimdiye kadar çatlaması gerekirdimafoldumben
slm kızlarr nasılsınız canlarım
kardelen sağol canım evet boy maşallah var
gerçek göbüşümü bide akşam görün yemkeleri yiyince çıkıyo
daha babamız bu halimizi görmedi
zayıftım göbeksizdim gittiğinde
bakalım 10 güne kadar gelecek galiba
aylinnn artıkın banada gazoz ısmarlarsın değil mii
buarada günaydın aylin kuşum
leyle belirtilere takılma canım
benim lekem bile gelmişti
kızlara tarih vermiştim bi sonraki adet günümün
allahım hayırlısını versin
herzaman özlem sen nasılsın
tenta zerdal loveli geshenk çılgın nerdesiniz kızlarr
Zerdal kullanıcısından alıntı;
Adetin başlangıcından kaçıncı günde senin yumurtana baktı, yani 11 mm olduğunda kaçıncı gündü, yoksa yumurta oluşuyorda çatlama sorunumu var acaba.
vallah zerdalcım ben 25 haziranda adet oldum...3 temmuzda doktora gittim...ilk defa muayene oldum...çok utanıyordum.doktor rahim ve yumurtalıklara baktı...gayet iyi dedi...bir ara 11 mm dedi sekreterine değer yazdırdı...bende ne bu 11mm diye sormadım..bilmem artık yumurtamıydı...adet düzensizliği için ve prolaktin için ilaç yazdı.kullan dedi...sonra adetin 3 günü başlamak üzere klomen yazdı...daha adet olmadım..progestan biteli 7 gün oldu bugün yani...klomeni niye verdi...çocuk olması için hap yazıyorum dedi klomeni yazarken..işte bundan ibaret hepsini anlattım..tek dileğim bir an evvel hamiş kalmak...:CüvCüv:
harbi mi kıslokum ve geshenk adet mi oldu neyse önümüzdeki maçlara bakcez artıkın...
evet canım aynen senin dediğin gibi...adetinin 14.günü randevu al eğer doluysa özel olarak bana bağlan randevu verecem dedi...adeti bekleyecem...bakalım...test yapsammı acaba...bir kaç kez yaptım hayal kırıklığı yaşadım...ilk seferinde çok ağlamıştım...durmak yok...devam edecem..tedaviyi asla yarım bırakmam...dün bir arkadaşımla görüştüm...1 ay önce doğum yaptı...nurtopu gibi bir oğlu var..ALLAH bizlerede nasip eder inşallah....:ecrin_bebek:
valla yabancı bir ismi var...üroloji doktoru vermiş...spermleri hareketlendirmek için...I-ancho... diye uzayıp giden bir toz...yarım bardak suya koyup içiyor..sabah akşam yapıyoruz...bu ilacı...boshayallersmile
geshenk nerelerde kaldı kızlar,işi yoğun diye mi gelmedi.?
afiyet bal şeker olsunn
evet ya gensenkim nerdeee,ösledim
kıslar sormayın, benim görümcekin nikahı var bu ay,şehirdışında ve tam da yumurtlama günlerine raslıyo iyi mi!!
zeytin1007
rabbim sana şükür
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Birim Yöneticisi
Yaşadığınız Yer: Hatay Giriş tarihi: Oct 2008
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
leyla yazmışım seni leyle olarak yazmışım canım yaaaa
unutmamışım merak etme
--------------------------------------------------------------------------------
zeytin unutmadığını biliyorum güzelim..şaka ettim sadece...zerdal arkadaşın içinde ALLAH analı babalı büyütsün canım...darısı başımıza...:ecrin_bebek:
iyiyimmm tatlım
yuvarlanıyoz işteeee hehehehe
iyi teyzesi pıt pıt vuruyor annesine bundan daha güzel bişey olamaz sanırım.doğum yapanlar bazen derlermiş ki içimde tekme atan halini özlüyorum bunu duyduğumda ay ne saçma demiştim şimdi hak veriyorum..
çok şükür canım akşam dua okudum hepiniz için dua ettim hatta dua okurken oğlum da kımıldadı durdu ey yüce ALLAHIM dedim sana şükür bu duyguyu isteyen bütün arkadaşlarıma yaşat AMİN.
aa evet nerdesin GESHENK cimm
geshenk slm canım nasılsın?yeni geldim yemekten...durumlar nasıl gidiyor...zemuszemus
herkes geliyor yavaş yavaş bakıyorumda.....forum okuyamayamı daldınız kızlarrrr zemuszemus
selam arkadaşlar bronşit olmuşum :)bi sürü ilacım oldu dr 5 ağustosa kadar bunları kullan hamile olursan eğer gelirsin ilaçları yeniden düzenleriz yeterki sen böyle güzel bi haberle gel dedi bayandı dr bakalım hayalkırıklığı da olabilir olsun napalım Allah daha büyük acılar vermesin hiç olmazsa kızıma yurttan bi kardeş alırız hem daha güzel olur bi çocuğun hayatı kurtulur eşim bu fikre sıcak bakmasa da ben çook istiyorum hatta çocuğum olsa da almak istiyorum bakalım kısmet minicik bibebek alıp büyütebiliriz.ölümden başka her şeye çare var.
