ben de sana takılıyom kıss..
yalnız valla hamişlerde hormonlardan dolayı duygu değişimleri sık oluyor ya, alınganlık oluyor..
iyiye yordum yanii..hamiş çıkarsan ona yorarız olmaz mı??
hoşgeldin canım..
ilk gelen hemen hikayesini anlatıyorrr
Geshenkim canım, biz eşimle birbirimizi leyla ila mecnun gibi sevdik...çok zorluk yaşadık....o kadar sıkıntılara rağmen şükürler olsunki evlendik....leyla mecnun kavuşamamış ama biz kavuştuk...ordan aklıma geldi niki böyle aldım canım...sıra bebişte inşallah Rabbim bebişimizide gönderir bize....Herşeyin hayırlısı:ecrin_bebek: Yüce Mevlamdan
ya baksananiz benmki ayni cilgin gibimi acaba.bende iyne velen sonra spremleri yerlescekler.ama spremleri hemen ayni gün taze sicak sperm olcak.yani benimki donmicak anladinizmi.gülmeyin lütven yasakkelime
leylamecnun artık yap su testi canım yaa..yarın daha haber ver tamam mı? bu alınganlığın sebebi bebiş olabilir mi acaba??
dillara nasıl yaa..yumurta çatlamış gitmiş mi??? ee iğne vuruyorlar once catlamasın diye. doktor oyle demişti bana..di mi geshenk..
iyidir canım yaa,nolsun,sendennaber bakim,yoktun bugün
bebk hormon değişikliği yaptığı için ani sevinme üzülme alınganlık sinir gibi duygu değişimleri yapar ve bi bakmışsın olmadık şeye ağlıyorsun :)
eğer beyaz mat bi akıntı ise gebelik belirtisi olabilir ama normalde de bu akıntı olabilir.. çok yoğun bi akıntı ise bebiş ihtimali yüksek.. hayırlısı olsun..
bide ferhatla şirin gelsin o zaman o güel ailenize.. tam olsun.. inşallah :Saruboceq:
aşılama mı acaba seninki? öyle bile olsa yumurtayı kaçırmaz be güzelim.. mümkün değil.. onda da takip ediliyor gün gün zaten iğnenin dozajını da ona göre ayarlıyor gelişmesi nasılsa öyle yani. yok kıss niye gülelim anlamaya çalışıyoruz sen iyice anlatabildiğin ölçüde anlat.. ben anlamadım nasıl bir işlemdir bu.. aşılamada hemen aynı gün veriliyor spermler.. tüpte alınıp yumurta ile dışarıda döllendiriliyor.
evet canım..önce büyütüyorlar iyice istenen boyuta gelince çatlamasın diye 4 gün kala yine göbekten iğne yapıyorsun kendine.. ondan sonra doktor istediği boyutu bulunca ayrıca rahim kalınlığı da uygunsa çatlattırıp yumurtaları topluyor.
evet sabahtan acık ders çalıştım. işler vardı.. misafirler var yorgunluk var. bu gece diğer görümceme gittiler. bakma çok yorgunum aslında ama sizden ayrılamıyorumda :)))sende varmı bi gelişme??
bide ferhatla şirin gelsin o zaman o güel ailenize.. tam olsun.. inşallah :Saruboceq:
inşallah canım...Hayırlısı olsun ne diyeyim...
cılgınım inşallah yarın yaparım testi...sonucu mutlaka söylerim....varsa bir durum çıksın ortaya dimi ama yoksada durmak yok çalışmaya devam...:hulya:
aşılama mı acaba seninki? öyle bile olsa yumurtayı kaçırmaz be güzelim.. mümkün değil.. onda da takip ediliyor gün gün zaten iğnenin dozajını da ona göre ayarlıyor gelişmesi nasılsa öyle yani. yok kıss niye gülelim anlamaya çalışıyoruz sen iyice anlatabildiğin ölçüde anlat.. ben anlamadım nasıl bir işlemdir bu.. aşılamada hemen aynı gün veriliyor spermler.. tüpte alınıp yumurta ile dışarıda döllendiriliyor.
evet canım..önce büyütüyorlar iyice istenen boyuta gelince çatlamasın diye 4 gün kala yine göbekten iğne yapıyorsun kendine.. ondan sonra doktor istediği boyutu bulunca ayrıca rahim kalınlığı da uygunsa çatlattırıp yumurtaları topluyor.
evet sabahtan acık ders çalıştım. işler vardı.. misafirler var yorgunluk var. bu gece diğer görümceme gittiler. bakma çok yorgunum aslında ama sizden ayrılamıyorumda :)))sende varmı bi gelişme??
