30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

benjamin button izliyom:))) napem işte..kimsecikler yoktu..geçmişi okurken loveliyi kaçırmışımm..
geshenk yarın doktor var..accık gerginimm

hayırlı olsun besmelelerle gir her muayeneye her işlemden önce
kalbimiz senle
ben de yarın şeker yüklemesine gideceğim gerginim 9dan 12-1e kadar sürer gibi 4 defa kan alınacakkk

hee tüp için..
lovelim gelmiş gene..oyle yapıcam tatlım..
sen de test sonucu yaz..insallahh yüksek çıkmaz bu seferrr

bende okudum 1 kere ekleyin lütven

ben bir dus yapiyim grill yaptik bahcede ailemle üstü basim kokuyor hemen gelirim.loveli sanada slm

havalar ısındı demek oralarda.. soğuk diyorlardı.. buralar yanıyor. ayy çok sıcak.. yağmur sıkıntısı var.. azıcık yağıp geçiyor sıcağı cabası.

çılgın herkesi yazmışsın bir tek beni yazmamışsın klava: aşkolsun yani şekerim...inşallah herşey yolunda gider..hiç gerilme..sakin ol arkadaşım...opuyorumnanaktan

ben de hain domdom geshenk beni bırakıp kaçtı galiba diyordumm fisfisfis

hain domdom :roflol:
ben hain domdomummm :roflol:
aynı gün hem prof hem hain domdom luğa yükseldim yuppiiiii :sm_cool:
kısss bırakırmıyım ben seni ... heyecan yapmaaa bak bebişine kavuşmana az kaldı.. adım adım yaklaşıyorsun minişine... yeşil gözlü uzun boylu kıvırcık saçlı.... ayyy çoook tatlı olacak inşallah... ben onu sevmeye görmeye gelicem izmire cidden hele bir doğur söz gelecem görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…