çizelgeyi buldumda hep ingilizceymiş, bebek olmayanalarda yapıyorlar, ama hep bebekli çıktı. çok anlayamadım.
hayır olsun zerdalcımGeshenk gelmiş bütün geçmişi okumuş, sonrada gitmiş, afferin iyi karıştırmadan yazmışsın.
Benimde burda sıkıntılı bi iş çıktı, kafam bulandı, napcam bilmiyorum. yarın olada hayrola, azcık bana müsaade.
sağolun canım, işlemin sorumluluğu büyük, parasal işler.hayır olsun zerdalcım
ne olduki zerdal?? hallolur mutlaka kafana takma.. işler arada kafa karıştırır...
ben de varım.. maalesef...
ekimde 31 yaşında olacağım. 26 yaşımda evlendim. ilk 4 sene istemedik, eşim arada sırada acaba derdi, ben ı ııııh daha yapacak çok şey var diye cevaplardım, ha bu arada da yapacak şey dediğim hayata devam etmek başka bişi değil... sonra 4. evlilik yıldönümümüzde ben 30 yaşıma girdiğimde çocuuuuk dedim. dedim de ne oldu al sana çocuk 3 ün biri burdan yak dedi kader. eşimin şiddetli OAT olduğunu öğrendik çocuk düşünmeye başladıktan 6 ay sonra. şekil, sayı, hareket, morfoloji ne ararsan bozuktu, bizim de kafamız bozuldu tabi... sonra ver elini micro enjeksiyon. tek embriyo yasası piyangosu da vurdu şırraaak diye tokadı yüzümüze. yine de umutluyduk be.. umutluyduk ve hamile de kaldım... ama 2 gün sürdü mutluluğumuz çünkü ilk testten sonra yaptığımız kan testinde yarı yarıya düşmüştü değerim. kimyasal gebelik diyorlar, kimyasal falan ama ciddi ruhsal ve fiziksel çöküş yaratıyor adı gibi hafife alınacak bir durum değilmiş yani...
neyse çok uzattım dostlar, dondurulmuş iki adet embriyom daha var ama sanki beni de onlarla birlikte dondurdular... bir an istiyorum diyorum tekrar denemeyi, bir an tazeyle oldu da donmuşlarla çok olur diyorum.. karmakarışığım...
ah zerdalcım, öyle tabi deneyeyim de aynı hayal kırıklığını yaşamaktan çok korkuyorum... ama korkunun faydası yok tabi akacak kan damarda durmuyor..
deneyeceğim kısmetse ama diyorum ya acaba çözülürken bozulacak mı, yok çözülse tazesi kadar kaliteli olacak mı, kaliteli olsa tazesi tutmadı bu nasıl tutsun derken ööff.. bir de şimdi kimyasal da olsa bir gebelik yaşadım. belirtileri biliyorum. onları arar dururum kendimde bulamazsam baştan bunalım... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
korkutmadım di mi?
ben de varım.. maalesef...
ekimde 31 yaşında olacağım. 26 yaşımda evlendim. ilk 4 sene istemedik, eşim arada sırada acaba derdi, ben ı ııııh daha yapacak çok şey var diye cevaplardım, ha bu arada da yapacak şey dediğim hayata devam etmek başka bişi değil... sonra 4. evlilik yıldönümümüzde ben 30 yaşıma girdiğimde çocuuuuk dedim. dedim de ne oldu al sana çocuk 3 ün biri burdan yak dedi kader. eşimin şiddetli OAT olduğunu öğrendik çocuk düşünmeye başladıktan 6 ay sonra. şekil, sayı, hareket, morfoloji ne ararsan bozuktu, bizim de kafamız bozuldu tabi... sonra ver elini micro enjeksiyon. tek embriyo yasası piyangosu da vurdu şırraaak diye tokadı yüzümüze. yine de umutluyduk be.. umutluyduk ve hamile de kaldım... ama 2 gün sürdü mutluluğumuz çünkü ilk testten sonra yaptığımız kan testinde yarı yarıya düşmüştü değerim. kimyasal gebelik diyorlar, kimyasal falan ama ciddi ruhsal ve fiziksel çöküş yaratıyor adı gibi hafife alınacak bir durum değilmiş yani...
neyse çok uzattım dostlar, dondurulmuş iki adet embriyom daha var ama sanki beni de onlarla birlikte dondurdular... bir an istiyorum diyorum tekrar denemeyi, bir an tazeyle oldu da donmuşlarla çok olur diyorum.. karmakarışığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?