nuro kıs bence bekle madem 1-2 gün daha ama hamişlikten şüphelendim ben şimdi.
hamişsen de rahim kalın oluyor :))
enterasann canım yaa sessiz olma..ben tüp taktırıyom totoma bu ayy
nuro kıs bence bekle madem 1-2 gün daha ama hamişlikten şüphelendim ben şimdi.
hamişsen de rahim kalın oluyor :))
enterasann canım yaa sessiz olma..ben tüp taktırıyom totoma bu ayy
bilmiyorumki aslında bu ay baya sıkı çalışmıştık gün kaçırmamıştık ama olmadı işte bilmiyorumkismile belki de geç döllenme olmuştur gitmesin gümbürtüye diye beklemedeyiz şuan.. ara ara karın ağrım oluyo adet olucakmışım gibi ama hiç bişey yok ortalıkta.. adetimin 3. günü hormon testi yaptırıcam doktor istedi. inşallahh bi problemle karşılaşmam..
kıslar ben yatemm..yarın once doktor sonra iş..
zor bir gün olacak..
öpeyim sizi..kendinize iyi bakın..hamiş haberleri gelsin moral bulalım accıkk
geshenk ben hamiş kalırsam bu ay..sen de dondurulmuşları denesene ..
hıı??
tento hiç giremiyor sanırım..cok ösledim onu da geshenkk..soyle gelsinn..
geshenk sizin tapikte
belki de adet olucağım için rahim kalınlaşmış da olabilr :) millet patır patır doğurur biz 1 taneyi beceremedik uleeeyyyynnnn Çok üzgünüm çoook şaka diyorum tabi şakaaa hayırlısını versin rabbim hepimize
tamam yat dinlen canım.. yarın aklım hep sende olur benim yaa. elbet olumsuzluklar var bu gerçek ama sen şimdi bunu düşünme olumlusunu düşün sanane olumsuzundan :))) sen ilkte tutturacaksın inşallah.. ben inanıyorum.. moralini sakın bozma.. ben yarın sana çooook dualar edecem.. en çokta transferinde edecem tabi abdset alayım yasinlere devam... opuyorumnanaktan
gezenti seniiii... nerelerde geziniyorsun sen bakiim :))
ne kadar tanıdık geldi bana :)))) aynı şeyleri yaşadım vallahi iyice sapıttı olanıda karıştı bak şimdi saldım hiiiç umursamıyorum tam zamanında oldu bu ay :)))) vaktin olursa oku geçmişleri gerçi geyikte çok var eski sayfalarda hep benzer hikeyeler hepimizde. kader arkadaşlarıyız :))))) bak nerelerde bulduk birbirimizi...
sallama kısss.. ben biliyommm
:uhm:
bende yatayim,gecenin bi vakti olmus,,herkeze iyi geceler
kaçma kısss. gene gel.. gezentiii sırnaşık şey opuyorumnanaktan hadi iyi geceler Allah rahatlık versin canım kaydirigubbakcemile3
sanmam.. iyi düşün iyi olsun.. hayırlıs....ı inşallah vardır..
sen bir hamile kal ben o günü bir göreyim ..bakarız... opuyorumnanaktan
TENTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO buraya geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll...
çılgın tüp taktırıyor.. yarın dönecektin zaten hemen burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
normal bir durumsa ve gecikme benim psikolojimden kaynaklanıyosa ohhh şimdi rahatladım :)umursamazsam geçicek ama ben psikopat gibi durmadan gün sayarken nasıl umursamıcamki :)
bi hamile kalayım ayağımı iyice sürtücemki sizde arkamdan patır patır hamile kalın diye :)))buralarda yürüyemeyeceksiniz ayağınız takılsa hamileye denk geliceksiniz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: ama bunun içinde çalışmak lazım sengözlerimebaksanab :jeyyar: hadiyin çalışmayaaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile iyi geceler kızlarr öptüm hepinizi.. mirmirmirmir Şeniz
.......her yeni gun,sana hem herkese ,yeni bir alemin kapisi gibidir,,,,herkese guzel gunler diliyorum ve huzurunuzdan cekiliyorumopuyorumnanaktan
herkes gitmiş bende gisdiyorum kapanışı gene ben yapayım saat 1 i geçmiş... hayırlı geceler herkese.. yeni güne yeni gelişmelerle güzel haberlerle başlarız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?