30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kıs leylamecnunn kızma bana kıss..
oyle aradan seçtim..aylinimi de seçmemişim meselam..:))))
hiçç kötü niyetim yokk.

hamiş kalıp hepinize örnek olucam..kaydirigubbakcemile5

leylayım leylayım mecnunum nerdee
leylayı ararken düştüm çölleree...

böle bir şarkı vardı..... ismini görünce aklıma geliyor... nerden düşündün bu nicki?? ne oldu senin son durum??

dilaraaaa senin fallar bir değişik çıktı dimiii.... hatırladınmı hamilelik vardı falında.. çıktı ama heç anlamadım ben o işi senin... başka neler çıktıydı tuttu genede demi.... işler nasıl? yoğunmusunuz gene.. kardeşin nasıl mutlumu??? size yakınmı evi??

sen hain domdom profsun geshenkkk :1rolleyes:
dillara bilmiyom kıss..hormon testleri yapıp sorun yoksa iğneler baslıcak di mi geshenk..

çılgınım kaçta görüşmen? o meşhur yere gidecen dimi ünibel miydi? doktorun iyimi daha önce gittiğin doktoramı gene?

kıs leylammecnunum alıngan gördüm seni..laf atıyos yaa..
ne göreviymiş bu..
yerim seni..sen de ben de yarın zor görevlerdeyiz hı?

hee aynı tokturr..unibel ne yavlum..salladın gitti valla :roflol::roflol::roflol::roflol:
bak şimdi tutturduğun harflere bak..
irenbe ye gidiyom..

sen hain domdom profsun geshenkkk :1rolleyes:
dillara bilmiyom kıss..hormon testleri yapıp sorun yoksa iğneler baslıcak di mi geshenk..

evet janem hemen gobekten cıssss :)))) 10 gün kadar sonra bir gece ara ile çatlatma iğnesi yine bir gece ara ile yumurtalar sepeteee :)))))

:çok üzgünüm: canım sıkılıyor...kimsede laf atıp konuşmoyur yaa..yarın sıkıcı bir göreve gidecem...offffffff

şarkı bilem çığırdım neye öle didin benneyaptımki

vallah benim fallar 3 cikti bide esimin is degirtmesi bile ama bu bebek cikmiyor cikmis gibi oldu ama navile kadin üc ay demisti yani 9 ayda olmasa aricam ve dedigin cikmadi diycem.ben yaparim utanmam.he kardesim balaya bile gittiler bodruma ve geldiler.annemlere cok yakin vallah evde yemek yapmiyor her allahin günü annem yapiyor gelin yiyin diyor.ooooooohayat ondan.

hee aynı tokturr..unibel ne yavlum..salladın gitti valla :roflol::roflol::roflol::roflol:
bak şimdi tutturduğun harflere bak..
irenbe ye gidiyom..

hoh hoooo yav ünibel izmitte bir merkezdi ... amaaan izmir - izmit bi harf için beni kırma şimdi :))) harflerde ne varmış. i harfi tutmuşşş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

akıllı kızmış :)) en iyisini yapıyor valla... gençler gezsin tozsun acık yaşlılar yardımcı olsun... ileride onlarında anne babaya faydası olur elbet.. aman mutlu olsunlardaa.. sizde mutlu olursunuz onlar olunca demi...

kız ne var 3 ay bekle bakiim olacak demek o karışıklık ondan oldu belkim .. ön bilgiydi o :) hadi inşallah canım yaaa.

dillara cıkmassa fall, git yapıs kadının yakasına çıkarsın su falıı..tehdit ett..

ayy geshenkk seni kırcaama kafamı kırarım..şimdi yeşil gözlü kıvırcık uzun boyluyu sipariş edicez.
dur bakayım yarın başlarsa iğnelere hangi güne geliyor .. 6 sı cuma.. 8i pazar çatlatma yapıp 10 agustosta toplucaklar mı???
yani en erken bu şekilde sanıırm

kıs leylammecnunum alıngan gördüm seni..laf atıyos yaa..
ne göreviymiş bu..
yerim seni..sen de ben de yarın zor görevlerdeyiz hı?

GESHENK kullanıcısından alıntı:
şarkı bilem çığırdım neye öle didin
cılgın seninle meslektaşız arkadaşım...arazi işi tespit yapılacak...mühendis olarak ben görevlendirildim..hiç gidesim yok...geshenk ya hala test yapamadım...tam yapacam diyorum kasığıma ağrı giriyor diyorum tamam adetim geliyor galiba diyorum...bu pinpiriklikle ne edecem bilmem....eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…