30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

slm kızlar,ay bugün çok uyumuşum yaaa,gitti bütün günüm.
çılgıncım,canım inş güzel sonuçlar alırsın tedavinde,aslında rahminin kalın olması iyi bişey bence,çocuk konunca düşme ihtimali düşük,iyi bakcek kuzucuna inş.sen hele taktır şu tüpüde.
tentation hoş geldin canım.
adaegecim,sende hoş geldin topicimize,çıtırların arasına,bu ay bende kimyasal gebelik geçirdim,gerçi ben senede bi defa geçiriyom bu mereti ama,hayırlısı artık.rabbim gerçeğinide vercek inş.bize.

selam kızlaarr..

gecmişe bi dalem dıdım ama cıkamadım :) efnan kımdı hamısmiş .:) allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın )

ben daha donmedım. bu aksam 20.25 de uçagım. 16. gıbı burdan cıkcam, anca trabzona gıderım :)

herkesler yaylaya cıktı, burda ıkı uc gundur anca gunesv var. gunesıgoren de yaylaya kactı. ben kaldım bı basıma. bı de babannecıım benı bıralmadı, senı yolculayem de oyle cıkarım dıdı :)

benım adet yenı bıttı sayılır.. du bakalım bu ay ne gostercek bılmıorum..
teyzmın durumu benı cok etkıledı.. yanı cocuksuz olmasından dolayı basına gelenler. mırasın 1/4 kadına kalıomus.. tamam para da onemlı deıl gıden gerı gelmıo ama ( neyse ya.. kayınları fılan av gıbı beklıolar, derdıne mı aglasın kendını mı kollasın..
annem yanında kalıor destekçi

ayıptı soylemesi şu an bı yarım kavurmalı pıde yıdım :) gıtmedem yıyem dıdım organık pıdelerı :) :)

cok okuyamıcımm. babannem evde yannız.. aksama belkim gorusuruk :)
optm sızlerr
ayrıeyttteeeenn
neseee

cööööööö

tentoş yayları bırakmak zor olacak, oooooo pidemi yedin,cokacimcoook kız bende pek severim pideyi, benim adama dedim ki hergün pide yesem bıkarmıyım dedim, oda dediki malefes bunu hiçbir zaman öğrenemiyeceğiz, çünkü hergün pide yiyemeyiz dedi,:teselli: abiye ailesi gibi yinemi pizza yine mi pizza. Yine mi pide. Gerçi 2 gün yesem bıkarım. Bizim burasıda turistilik mekanlar ya, pek güzel yapıyorlar, bizde ayda bir kere dışarda yeriz yemeğimizi, özellikle maşaaşımızı alınca, ödüllendiririz. Benim dışarda yemek yeme anlayışım pide ve kebab üstüne kuruludur.cokacimcoook

Tentoş gitmiş, Geshenk canım madem bu miyomun otla tedavi yok, bence canım biran önce çaresine baktır, allah korusun iyice büyüyüp yayılmasın, ihmal etme, git şimdiden, ameliyatsa ameliyat, sonra rahme iyi gelecek kürler yaparsın. Rahmin toplanmasına yardım eden, miyomda ameliyatı kürtaj gibimi acaba, rahimden onu alacaklar. Bak fazla ilerlemeden git, ondan sonra bi süre kendi haline bırakırsın.
Bu tedavi süreçleride gebe kalmana yardımcı olabilir, hiç bilemeyiz.

at şu stresi bu tüpde sonuna kadar yanındayız, valla hep aklımdasın, bol bol dua ediyorum, inşallah olur.
o dopinki bende okumuştum, olabilir mi diyede düşünmüştüm.
vakit ve zaman komik olmus:) aslında vakit ve para dicektim:)
Olsun canım, arada olur böyle şeyler.