bakin kavan karisti internetten bir daha okuyum anlatirim banada dediki 3 gün gel 5 gün iyne yapriz olgunlasinca spremleri iylerini cecip aninda yerlescek,dondurma yok.
leylam meslektaşız haa..kaydirigubbakcemile5
gerçi anladığım sen harbi mühendissin, ben kenardan..bilg. müh ben çünküm..önünde saygıylan eğilirimm
inşallah canım...Hayırlısı olsun ne diyeyim...
cılgınım inşallah yarın yaparım testi...sonucu mutlaka söylerim....varsa bir durum çıksın ortaya dimi ama yoksada durmak yok çalışmaya devam...:hulya:
ya canim gögüslerin ariyormu?
bugün 7 ci gün...ilaç biteli ...hala gelmedi...bilmiyorum..gögüsleri acıyor biraz..sabahlarıda kasıklarım ağrıyor..acaba adetmi gelecek bilmiyorum geshenk ya...sen bir yorum yap hele benim durumuma...:sinifsinif:
dillara ben seninkinden bişi anlamadım desem gülümm..ohaoldumsmile
şimcik bir kere tüp de birden çok yumurta olusturuluyor tek değil ki? normali 10-15 arası gibi sanırım( geshenk yanlışsam düzelt canım) sonra onları alıyorlar..her birini dısarda döllüyorlar. döllenenler bırakılıyor bir kaç gün. güzelce bölünüp büyümeye devam edenlerden seçip bir denecik koyuyorlar. geri kalanlardan iyi duurmda olanları donduruyorlar ..donanlar onlar yanii:))
annemle konustum, ağlayasım geldii..
ay cilgin delirecem ya bak gesek ne diyor öyle tüpmü olur ay vena oldum simdi
bebiş alınganlık yaparmı hiç çılgınım....sizleri sevdiğimden takılıyorum öyle yaaa...uzayan beyaz bir akıntı vardı akşam bende...temiz beyazdı yani...bunun sebebi nedir acep?:çok üzgünüm:
selam kızlar bende 31 yaşındayım ve bebek için çalışıyorum :)
kız çılgın,niye üzülüp durun,ne güzel kaliteli yumoşların var işte,antikor engelini aşıp sana gelcek speremcikler,bunda üzülcek ne var?keşke durum olsada bende hemen tüp yaptırabilsem,mecburen önce devlet babayı memnun etcess,o aradada bi yaş daha büyicess.
muayene ücretinden başka aşılama yapılırsa aşılamaya para alıyorlarmı kızlar? eğer aşılamaya para alınıyorsa ne kadar alıyorlar acaba?bilgisi olan varsa cevap versin plszemuszemus
bebk hormon değişikliği yaptığı için ani sevinme üzülme alınganlık sinir gibi duygu değişimleri yapar ve bi bakmışsın olmadık şeye ağlıyorsun :)
eğer beyaz mat bi akıntı ise gebelik belirtisi olabilir ama normalde de bu akıntı olabilir.. çok yoğun bi akıntı ise bebiş ihtimali yüksek.. hayırlısı olsun..
canim üzülme umrim sana yarin hayirli sonus olur.senin dedigim dondurma isini eger bu yöntem tutmasa .ozaman yapcaklarmis.dondurma isini.ama anlamadigim niye bunada tüp diyorlar ona anlam vermedim yahuuuuuuuuuuuuu
kardelen sesin cıksın tatlımm..
dillaraa seninki alman kurdu gibi alman tüpü haa..yumurta toplama yoksa aşılama sanki canım o..
yaaaa inşallah bebek vardır göbüşte.. yorumum bu.. var gibi yaaa... içime öyle doğuyor.. hangi ilacın bitimi canım bu yedinci gün..
.. müjdeni verirsin bizde kutlarız inşallah burada..
yapar tabe.. akıntı oluyor gebelikte böyle.. ayyy var sende bebiş vaaarrr.. yarın yap şu testi merak ettim iyice
canım ilk önce aşılamada devlet hiç ücret almıyor ne ilaca ne işleme.. iki kere hakkın var bu şekilde sonra tüp.
geshenk ilaç adet düzenleyici progestan kullandım..doktor ilaç bitiminden 3 gün sonra adet olman lazım demişti.ama hala gelmedi...inşallah gelmezde bebiş vardır dediğiniz gibi...bu kullandığım ilaç eğer hamilelik olursa bebeğin sıkıca tutunmasını sağlıyormuş diye biliyorum...belkide bebiş sıkı tutunmuştur...geçen hafta acayip bulantım vardı...ama ilaçları kullanıyorum diye ilaçlardandır diye düşünmüştüm..bilmiyorum bakalım sabah test yapacam inşallah...hayırlısı...ben çıkıcam herkese iyi geceler...öptüm. sonucu yarın bildiririm...bayanssulusmile:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?