30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Herkese günaydınlaaarrra.s
Umarım herkes iyidir.Bugün adet günüm kızlar, olmam inşallah.NESEMESE canım test yapmayı düşündüm ama vazgeçtim bugün. Çünkü eğer bugünü atlatırsam yarın doktorda kan testi yaptıracağım.
Ne olur dua edin benim için kızlar...Ben hepiniz için gani gani ediyorum...Mucklaaarrr

canım benimmm inşallah olmazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok güzel haberlerini bekliyoruz canım arkadaşımmmmmmm

Canım ben de her zaman dua ediyorum hepimize, akşam da ettim. Canım adet günü olduğu için idrarda bile çıkar bence. Hayırlısı arkadaşım. Desene yarını merakla bekleyeceğiz...

canım benimmm inşallah olmazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok güzel haberlerini bekliyoruz canım arkadaşımmmmmmm

Canım inşallah senden de bekliyoruz güzel haberler. Başka adeti yaklaşan kimler var???

Hadi bir müjde daha alalım kızlar, şöyle bir göbecik atalım:))zemuszemus
ayyy inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh atalım da hemide nasıl atalımmmmm
ama benim sabah kasık ağrısıyla uyandım geldi reglim sandım yok birşeyde şu anlık ama sanki geldi gelecek kasılmalardan hissediyorummmmm sanırsam galiba bir dahaki aya nasip göbüş atmakkk

çiçekcik canım hamiş olanların çoğu adet olacaklarını sandılar, ikisinin de belirtileri birbirine benziyormuş. Ben hala ümitle bekliyorum ikinizi de...

ben geldim bir kaç gün aradan sonra.....çok stresliyim çoookkkkk.....artık olsun istiyorum dayanamıyorummmmmm....

bende bebiş istiyenlerdenım 1 ogluşum var 6 yasında sımdı 1 tane daha bebısımız olsun ıstıyoruz ama tık yok malasef gecen ayklomen kullandım olmadı bu ay rahat bıraktım ama yumurtlama günlerıne dıkkat ettım bakalım olcak mı dua edın lütfennnnn

Sayfa almış başını gitmişki nasıl gitmiş.... karamsarlar ordusuyuz mübarek yaaaaa...Bne arada girip bakıyorum güzel bişeyler okurum belki diye ama nerde herkes benden bin beter.Ya hep beraber bu stresten kurtulmak için bişeyler bulalım bulanlar paylaşsın ya da salalım gitsin hep beraber bunalıma devaaammmm.
Bunalım olunca bebek oluyormuşşşşş :)))

merhaba bayanlar bu topiği yeni gördüm 30 luyaşlarını süren bayanlar umnutsuz olmayın ben 34 yaşındayım bende olmıyacak diye stres yapan guruptaydım yaşım geçiyor diye üzülüyordum hamile kalabilmeyi hayal bile edemiyordum umutsuz olduğum zamanlarda oldu çok umutlandığım zamanlarda eşimle sürekli tartışıyorduk bebek konusunda o rahat olmamı istiyor bense yaşımı bahane ederek hep huzursuz oluyordum eşimle tartışmalarımız hat safhaya ulaşmıştı artık sadece bebek vardı hayatımda eşimle sadece bebek için beraber oluyormuşum gibi hissediyordum doğal olarak buda eşimi sıkıyordu her duyduğumu yaptım her belirtiyi hamileliğe yordum ama yok yok yok olmadı gittikçe hayallaerimde bitiyordu bir eşime artık bıraktım kısmet ne zamansa o zaman olsun dedim hiç bişey düşünmek istemiyordum psikolojim bozulmuştu bebek konusunu tamamen çıkardım hayatımdan hayal bile kurmuyordum ne yumurta takibi ne o bildik manzaralar yok ayaklarını kaldır şu kadar süre yat onu yap bunu yap hiç birini yapmadım ve aradan 1 ay geçmişti ki adetim az geldi düzensizleşti eyvah dedim menepoza giriyorum herhalde işte benim için yeni bir seneryo daha:)) ya menepoza girdiysem giriyorsam şimdide kendimi bununla huzursuz etmeyi başarmıştım adetim düzene girsin diye soğan suyuna başlayacaktım eşime dedim bir test al eğer hamiş değilsem soğana başlıyayım eşim tepki gösterdi hani bebek olayını unutmuştuk yine kaptırıyorsun kendini adet oldun ne bebeği dedi ama yinede aldı testi sonuç negatif çıktı ama sanki ben orda ikinci çizgiyi görüyordum çok silikte olsa eşime gösterdim tek çizgi dedi herkese gözterdim aynı çizgi tek öyleyse ben neden çift gibi görüyordum ve öle hissediyordum paranoya oldum dedim kendi kendime:))) aradan 5 gün daha geçti içimden bir ses git bir test al diyordu ama ya negatifti niye bu ısrar sonra içimdeki sese yenik düştüm ve eşimden gizli test aldım yaptım ve çift çizgi öle net çıktıki inanamadım test bozuk herhalde dedim eşimi aradım durumu anlattım oda heyecanlandı elirken bir testte o almış bir daha yaptım tekrar çift çizgi ne yapacağımı şaşırdım 5 gün önce negatif olan test bugün pozitifti hala inanamıyorduk hemen kan testi yaptırdık sonuç pozitif ve ben hamileydim hala inanamıyordum şka gibiydi ama sonunda olmuştu rabbim nasip etmişti eşimin ilk söylediği şey bu kadar stres yaptığına kendini beni üzdğüne değdimi oldu kısmet demiştim dedi bak oldu işte dedi bende evet değdi dedim bebeğim için herşeye değerdi ama eğer ben onu kafamdan çıkarmasaydım o gelmeyecekti stres yapmayın olacağını düşünün inanın o melek bir gn gelecek ben bir kez yaşadım bu mucizeyi allahım bir daha nasip eder inanıyorum hiç moralimi bozmuyorum bir daha diyorum çünlü ben bebeğimi 3 aylıkken kaybettim karnımda öldü bunada şükür takdir allahın diyorum şimdi umutla ikinci bebeğimi bekliyorum rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelecek meleğim sabır ve inanarak o güzel günü bekleyin kafaya takmayın inanın herşeyin bir zamanı var
bunları niye anlattım sizlere moral olsun diye umudunuzu yitirmeyin diye isyan etmeden sabırla ve umutla bekleyin diye yaşımız ne olursa olsun rabbim verecektir vakti saati var siz bol bol dua edin rabbimden hayırlısını dileyin bakın nasıl geliyor meleklerimiz:)

