30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

leylam meslektaşız haa..kaydirigubbakcemile5
gerçi anladığım sen harbi mühendissin, ben kenardan..bilg. müh ben çünküm..önünde saygıylan eğilirimm

bendeee buyrunnnnnnnnn

saygı bizden cılgınım....birazdan uyumaya gidecem..slm vereyim diye geldim güzel muhabbeti görünce dayanamadım....hepinizi öpüyorum kızlar...opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 iyi geceler.

aaaaaaaaaaaaaa.. olurmu öyle şeyy.. dışı öyle diyordur hayatım.. içi başka diyordur inan bana.. hayal kırıklığın karşı bir kalkan bu.. a.s sen bakma erkekler bizden çok farklı.. dışa fazla yansıtmazlar.. senin hayal kırıklığına uğrayıp üzülmemen için kendince koruma kalkanı yapıyordur.. mutlaka ümidi vardır .. daha önceki üzüntünü gördü ya yenisini görmek istememesi böyle söyletiyor ona.. sen ümidini kaybetme bitanem ben inanıyorum ilk seferde tüpte olacak inşallah.. hep olumlu düşün.. dularım seninle.. yarın kaç demiştin sen?

ya geshenk konuyla çok alaksız,yazmak istemesende anlayabilirimde,geshenk ne dimek,anlıyyamıyomsempatiksalakcinni

meralkııııııı naniknanik ben özele yazarım sana.. ok

kardelen sesin cıksın tatlımm..

dillaraa seninki alman kurdu gibi alman tüpü haa..yumurta toplama yoksa aşılama sanki canım o..

aşılama bencede.. dil karışılığı olmuş sankim

canlarim ben cikiyorum yarin is var.cilgin yarin anlat.gesek sende anlat.bende anlatirim bir iyce ögreniyim hadi iyi aksamlar.

sanada tatlım.. iyice öğrenmeden işlem yaptırma he.. bizde yetiştir hemencik gelişmeleri tamammı.. hadi Allah rahatlık versin. kaydirigubbakcemile3

9:30 da yarın...yağlı müşteri geliyorrr..bas bas paraları doktora, bi daha mı gelicez dünyaya..iyiyim accık zırladım iyi geldi

hoşbuldum tatlım umarım uğurlu gelir bu topic ve umarım benim gelişimde sizlere uğurlu gelir..
evet çok bilgilendik uzmanlaştık ama bir türlü bu bilgilerimiz bize olumlu yansımasını göremedik :) hayırlısı diyorum başka da bişey diyemiyorum :)
bu arada soğan kürü yapıp adeti geciken oldumu aranızda? ben soğan kürü yaptım bu ay ama düzensiz olan adetimi düzenlemek için yaptığım bu kür hiç bi işe yaramadığı gibi bi topicde bi hormonu arttırdı için rahmin kalınlaşmasına sebep olduğu için adeti geciktirdiği yazıldığından(doktoru öyle söylemiş) tedirgin oldum

lightlife bizde aynen mecburiyetten prof olanlardanız:)))
canım nesemese de hayıt kullandı, adeti geciktirir mi diye forumlarda geziyordu ki meğersem hamişmiş:)
sende de oyle olmasın..nasıl olumluyum bugun..

aramıza hoş geldin lighlıfe,ay isminide zorla yazdım,inş.bigün bize de olcak faydası bu bildiklerimizin.

geshenkim olumlu duygular var içimde ama bir yandan da olumsuzluğu da göz ardı edemiyorum.
yakın arkadaşım 4. tüpte buldu oglusunu..sen ilkinde yakalayamadın..olumsuzluk da hayatımızda..off karmasık duygularr..yataym ben barii yaww..
yarın ancak oglen geliriz heralde

9:30 da yarın...yağlı müşteri geliyorrr..bas bas paraları doktora, bi daha mı gelicez dünyaya..iyiyim accık zırladım iyi geldi

bende bayıldım paracıkları geçen aylarda oooh hihoyyyt :teytey: hihoyyyt ahada böle :))))

yaa ben hiç denemedim bilgim yok bu konuda.. ama herkeste farklılık gösterebilir bitkisel çözümlerde.. gecikme deyince hemen hamilelik düşünüyoruz biz inşalla ondandır canım yaa... yarın sende bir test yapsana...

