30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım çözülürken bozulması diye bir şey söz konusu bile değil... zaten bundan bahsetmiştir tüp bebek merkezindeki çalışanlar yada doktorun... tutmazsada canın sağolsun be güzelim ucunda ölüm olmasın yeterki 31 yaş geç değilki bak döllenme sağlanmış demekki tüple de olsa hatta belki doğal yoldan bile olma ihtimali her zaman var... kürler denedinizmi eşine???

Geshenk canım, bi ara düze çıktığında hani dondurulmuş civcivleri unutma, kız belki donunca rahme daha iyi tutunurlar. hani rahmin içi sıcak gelebilir, o kadar üşüdükten sonra, burası iyiymiş falan derler. Sıkı sıkı sarılırlar. ne güzel söylüyom demi.

aman canım yahuuu hiçbirşeyciğin yokken miyom mu yaptı sana tedavi... of canım ya çok geçmiş olsun şansın da böylesi işte. olan sağlımız var elimizde Rabbim ona zeval vermesin. sen miyomu nasıl öğrendin, yani ben kimyasal geçirdikten sonra kontrole çağırmadı doktorum. kendim kendime telefon açtım da geliyim ben dedim haftaya salıya randevu aldım. umarım bende de böyle tatsız sürprizler olmaz, umarım senin de en kolay şekilde çözülür.

ya benimki biraz yanlış dua etmekten oldu galiba. ben kocamın durumu öğrenmeden önce 5 ay deneyip de olmayınca diyordum ki bari hamile kaldığımı bileydim, kimyasal falan birşeyler yaşasaydım hiç hamile kalamıyor muyum yoksa... aaaah aaaah aptal kafam duvarlara mı taşlara mı nerelere vursam aklımı başıma getirsem ama çok geç. böyle diye diye kimyasalı da yedik oturduk aşaaa. şimdi hep diyorum sağlıklısı hayırlısı olacaksa, geldiği gibi 9 ay sağlıkla kalıp doğacaksa olsun...

ben metropolitan FN de yaptım, sen nerede yaptın?

ah canım ah, doğru diyorsun hamile kalabiliyormuşum acı bir tecrübeyle öğrendim ama içimde tutamadım işte benim yıldız avcısı bir kadının güncesi diye topic im var tüp bebek bölümünde orda görmüştüm seni de belki dikkatini çekmiştir. orada anlattım, eşime denemediğimiz kür kalmadı ama doğuştan gelen bir özelliğiymiş bu sperm kalitesizliği ve azlığı. sadece ileri hareketlisi arttı ama sayı daha da düştü... kısmet işte...

Adaegecim hani bi tabir vardır, eksik dua etmeyin diye hayırlısı olsun canım, allah bi kulağını azcık ucundan çekmiş, sende hatanı anlamışsın af dilemişsin, bundan sonra olur inşallah.

hadi iyi akşamlar kızlar, öpüldünüz. çıktım ben.

aynen öyle zerdalcım, ne dilediğimize, ne için dua ettiğimize de çok dikkat etmemiz lazım.

öpüyorum seni iyi akşamlar canım...

:roflol: :roflol: :roflol: heee çoook güsel söylemişin.. :roflol: olabülüüüü :roflol:

ben önce aşılama yaptırdım bir kez daha sonra yumurta kontrollerinde görüldü ultrasonda aşılamayı yapan doktorum gördü en başta gözünden kaçmış ceviz kadar olmuş demişti ama ilaçlar büyütebilir diye söyledi sonra büyümüş gerçektende tüp bebek yaptırdığım yerde yani o doktorumda izmitte tanıdık başka doktorda ki bende gördüm ekranda iyicene büyümüştü tüpten evvel alacağın ilaçlar dahada büyütecek ama olsun hamileliğe zararı yok dediler gel gelelim şimdi rahimden büyük üstüne hiiiç hamile falanda kalmadım... en sonki doktor rahimi çok feci deforme etmiş dedi bide... sanki ben verdim kendime o ilaçları...
ASM de yaptırdım tüpü o da tutmadı işte... herkesin daha birde tutacak diye bişi yok ama sen dene genede hazır myom falanda yokken.. yaşında geç değil daha..

ah be canım geçmişler olsun. şu doktorları hiç anlamıyorum, kendi işleri olsun da başka nereye ne hasar gelirse gelsin !!!! bir de deforme etmiş diyormuş ba baba ba baba valla dövesi geliyor insanın. önce miyom un çaresine bak be canım, önce sen sağlıklı ol ki bebiş de sağlıkla gelsin. belki de o engel teşkil edebilir gebeliğe.

asm de yeni bir teknik varmış, embriyonun biyolojik kalıntılarından (o ne demekse artık) kaltiesini anlıyorlarmış 5 dk da. ben bunu duyunca orda mı yapsaydım dedim ama doktorumu seviyorum değiştirmek işime gelmedi. kısmetim buymuş :)

hiç farkında değilim girmişimdir o aralar çook geziyordum transfer sonrası... bak sayının az olup hareketin iyi olması bence daha iyi inan bana nedenmi.. bi kere çok sayıda uyuşuk spermle hamile kalma şansın daha düşük... azda olsa gelmesi gerektiği yere giden sperm her zaman daha garanti biliyorsunki tüpte tek yumurtaya tek sperm yetiyor.. hatta doktorlar 10 tane bile olsa yeter diyor yani ne kadar yumurta o kadar sperm... yeterki kalitesi hızı iyi olsun.. doğal yollada her zaman hareketsizden şansın daha fazla kesinlikle..
sen yinede çalışmalar full devam et.. olmadı ileride donukları denersin..

