30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hadi görüşürüz işiniz var herhalde muhabbet akmıyor hepinize kolaylıklar hayırlı günler

zerdalcım hoşgeldin.

valla canım aldığımız hormonlardan mıdır yoksa yaşadığım hayal kırıklığından mı bilmiyorum hiç içimden gelmiyor. anca 2 defa olabildi onlar da yani işte anlayın eskisi gibi değildi benim için. zaten yumurtlama haftam geçen haftaydı sanırım o zaman da bir numara olmadı. bu ay da böyle geldi geçti işte... kısmetten ötesi yok :)

Zerdalcım bugün 8ci gün daha 10 olmadı ama belirtiler var..gelcek gibi yani reglim..cumartesi gelir inşallah...herkesin iyi dilekleri için tşkler....:ecrin_bebek:

geshenk günaydın canım
nasılsın bizim birazdan elektriklerimiz kesilecekk
1 de gelecekmiş sanırım
adet günü geçen arkadaşlar rabbim hayırlısını versin
canlarım

Yinede her ihtimale karşı yumurtalama günlerinde çalışmalarını yap, ne olur ne olmaz. 2-3 güne bir olsada ihmal etme canım.
Zerdalcım bugün 8ci gün daha 10 olmadı ama belirtiler var..gelcek gibi yani reglim..cumartesi gelir inşallah...herkesin iyi dilekleri için tşkler....:ecrin_bebek:
Bakalım canım, bebiş yoksa biran önce gelsin tabi canım, bende de düzensizlik varda, beni iyice strese sokuyor, bebekte çıkmayınca, adetde gelmeyince iyice sinirleniyom.
kızlar benim kırmızılar daha gelmedi bekliyorum yarın test yapıcam kısmetse
Ateşin düşmedi demi, hadi hayırlısı.
geshenk günaydın canım
1 de gelecekmiş sanırım
canlarım
elektrik olmamasıda çok kötü.
İnşallah hamilesindir canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sen nasılsın özlemcik, bekleme aşamasındasın, zamanda geçemez. Nolacak bizim halimiz, ömrümüz regli peşinde koşturmakla geçiyor.

ben dil ltında ölçüyordum.. çılgın başka yerlerden sempatiksalakcinni sende bul uygun bi yer :roflol: şaka bi yana dil altı deniyor hep. hergün aynı saatte yataktan kalkmadan. ısı değişmesin diye sabah uyandığın ısınla yani.

günaydın tatlım... ben bebeğe dair toplu iğne başı kadar bişi yapmıyorum artık.. saldım gitti... şu an kafamda tek şey şu besili myom... onu ameliyatla aldırmam gerekli ya en hasarsız şekilde aldırmak var kafamda yalnızca.. hem gebeliğe engel değil kalsın diyen doktorum tam transfer ederken gebe kalırsan dayanılmaz ağrılar yapar demişti üstüne aldığım ilaçlar büyüttü dahada zaten rahimi deforme etmiş yeterince diyor bide bana... bari rahimden yumurtalıklardanda olmayım dimi erken menapoza girmeyi hiç istemem açıkçası.. ona baktırsam diyorum demesine de bu ameliyatlardan zarar gören çok kadın okudum dinledim biraz gözümü korkutuyor işte... yani onca uğraştan elime bu tosuncuk myom kaldı :)))

günaydın kızlarrr nasılsınız

günaydın canım.

günaydın kızlar

günaydın nuro :)) doğru dimi.

ayyy çok zor çoook.. boş ev daha iyi eşya varken tadilat işkence.

canın sağolsun.. bu ay şansın devam ediyor.. hem belki idrarda görünmedi dur bakalım kırmızı gelene kadar ümit var demektir.. gelmezse bide kanda baktırırsın..

bende onu diyorum canım.. Allahımın bu güzelliğe nasıl kavuşturacağı bizi hiç belli olmaz.. hayırlısı olsun.

sen doooğru doktora... hemen acilen...

bak şu an bile Allahım öksürürken bile kasıklarımda yırtılacakmış gibi bi ağrı...nedir bu ya...

canım ihmal etme yaaa. bak evladın var ona lazımsın öncelikle.

kıss zerdal ateşlenmişin :)))) yakaladın inşallah bu ay... :Saruboceq: bittimi testlerin??
para işini ne yaptın?? çözersin sen akıllı kızsın. opuyorumnanaktan

hadi görüşürüz işiniz var herhalde muhabbet akmıyor hepinize kolaylıklar hayırlı günler

akar biraz sonra toparlanır şimdi çıtırlarımız. bayan hızlı gonzales duramıyorsun değilmi yerinde :))

hadi hayırlısı.

geshenk günaydın canım
1 de gelecekmiş sanırım
canlarım

canımmmmm... sinoşum ne çok elektrük kesüler orda niçün öle ????????

geçmişi okuyamadım..leyla test yaptı mı??

