havalar ısındı demek oralarda.. soğuk diyorlardı.. buralar yanıyor. ayy çok sıcak.. yağmur sıkıntısı var.. azıcık yağıp geçiyor sıcağı cabası.
kıs grill yaptın haa..mmmm mmm cokacimcoook
kıs leylamecnunn kızma bana kıss..
oyle aradan seçtim..aylinimi de seçmemişim meselam..:))))
hiçç kötü niyetim yokk.
hamiş kalıp hepinize örnek olucam..kaydirigubbakcemile5
sen hain domdom profsun geshenkkk :1rolleyes:
dillara bilmiyom kıss..hormon testleri yapıp sorun yoksa iğneler baslıcak di mi geshenk..
:çok üzgünüm: canım sıkılıyor...kimsede laf atıp konuşmoyur yaa..yarın sıkıcı bir göreve gidecem...offffffff
dilaraaaa senin fallar bir değişik çıktı dimiii.... hatırladınmı hamilelik vardı falında.. çıktı ama heç anlamadım ben o işi senin... başka neler çıktıydı tuttu genede demi.... işler nasıl? yoğunmusunuz gene.. kardeşin nasıl mutlumu??? size yakınmı evi??
hee aynı tokturr..unibel ne yavlum..salladın gitti valla :roflol::roflol::roflol::roflol:
bak şimdi tutturduğun harflere bak..
irenbe ye gidiyom..
vallah benim fallar 3 cikti bide esimin is degirtmesi bile ama bu bebek cikmiyor cikmis gibi oldu ama navile kadin üc ay demisti yani 9 ayda olmasa aricam ve dedigin cikmadi diycem.ben yaparim utanmam.he kardesim balaya bile gittiler bodruma ve geldiler.annemlere cok yakin vallah evde yemek yapmiyor her allahin günü annem yapiyor gelin yiyin diyor.ooooooohayat ondan.
kıs leylammecnunum alıngan gördüm seni..laf atıyos yaa..
ne göreviymiş bu..
yerim seni..sen de ben de yarın zor görevlerdeyiz hı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?