canım nesemese de hayıt kullandı, adeti geciktirir mi diye forumlarda geziyordu ki meğersem hamişmiş:)

inşialla inşallah.. ayyy hemen hamile haberiyle gelirsin topiğimize.. ayyy ayağını sürürsen darısı hapimize inşallah... kıslar iyi,ki geldiniz siz yaaa... valla bir neşem geldi bu haberlerle.. sevinelim coşalımm acık... a.s

valla önümüzdeki ay da hayıt kullanıcam aldım da bi adet olsam diye bekliyom :))) iyice psikopatlaştım sanırım :))) 2-3 aydır adetim düzensiz benim 38-39 günde bir oluyorum eğer 30 günde bir olmuş olsaydım geçtiğimiz cuma adet olmalıydım aslında.. dayanamadım ben adete 1 gün kala yani perşembe günü test yaptım2. çizgi silik çıktı öyle olunca emin olmak için kalktım kan testi yaptırdım negatif çıktı meğersen idrar testi yanlışmış çünkü 1 gün sonra aynı testi tekrarladım hiç 2.çizgi çıkmadı doktora gittim dün. 1 hafta daha bekle rahim kalınlaşmış ama adet kanamsı görünmüyor henüz dedi adet olmazsam test yaptır dedi negatifse adet söktürücü vericekmiş.. soğan kürü hakkında rahim kalınlaşmasını okuyunca ben kendi kendime neler yapıyorum diye sabırsazlanıp eyvahedigeldismile üzülmeye başlamıştım mafoldumben artık hiç kür yapmasamki acaba bilmiyorumkismile ne zaman bebek düşünmeye başladım o zaman bu kürlere başladım ve adetim hep şaştı sapıttı bilmiyorumkismile

nuro kıs bence bekle madem 1-2 gün daha ama hamişlikten şüphelendim ben şimdi.
hamişsen de rahim kalın oluyor :))

enterasann canım yaa sessiz olma..ben tüp taktırıyom totoma bu ayy

bilmiyorumki aslında bu ay baya sıkı çalışmıştık gün kaçırmamıştık ama olmadı işte bilmiyorumkismile belki de geç döllenme olmuştur gitmesin gümbürtüye diye beklemedeyiz şuan.. ara ara karın ağrım oluyo adet olucakmışım gibi ama hiç bişey yok ortalıkta.. adetimin 3. günü hormon testi yaptırıcam doktor istedi. inşallahh bi problemle karşılaşmam..

kıslar ben yatemm..yarın once doktor sonra iş..
zor bir gün olacak..
öpeyim sizi..kendinize iyi bakın..hamiş haberleri gelsin moral bulalım accıkk
geshenk ben hamiş kalırsam bu ay..sen de dondurulmuşları denesene ..
hıı??

tamam yat dinlen canım.. yarın aklım hep sende olur benim yaa. elbet olumsuzluklar var bu gerçek ama sen şimdi bunu düşünme olumlusunu düşün sanane olumsuzundan :))) sen ilkte tutturacaksın inşallah.. ben inanıyorum.. moralini sakın bozma.. ben yarın sana çooook dualar edecem.. en çokta transferinde edecem tabi abdset alayım yasinlere devam... opuyorumnanaktan

gecmise daldim canim,,,herkeslerde burdaymis,,,ben bu ay oyyyle sessizim nedense,,,

gezenti seniiii... nerelerde geziniyorsun sen bakiim :))

ne kadar tanıdık geldi bana :)))) aynı şeyleri yaşadım vallahi iyice sapıttı olanıda karıştı bak şimdi saldım hiiiç umursamıyorum tam zamanında oldu bu ay :)))) vaktin olursa oku geçmişleri gerçi geyikte çok var eski sayfalarda hep benzer hikeyeler hepimizde. kader arkadaşlarıyız :))))) bak nerelerde bulduk birbirimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…