Aynen bende bir küçücük söz beni mutlu etmeye yetiyor, umutlu olan herşeye seviniyorum. 2 dk. içinde benimde duygularım değişiyor.

ahhh zerdal,nolcak bizim bu halimiz,gerçi rabbim beterinden korusun,insanlarda ne dert tasdalar var,Allah yardımcıları olsun.

ahhh zerdal,nolcak bizim bu halimiz,gerçi rabbim beterinden korusun,insanlarda ne dert tasdalar var,Allah yardımcıları olsun.

İşte canım naparsın, bizimde sınavımız buymuş, benim kaderimde var, herşeyi geç elde etmek, bebek barim erken gelsin dedik, buda öyle çıktı. Sabretmekten başka çare yok.:Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr şekerden geldik yemek yedim yattım 9dan beri kan veriyorummm çok şükür kötü olmadım ama halsizleştim ilki daha zor geçti
inşallah iyi çıkar kızlarr
çılgınım cuma start veriyorsun ha hadi mübarek gün inşallahhh sonuç süper olacak senin için perşembe günleri yasin okuyacağım test gününe kadar
zerdalım ateş yükselmiş günüüne 5 gün var
kumsalım nasıl ölçmezsin yavvvv neyse yarın test günü senin için bugün dua edicem
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş

Loveli canım, geçmiş olsun, inşallah iyi çıkar.
benim regli günümemi 5 gün var. Yoksa 5 gün daha çalışacakmıyız.

13.gün çatlamış 13+14=27.gün adet günün
21.günün dimi pardon son 6 gün heheehe çalışma yapabilirsin bugün yarın canım sana kalmış

daha dönmedin ama sesimi duydunda geldin dimiii kaydirigubbakcemile2 hadi gle ama artıııkkkk..

zemuszemus ösledik kıss... ayy kavurmalı pideee cokacimcoook

ayrılmak zor gelecek tabe...

kıss canımı çektirdiiin amaaa yaaaaaaaaaaaaaa cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoookcokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

ne güsel olur boshayallersmile

lovelim yorgunmu düştün tatlım.. bide sıcak... hadi güzel sonuçlar al bakalım...
ne iyisin sennnn yasin okuyacaksın demek çılgınıma... erenin melek annesi... opuyorumnanaktan

yaaa arkadaşlar ne oldu gene bugün bu siteye geçici çalışma kesintiii offfff kaç saattir tam yazarkene bi gittii ... değişmemiş barim.

sen de aklıma gelmedi keşke gelseydi sana da okurdum sadece dua etmiştim sana olsun diye ama sen ikinci tüpe geç okuyacağım sana geshenkim benim,
yoruldum valla 9dan 12.30a kadar kan verdim artık hemşireler tanıyor devlet hastanesinde hadi gel zaman gedi diyorlar alıyorlar kanı çok şekerler hepsi çok sakin ve kibarlardı sağolsunlar

ayy kardelenn oyle mi dersin..inşallahh güzelim yaa..
takiplerde hep çok güzel kalınlaşıyordu rahim..garibim..içine bir bebiş gelemedi ki..kalınlaştı kalınlaştı bozuldu hep((

şu kimyasallardan bir denesi biyolojik olsun artık yaw senin dee..

iyi yolculuklar canım.. akşama gel bekliyorum:) geç vakitte pencereme gell:)))

tatlım oyle düşünme..bu hayatta neyin ne olacağı belli değil ki..ozdage demiş ya elindeki hiç bir şeyin garantisi yok..

amaninn pide mi..ben de pek severim ama cok az sıklıkta yerim..malum kilomuza önem veriyoruz..duyan da zayıf bişi sanacak ama normalim en azından yaw.

biliyorum yanımdasınız. çunku karsılıklı ben de sizin yanınızdayım.
gelip burada paylaşıcamm..
canlarım benim.
bunların da üstesinden gelicez..görüceksiniz..

ayy inşallahh iyi çıkarr lovelim..ne zaman belli olacak..
yasin mi okucan benim için..canım yaa..acaip duygulandırdın beni..
Allah'ım dualarımızı kabul etsin..
:1hug:

