leylanın test negatif mi..valla adet gelmeden ben o idrar testine inanmıyorum..
umut sürüyor..
kumsal ne alemdesin.
zerdalın sorunu neymiş.
loveli daha gelmedi di mi?
sezoss kıs bir hamiş olsam buralarda göbecikler atıcam, hem belkim o zaman geshenk de gaza gelir
geshenk senin su miyom olayına takmıs durumdayım..aydın bey mi once sallamadı sonra ağrı yapar dedi. ben de korkttum şimdi? napıcaksın? aldırmak riskli mi?
Evet canım bekleme aşamasındayım çok zor beklemek.Ne olcak halimiz bilmiyorum bende herşeyden nem kapıyorum en küçük bi agrıda geldi gelicek kaygısı var kırmızıların.Daha da çok var nasıl geçicek zaman bilmiyorum.Hayırlısı hakkımızda.
Geshenk canım, şu miyonun için regli dönemindesin, yumurtlama zamanına kadar sabah akşam soğan kürü yap canım ya, kistleri yok ettiğini duymuştum, belki iyi gelir. Bu gün başla, ben ovulasyonu 4 gün yaptım yumurtlama oldu deyi bıraktım, ama ateşim peşimi bırakmıyor.
İş yerindeki durumuda en iyi şekilde atlatmaya çalışıyorum cuma gününe kadar sıkıntı yaşayacağım, izindeki arkadaş gelince kurtaracak beni artık. 1 hafta izinlide.
Çılgın canım, hadi hayırlısı gelişmelerden haberdar et bizi.
Kumsal yarın testi yap bakalım, ne çıkacak. Çünkü bu kadar gecikmiyordur, geçen ayları düşünürsek.
ben dil ltında ölçüyordum.. çılgın başka yerlerden sempatiksalakcinni sende bul uygun bi yer :roflol: şaka bi yana dil altı deniyor hep. hergün aynı saatte yataktan kalkmadan. ısı değişmesin diye sabah uyandığın ısınla yani.
günaydın tatlım... ben bebeğe dair toplu iğne başı kadar bişi yapmıyorum artık.. saldım gitti... şu an kafamda tek şey şu besili myom... onu ameliyatla aldırmam gerekli ya en hasarsız şekilde aldırmak var kafamda yalnızca.. hem gebeliğe engel değil kalsın diyen doktorum tam transfer ederken gebe kalırsan dayanılmaz ağrılar yapar demişti üstüne aldığım ilaçlar büyüttü dahada zaten rahimi deforme etmiş yeterince diyor bide bana... bari rahimden yumurtalıklardanda olmayım dimi erken menapoza girmeyi hiç istemem açıkçası.. ona baktırsam diyorum demesine de bu ameliyatlardan zarar gören çok kadın okudum dinledim biraz gözümü korkutuyor işte... yani onca uğraştan elime bu tosuncuk myom kaldı :)))
günaydın canım.
günaydın nuro :)) doğru dimi.
ayyy çok zor çoook.. boş ev daha iyi eşya varken tadilat işkence.
canın sağolsun.. bu ay şansın devam ediyor.. hem belki idrarda görünmedi dur bakalım kırmızı gelene kadar ümit var demektir.. gelmezse bide kanda baktırırsın..
bende onu diyorum canım.. Allahımın bu güzelliğe nasıl kavuşturacağı bizi hiç belli olmaz.. hayırlısı olsun.
sen doooğru doktora... hemen acilen...
canım ihmal etme yaaa. bak evladın var ona lazımsın öncelikle.
kıss zerdal ateşlenmişin :)))) yakaladın inşallah bu ay... :Saruboceq: bittimi testlerin??
para işini ne yaptın?? çözersin sen akıllı kızsın. opuyorumnanaktan
akar biraz sonra toparlanır şimdi çıtırlarımız. bayan hızlı gonzales duramıyorsun değilmi yerinde :))
hadi hayırlısı.
canımmmmm... sinoşum ne çok elektrük kesüler orda niçün öle ????????
evet canım yapılıyor..ve korkuyorum.normalde hiç şekerim yok tatlı da yemiyorum ama bu başka bişey hamilelik şekeri hiç bişeye bakmıyor inşallah onu da bir atlatalım da..inşallahh..acıcık zamanı var.
ayy canım ya neresine geliyorsun Bursa'nın? ne güzel...ama ben her hafta perşembeden yazlığa gidiyorum..pazar dönüyorumm ne kadar kalacaksın burda..ayy..
inşallah gelmez..bak hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah geeeel meeeez..
canım çılgınım benim aklım hep sende...
