30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

gidip patlıcan tavamı yapamm adam gelince bi de yemeğin pişmesini bekliyor yazık kocama

nasıl yemek o kıss... ayyy çok fenasınız şişireceksiniz bi tarafımı iyicene acıktım hıııı cokacimcoook

slm kızlar....araziden yeni geldim..valla çok sıcak...aklı olan dışarı çıkmaz o derece yani ...ben yokken epey kaynatmışsınız...opuyorumnanaktan

havada sıcak ya kaynatmakta etkili oldu laelaelaelaelae
kabul ediyorum kötü espriydi delikafadulden -tatlicadiarzu- eee sen fethettinmi arazileri ?? bittimi sokak işleri sırnaşık şey

vallah fethettim geshenk...sıcakta hiç çekilmiyor...adalet bakanlığından falan gelenler vardı...bir kaç kişi keşfe gittik işte...geç bitti...geldim sonunda size kavuştum...özledim sizleri ya...acayip alışmışım..alışkanlık yaptınız bende zemuszemus

pide günü.. iller arası :roflol: :roflol: kargoyla yollarız pideleri birbirimizee... çeşit çeşit pideler.... cokacimcoook ben ıslama köfte de yolliim mii bizim meşhur.. bide kazımpaşa köftesi meşhur.. toprak güveçte taş gibi yoğurt yanında.. çoban salata...

Bende dua istiyorum

Bide bundan istiyorum.cokacimcoookcokacimcoook

o zaman şu yasinleri hızlandıralım anacım... bak kandilde de okumadınız tikkatimi çekmedi değil dimedim emme.... ben yamuldum çılgın yamuldu aylin yamuktu zati tento yoktu.. sağlamlardan da tııık yok.. hadi bitrielimde aylin kura çekecek fetih için herkese kırkar tane okuyacaz ya... ben yarın belki bu akşam abdest alırım artık çılgınım ada okuyacam transfer yumurta zamanlarında... lovelimde okuyacak sanada okurum zerdoşum zaten hep herkesin adıyla niyetlenip başlıyorum kur-an okurken... Allahım kabul edecek zamanı gelince inşallah karşımıza çıkartacak bu duaları.

söylemesi ayıptır öyle yaparzıs bisss... aklinialirimsmile sırnaşık şey opuyorumnanaktan

zerdal o benim yasinim bi kerem:)))))) kıskanma..sen de tüp yaptır senin de yasinin olsunn kaydirigubbakcemile3

yav kavga etmeyim şimcik yasin için :)) herkese okuyoss yaaa aaaaaaaaaaaa... zerdal sende başkalarının yasinlerine sulanma kıss sırnaşık şey tüpçülere bu ay yasin hııııı klava: bidahakine de sana :roflol:

çılgınım sabah test yaptım..negatif çıktı ama kırmızılar gelmedi...hayırlısı bakalım...bu ay olmasa başka ay...kısmetten ötesi gitmez...ben ALLAHtan herşeyin hayırlısını isterim her zaman...bugün bende seni merak ettim ne ettin doktorda diye aklım sendeydi canım..yazdıklarını okudum...hayırlısı.. bak göreceksin hepimiz hamile kalacaz...Allah büyüktür...bu kadar istemeye elbet bizlere nasip edecek bebişlerimizi....opuyorumnanaktan

yaw adaege soyler misin su zerdala yasinime sulanıyor:))))))))
tüp yaptırıyom ya bu ay, lovelicim bana yasin okucakmıs yolunda gitsin diye, zerdal atladı..
önceliğim var bi kerem..o kadar iğne yicem göbekten totodan:))))))

dimi ya geshenkk..tüpçü yasini buu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen de mi okucan bana..

ben de hep okuyom, hepinize, sayıyom tek tek..zerdalım benim canımmmm

zerdalcım ya seni unuttum arkadaşım kusura bakma..valla öyle yorgunum yeni aklıma geldi...sen sorun var demiştin dün sanırım...halledebildinmi arkadaşım...inşallah sıkıntını gidermişsindir...akannehir

yaw leylamecnun adet yoksa yarın kan testi mi yaptırıversen acaba:)
normalde gecikir miydi?
neden dersen bu progestan hamilelik varsa tutunmasına yardımcı ya, yoksa da adet düzenleyicidir. yani gelmeliydi.

hayırlısı en önemlisi bence de..
sağolun kızlar valla birilerinin uzaklarda bile olsa beni düşünmesi acaip kuvvet veriyor..gerçektenn..

çılgıncım ben micro yaptırırken burdan iki arkadaşım (aynı doktora gidiyorduk) annem ve ben benim için 4444 tefriciye okuduk. Allah onlardan razı olsun. bence tefriciye ye de başlayın, insanı rahatlatıyor. ben de sana yasin okurum canım. bu akşam tadilattan fırsat bulursam okurum olmazsa haftasonu söz :) adını söylersen adına okuyayım.

canım ben kandil akşamı yasin-i şerif okudum...hepimize de bir güzel dualar ettim..sen hiç üzülme güzel arkadaşım...opuyorumnanaktan

kim kime okuyor ne okuyor arkideşler bana da diyiverin gariiii :)

bizim listemiz var normalde 500 yasin vardı ona herkes okursa dua edecez bitirecez onu inşallah sonra doğru düzgün bir liste yapacak zerdalcığım kim ne okuyabilirse sırayla fetih okuyacaz herkese kırkar tane. zerdalın bir arkadaşı okumuş hamile kalmış öyle. o önerdi bizede.. aylin kura çekecek tek adalet insanı olaraktan :)) sizde katılırsanız başlarız yasinlerimiz bitince inşallah...
ama loveli çılgınıma tüp taktıracak diye okumak istemiş içinden gelmiş.. bizim zerdalda kıskanmış o da istermiş delikafadulden konu bu yav :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: tabii hepsi şaka bu kısmın zerdoşum kısmas bise olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım ben kandil akşamı yasin-i şerif okudum...hepimize de bir güzel dualar ettim..sen hiç üzülme güzel arkadaşım...opuyorumnanaktan

Allah kabul etsin o halde senide eklesin yarın zerdalım çünkü biraz sonra çıkar artık o... akşamda giremiyor. ağzına sağlık canım.... yeni listemizi yaparız yakında inşallah...

adaegecim di mi, insan manen rahatlıyor..
sağolun kızlar yaa valla acaip duygulandırdınız beni..
ismimi burada soylemiyorum yanlış anlama, tanıdık biri girer görür diye istemiyorum, etrafta cingöz çok.çılgın niyetine desen olmaz mı acep:))

ben çıkıyorum.. akşama açabilirmiyim bilmiyorum.. görümcekler var. görüşmek üzere.. zerdal iki laf edeydi onca takıldık bekledim ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…