30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet aynen böle olur.. yarın hemen ilaçları alıp başlarsanız.. bakalım hangi ilaçları verecek.. aşılama gibi yumurta toplanana kadar aynıı.. işte toplandıktan sonra döllenme faslı sen 5-6 gibi transferini yaptır. embriyo daha kaliteli ve tutunmaya hemen hazır oluyormuş o zaman.
renk şekil dediğim gibi olsun he naniknanik
siparişi verdim bak.. doktora tarif et öyle olanı versin sana :)

size bir sey anlatiyim bende tüpe basladim sözde ama dr.bu ay kacirmis.niye biliyormusunuz.persembe günü ultr baktilar bir sey göremediler yani yumurtlamami ayni gün kan test yapti.bende biraz anlamistim yumurtladigimi,ama bir sey demedim.dr.iyi bilir diye.ertesi gün aradi aaaaaaaaa siz yumurlamisiniz dedi bende tel.soktan konusamadim.ama pazartesi gel konusalim.yada bakalim dedi.gittim dün.ama cok kizgindim yani kaldi iyneler haplar.2 ayda gecmis oldu.neyse oturdum ve dedimki neden benim yumurladimi görmedin.siz dr.degilmisin ama cok kizgindim.bana demezmi ben nerden biliyim sizin ana rahimini.kizdi galiba sonra özürdiledim.sonra yatisti.her kadin anidan yumurtlar ben cok erken yumutlamisim.simdi kanamam gelince iyne vurcakmi umarim kacirmaz genelmaz:

ayyyyyy varmı yoksaaammmm.. var gibi hee.. hadi inşallah yaaa... kaç gün oldu şimdi???

kız bu nasıl doktor?? şaştım kaldım ohaoldumsmile daha neler.. öyle tüp olurmu hiç...
adetin ikinci günü başlanacak iğneler mümkün değil kaçması
iki günde bir bakacak gelişmelerine olgunlaşıncada çatlattıracak iğneyle
alman doktorlara gitme sakın... bi halt anladıkları hatta önemsedikleri yok.. türk doktorları daha iyi.. almanla önem vermiyor çocuk olayına bizlerdeki gibi. valla hiç duymadım tüpte yumurtayı kaçıran doktor ... başka doktora git sen bence.

leylayım leylayım mecnunum nerdee
leylayı ararken düştüm çölleree...

böle bir şarkı vardı..... ismini görünce aklıma geliyor... nerden düşündün bu nicki?? ne oldu senin son durum??

Geshenkim canım, biz eşimle birbirimizi leyla ila mecnun gibi sevdik...çok zorluk yaşadık....o kadar sıkıntılara rağmen şükürler olsunki evlendik....leyla mecnun kavuşamamış ama biz kavuştuk...ordan aklıma geldi niki böyle aldım canım...sıra bebişte inşallah Rabbim bebişimizide gönderir bize....Herşeyin hayırlısı:ecrin_bebek: Yüce Mevlamdan

ya baksananiz benmki ayni cilgin gibimi acaba.bende iyne velen sonra spremleri yerlescekler.ama spremleri hemen ayni gün taze sicak sperm olcak.yani benimki donmicak anladinizmi.gülmeyin lütven yasakkelime

leylamecnun artık yap su testi canım yaa..yarın daha haber ver tamam mı? bu alınganlığın sebebi bebiş olabilir mi acaba??
dillara nasıl yaa..yumurta çatlamış gitmiş mi??? ee iğne vuruyorlar once catlamasın diye. doktor oyle demişti bana..di mi geshenk..

ayyyyyy varmı yoksaaammmm.. var gibi hee.. hadi inşallah yaaa... kaç gün oldu şimdi???

bugün 7 ci gün...ilaç biteli ...hala gelmedi...bilmiyorum..gögüsleri acıyor biraz..sabahlarıda kasıklarım ağrıyor..acaba adetmi gelecek bilmiyorum geshenk ya...sen bir yorum yap hele benim durumuma...:sinifsinif:

ya baksananiz benmki ayni cilgin gibimi acaba.bende iyne velen sonra spremleri yerlescekler.ama spremleri hemen ayni gün taze sicak sperm olcak.yani benimki donmicak anladinizmi.gülmeyin lütven yasakkelime

dillara ben seninkinden bişi anlamadım desem gülümm..ohaoldumsmile

şimcik bir kere tüp de birden çok yumurta olusturuluyor tek değil ki? normali 10-15 arası gibi sanırım( geshenk yanlışsam düzelt canım) sonra onları alıyorlar..her birini dısarda döllüyorlar. döllenenler bırakılıyor bir kaç gün. güzelce bölünüp büyümeye devam edenlerden seçip bir denecik koyuyorlar. geri kalanlardan iyi duurmda olanları donduruyorlar ..donanlar onlar yanii:))

annemle konustum, ağlayasım geldii..

ay cilgin delirecem ya bak gesek ne diyor öyle tüpmü olur ay vena oldum simdi

bebiş alınganlık yaparmı hiç çılgınım....sizleri sevdiğimden takılıyorum öyle yaaa...uzayan beyaz bir akıntı vardı akşam bende...temiz beyazdı yani...bunun sebebi nedir acep?:çok üzgünüm:

kız çılgın,niye üzülüp durun,ne güzel kaliteli yumoşların var işte,antikor engelini aşıp sana gelcek speremcikler,bunda üzülcek ne var?keşke durum olsada bende hemen tüp yaptırabilsem,mecburen önce devlet babayı memnun etcess,o aradada bi yaş daha büyicess.

muayene ücretinden başka aşılama yapılırsa aşılamaya para alıyorlarmı kızlar? eğer aşılamaya para alınıyorsa ne kadar alıyorlar acaba?bilgisi olan varsa cevap versin plszemuszemus

bebk hormon değişikliği yaptığı için ani sevinme üzülme alınganlık sinir gibi duygu değişimleri yapar ve bi bakmışsın olmadık şeye ağlıyorsun :)
eğer beyaz mat bi akıntı ise gebelik belirtisi olabilir ama normalde de bu akıntı olabilir.. çok yoğun bi akıntı ise bebiş ihtimali yüksek.. hayırlısı olsun..

ben de sana takılıyom kıss..
yalnız valla hamişlerde hormonlardan dolayı duygu değişimleri sık oluyor ya, alınganlık oluyor..
iyiye yordum yanii..hamiş çıkarsan ona yorarız olmaz mı??
selam kızlar bende 31 yaşındayım ve bebek için çalışıyorum :)
hoşgeldin canım..
ilk gelen hemen hikayesini anlatıyorrr

canim üzülme umrim sana yarin hayirli sonus olur.senin dedigim dondurma isini eger bu yöntem tutmasa .ozaman yapcaklarmis.dondurma isini.ama anlamadigim niye bunada tüp diyorlar ona anlam vermedim yahuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…