ben dil ltında ölçüyordum.. çılgın başka yerlerden sempatiksalakcinni sende bul uygun bi yer :roflol: şaka bi yana dil altı deniyor hep. hergün aynı saatte yataktan kalkmadan. ısı değişmesin diye sabah uyandığın ısınla yani.
günaydın tatlım... ben bebeğe dair toplu iğne başı kadar bişi yapmıyorum artık.. saldım gitti... şu an kafamda tek şey şu besili myom... onu ameliyatla aldırmam gerekli ya en hasarsız şekilde aldırmak var kafamda yalnızca.. hem gebeliğe engel değil kalsın diyen doktorum tam transfer ederken gebe kalırsan dayanılmaz ağrılar yapar demişti üstüne aldığım ilaçlar büyüttü dahada zaten rahimi deforme etmiş yeterince diyor bide bana... bari rahimden yumurtalıklardanda olmayım dimi erken menapoza girmeyi hiç istemem açıkçası.. ona baktırsam diyorum demesine de bu ameliyatlardan zarar gören çok kadın okudum dinledim biraz gözümü korkutuyor işte... yani onca uğraştan elime bu tosuncuk myom kaldı :)))
canım benim inşallah işte tam da bu bişey yapmadığım dönemde süpriz yapar bebeğin sana..hani hep öyle derler ya istedi istedim tam bıraktım herşeyi hamile kaldım..ALLAH korusun erken menapoz falan dur daha oooo...en hasarsız şekilde kurtulacaksın inşallah myomundan..ondan sonra da hiç bişeycik olmıcak bir daha..inşallah..
inşallah canım.. dediğin gibi geçsin zaten...
öyle bir sürpriz umamıyorum ama Allah büyük verse bana böyle beklenmedik umutların bittiği yerde hediyesini nasıl mutlu eder bu aciz kulunu :çok üzgünüm:
senin şeker olayına takılma herkeste yüksek çıkıyor sanki kuralmışcasına :) ama düzenliyorla hemen onu.. pepino ye adakavunu da deniyor bide karayemiş şeker için çok iyi meyveler bunlar.. yani aman yüksek çıktı diye telaşe etme sakın...
geshenkim işte benim adetin 3. günü olması greken durumda değilmiş.
rahim 9 küsür mm miş hala..ara kanama gibi bişi dedi ilk iki güne.
aslında benim yumurtlamadan sonra 14. gün bugundü.
progestanım az geliyor galiba geshenk benim yani adet bugun baslıyor gibi bişi..belki de döllenip tutunamayıp düşüyor garibim.
cuma baslıcak iğnelere..eğer rahim incelmiş durumda olursa
canım benim olumunekankayizsmile bende hep böyle düşünmüştüm ne kadar kendimi görüyorum :) hayatım sana progesteron takviyesi verir zaten ama stres var gibi acık sende ben öyle sezinliyorum sankim hımmm fisfisfis kafanı boşalt tamamen bak gör düzene girecek her şey..
özlemcin inşallah güzelim..once senin güzel haberini alırız da..
sezoş yaw şimdi bu ay hamiş kalırsam eylülde denize giremicem sanırım:)) derdime bak..
delüüü.. kısss gelsin keşkeeee... boşver denizi.. yafluşunla girersin ana ?? oğulmu kızmı olur artık.......
çılgıncım bakıyorum takibini güzel yaptırıyosun canımcım sende benim gibi bir kaç gün sonra adet olmazsan test mi yaptıracaksın?
geshenkim doktor moktor görmek istemiyos haklısın ama boyle deme..
caresi olan seyler olsun.
hayatları boyunca hastaneye mahkum olanlar var biliyorsun..
benim arkadasım acaip bir bagısıklık sistemi hastası.
kaçıncı amaliyat kacıncı sorun..hastaneden cıkamıyor.
boyle deme emi? bu miyom sorunu cogu kadında var. halledelim bir an once..hı?
ayy kıs napem..ben mayısta bir baslarım denize girmeye taa ekim-kasıma kadar..denizi acaip severim..şimdi burnumun ucunda denizz..
evet doktor dedi ki eylül sonunda izin veririm belkim..oohh dedim en güsel zamanlar:))))
stresim var accık geshenk yok desem yanlıs olur..su stresi yonetebilsem asıl..
napsam yaw uzman destek mi alsam
yok güzelim ben adet oldum da .tüp baslıyoruz bu ay kısmetsee..
vakit ve zaman komik olmus:) aslında vakit ve para dicektim:)
kardelen hanım buyrunnnnnnnnn sizi şöle alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?