İşte canım naparsın, bizimde sınavımız buymuş, benim kaderimde var, herşeyi geç elde etmek, bebek barim erken gelsin dedik, buda öyle çıktı. Sabretmekten başka çare yok.:Saruboceq::Saruboceq:

ayy benim de kıss..geç olsun güç olmasın gerçi bu biraz güç de oldu ama:)

seviyom sizi yaa..meleklerim benimm

gidip patlıcan tavamı yapamm adam gelince bi de yemeğin pişmesini bekliyor yazık kocama

slm kızlar....araziden yeni geldim..valla çok sıcak...aklı olan dışarı çıkmaz o derece yani ...ben yokken epey kaynatmışsınız...opuyorumnanaktan

biz de seniiii çııılllllggggıııınnnnnnnmmmmmm
opuyorumnanaktan
gidip patlıcan tavamı yapamm adam gelince bi de yemeğin pişmesini bekliyor yazık kocama
yaw acıktık heralde bu saatte..patlıcan tava mı..mmmmmmm cokacimcoook

slm kızlar....araziden yeni geldim..valla çok sıcak...aklı olan dışarı çıkmaz o derece yani ...ben yokken epey kaynatmışsınız...opuyorumnanaktan

hoşgeldiinn..bence türkiyede de siesta uygulaması olmalı ha ne dersin yerimseniben

13.gün çatlamış 13+14=27.gün adet günün
21.günün dimi pardon son 6 gün heheehe çalışma yapabilirsin bugün yarın canım sana kalmış
27.gün kulağa hoş geliyor, ama benim adetim hiç erken geldiğini hatırlamıyorum. Bakalım kısmet bu ayda göremeden hamiş olurmuşum. Loveli ne güzel olur.
valla benimde çekti.cokacimcoookcokacimcoook
amaninn pide mi..ben de pek severim ama cok az sıklıkta yerim..malum kilomuza önem veriyoruz..duyan da zayıf bişi sanacak ama normalim en azından yaw.
pide günü yapalım 1 gün. Oh ne güzel olur.
bende dışarı çıkarsam aynen sen gibi düşünüyorum.

canım aynı durum bende de var...ama ben doğal yolla tüp bebek değil...yani belirtiler aynı...progestan kullandım.doktor 3 gün sonra yani ilaç bitiminden tabi adet olursun dedi..bugün 8 gün oldu tık yok...biraz kasıklarım ağrıyor sabahları, gögüslerimde ağrı var akşamda beyaz bir akınta vardı uzar gibi hafif...anlamadım...cumartesiye kadar olmassam doktoruma tel açacam...hayırlısı...idrar testi tek çizgisi belirgindi...diğer çizgiye doğru kıl gibi ince ince bir tuhaf...tek çizgiyi görünce zaten fazla bakmadım...

özdage kullanıcısından alıntı...
günaydın arkadaşlar leylacım hayırlısı olsun valla bende de bi mide bulantısı anlayamadım dün akşam misafirler vardı Allahım o ne bulantı şu anda aynı göğüslerimde ağrıyor sanırsın hamileyim ama biliyorum ki değilim psikolojik bunlar..yaşadım 4 aydır böyle...ağustosun 5ine de daha çok var,valla dr lar bişi olmaz dedi ben de çektirdim röntgeni ne yapayım bronşit bu grip olsa önemsemezdim ama ciğerler önemli kendi kendine geçmez ki hayırlısı dün kasıklarımda bi ağrı dedim heralde ben düşük yapıcam parçalandı kasıklarım ben anlamadım içerde bişiler oluyor ama ne????????
belki psikolojik ama niye o zaman adetim gelmiyor anlamadım...normalde adet periyodum 2 aya yakın zamanda oluyordum...progestanın adetimi getirmesi gerekmezmiydi...bişey anlamadım valla....hayırlısı arkadaşım...sende kendine dikkat et canım...kendini ihmal etme...opuyorumnanaktan

Bende dua istiyorum
Bide bundan istiyorum.cokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…