deneyeceğim kısmetse ama diyorum ya acaba çözülürken bozulacak mı, yok çözülse tazesi kadar kaliteli olacak mı, kaliteli olsa tazesi tutmadı bu nasıl tutsun derken ööff.. bir de şimdi kimyasal da olsa bir gebelik yaşadım. belirtileri biliyorum. onları arar dururum kendimde bulamazsam baştan bunalım... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
yoooookkk.. o saydıklarını da yaşarız hunimizi başımıza takarız ama genede isteriz opuyorumnanaktan
hımm böreekkkk cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
HOŞGELDİİİNN
istediğin kadar uzat arkadaşım... anlat, rahatla... aynı şeyleri yaşayan hisseden duyguları kaderleri ortak kişileriz... burada bulduk birbirimizi... aramıza katılmana mutlu oldum... 4 yıll... ardından sorunn... Allah yardımcın olsun.. en azından hamile kalabiliyorsun.. inan bana bunu bilmek bile insanı rahatlatır... biz bir kaç arkadaş daha bunu bile başaramadık :))) benimde dondurulmuşlarım var.. geçen aydan denenmiş bir tüp aşamam var negatif. ordan kaldılar :)) aynı senin dediğin gibi bende tazesiyle olmadı donuklamı olacak diyor ve hiç ihtimal vermiyorum... bakalım şu an hiç düşünmüyorum. çok yoruldum her yönden.. üstüne bu tedavi süreçlerinden elime tek kalan kocaman bir myom var. aldığım ilaçlarla varolup büyüyen... yalnızca onu düşünüyorum aldırsammı diye karnım dışa çıktı resmen bu tüpten sonra ve arada hafif ağrısı var.. kansızlık halsizlik yapıyormuş hatta daha fazla kalırsa kansere bile dönüp rahim yumurtalıkların alınmasına sebep olma ihtimali bile var yani. tek çaresi ameliyat... asla ilaçla bitkiyle yok olmayan bişi işte... yaaa hiç yoktan ona sahip oldum yalnızca....
umarım sen daha fazla sorun yaşamadan sahip olursun.. nerede yaptırdın tüp bebek işlemini bu arada????
canım çözülürken bozulması diye bir şey söz konusu bile değil... zaten bundan bahsetmiştir tüp bebek merkezindeki çalışanlar yada doktorun... tutmazsada canın sağolsun be güzelim ucunda ölüm olmasın yeterki 31 yaş geç değilki bak döllenme sağlanmış demekki tüple de olsa hatta belki doğal yoldan bile olma ihtimali her zaman var... kürler denedinizmi eşine???
Geshenk canım, bi ara düze çıktığında hani dondurulmuş civcivleri unutma, kız belki donunca rahme daha iyi tutunurlar. hani rahmin içi sıcak gelebilir, o kadar üşüdükten sonra, burası iyiymiş falan derler. Sıkı sıkı sarılırlar. ne güzel söylüyom demi.
aman canım yahuuu hiçbirşeyciğin yokken miyom mu yaptı sana tedavi... of canım ya çok geçmiş olsun şansın da böylesi işte. olan sağlımız var elimizde Rabbim ona zeval vermesin. sen miyomu nasıl öğrendin, yani ben kimyasal geçirdikten sonra kontrole çağırmadı doktorum. kendim kendime telefon açtım da geliyim ben dedim haftaya salıya randevu aldım. umarım bende de böyle tatsız sürprizler olmaz, umarım senin de en kolay şekilde çözülür.
ya benimki biraz yanlış dua etmekten oldu galiba. ben kocamın durumu öğrenmeden önce 5 ay deneyip de olmayınca diyordum ki bari hamile kaldığımı bileydim, kimyasal falan birşeyler yaşasaydım hiç hamile kalamıyor muyum yoksa... aaaah aaaah aptal kafam duvarlara mı taşlara mı nerelere vursam aklımı başıma getirsem ama çok geç. böyle diye diye kimyasalı da yedik oturduk aşaaa. şimdi hep diyorum sağlıklısı hayırlısı olacaksa, geldiği gibi 9 ay sağlıkla kalıp doğacaksa olsun...
ben metropolitan FN de yaptım, sen nerede yaptın?
ah canım ah, doğru diyorsun hamile kalabiliyormuşum acı bir tecrübeyle öğrendim ama içimde tutamadım iştebenim yıldız avcısı bir kadının güncesi diye topic im var tüp bebek bölümünde orda görmüştüm seni de belki dikkatini çekmiştir. orada anlattım, eşime denemediğimiz kür kalmadı ama doğuştan gelen bir özelliğiymiş bu sperm kalitesizliği ve azlığı. sadece ileri hareketlisi arttı ama sayı daha da düştü... kısmet işte...
