30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geshenkim işte benim adetin 3. günü olması greken durumda değilmiş.
rahim 9 küsür mm miş hala..ara kanama gibi bişi dedi ilk iki güne.
aslında benim yumurtlamadan sonra 14. gün bugundü.
progestanım az geliyor galiba geshenk benim yani adet bugun baslıyor gibi bişi..belki de döllenip tutunamayıp düşüyor garibim.
cuma baslıcak iğnelere..eğer rahim incelmiş durumda olursa

özlemcin inşallah güzelim..once senin güzel haberini alırız da..

sezoş yaw şimdi bu ay hamiş kalırsam eylülde denize giremicem sanırım:)) derdime bak..

evet aydın bey yeri konumu gebelik için engel değil hamile kalırsan o da büyür daha doğumla zaten sezeryan olur demişti alırız beraber diye düşünmüştü ama tutmayınca büyümüş vaziyette kaldı içeride . meydan gene ona kaldı yani.. hatta myomlar düşüğe sebep oluyormuş bunuda ilk aşılamamı yapan doktorum düşünceli bir şekilde demişti.. yani her halikuarda sakıncalı kalması... sen korkma hemen beee.. sende yok Allah şükür benim var olduğunu bilerek başladı işlemlerim sen sıkma canını.. iyi geçecek senin bütün aşamaların alacaksın inşallah kucağına geç kalmadın hem zamanlamanda çok iyi.

aaaahhh ahhh nasıl ele geçirmiş kırmızılar herkesi .. korku salmışlar baya baya.. yav o sizden korksun özlem bırak geleceği varsa gelsin.. ama gelecek diye beklemeyin şunun yolunu :)))))

zerdoşum myomlar kist gibi değil asla kaybolmuyorlar tek çözümü ameliyat bütün doktorlar bunu böyle diyor... işte bende madem ameliyat olacam bari diğer üreme grubu zarar almasın diyorum zira onların alınması söz konusu olursa erken menapoza girerim Allah korusun bide onun sıkıntısını çek sonra. aman aman... yok kansızlık halsizlik yapıyormuş ki benimki iyicene büyük bak rahimide deforme etmiş zaten.. yaaa düşünmek bile istemiyorum ama kanser bile olabiliyorlar bu meretler... yani alınması yakındır ona baktıracam sadece ..hiç doktor hastane göresim yok biliyormusun.. nasıl olacaksa.. ayağım gitmiyor valla.. iyice yıldım kaç senedir yaaa..bebek mebek istediğim yok şu aşamada artık. bebek ararken şu günlerimi arayacak duruma gelmek hiç istemiyorum. :1no2:

off geshenkk cok haklısın yaa. nerden cıkmıs o miyom.
su kadınların da derdi bir bitsee..

tatlım biran once aldır onu mademm..aydın bey iyi mi bu konuda acaba??
kafandan cıkar gider hı ne dersin?

bilgi için teşekkürler, miyomun için geçmiş olsun, evet nuro kaydirigubbakcemile5

çılgıncım bakıyorum takibini güzel yaptırıyosun canımcım sende benim gibi bir kaç gün sonra adet olmazsan test mi yaptıracaksın?

geshenkim doktor moktor görmek istemiyos haklısın ama boyle deme..
caresi olan seyler olsun.
hayatları boyunca hastaneye mahkum olanlar var biliyorsun..
benim arkadasım acaip bir bagısıklık sistemi hastası.
kaçıncı amaliyat kacıncı sorun..hastaneden cıkamıyor.

boyle deme emi? bu miyom sorunu cogu kadında var. halledelim bir an once..hı?

ayy kıs napem..ben mayısta bir baslarım denize girmeye taa ekim-kasıma kadar..denizi acaip severim..şimdi burnumun ucunda denizz..
evet doktor dedi ki eylül sonunda izin veririm belkim..oohh dedim en güsel zamanlar:))))
stresim var accık geshenk yok desem yanlıs olur..su stresi yonetebilsem asıl..
napsam yaw uzman destek mi alsam

doğru diiyorsun tabii.... yinede şükür.. işte ne biim hiç bişimiz yokken normalde şu hale gelmek bunca arayış sonuç bu.. yılıyor insan... elbette daima şükretmemiz gerek neleri var.

canım Allahım arkadaşına şifalar versin.... hatta tüm hastanelerde şifa arayan herkese Rabbim şifalar versin acı çektirmesin çaresiz bırakmasın kimsecikleri...

varsa iyi bir uzama al derim... bana ilk daha aşılamad demişti buradaki doktorum keşke kabul etseydim diyorum.. emin ol çok faydasını göreceksin... bir topicte okudum hatta psikolojik olarak rahatlayan kadınların özellikle sebepsizlerin hamile kalmasını kolaylaştırdığını.. hatta bir bayan doktor adı geçiyodu orada zamanla gitme gelme kalkmış maille yazışarak çözmüşler bu olayı ve kadınlar yıllarca hamile kalamayan kadınlar sorunsuz tedavisiz hamile kalmışlar....
ben düşünmüyor değilim acaba gitsemmi diyorum bu aralar işlerde bunalttı tatile de çıkamadım..

daha once bir psikologa gitmiş ve memnun kalmıstım.
vakit ve zaman nasıl ayırıcam ama ona onu bilsem..
tatlımm valla izin yapın barii ne oluuurr

tentoşum gelmiiiş.. çılgın bak akşam çığırdım ya tentoooooooooooooooşş geeeeeeeeeeeeeeelll diye duymuş demekkin zemuszemus
a.s. hoşgeldin tentationum a.s.
nasılsın??? karadeniz güzeliii... evine döndün sanırım.. oralardan sonra istanbul hiç açmamıştır dimi.. teyzen döndümü tento?? senin adet glemişmiydi? son durumun ne? valla ahiret suali gibi girişiyorum sırnaşık şey korkacak kız şimcik :))

kardelen hanım buyrunnnnnnnnn sizi şöle alalım.

ay oku oku bitiremedim,dahada kaldı yaa,o arada amh testimide öğrendim,sağolsun zerdal hatırlattı,ben unutmuşum çoktan:kedi:3 küsür geldi sonuç,bana düşük geldi,hatta baya moralim bozuldu ama amh topicini buldum,orda 1 ve yukarısı iyi yazıyo,sevindim şimdide,görseniz iki dakika içinde duygudan duyguya atladımakannehir
ben daha kahvaltı yapmadım kızlar,bugün uykucu olmuşum,birazdan gelirim tamam mı
herkezede o vakit yazarım inş.

tentooooooooooooo cok özledim kısss.. nasılsın???
sağol lightlife'cım..insallahh ilkin de tutar yaa..

kafa dağınık canım ama sadece tüp değil işten de ..kaçıcam birazdan bogazıma kadar battım..cok sıkı calısmam lazım.
tento gelsin cöö desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…