şimdi bugun pek bişi olmadı aslında..benim adet ancak sökülüyor. daha rahim kalınmıs..yumurtalıklar hazır ama rahim hazır değildi.
standart kan testlerini tekrarlatıcak..bir ara tiroidim accık yüksek cıkmıs, sonra düşmüştü ya gene bakıcaz ona ..cuma gidicem gene. rahime de bakıcak eğer uygunsa iğneler ogun baslıcak..
hormonlara da o gün bakılacak.

tahminim gibi yumurtlamadan sonra 12. gün gibi basladı benim lekelenme..progesteron yetersiz gelmiş olabilir ..amann tüp de hepsinin çaresi var napem yaa dedim ben de

leylanın test negatif mi..valla adet gelmeden ben o idrar testine inanmıyorum..
umut sürüyor..
kumsal ne alemdesin.
zerdalın sorunu neymiş.
loveli daha gelmedi di mi?
sezoss kıs bir hamiş olsam buralarda göbecikler atıcam, hem belkim o zaman geshenk de gaza gelir
geshenk senin su miyom olayına takmıs durumdayım..aydın bey mi once sallamadı sonra ağrı yapar dedi. ben de korkttum şimdi? napıcaksın? aldırmak riskli mi?

Evet canım bekleme aşamasındayım çok zor beklemek.Ne olcak halimiz bilmiyorum bende herşeyden nem kapıyorum en küçük bi agrıda geldi gelicek kaygısı var kırmızıların.Daha da çok var nasıl geçicek zaman bilmiyorum.Hayırlısı hakkımızda.

Geshenk canım, şu miyonun için regli dönemindesin, yumurtlama zamanına kadar sabah akşam soğan kürü yap canım ya, kistleri yok ettiğini duymuştum, belki iyi gelir. Bu gün başla, ben ovulasyonu 4 gün yaptım yumurtlama oldu deyi bıraktım, ama ateşim peşimi bırakmıyor.
İş yerindeki durumuda en iyi şekilde atlatmaya çalışıyorum cuma gününe kadar sıkıntı yaşayacağım, izindeki arkadaş gelince kurtaracak beni artık. 1 hafta izinlide.

Çılgın canım, hadi hayırlısı gelişmelerden haberdar et bizi.

Kumsal yarın testi yap bakalım, ne çıkacak. Çünkü bu kadar gecikmiyordur, geçen ayları düşünürsek.

yapmış.. negatif çıkmış.
illa istiyorlar o testleri .. kanmı verdin şimdi...cuma adetinin 4. günü olmuyormu.. iğnelere 2. yada 3. gün başlanıyor hep ama bakalım bu nasıl bir yol çizecek.. diyolog nasıldı aranızda senin moral iyimi? nasıl hissediyorsun bugün??

Canım inşallah hamile kalıcaksın.Göbek atarken banada haber ver bende atıcam göbek.

hallettim canım ya, iş yeriyle ilgili.Bu haftanın biran önce bitmesini isityorum.

Az kaldı canım ya 10 gün sonra alcağız sonucu, geçer zaman haftasonunu devirdik mi tamamdır.

iyiyim sezencğim, sen nasılsın, şeker yüklemesi bütün hamişlere yapılıyor mu? Sendede oluyormu.

evet canım yapılıyor..ve korkuyorum.normalde hiç şekerim yok tatlı da yemiyorum ama bu başka bişey hamilelik şekeri hiç bişeye bakmıyor inşallah onu da bir atlatalım da..inşallahh..acıcık zamanı var.

merhaba sezen sen bise dememişsin ama ben sana diyeyim perşembe günü bursadayım inşallah bulucam seni bulucaaaaam kaydirigubbakcemile3
bebişin hayırlı olsun

ayy canım ya neresine geliyorsun Bursa'nın? ne güzel...ama ben her hafta perşembeden yazlığa gidiyorum..pazar dönüyorumm ne kadar kalacaksın burda..ayy..

inşallah gelmez..bak hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah geeeel meeeez..

canım çılgınım benim aklım hep sende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…