30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın çılgın kıslar. dün gece amma kaynatmışsınız kıskandım valla. ben de evdeki tadilatla uğraşıyorum. bu sıcakta tadilata başlayan aklıma ne diyim ben :))

hepiciğimize güzel bir gün diliyorum, muck muck öpüyoruuuum

herkese günaydınlar....dün gece yoğun hayran kitlemin ısrarları sonucu sabah 07,00 de test yaptım...sonuç negatif hamile değilmişim yani....çılgınnnnnnnn, geshenkkkkkk :2: sonuç hüsran...ama olsun hiç üzülmedim...sonuçta mutlaka birgün ALLAHIN izniyle olacak...yolun başındayız daha...merakımızı gidermiş olduk değilmi...öpüyorum sizi...zemuszemus

leylacım, ben ümitlendirmek için yazmıyorum ama çok yakın bir arkadaşım ikizlere hamile olmasına rağmen (tüp bebek) 7. haftasına kadar idrar testinde çıkmadı, zaten onun hiçbir hamilelik belirtisi de olmamıştı. benimse transferden sonraki 7. günden itibaren (5. gün embriyosu transfer edilmişti) idrar testi yaptıktan 20-30 dk sonra renksiz gölge gibi bir ikinci çizgi oluşuyordu. sonuçta o ikizlerinden birini kaybetti ama tosun gibi oğlu var, ben kimyasal gebelik yaşadım elde sıfır ...

yani idrar testine güvenmiyorum. hakkında hayırlısı olsun canım...

günaydın arkadaşlar leylacım hayırlısı olsun valla bende de bi mide bulantısı anlayamadım dün akşam misafirler vardı Allahım o ne bulantı şu anda aynı göğüslerimde ağrıyor sanırsın hamileyim ama biliyorum ki değilim psikolojik bunlar..yaşadım 4 aydır böyle...ağustosun 5ine de daha çok var,valla dr lar bişi olmaz dedi ben de çektirdim röntgeni ne yapayım bronşit bu grip olsa önemsemezdim ama ciğerler önemli kendi kendine geçmez ki hayırlısı dün kasıklarımda bi ağrı dedim heralde ben düşük yapıcam parçalandı kasıklarım ben anlamadım içerde bişiler oluyor ama ne????????

bak şu an bile Allahım öksürürken bile kasıklarımda yırtılacakmış gibi bi ağrı...nedir bu ya...

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------18
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal...................19
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Dilara....................1
Toplam ..............253

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
Zerdal.............2
toplam............16
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6

Günaydın arkadaşlar.

Son düzenleme:

kızlar sizden özendim az önce kalktım eczaneden termometre aldım bunu nasıl uyguluyacağız bi anlatabiirmisiniz size zahmet? sabah yataktan kalkmadan ölçülmesi gerektiğini biliyorum sadece ve koltukaltımı yoksa ağızdanmı ölçülecek ne zaman yumurtladığımız anlaşılıyor yükselince düşünce neler oluyor anlatabilirmisiniz nütfeeeennnn :kedi:

Akşam ne kadar çok konuşmuşsunuz hangi birine cevap yazcağımı bilemedim, şöyle aklımda kalanları yazayım.
Çılgınım bugün stand vermiş, hadi hayırlı uğuurlu olsun, allah tamamını erdirsin. Allah yerdımcın olsun.

Geshenkciğim, hep sende diyorsun bi hamile kalayım diye ama, allah çekiyo kulakları, olacaksa tam olsun, olmuyacaksada hiç olmasın napalım, ta zamanında peygamber efendilerimiz bile böyle sıkıntılar çekmişler, bazı peygamberlerin çocukları hep geç olmuş, dua ile, belkide seçilmiş kişileriz bilemeyiz.

Leylacım kısmet artk, ama neden reglin başlamdı onu anlamadım, bence ihmal etme canım, bi doktora git, progestoranı kullandığını 10 gün geçtiğini ve hala regli olmadığını söyle, baklaım ne diyecek.

Özgecim bence bebekten önce sen tedavine baktır, bronşit önemli, bebeklerinde bir anneye ihtiyacı var biliyorsun, kızın sana muhtaç, sonuçta 1 kızın var, yani bu ay olmazsa öbür ay, illaki olur senin, daha önce hamile kalmışsın.

Adaegecim, geshenkin dediği gibi neden kardeş kardeş yatıyorsun, boşver hayatını yaşamaya çalış, zaman geçiyor, ama dondurulmuşlarıda ihmal etme.

Loveli canım nerdesin.

Kumsal ne yaptı acaba.

Dilara senin işlerin içinden bende çıkmadım, sanırım yasin okudun, yasine ekledim.

Zeytinim günaydın, tatlı hamiş erkendende kalkıp işinin başına gelirmiş.

Aylin işlerin çok sanırım.

Kardelen, sende akşamcılara takılmaya başlamışsın, bazı testler yaptıracaktın, ne oldu yaptırdın mı?

günaydın kızlar
LEYLACIM keşke çifr çizgi çıksaydı da hepberaber sevinseydik ama umutlu olman en önemli şey..denemeye devam canım benim
LOVELİCİM inşallah şeker yüklemeyi de atlatacaksın ve ondan sonra tek düşüncen Eren'e kavuşmak olacak sonucu yaz bize hemen..
ÇILGINIMMMMMMM aklım sende..o kadar istiyorum ki tutmasını o kadar dua ediyorum ki gönülden..ALLAHIM sen büyüksün..
GESHENKK sen naptın canım?
ZEYTİNİM yarın akşam doğum kursumuz başlıyor çok heyecanlıyımmm
ZERDALcım nasılsın?

Anlatayım canım ne demek, hergün aynı ssatte regli olduktan sonra ölçmeye başlıyorsun,ve not defterine kaydediyorsun, sakın yataktan kalkma, derecen yastığın altında dursun, sonra buraya hergün okuduğunu yaz, bizim gibi, çalışma olan günlerinide yaz, ateşine burdaki arkadaşlarla bakarız, Loveli uzmanımızdır, o biliyor, diğer arkdaşlarda yorum yapıyor, denmekte fayda var, Ateşin düşük giderken yükselirse yumurtlama gerçekleşiyor, sürekli yüksek giderse hamiş olabiliyorsun, ateşin düşerse reglin geliyor.

iyiyim sezencğim, sen nasılsın, şeker yüklemesi bütün hamişlere yapılıyor mu? Sendede oluyormu.

Son düzenleme:

teşekkür ederim zerdalcım buraya eklerim listemi ozaman hele bi adet olayım boshayallersmile

teşekkür ederim zerdalcım buraya eklerim listemi ozaman hele bi adet olayım boshayallersmile

Zaten kendin ölçmeye başladıkça daha iyi anlarsın, ssonra kendin bile yorumlarsın, hem vücüdünüda tanımış olursun.
Loveli şeker yükelemesine gitmişti unuttum, kolay gelsin loveli, inşallah iyi geçer.

merhaba sezen sen bise dememişsin ama ben sana diyeyim perşembe günü bursadayım inşallah bulucam seni bulucaaaaam kaydirigubbakcemile3
bebişin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…