dillara cıkmassa fall, git yapıs kadının yakasına çıkarsın su falıı..tehdit ett..
ayy geshenkk seni kırcaama kafamı kırarım..şimdi yeşil gözlü kıvırcık uzun boyluyu sipariş edicez.
dur bakayım yarın başlarsa iğnelere hangi güne geliyor .. 6 sı cuma.. 8i pazar çatlatma yapıp 10 agustosta toplucaklar mı???
yani en erken bu şekilde sanıırm
GESHENK kullanıcısından alıntı:
şarkı bilem çığırdım neye öle didin
cılgın seninle meslektaşız arkadaşım...arazi işi tespit yapılacak...mühendis olarak ben görevlendirildim..hiç gidesim yok...geshenk ya hala test yapamadım...tam yapacam diyorum kasığıma ağrı giriyor diyorum tamam adetim geliyor galiba diyorum...bu pinpiriklikle ne edecem bilmem....eyvahedigeldismile
size bir sey anlatiyim bende tüpe basladim sözde ama dr.bu ay kacirmis.niye biliyormusunuz.persembe günü ultr baktilar bir sey göremediler yani yumurtlamami ayni gün kan test yapti.bende biraz anlamistim yumurtladigimi,ama bir sey demedim.dr.iyi bilir diye.ertesi gün aradi aaaaaaaaa siz yumurlamisiniz dedi bende tel.soktan konusamadim.ama pazartesi gel konusalim.yada bakalim dedi.gittim dün.ama cok kizgindim yani kaldi iyneler haplar.2 ayda gecmis oldu.neyse oturdum ve dedimki neden benim yumurladimi görmedin.siz dr.degilmisin ama cok kizgindim.bana demezmi ben nerden biliyim sizin ana rahimini.kizdi galiba sonra özürdiledim.sonra yatisti.her kadin anidan yumurtlar ben cok erken yumutlamisim.simdi kanamam gelince iyne vurcakmi umarim kacirmaz genelmaz:
slm kızlar,bu gece kalabalıksınız maşallah.
leylayım leylayım mecnunum nerdee
leylayı ararken düştüm çölleree...
böle bir şarkı vardı..... ismini görünce aklıma geliyor... nerden düşündün bu nicki?? ne oldu senin son durum??
evet aynen böle olur.. yarın hemen ilaçları alıp başlarsanız.. bakalım hangi ilaçları verecek.. aşılama gibi yumurta toplanana kadar aynıı.. işte toplandıktan sonra döllenme faslı sen 5-6 gibi transferini yaptır. embriyo daha kaliteli ve tutunmaya hemen hazır oluyormuş o zaman.
renk şekil dediğim gibi olsun he naniknanik
siparişi verdim bak.. doktora tarif et öyle olanı versin sana :)
hoşgeldin fıstık... naber
ayyyyyy varmı yoksaaammmm.. var gibi hee.. hadi inşallah yaaa... kaç gün oldu şimdi???
ya baksananiz benmki ayni cilgin gibimi acaba.bende iyne velen sonra spremleri yerlescekler.ama spremleri hemen ayni gün taze sicak sperm olcak.yani benimki donmicak anladinizmi.gülmeyin lütven yasakkelime
leylamecnun artık yap su testi canım yaa..yarın daha haber ver tamam mı? bu alınganlığın sebebi bebiş olabilir mi acaba??
dillara nasıl yaa..yumurta çatlamış gitmiş mi??? ee iğne vuruyorlar once catlamasın diye. doktor oyle demişti bana..di mi geshenk..
leylamecnun artık yap su testi canım yaa..yarın daha haber ver tamam mı? bu alınganlığın sebebi bebiş olabilir mi acaba??
dillara nasıl yaa..yumurta çatlamış gitmiş mi??? ee iğne vuruyorlar once catlamasın diye. doktor oyle demişti bana..di mi geshenk..
bebiş alınganlık yaparmı hiç çılgınım....sizleri sevdiğimden takılıyorum öyle yaaa...uzayan beyaz bir akıntı vardı akşam bende...temiz beyazdı yani...bunun sebebi nedir acep?:çok üzgünüm:
bebiş alınganlık yaparmı hiç çılgınım....sizleri sevdiğimden takılıyorum öyle yaaa...uzayan beyaz bir akıntı vardı akşam bende...temiz beyazdı yani...bunun sebebi nedir acep?:çok üzgünüm:
hoşgeldin canım..selam kızlar bende 31 yaşındayım ve bebek için çalışıyorum :)
dillara ben seninkinden bişi anlamadım desem gülümm..ohaoldumsmile
şimcik bir kere tüp de birden çok yumurta olusturuluyor tek değil ki? normali 10-15 arası gibi sanırım( geshenk yanlışsam düzelt canım) sonra onları alıyorlar..her birini dısarda döllüyorlar. döllenenler bırakılıyor bir kaç gün. güzelce bölünüp büyümeye devam edenlerden seçip bir denecik koyuyorlar. geri kalanlardan iyi duurmda olanları donduruyorlar ..donanlar onlar yanii:))
annemle konustum, ağlayasım geldii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?