kızlar benim kırmızılar daha gelmedi bekliyorum yarın test yapıcam kısmetse
Yinede her ihtimale karşı yumurtalama günlerinde çalışmalarını yap, ne olur ne olmaz. 2-3 güne bir olsada ihmal etme canım.zerdalcım hoşgeldin.
valla canım aldığımız hormonlardan mıdır yoksa yaşadığım hayal kırıklığından mı bilmiyorum hiç içimden gelmiyor. anca 2 defa olabildi onlar da yani işte anlayın eskisi gibi değildi benim için. zaten yumurtlama haftam geçen haftaydı sanırım o zaman da bir numara olmadı. bu ay da böyle geldi geçti işte... kısmetten ötesi yok :)
Bakalım canım, bebiş yoksa biran önce gelsin tabi canım, bende de düzensizlik varda, beni iyice strese sokuyor, bebekte çıkmayınca, adetde gelmeyince iyice sinirleniyom.Zerdalcım bugün 8ci gün daha 10 olmadı ama belirtiler var..gelcek gibi yani reglim..cumartesi gelir inşallah...herkesin iyi dilekleri için tşkler....:ecrin_bebek:
Ateşin düşmedi demi, hadi hayırlısı.kızlar benim kırmızılar daha gelmedi bekliyorum yarın test yapıcam kısmetse
elektrik olmamasıda çok kötü.geshenk günaydın canım
nasılsın bizim birazdan elektriklerimiz kesilecekk
1 de gelecekmiş sanırım
adet günü geçen arkadaşlar rabbim hayırlısını versin
canlarım
İnşallah hamilesindir canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben geldimmm
kızlar sizden özendim az önce kalktım eczaneden termometre aldım bunu nasıl uyguluyacağız bi anlatabiirmisiniz size zahmet? sabah yataktan kalkmadan ölçülmesi gerektiğini biliyorum sadece ve koltukaltımı yoksa ağızdanmı ölçülecek ne zaman yumurtladığımız anlaşılıyor yükselince düşünce neler oluyor anlatabilirmisiniz nütfeeeennnn :kedi:
günaydın kızlar
LEYLACIM keşke çifr çizgi çıksaydı da hepberaber sevinseydik ama umutlu olman en önemli şey..denemeye devam canım benim
LOVELİCİM inşallah şeker yüklemeyi de atlatacaksın ve ondan sonra tek düşüncen Eren'e kavuşmak olacak sonucu yaz bize hemen..
ÇILGINIMMMMMMM aklım sende..o kadar istiyorum ki tutmasını o kadar dua ediyorum ki gönülden..ALLAHIM sen büyüksün..
GESHENKK sen naptın canım?
ZEYTİNİM yarın akşam doğum kursumuz başlıyor çok heyecanlıyımmm
ZERDALcım nasılsın?
günaydın kızlarrr nasılsınız
günaydın kızlar
günaydın çılgın kıslar. dün gece amma kaynatmışsınız kıskandım valla. ben de evdeki tadilatla uğraşıyorum. bu sıcakta tadilata başlayan aklıma ne diyim ben :))
hepiciğimize güzel bir gün diliyorum, muck muck öpüyoruuuum
herkese günaydınlar....dün gece yoğun hayran kitlemin ısrarları sonucu sabah 07,00 de test yaptım...sonuç negatif hamile değilmişim yani....çılgınnnnnnnn, geshenkkkkkk :2: sonuç hüsran...ama olsun hiç üzülmedim...sonuçta mutlaka birgün ALLAHIN izniyle olacak...yolun başındayız daha...merakımızı gidermiş olduk değilmi...öpüyorum sizi...zemuszemus
leylacım, ben ümitlendirmek için yazmıyorum ama çok yakın bir arkadaşım ikizlere hamile olmasına rağmen (tüp bebek) 7. haftasına kadar idrar testinde çıkmadı, zaten onun hiçbir hamilelik belirtisi de olmamıştı. benimse transferden sonraki 7. günden itibaren (5. gün embriyosu transfer edilmişti) idrar testi yaptıktan 20-30 dk sonra renksiz gölge gibi bir ikinci çizgi oluşuyordu. sonuçta o ikizlerinden birini kaybetti ama tosun gibi oğlu var, ben kimyasal gebelik yaşadım elde sıfır ...
yani idrar testine güvenmiyorum. hakkında hayırlısı olsun canım...
günaydın arkadaşlar leylacım hayırlısı olsun valla bende de bi mide bulantısı anlayamadım dün akşam misafirler vardı Allahım o ne bulantı şu anda aynı göğüslerimde ağrıyor sanırsın hamileyim ama biliyorum ki değilim psikolojik bunlar..yaşadım 4 aydır böyle...ağustosun 5ine de daha çok var,valla dr lar bişi olmaz dedi ben de çektirdim röntgeni ne yapayım bronşit bu grip olsa önemsemezdim ama ciğerler önemli kendi kendine geçmez ki hayırlısı dün kasıklarımda bi ağrı dedim heralde ben düşük yapıcam parçalandı kasıklarım ben anlamadım içerde bişiler oluyor ama ne????????
bak şu an bile Allahım öksürürken bile kasıklarımda yırtılacakmış gibi bi ağrı...nedir bu ya...
Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5
17.gün.... 36.5 çalışma (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
Günaydın arkadaşlar.
hadi görüşürüz işiniz var herhalde muhabbet akmıyor hepinize kolaylıklar hayırlı günler
geshenk günaydın canım
nasılsın bizim birazdan elektriklerimiz kesilecekk
1 de gelecekmiş sanırım
adet günü geçen arkadaşlar rabbim hayırlısını versin
canlarım
ben geldimmm
Yinede her ihtimale karşı yumurtalama günlerinde çalışmalarını yap, ne olur ne olmaz. 2-3 güne bir olsada ihmal etme canım.
Bakalım canım, bebiş yoksa biran önce gelsin tabi canım, bende de düzensizlik varda, beni iyice strese sokuyor, bebekte çıkmayınca, adetde gelmeyince iyice sinirleniyom.
Ateşin düşmedi demi, hadi hayırlısı.
elektrik olmamasıda çok kötü.
Sen nasılsın özlemcik, bekleme aşamasındasın, zamanda geçemez. Nolacak bizim halimiz, ömrümüz regli peşinde koşturmakla geçiyor.
geçmişi okuyamadım..leyla test yaptı mı??
şimdi bugun pek bişi olmadı aslında..benim adet ancak sökülüyor. daha rahim kalınmıs..yumurtalıklar hazır ama rahim hazır değildi.
standart kan testlerini tekrarlatıcak..bir ara tiroidim accık yüksek cıkmıs, sonra düşmüştü ya gene bakıcaz ona ..cuma gidicem gene. rahime de bakıcak eğer uygunsa iğneler ogun baslıcak..
hormonlara da o gün bakılacak.
tahminim gibi yumurtlamadan sonra 12. gün gibi basladı benim lekelenme..progesteron yetersiz gelmiş olabilir ..amann tüp de hepsinin çaresi var napem yaa dedim ben de
leylanın test negatif mi..valla adet gelmeden ben o idrar testine inanmıyorum..
umut sürüyor..
kumsal ne alemdesin.
zerdalın sorunu neymiş.
loveli daha gelmedi di mi?
sezoss kıs bir hamiş olsam buralarda göbecikler atıcam, hem belkim o zaman geshenk de gaza gelir
geshenk senin su miyom olayına takmıs durumdayım..aydın bey mi once sallamadı sonra ağrı yapar dedi. ben de korkttum şimdi? napıcaksın? aldırmak riskli mi?
hallettim canım ya, iş yeriyle ilgili.Bu haftanın biran önce bitmesini isityorum.leylanın test negatif mi..valla adet gelmeden ben o idrar testine inanmıyorum..
umut sürüyor..
kumsal ne alemdesin.
zerdalın sorunu neymiş.
loveli daha gelmedi di mi?
sezoss kıs bir hamiş olsam buralarda göbecikler atıcam, hem belkim o zaman geshenk de gaza gelir
geshenk senin su miyom olayına takmıs durumdayım..aydın bey mi once sallamadı sonra ağrı yapar dedi. ben de korkttum şimdi? napıcaksın? aldırmak riskli mi?
Evet canım bekleme aşamasındayım çok zor beklemek.Ne olcak halimiz bilmiyorum bende herşeyden nem kapıyorum en küçük bi agrıda geldi gelicek kaygısı var kırmızıların.Daha da çok var nasıl geçicek zaman bilmiyorum.Hayırlısı hakkımızda.
iyiyim sezencğim, sen nasılsın, şeker yüklemesi bütün hamişlere yapılıyor mu? Sendede oluyormu.
merhaba sezen sen bise dememişsin ama ben sana diyeyim perşembe günü bursadayım inşallah bulucam seni bulucaaaaam kaydirigubbakcemile3
bebişin hayırlı olsun
ben geldimmm
ben dil ltında ölçüyordum.. çılgın başka yerlerden sempatiksalakcinni sende bul uygun bi yer :roflol: şaka bi yana dil altı deniyor hep. hergün aynı saatte yataktan kalkmadan. ısı değişmesin diye sabah uyandığın ısınla yani.
günaydın tatlım... ben bebeğe dair toplu iğne başı kadar bişi yapmıyorum artık.. saldım gitti... şu an kafamda tek şey şu besili myom... onu ameliyatla aldırmam gerekli ya en hasarsız şekilde aldırmak var kafamda yalnızca.. hem gebeliğe engel değil kalsın diyen doktorum tam transfer ederken gebe kalırsan dayanılmaz ağrılar yapar demişti üstüne aldığım ilaçlar büyüttü dahada zaten rahimi deforme etmiş yeterince diyor bide bana... bari rahimden yumurtalıklardanda olmayım dimi erken menapoza girmeyi hiç istemem açıkçası.. ona baktırsam diyorum demesine de bu ameliyatlardan zarar gören çok kadın okudum dinledim biraz gözümü korkutuyor işte... yani onca uğraştan elime bu tosuncuk myom kaldı :)))
canım benim inşallah işte tam da bu bişey yapmadığım dönemde süpriz yapar bebeğin sana..hani hep öyle derler ya istedi istedim tam bıraktım herşeyi hamile kaldım..ALLAH korusun erken menapoz falan dur daha oooo...en hasarsız şekilde kurtulacaksın inşallah myomundan..ondan sonra da hiç bişeycik olmıcak bir daha..inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?