Adaegecim hani bi tabir vardır, eksik dua etmeyin diye hayırlısı olsun canım, allah bi kulağını azcık ucundan çekmiş, sende hatanı anlamışsın af dilemişsin, bundan sonra olur inşallah.
hadi iyi akşamlar kızlar, öpüldünüz. çıktım ben.
ah be canım geçmişler olsun. şu doktorları hiç anlamıyorum, kendi işleri olsun da başka nereye ne hasar gelirse gelsin !!!! bir de deforme etmiş diyormuş ba baba ba baba valla dövesi geliyor insanın. önce miyom un çaresine bak be canım, önce sen sağlıklı ol ki bebiş de sağlıkla gelsin. belki de o engel teşkil edebilir gebeliğe.
asm de yeni bir teknik varmış, embriyonun biyolojik kalıntılarından (o ne demekse artık) kaltiesini anlıyorlarmış 5 dk da. ben bunu duyunca orda mı yapsaydım dedim ama doktorumu seviyorum değiştirmek işime gelmedi. kısmetim buymuş :)
evet öyle bir teknik var.. shov da tanıttılar benim transferimin olduğu gündü. hiç hastanede duymamıştım..bana uygulanmadı yani. benim doktorumda iyi aslında prof yarı burda yarı amerikada ayın 10 günü burda yok... ama benim şansıma işte tutmadı o haftaki adayların hiç biri tutmadı nedense.. tarihtemi bi hata vardı neydi :)))) tutmayanlar furyasında kaynadım işte bende ... bir dahada gitmedim aslında görüşmeye gidebilirdim ama içimden hiiiç gelmedi halada gelmiyor... öyle işte.
valla deneyecek moral bile kalmadı kocamcımla kardeş kardeş yatıyoruz. havalar da sıcak yatağın bir ucunda o bir ucunda ben böyle kedi gibi bakıyoruz birbirimize sonra hoop uyku :)))))
canım ben çıkıyorum, akşama ev tadilatından dolayı giremeyebilirim ama kısmetse yarın görüşürüz, kafa dağıtırız :))
çok çok öpüyorum
ahanda prof olmuşumm..:lepi:inşallah kaçmamıştır. Sen,çılgın,geshenk prof, aylin uzman, bende asistan, diğer arkadaşarda pratisyen olsun.
Günaydın leyla nasılsın canım.
Kumsal denize girmek adet geçiktirirmi bilmiyorum, genel olarak denize sezen giriyor, bi ona soralım bakalım.
anladım canım,sağol.
bu ay benim dün yumurtlama günümdü,ama ne bir sızı,ne bir belirti,heralde yumurtlamadım,aslında pereşembe gittiğimde 11 mm lik bir yumurtam vardı ama gelişmedi demekki,yoksa şimdiye kadar çatlaması gerekirdimafoldumben
slm kızlarr nasılsınız canlarım
kardelen sağol canım evet boy maşallah var
gerçek göbüşümü bide akşam görün yemkeleri yiyince çıkıyo
daha babamız bu halimizi görmedi
zayıftım göbeksizdim gittiğinde
bakalım 10 güne kadar gelecek galiba
aylinnn artıkın banada gazoz ısmarlarsın değil mii
buarada günaydın aylin kuşum
leyle belirtilere takılma canım
benim lekem bile gelmişti
kızlara tarih vermiştim bi sonraki adet günümün
allahım hayırlısını versin
herzaman özlem sen nasılsın
tenta zerdal loveli geshenk çılgın nerdesiniz kızlarr
ne var ne yok kızlar
saol tatlım.. işte değişen bir şey yok.... geçmişi okuyum dedim ama çok konuşmuş yine kızlar lülülülülülü
saol tatlım...
Bu arada çılgında yok doktoramı gitti.
evet yaaa,ama üçüncü gün çağırmamış mıydı dr o nu?:uhm:
çağıralım,gelsinler,hatta tutalım kulaklarındankaydirigubbakcemile
selam arkadaşlar bronşit olmuşum :)bi sürü ilacım oldu dr 5 ağustosa kadar bunları kullan hamile olursan eğer gelirsin ilaçları yeniden düzenleriz yeterki sen böyle güzel bi haberle gel dedi bayandı dr bakalım hayalkırıklığı da olabilir olsun napalım Allah daha büyük acılar vermesin hiç olmazsa kızıma yurttan bi kardeş alırız hem daha güzel olur bi çocuğun hayatı kurtulur eşim bu fikre sıcak bakmasa da ben çook istiyorum hatta çocuğum olsa da almak istiyorum bakalım kısmet minicik bibebek alıp büyütebiliriz.ölümden başka her şeye çare var.
