leylam meslektaşız haa..kaydirigubbakcemile5
gerçi anladığım sen harbi mühendissin, ben kenardan..bilg. müh ben çünküm..önünde saygıylan eğilirimm
saygı bizden cılgınım....birazdan uyumaya gidecem..slm vereyim diye geldim güzel muhabbeti görünce dayanamadım....hepinizi öpüyorum kızlar...opuyorumnanaktan
leyla test sonucunu bekliyoss yarın..hem evet varsa kendine daha tikkat edersin oyle değil mi ??
ya geshenk eşim umutsuz benim yaa..içine ne doguyor dedim..olumsuz dedi..
ben de ağlamaya başladım..sinirlerim boşaldı birden:sinifsinif:
ya geshenk konuyla çok alaksız,yazmak istemesende anlayabilirimde,geshenk ne dimek,anlıyyamıyomsempatiksalakcinni
kardelen sesin cıksın tatlımm..
dillaraa seninki alman kurdu gibi alman tüpü haa..yumurta toplama yoksa aşılama sanki canım o..
canlarim ben cikiyorum yarin is var.cilgin yarin anlat.gesek sende anlat.bende anlatirim bir iyce ögreniyim hadi iyi aksamlar.
9:30 da yarın...yağlı müşteri geliyorrr..bas bas paraları doktora, bi daha mı gelicez dünyaya..iyiyim accık zırladım iyi geldi
hoşbuldum tatlım umarım uğurlu gelir bu topic ve umarım benim gelişimde sizlere uğurlu gelir..yaaaa inşallah bebek vardır göbüşte.. yorumum bu.. var gibi yaaa... içime öyle doğuyor.. hangi ilacın bitimi canım bu yedinci gün..
.. müjdeni verirsin bizde kutlarız inşallah burada..
canıııımmm olumunekankayizsmile sakin ol tamammı... sakın duygusala bağlamaaa şimcik ağla zırla ama yarına çoook güçlü ve ümitlio ol.. çünküm az kaldı inşallah geliyor yeğenimiz... nasıl mutlu olurum var yaa yemin ederim çok sevinirim.. en az
kendim kadar ...
fena olmaaa yerimseniben ne var fena olacak.. senin işlemin farklı sadece.. aşılama bu bence.. daha önce aşılama yapıldımı sana.. ilkse bu da bir şans. ama yumurta onda da çok oluyor haberin olsun.. hemde kaçmaz yine :)
yapar tabe.. akıntı oluyor gebelikte böyle.. ayyy var sende bebiş vaaarrr.. yarın yap şu testi merak ettim iyice
hoşgeldin canım..sefalar getirdin.. inşallah uğur gelir sana burada.
canım ilk önce aşılamada devlet hiç ücret almıyor ne ilaca ne işleme.. iki kere hakkın var bu şekilde sonra tüp.
bak yeni arkadaşımızda bizden.. bilgili maşallah :))) bizi prof yaptılar bugün :)) sende bizim yolumuzdasın yerimseniben
dondurma işlemi çılgının dediği gibi döllenen yumurtalarından transfer edilmeyen kalan embriyolar için uygulanıyor bi dahakine iğne falan yok onları çözdürüp veriyorlar.. ama önce dediğim işlemler olacak tabi.. seninkini iyi öğren sen.
yaaaa inşallah bebek vardır göbüşte.. yorumum bu.. var gibi yaaa... içime öyle doğuyor.. hangi ilacın bitimi canım bu yedinci gün..
.. müjdeni verirsin bizde kutlarız inşallah burada..
yapar tabe.. akıntı oluyor gebelikte böyle.. ayyy var sende bebiş vaaarrr.. yarın yap şu testi merak ettim iyice
canım ilk önce aşılamada devlet hiç ücret almıyor ne ilaca ne işleme.. iki kere hakkın var bu şekilde sonra tüp.
geshenk ilaç adet düzenleyici progestan kullandım..doktor ilaç bitiminden 3 gün sonra adet olman lazım demişti.ama hala gelmedi...inşallah gelmezde bebiş vardır dediğiniz gibi...bu kullandığım ilaç eğer hamilelik olursa bebeğin sıkıca tutunmasını sağlıyormuş diye biliyorum...belkide bebiş sıkı tutunmuştur...geçen hafta acayip bulantım vardı...ama ilaçları kullanıyorum diye ilaçlardandır diye düşünmüştüm..bilmiyorum bakalım sabah test yapacam inşallah...hayırlısı...ben çıkıcam herkese iyi geceler...öptüm. sonucu yarın bildiririm...bayanssulusmile:CüvCüv:
bekliyoruz.. hadi mucize olsun yarın.. coşalım yarın.. iyi geceler.