ayyy içimden geldi bende kara bahtım kör talihimi uzun uzun anlatayım dedim.eşimle 2002 yılında evlendik ve ilk bir yıl şöyle böyle korunduk olursa da problem değildi çok erken değildi nasıl olsa.bir yılın sonunda bebek istediğimize karar verdik ve dr.a gittik bakalım hamilelikten önce yapılması gereken testler kullanılması gereken ilaçlar var mı diye.ve o gün dünya başımıza yıkıldı sanki eşimin spermiyogramı bomboş çıktı hiççççç yoookkk.ordan fakülte hastanesine gittik tabiki böyle ilaçla falan düzelebilen bir durumdur ameliyat olur iyileşir diye ama malesef ne ilacı vardı nede ameliyatı bu durumun.sonraki 6 yıl boyunca bazen maddiyat yüzünden bazen kocamın psikolojisi hazır olmadığından(ki gerçek neden budur yoksa nelere bulunmuyor para)hiçbir şey yapmadan bekledik bir mucize olmasını ama olmadı malesefff.2009 yılı ilk girdiğinde bizde tüp bebek tedavisine başladık ocak ayında iğneler ilaçlar toplama transfer heyecanla başladık şubatın ilk günlerinde güzel haberi aldık çoook mutluydum ilk tedavide başaranlardan olmuştum.ama bu mutluluğum çok kısa sürdü b hcg çok güzel ilerliyordu ama ortada kese yoktu dış gebelik dendi alacağız dendi.mecburen tamam dedik.dedik ama keseyi hiçbir yerde göremiyorlar nerden kesip alacaklar ki??? dış gebelikte b hcg 5000 in üzerine çıkmaz dendi patlar dendi.bende yaramaz bebeğim 31000 lerde gösterdi nerede olduğunu.ama bana hiç ağrı hiç sızı vermedi.açık ameliyat olmak zorunda kaldım yerinden dolayı çoooookkkkk nadiren görülen bir yere yerleşmiş meğer.eeee şubatta böyle geçti gitti.neyseki geride dondurulmuşlarım vardı ve dr.um iki ay sonra gelebilirsin demişti.mart geçti nisan geçti ve ben koşa koşa gittim dondurulmuş teansferine ilki tuttu ya buda kesin tutacak gözüyle bakıyorum ben saflık işte.transfer oldu 12 gün geçti ve sonuç negatifff.ve nasıl olduysa ben çoookkk büyük bir metanetle karşıladım hatta onlar beni teselli edeceklerine ben çevremdekileri teselli ettim.düşündük taşındık yeni işlemi eylülde yaptırmaya karar verdik ve yaşamımıza devam ettik aradan bir ay daha geçti aaaa oda neee adet olmuyorum günüm geçti.soluğu eczanede aldım testi ellerim titreyerek yaptım ve negatif sonra onuncu güne kadar aralıkla yaptığım testlerde hep negatif çıktılar ve dr. ultrasonla bakınca son tedavimden kalan ebriyoların atılmadığını söyledi.iğne verdi bununlada olmazsan seni kürtaja alacağız dedi ve ben hala adet olmadım.buradaki tüp bebek uzmanına sordum nolmalmi benim durumum diye cevabı çok nadir görülür ve adet olmazsan kürtaj şarttır olarak geldi.sanırım çarşamba günü kürtajım var hemde hamile olmadığım halde.bu şekildeki ikinci kürtajım olacak bu.dış gebeliktede ne olur ne olmaz diye bir kürtaj yapmışlardı boş rahme.işte böyle kızlar nerde en olmadık şey var hepsi geldi beni buldu.yinede rabbimden umudumu hiç kesmedim demekki bizimde imtahanımız buymuş dedim inşallahhh rabbim birbün benimde sesimi duyacak ve bana dünyanın en tatlı bebişini gönderecek.biliyorum bunu.......

belenay ve lansor17, hikayenizi üzüntülerinizi hissederek okudum... ve hemen arkasından dua ettim.. Allah'ım en kısa zamanda inş. hepimizin kucsklarını mis kokulu bebişlerimizle dolduracak...
sizlerin ne kadar güçlü olduğu ortada... Rabbim sabrınızı mükafatlandırır inş kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…