Geshenk gelmiş bütün geçmişi okumuş, sonrada gitmiş, afferin iyi karıştırmadan yazmışsın.
Benimde burda sıkıntılı bi iş çıktı, kafam bulandı, napcam bilmiyorum. yarın olada hayrola, azcık bana müsaade.
ben de varım.. maalesef...
ekimde 31 yaşında olacağım. 26 yaşımda evlendim. ilk 4 sene istemedik, eşim arada sırada acaba derdi, ben ı ııııh daha yapacak çok şey var diye cevaplardım, ha bu arada da yapacak şey dediğim hayata devam etmek başka bişi değil... sonra 4. evlilik yıldönümümüzde ben 30 yaşıma girdiğimde çocuuuuk dedim. dedim de ne oldu al sana çocuk 3 ün biri burdan yak dedi kader. eşimin şiddetli OAT olduğunu öğrendik çocuk düşünmeye başladıktan 6 ay sonra. şekil, sayı, hareket, morfoloji ne ararsan bozuktu, bizim de kafamız bozuldu tabi... sonra ver elini micro enjeksiyon. tek embriyo yasası piyangosu da vurdu şırraaak diye tokadı yüzümüze. yine de umutluyduk be.. umutluyduk ve hamile de kaldım... ama 2 gün sürdü mutluluğumuz çünkü ilk testten sonra yaptığımız kan testinde yarı yarıya düşmüştü değerim. kimyasal gebelik diyorlar, kimyasal falan ama ciddi ruhsal ve fiziksel çöküş yaratıyor adı gibi hafife alınacak bir durum değilmiş yani...
neyse çok uzattım dostlar, dondurulmuş iki adet embriyom daha var ama sanki beni de onlarla birlikte dondurdular... bir an istiyorum diyorum tekrar denemeyi, bir an tazeyle oldu da donmuşlarla çok olur diyorum.. karmakarışığım...
deneyeceğim kısmetse ama diyorum ya acaba çözülürken bozulacak mı, yok çözülse tazesi kadar kaliteli olacak mı, kaliteli olsa tazesi tutmadı bu nasıl tutsun derken ööff.. bir de şimdi kimyasal da olsa bir gebelik yaşadım. belirtileri biliyorum. onları arar dururum kendimde bulamazsam baştan bunalım... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
ah canım ah, doğru diyorsun hamile kalabiliyormuşum acı bir tecrübeyle öğrendim ama içimde tutamadım iştebenim yıldız avcısı bir kadının güncesi diye topic im var tüp bebek bölümünde orda görmüştüm seni de belki dikkatini çekmiştir. orada anlattım, eşime denemediğimiz kür kalmadı ama doğuştan gelen bir özelliğiymiş bu sperm kalitesizliği ve azlığı. sadece ileri hareketlisi arttı ama sayı daha da düştü... kısmet işte...
evet öyle bir teknik var.. shov da tanıttılar benim transferimin olduğu gündü. hiç hastanede duymamıştım..bana uygulanmadı yani. benim doktorumda iyi aslında prof yarı burda yarı amerikada ayın 10 günü burda yok... ama benim şansıma işte tutmadı o haftaki adayların hiç biri tutmadı nedense.. tarihtemi bi hata vardı neydi :)))) tutmayanlar furyasında kaynadım işte bende ... bir dahada gitmedim aslında görüşmeye gidebilirdim ama içimden hiiiç gelmedi halada gelmiyor... öyle işte.
adaegecim sen varsın bir tek galiba bende çıkmak üzereyim mesaim bitti. işyerindeyim şu an.. akşamları açıyorsan geceleri sohbet ediyoruz biz... bazan çok kalabalık keyifli sohbetlerimiz oluyor bazande tanhalaşıyor ortalık.. tatilde olanlar var onlarda dönsün kadro tamamlansın konuşuruz inşallah canım.. arkadaşlar matraktır.. sohbette var dualarda var geyik de var.. ortamımız iyidir yani.. senide her zaman bekleriz...
hadi iyi akşamlar canım.. öpüyorum seni... Allah muradını versin...
naber çılgın
olleyyy geshenkim gelmiş..yufiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?