geshenkk biliyomm cok sevineceğini..ben de senin oldugunda ucucam havalaraaa
valla yemin ederim çooook sevinirim... senden çok ümitliyim be tatlım. ben bilem heyecan yaptım şimcik sana yarın aklım hep sende olacak... sen umudunu kaybetme daha başından.. oraya git güzelce görüş moralin tavan olsun muhakkak.. daima olumlu düşün.. bebişine kavuşmaya az kalıyor unutma.. aylinin dediklerinide hatırla hayaller kur.. benide hep yanında hisset. keşke yakın olsaydık yanına gelirdim.. bizleri hemen haberdar et olurmu... anne olcaksın inşallah az kaldı çılgınım az... her şey mükemmel yolunda gidecek unutma.. sevdiklerin yanında bebişinde gelecek dularımız kabul olacak inşallah.. canım arkadaşım olumunekankayizsmile
enterasan sessizsin güzelim..gelsenee
9:30 da yarın...yağlı müşteri geliyorrr..bas bas paraları doktora, bi daha mı gelicez dünyaya..iyiyim accık zırladım iyi geldi
hoşbuldum tatlım umarım uğurlu gelir bu topic ve umarım benim gelişimde sizlere uğurlu gelir..
evet çok bilgilendik uzmanlaştık ama bir türlü bu bilgilerimiz bize olumlu yansımasını göremedik :) hayırlısı diyorum başka da bişey diyemiyorum :)
bu arada soğan kürü yapıp adeti geciken oldumu aranızda? ben soğan kürü yaptım bu ay ama düzensiz olan adetimi düzenlemek için yaptığım bu kür hiç bi işe yaramadığı gibi bi topicde bi hormonu arttırdı için rahmin kalınlaşmasına sebep olduğu için adeti geciktirdiği yazıldığından(doktoru öyle söylemiş) tedirgin oldum
lightlife bizde aynen mecburiyetten prof olanlardanız:)))
canım nesemese de hayıt kullandı, adeti geciktirir mi diye forumlarda geziyordu ki meğersem hamişmiş:)
sende de oyle olmasın..nasıl olumluyum bugun..
lightlife bizde aynen mecburiyetten prof olanlardanız:)))
canım nesemese de hayıt kullandı, adeti geciktirir mi diye forumlarda geziyordu ki meğersem hamişmiş:)
sende de oyle olmasın..nasıl olumluyum bugun..
aramıza hoş geldin lighlıfe,ay isminide zorla yazdım,inş.bigün bize de olcak faydası bu bildiklerimizin.
bilmiyorumki aslında bu ay baya sıkı çalışmıştık gün kaçırmamıştık ama olmadı işte bilmiyorumkismile belki de geç döllenme olmuştur gitmesin gümbürtüye diye beklemedeyiz şuan.. ara ara karın ağrım oluyo adet olucakmışım gibi ama hiç bişey yok ortalıkta.. adetimin 3. günü hormon testi yaptırıcam doktor istedi. inşallahh bi problemle karşılaşmam..bende bayıldım paracıkları geçen aylarda oooh hihoyyyt :teytey: hihoyyyt ahada böle :))))
yaa ben hiç denemedim bilgim yok bu konuda.. ama herkeste farklılık gösterebilir bitkisel çözümlerde.. gecikme deyince hemen hamilelik düşünüyoruz biz inşalla ondandır canım yaa... yarın sende bir test yapsana...
inşialla inşallah.. ayyy hemen hamile haberiyle gelirsin topiğimize.. ayyy ayağını sürürsen darısı hapimize inşallah... kıslar iyi,ki geldiniz siz yaaa... valla bir neşem geldi bu haberlerle.. sevinelim coşalımm acık... a.s
geshenkim olumlu duygular var içimde ama bir yandan da olumsuzluğu da göz ardı edemiyorum.
yakın arkadaşım 4. tüpte buldu oglusunu..sen ilkinde yakalayamadın..olumsuzluk da hayatımızda..off karmasık duygularr..yataym ben barii yaww..
yarın ancak oglen geliriz heralde
gecmise daldim canim,,,herkeslerde burdaymis,,,ben bu ay oyyyle sessizim nedense,,,
valla önümüzdeki ay da hayıt kullanıcam aldım da bi adet olsam diye bekliyom :))) iyice psikopatlaştım sanırım :))) 2-3 aydır adetim düzensiz benim 38-39 günde bir oluyorum eğer 30 günde bir olmuş olsaydım geçtiğimiz cuma adet olmalıydım aslında.. dayanamadım ben adete 1 gün kala yani perşembe günü test yaptım2. çizgi silik çıktı öyle olunca emin olmak için kalktım kan testi yaptırdım negatif çıktımeğersen idrar testi yanlışmış çünkü 1 gün sonra aynı testi tekrarladım hiç 2.çizgi çıkmadı doktora gittim dün. 1 hafta daha bekle rahim kalınlaşmış ama adet kanamsı görünmüyor henüz dedi adet olmazsam test yaptır dedi negatifse adet söktürücü vericekmiş.. soğan kürü hakkında rahim kalınlaşmasını okuyunca ben kendi kendime neler yapıyorum diye sabırsazlanıp eyvahedigeldismile üzülmeye başlamıştım mafoldumben artık hiç kür yapmasamki acaba bilmiyorumkismile ne zaman bebek düşünmeye başladım o zaman bu kürlere başladım ve adetim hep şaştı sapıttı bilmiyorumkismile
hoşbuldum canım.. bana kısaca nuro diyebilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?