yaaa o duadan bende çoooook ettim amaaaa :1no2: bari hamile kaldığımı bileyim bir kere olsun kalayım diye çoook dedim... benim kulakta çekilirmi ucundan köşesinden???? fisfisfis hasret işte özlem hamile kalabilmeye bile heves edermi insan ediyor işte Çok üzgünüm çoook

iyi akşamlar zedoşşş... kıslar nereye kayboldu yav ben gelincee heeee alooooooooooooo..

evet öyle bir teknik var.. shov da tanıttılar benim transferimin olduğu gündü. hiç hastanede duymamıştım..bana uygulanmadı yani. benim doktorumda iyi aslında prof yarı burda yarı amerikada ayın 10 günü burda yok... ama benim şansıma işte tutmadı o haftaki adayların hiç biri tutmadı nedense.. tarihtemi bi hata vardı neydi :)))) tutmayanlar furyasında kaynadım işte bende ... bir dahada gitmedim aslında görüşmeye gidebilirdim ama içimden hiiiç gelmedi halada gelmiyor... öyle işte.

valla deneyecek moral bile kalmadı kocamcımla kardeş kardeş yatıyoruz. havalar da sıcak yatağın bir ucunda o bir ucunda ben böyle kedi gibi bakıyoruz birbirimize sonra hoop uyku :)))))

canım ben çıkıyorum, akşama ev tadilatından dolayı giremeyebilirim ama kısmetse yarın görüşürüz, kafa dağıtırız :))

çok çok öpüyorum

adaegecim sen varsın bir tek galiba bende çıkmak üzereyim mesaim bitti. işyerindeyim şu an.. akşamları açıyorsan geceleri sohbet ediyoruz biz... bazan çok kalabalık keyifli sohbetlerimiz oluyor bazande tanhalaşıyor ortalık.. tatilde olanlar var onlarda dönsün kadro tamamlansın konuşuruz inşallah canım.. arkadaşlar matraktır.. sohbette var dualarda var geyik de var.. ortamımız iyidir yani.. senide her zaman bekleriz...
hadi iyi akşamlar canım.. öpüyorum seni... Allah muradını versin...

hakkaten zamanlama hatası mıdır nedir. öyle olmasa bile biz öyle diyelim, bir dahaki sefer doğru zamanda olsun inşallah.

bu arada ben ilk test yaptım doktorumu aradım hamileyiiiimmmm diye carladım ağlayarak telefonda. adamcağız da ağladı biliyor musun. çok dua ettim sizin için hamile kalın diye dedi. artık ne düşündüyse, Allah ım bu deli kadından kurtar beni hamile kalmazsa başımdan gitmez, sorularıyla bana cinnet geçirtir koru beni mi dedi ne dedi ehehe :))))))

sonuç olarak değerim düşerken de çok ama çok üzüldü, bu deli manyak beni yakacak yine dedi herhal. napalım başa gelen çekiliyor :)

çenem düştü ben kaçar, hepinizi öptüm.

böyle yapmayın sakııııınnnn... ne demek moral kalmadı kardeş olduk.. olurmu hiç öle şeyy.. her şey bebekmiydi yaniii... siz hayatınızı yaşayın eşinle bırak o isterse gelsin.... hayatın tadını çıkartın.. Allah büyük vardır onunda bir zamanı... anlaştıkmı kaydirigubbakcemile3

amma yazmışsınızz yaw oku oku bitmediii..

ahanda prof olmuşumm..:lepi:

kıss kadınların cok az bir kısmı hissedermiş yumurtanın çatlamasını..ben de bazen hissederiimm..takma çatlamıştır o..

çalışmaktan giremedim selvi boylu zeytinimm

ne var ne yok kızlar

loveliii denk gelemedik cok özledim kıss senii.

saol tatlım.. işte değişen bir şey yok.... geçmişi okuyum dedim ama çok konuşmuş yine kızlar lülülülülülü

saol tatlım...

lokumm seni de cok ozledim cok az giriyon..

Bu arada çılgında yok doktoramı gitti.

he ya ben de yok idum..zerdalım bi sen mi ösledin benii..canm benimm

evet yaaa,ama üçüncü gün çağırmamış mıydı dr o nu?:uhm:
çağıralım,gelsinler,hatta tutalım kulaklarındankaydirigubbakcemile

kardelenim de unutmamışş..evet yarın gidicem..hayırlısı

yaw ozdage doktorla oyle demişler ama anlamadım yaa..benim buradaki doktorlar ikinci yarıda diş röntgeni bile çekmediler. yaw tehlikeli bence gene de yaa.

ne oldu zerdalım ya ohaoldumsmile

oyy tatlım yaa. sen bende tam 3 yaş gençsin.
bak şimcik kimyasal gebelik olması tutunamadığı anlamına geliyor. yani tutunup gelişememiş..dondurulmuslara güven..onlar da embriyo..ayrıca ben cok okudum burada dondurulmuslarla hamile kalan..hem iğne filan yapmıyorlar o zaman yumurtlama için. yerleştirecekler sadece.

olurr hiç merak etme..sen de dene, geshenk de bir gün deneyecek..hazır olmayı bekliyor ..

yaw bişi sorcam..tüp de sayı onemli değil ki oyle değil mi?? napıcaklar milyonlarcayı..bi deneyi enjekte etmiyorlarmıs..sağlıklı tek sperm değil mi slogan

bence sana da uyguladılar onu..
bir gitsen aslında..doktoru da cok sevmiştin sanki..

geshenkk gelmicen mii

aa lovelim gelmiş..canım iyiim ne olsun..yarın start veriliyor..hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…