30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

nuro kıs bence bekle madem 1-2 gün daha ama hamişlikten şüphelendim ben şimdi.
hamişsen de rahim kalın oluyor :))

enterasann canım yaa sessiz olma..ben tüp taktırıyom totoma bu ayy

kiz guldurdun beni allahta seni guldursun,,hayirli olsun canim tupun,insallah ilk seferde tutar,,,ben gecen ay cok umitlenince bu ay icime dondum biraz,,ama yine de klomen kullandim ,ignemi vuruldum,iki yumurtam oldu bu ay,biri catladi digeri mechul,,,

iyi geceler kıslarr.
geshenkim haberdar edicem mutlakaa..
enterasanım Allah hepimizi güldürsün inşallah..
lpg kokuorr mu kokuoorrr..

öpüyorumm..

çılgınım,güle güle canım,hiç heyecan yapma,inş.güzel sonuçlar alıcaksın,ben eminim.hadi koley gelsin,rabbim işini rast getrisin.

nuro kıs bence bekle madem 1-2 gün daha ama hamişlikten şüphelendim ben şimdi.
hamişsen de rahim kalın oluyor :))

enterasann canım yaa sessiz olma..ben tüp taktırıyom totoma bu ayy

belki de adet olucağım için rahim kalınlaşmış da olabilr :) millet patır patır doğurur biz 1 taneyi beceremedik uleeeyyyynnnn Çok üzgünüm çoook şaka diyorum tabi şakaaa hayırlısını versin rabbim hepimize

sanmam.. iyi düşün iyi olsun.. hayırlıs....ı inşallah vardır..

sen bir hamile kal ben o günü bir göreyim ..bakarız... opuyorumnanaktan

tento hiç giremiyor sanırım..cok ösledim onu da geshenkk..soyle gelsinn..

TENTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO buraya geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll...

çılgın tüp taktırıyor.. yarın dönecektin zaten hemen burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

geshenk sizin tapikte

sallama kısss.. ben biliyommm

bende uleyynnn.. hiç hamile kalamayanlardanız biss .. aaah aylin olsaydı bu akşam size gazoz ikram ederdi ... yarın akşam eder belkim gelin gene olurmu..

normal bir durumsa ve gecikme benim psikolojimden kaynaklanıyosa ohhh şimdi rahatladım :)umursamazsam geçicek ama ben psikopat gibi durmadan gün sayarken nasıl umursamıcamki :)

bi hamile kalayım ayağımı iyice sürtücemki sizde arkamdan patır patır hamile kalın diye :))) buralarda yürüyemeyeceksiniz ayağınız takılsa hamileye denk geliceksiniz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: ama bunun içinde çalışmak lazım sengözlerimebaksanab :jeyyar: hadiyin çalışmayaaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile iyi geceler kızlarr öptüm hepinizi.. mirmirmirmir Şeniz

normal bir durumsa ve gecikme benim psikolojimden kaynaklanıyosa ohhh şimdi rahatladım :)umursamazsam geçicek ama ben psikopat gibi durmadan gün sayarken nasıl umursamıcamki :)

canım,umursamamak mümkün değil,zaten onu yapabilsek bişeyler kendiliğinden gelişcek ama zamanla biraz daha rahatlamaya başlıyo insan,napalım,bu da bizim kaderimiz.
rahim kendini bebeği tutmaya hazırladığı için zaten her adet döneminde bi miktar kalınlaşırmış,pardon adete yakı,eğer gebelik yoksa adetle o kalınlık yok olurmuş.

sağol canım benim.. inşallah dediğin gibi hamileler takılır ayaklarımız :))) iyi geceler canım.. kaydirigubbakcemile3 yine bekleriz.. kaydirigubbakcemile3

.......her yeni gun,sana hem herkese ,yeni bir alemin kapisi gibidir,,,,herkese guzel gunler diliyorum ve huzurunuzdan cekiliyorumopuyorumnanaktan

.......her yeni gun,sana hem herkese ,yeni bir alemin kapisi gibidir,,,,herkese guzel gunler diliyorum ve huzurunuzdan cekiliyorumopuyorumnanaktan

yine gel olurmu.... gelişmeşerden haberdar et bizi... güzel sözlerle ayrılıyosun yine güzel sözlerle gel canım.. öptüm seni.

herkes gitmiş bende gisdiyorum kapanışı gene ben yapayım saat 1 i geçmiş... hayırlı geceler herkese.. yeni güne yeni gelişmelerle güzel haberlerle başlarız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…