30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bide ferhatla şirin gelsin o zaman o güel ailenize.. tam olsun.. inşallah :Saruboceq:

ya baksananiz benmki ayni cilgin gibimi acaba.bende iyne velen sonra spremleri yerlescekler.ama spremleri hemen ayni gün taze sicak sperm olcak.yani benimki donmicak anladinizmi.gülmeyin lütven yasakkelime

aşılama mı acaba seninki? öyle bile olsa yumurtayı kaçırmaz be güzelim.. mümkün değil.. onda da takip ediliyor gün gün zaten iğnenin dozajını da ona göre ayarlıyor gelişmesi nasılsa öyle yani. yok kıss niye gülelim anlamaya çalışıyoruz sen iyice anlatabildiğin ölçüde anlat.. ben anlamadım nasıl bir işlemdir bu.. aşılamada hemen aynı gün veriliyor spermler.. tüpte alınıp yumurta ile dışarıda döllendiriliyor.

evet canım..önce büyütüyorlar iyice istenen boyuta gelince çatlamasın diye 4 gün kala yine göbekten iğne yapıyorsun kendine.. ondan sonra doktor istediği boyutu bulunca ayrıca rahim kalınlığı da uygunsa çatlattırıp yumurtaları topluyor.

iyidir canım yaa,nolsun,sendennaber bakim,yoktun bugün

evet sabahtan acık ders çalıştım. işler vardı.. misafirler var yorgunluk var. bu gece diğer görümceme gittiler. bakma çok yorgunum aslında ama sizden ayrılamıyorumda :)))sende varmı bi gelişme??

aramıza hoşgeldin canım...inşallah dediğiniz gibidir...valla hamileysem bu tek kelimeyle mucize olur...Hayırlısı Allahtan ne diyelim....Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
cılgınım senin yorumların içinde teşekkür ederim meslektaşım...bayanssulusmile

yopk canım yaaa,aynıyım ben,amaaaan,napim,çatlamasa çatlamasın.naniknanik

dillara valla sen detaylıca sor canıö..hatta gittiğinde hiçbişi yapılmadan bana ne yapacaksınız anlat dee..ben merak ettim.
yumurtayı kacırdıysa o doktoru at gitsin de dicem az kaldı ama.
ben bile kacırmıyom be yumurtayı

leylam meslektaşız haa..kaydirigubbakcemile5
gerçi anladığım sen harbi mühendissin, ben kenardan..bilg. müh ben çünküm..önünde saygıylan eğilirimm

bakin kavan karisti internetten bir daha okuyum anlatirim banada dediki 3 gün gel 5 gün iyne yapriz olgunlasinca spremleri iylerini cecip aninda yerlescek,dondurma yok.

leylam meslektaşız haa..kaydirigubbakcemile5
gerçi anladığım sen harbi mühendissin, ben kenardan..bilg. müh ben çünküm..önünde saygıylan eğilirimm

saygı bizden cılgınım....birazdan uyumaya gidecem..slm vereyim diye geldim güzel muhabbeti görünce dayanamadım....hepinizi öpüyorum kızlar...opuyorumnanaktan

leyla test sonucunu bekliyoss yarın..hem evet varsa kendine daha tikkat edersin oyle değil mi ??
ya geshenk eşim umutsuz benim yaa..içine ne doguyor dedim..olumsuz dedi..
ben de ağlamaya başladım..sinirlerim boşaldı birden:sinifsinif:

ya geshenk konuyla çok alaksız,yazmak istemesende anlayabilirimde,geshenk ne dimek,anlıyyamıyomsempatiksalakcinni

kardelen sesin cıksın tatlımm..

dillaraa seninki alman kurdu gibi alman tüpü haa..yumurta toplama yoksa aşılama sanki canım o..

bugün 7 ci gün...ilaç biteli ...hala gelmedi...bilmiyorum..gögüsleri acıyor biraz..sabahlarıda kasıklarım ağrıyor..acaba adetmi gelecek bilmiyorum geshenk ya...sen bir yorum yap hele benim durumuma...:sinifsinif:

yaaaa inşallah bebek vardır göbüşte.. yorumum bu.. var gibi yaaa... içime öyle doğuyor.. hangi ilacın bitimi canım bu yedinci gün..
.. müjdeni verirsin bizde kutlarız inşallah burada..

canıııımmm olumunekankayizsmile sakin ol tamammı... sakın duygusala bağlamaaa şimcik ağla zırla ama yarına çoook güçlü ve ümitlio ol.. çünküm az kaldı inşallah geliyor yeğenimiz... nasıl mutlu olurum var yaa yemin ederim çok sevinirim.. en az
kendim kadar ...

ay cilgin delirecem ya bak gesek ne diyor öyle tüpmü olur ay vena oldum simdi

fena olmaaa yerimseniben ne var fena olacak.. senin işlemin farklı sadece.. aşılama bu bence.. daha önce aşılama yapıldımı sana.. ilkse bu da bir şans. ama yumurta onda da çok oluyor haberin olsun.. hemde kaçmaz yine :)

yapar tabe.. akıntı oluyor gebelikte böyle.. ayyy var sende bebiş vaaarrr.. yarın yap şu testi merak ettim iyice

selam kızlar bende 31 yaşındayım ve bebek için çalışıyorum :)

hoşgeldin canım..sefalar getirdin.. inşallah uğur gelir sana burada.

muayene ücretinden başka aşılama yapılırsa aşılamaya para alıyorlarmı kızlar? eğer aşılamaya para alınıyorsa ne kadar alıyorlar acaba?bilgisi olan varsa cevap versin plszemuszemus

canım ilk önce aşılamada devlet hiç ücret almıyor ne ilaca ne işleme.. iki kere hakkın var bu şekilde sonra tüp.

bak yeni arkadaşımızda bizden.. bilgili maşallah :))) bizi prof yaptılar bugün :)) sende bizim yolumuzdasın yerimseniben

canim üzülme umrim sana yarin hayirli sonus olur.senin dedigim dondurma isini eger bu yöntem tutmasa .ozaman yapcaklarmis.dondurma isini.ama anlamadigim niye bunada tüp diyorlar ona anlam vermedim yahuuuuuuuuuuuuu

dondurma işlemi çılgının dediği gibi döllenen yumurtalarından transfer edilmeyen kalan embriyolar için uygulanıyor bi dahakine iğne falan yok onları çözdürüp veriyorlar.. ama önce dediğim işlemler olacak tabi.. seninkini iyi öğren sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…