günaydın kızlarrr nasılsınız
Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5
17.gün.... 36.5 çalışma (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
Günaydın arkadaşlar.
kızlar sizden özendim az önce kalktım eczaneden termometre aldım bunu nasıl uyguluyacağız bi anlatabiirmisiniz size zahmet? sabah yataktan kalkmadan ölçülmesi gerektiğini biliyorum sadece ve koltukaltımı yoksa ağızdanmı ölçülecek ne zaman yumurtladığımız anlaşılıyor yükselince düşünce neler oluyor anlatabilirmisiniz nütfeeeennnn :kedi:
günaydın kızlar
LEYLACIM keşke çifr çizgi çıksaydı da hepberaber sevinseydik ama umutlu olman en önemli şey..denemeye devam canım benim
LOVELİCİM inşallah şeker yüklemeyi de atlatacaksın ve ondan sonra tek düşüncen Eren'e kavuşmak olacak sonucu yaz bize hemen..
ÇILGINIMMMMMMM aklım sende..o kadar istiyorum ki tutmasını o kadar dua ediyorum ki gönülden..ALLAHIM sen büyüksün..
GESHENKK sen naptın canım?
ZEYTİNİM yarın akşam doğum kursumuz başlıyor çok heyecanlıyımmm
ZERDALcım nasılsın?
Anlatayım canım ne demek, hergün aynı ssatte regli olduktan sonra ölçmeye başlıyorsun,ve not defterine kaydediyorsun, sakın yataktan kalkma, derecen yastığın altında dursun, sonra buraya hergün okuduğunu yaz, bizim gibi, çalışma olan günlerinide yaz, ateşine burdaki arkadaşlarla bakarız, Loveli uzmanımızdır, o biliyor, diğer arkdaşlarda yorum yapıyor, denmekte fayda var, Ateşin düşük giderken yükselirse yumurtlama gerçekleşiyor, sürekli yüksek giderse hamiş olabiliyorsun, ateşin düşerse reglin geliyor.
teşekkür ederim zerdalcım buraya eklerim listemi ozaman hele bi adet olayım boshayallersmile
günaydın kızlar
LEYLACIM keşke çifr çizgi çıksaydı da hepberaber sevinseydik ama umutlu olman en önemli şey..denemeye devam canım benim
LOVELİCİM inşallah şeker yüklemeyi de atlatacaksın ve ondan sonra tek düşüncen Eren'e kavuşmak olacak sonucu yaz bize hemen..
ÇILGINIMMMMMMM aklım sende..o kadar istiyorum ki tutmasını o kadar dua ediyorum ki gönülden..ALLAHIM sen büyüksün..
GESHENKK sen naptın canım?
ZEYTİNİM yarın akşam doğum kursumuz başlıyor çok heyecanlıyımmm
ZERDALcım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?