gidip patlıcan tavamı yapamm adam gelince bi de yemeğin pişmesini bekliyor yazık kocama
slm kızlar....araziden yeni geldim..valla çok sıcak...aklı olan dışarı çıkmaz o derece yani ...ben yokken epey kaynatmışsınız...opuyorumnanaktan
nasıl yemek o kıss... ayyy çok fenasınız şişireceksiniz bi tarafımı iyicene acıktım hıııı cokacimcoook
havada sıcak ya kaynatmakta etkili oldu laelaelaelaelae
kabul ediyorum kötü espriydi delikafadulden -tatlicadiarzu- eee sen fethettinmi arazileri ?? bittimi sokak işleri sırnaşık şey
27.gün kulağa hoş geliyor, ama benim adetim hiç erken geldiğini hatırlamıyorum. Bakalım kısmet bu ayda göremeden hamiş olurmuşum.Loveli ne güzel olur.
valla benimde çekti.cokacimcoookcokacimcoook
pide günü yapalım 1 gün. Oh ne güzel olur.
bende dışarı çıkarsam aynen sen gibi düşünüyorum.
Bende dua istiyorum
Bide bundan istiyorum.cokacimcoookcokacimcoook
vallah fethettim geshenk...sıcakta hiç çekilmiyor...adalet bakanlığından falan gelenler vardı...bir kaç kişi keşfe gittik işte...geç bitti...geldim sonunda size kavuştum...özledim sizleri ya...acayip alışmışım..alışkanlık yaptınız bende zemuszemus
zerdal o benim yasinim bi kerem:)))))) kıskanma..sen de tüp yaptır senin de yasinin olsunn kaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyamadım..leyla test yaptı mı??
şimdi bugun pek bişi olmadı aslında..benim adet ancak sökülüyor. daha rahim kalınmıs..yumurtalıklar hazır ama rahim hazır değildi.
standart kan testlerini tekrarlatıcak..bir ara tiroidim accık yüksek cıkmıs, sonra düşmüştü ya gene bakıcaz ona ..cuma gidicem gene. rahime de bakıcak eğer uygunsa iğneler ogun baslıcak..
hormonlara da o gün bakılacak.
tahminim gibi yumurtlamadan sonra 12. gün gibi basladı benim lekelenme..progesteron yetersiz gelmiş olabilir ..amann tüp de hepsinin çaresi var napem yaa dedim ben de
çılgınım sabah test yaptım..negatif çıktı ama kırmızılar gelmedi...hayırlısı bakalım...bu ay olmasa başka ay...kısmetten ötesi gitmez...ben ALLAHtan herşeyin hayırlısını isterim her zaman...bugün bende seni merak ettim ne ettin doktorda diye aklım sendeydi canım..yazdıklarını okudum...hayırlısı.. bak göreceksin hepimiz hamile kalacaz...Allah büyüktür...bu kadar istemeye elbet bizlere nasip edecek bebişlerimizi....opuyorumnanaktan
yaw adaege soyler misin su zerdala yasinime sulanıyor:))))))))
tüp yaptırıyom ya bu ay, lovelicim bana yasin okucakmıs yolunda gitsin diye, zerdal atladı..
önceliğim var bi kerem..o kadar iğne yicem göbekten totodan:))))))
dimi ya geshenkk..tüpçü yasini buu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen de mi okucan bana..
ben de hep okuyom, hepinize, sayıyom tek tek..zerdalım benim canımmmm
pide günü.. iller arası :roflol: :roflol: kargoyla yollarız pideleri birbirimizee... çeşit çeşit pideler.... cokacimcoook ben ıslama köfte de yolliim mii bizim meşhur.. bide kazımpaşa köftesi meşhur.. toprak güveçte taş gibi yoğurt yanında.. çoban salata...
o zaman şu yasinleri hızlandıralım anacım... bak kandilde de okumadınız tikkatimi çekmedi değil dimedim emme.... ben yamuldum çılgın yamuldu aylin yamuktu zati tento yoktu.. sağlamlardan da tııık yok.. hadi bitrielimde aylin kura çekecek fetih için herkese kırkar tane okuyacaz ya... ben yarın belki bu akşam abdest alırım artık çılgınım ada okuyacam transfer yumurta zamanlarında... lovelimde okuyacak sanada okurum zerdoşum zaten hep herkesin adıyla niyetlenip başlıyorum kur-an okurken... Allahım kabul edecek zamanı gelince inşallah karşımıza çıkartacak bu duaları.
kim kime okuyor ne okuyor arkideşler bana da diyiverin gariiii :)
canım ben kandil akşamı yasin-i şerif okudum...hepimize de bir güzel dualar ettim..sen hiç üzülme güzel arkadaşım...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?