kızlarr şekerden geldik yemek yedim yattım 9dan beri kan veriyorummm çok şükür kötü olmadım ama halsizleştim ilki daha zor geçti
inşallah iyi çıkar kızlarr
çılgınım cuma start veriyorsun ha hadi mübarek gün inşallahhh sonuç süper olacak senin için perşembe günleri yasin okuyacağım test gününe kadar
zerdalım ateş yükselmiş günüüne 5 gün var
kumsalım nasıl ölçmezsin yavvvv neyse yarın test günü senin için bugün dua edicem
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
ben dil ltında ölçüyordum.. çılgın başka yerlerden sempatiksalakcinni sende bul uygun bi yer :roflol: şaka bi yana dil altı deniyor hep. hergün aynı saatte yataktan kalkmadan. ısı değişmesin diye sabah uyandığın ısınla yani.
günaydın tatlım... ben bebeğe dair toplu iğne başı kadar bişi yapmıyorum artık.. saldım gitti... şu an kafamda tek şey şu besili myom... onu ameliyatla aldırmam gerekli ya en hasarsız şekilde aldırmak var kafamda yalnızca.. hem gebeliğe engel değil kalsın diyen doktorum tam transfer ederken gebe kalırsan dayanılmaz ağrılar yapar demişti üstüne aldığım ilaçlar büyüttü dahada zaten rahimi deforme etmiş yeterince diyor bide bana... bari rahimden yumurtalıklardanda olmayım dimi erken menapoza girmeyi hiç istemem açıkçası.. ona baktırsam diyorum demesine de bu ameliyatlardan zarar gören çok kadın okudum dinledim biraz gözümü korkutuyor işte... yani onca uğraştan elime bu tosuncuk myom kaldı :)))
günaydın canım.
günaydın nuro :)) doğru dimi.
ayyy çok zor çoook.. boş ev daha iyi eşya varken tadilat işkence.
canın sağolsun.. bu ay şansın devam ediyor.. hem belki idrarda görünmedi dur bakalım kırmızı gelene kadar ümit var demektir.. gelmezse bide kanda baktırırsın..
bende onu diyorum canım.. Allahımın bu güzelliğe nasıl kavuşturacağı bizi hiç belli olmaz.. hayırlısı olsun.
sen doooğru doktora... hemen acilen...
canım ihmal etme yaaa. bak evladın var ona lazımsın öncelikle.
kıss zerdal ateşlenmişin :)))) yakaladın inşallah bu ay... :Saruboceq: bittimi testlerin??
para işini ne yaptın?? çözersin sen akıllı kızsın. opuyorumnanaktan
akar biraz sonra toparlanır şimdi çıtırlarımız. bayan hızlı gonzales duramıyorsun değilmi yerinde :))
hadi hayırlısı.
canımmmmm... sinoşum ne çok elektrük kesüler orda niçün öle ????????
canım aynı durum bende de var...ama ben doğal yolla tüp bebek değil...yani belirtiler aynı...progestan kullandım.doktor 3 gün sonra yani ilaç bitiminden tabi adet olursun dedi..bugün 8 gün oldu tık yok...biraz kasıklarım ağrıyor sabahları, gögüslerimde ağrı var akşamda beyaz bir akınta vardı uzar gibi hafif...anlamadım...cumartesiye kadar olmassam doktoruma tel açacam...hayırlısı...idrar testi tek çizgisi belirgindi...diğer çizgiye doğru kıl gibi ince ince bir tuhaf...tek çizgiyi görünce zaten fazla bakmadım...
özdage kullanıcısından alıntı...
günaydın arkadaşlar leylacım hayırlısı olsun valla bende de bi mide bulantısı anlayamadım dün akşam misafirler vardı Allahım o ne bulantı şu anda aynı göğüslerimde ağrıyor sanırsın hamileyim ama biliyorum ki değilim psikolojik bunlar..yaşadım 4 aydır böyle...ağustosun 5ine de daha çok var,valla dr lar bişi olmaz dedi ben de çektirdim röntgeni ne yapayım bronşit bu grip olsa önemsemezdim ama ciğerler önemli kendi kendine geçmez ki hayırlısı dün kasıklarımda bi ağrı dedim heralde ben düşük yapıcam parçalandı kasıklarım ben anlamadım içerde bişiler oluyor ama ne????????
belki psikolojik ama niye o zaman adetim gelmiyor anlamadım...normalde adet periyodum 2 aya yakın zamanda oluyordum...progestanın adetimi getirmesi gerekmezmiydi...bişey anlamadım valla....hayırlısı arkadaşım...sende kendine dikkat et canım...kendini ihmal etme...opuyorumnanaktan
evet canım yapılıyor..ve korkuyorum.normalde hiç şekerim yok tatlı da yemiyorum ama bu başka bişey hamilelik şekeri hiç bişeye bakmıyor inşallah onu da bir atlatalım da..inşallahh..acıcık zamanı var.
ayy canım ya neresine geliyorsun Bursa'nın? ne güzel...ama ben her hafta perşembeden yazlığa gidiyorum..pazar dönüyorumm ne kadar kalacaksın burda..ayy..
inşallah gelmez..bak hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah geeeel meeeez..
canım çılgınım benim aklım hep sende...
ben dil ltında ölçüyordum.. çılgın başka yerlerden sempatiksalakcinni sende bul uygun bi yer :roflol: şaka bi yana dil altı deniyor hep. hergün aynı saatte yataktan kalkmadan. ısı değişmesin diye sabah uyandığın ısınla yani.
günaydın tatlım... ben bebeğe dair toplu iğne başı kadar bişi yapmıyorum artık.. saldım gitti... şu an kafamda tek şey şu besili myom... onu ameliyatla aldırmam gerekli ya en hasarsız şekilde aldırmak var kafamda yalnızca.. hem gebeliğe engel değil kalsın diyen doktorum tam transfer ederken gebe kalırsan dayanılmaz ağrılar yapar demişti üstüne aldığım ilaçlar büyüttü dahada zaten rahimi deforme etmiş yeterince diyor bide bana... bari rahimden yumurtalıklardanda olmayım dimi erken menapoza girmeyi hiç istemem açıkçası.. ona baktırsam diyorum demesine de bu ameliyatlardan zarar gören çok kadın okudum dinledim biraz gözümü korkutuyor işte... yani onca uğraştan elime bu tosuncuk myom kaldı :)))
canım benim inşallah işte tam da bu bişey yapmadığım dönemde süpriz yapar bebeğin sana..hani hep öyle derler ya istedi istedim tam bıraktım herşeyi hamile kaldım..ALLAH korusun erken menapoz falan dur daha oooo...en hasarsız şekilde kurtulacaksın inşallah myomundan..ondan sonra da hiç bişeycik olmıcak bir daha..inşallah..
SEZENCİM BURSA NİLÜFERDE ANNEMLER ESENTEPE MEVKİİNDE BEN CUMA ORDAYIM AĞUSTOS 9 AKŞAMINA KADAR..
pide günü.. iller arası :roflol: :roflol: kargoyla yollarız pideleri birbirimizee... çeşit çeşit pideler.... cokacimcoook ben ıslama köfte de yolliim mii bizim meşhur.. bide kazımpaşa köftesi meşhur.. toprak güveçte taş gibi yoğurt yanında.. çoban salata...
o zaman şu yasinleri hızlandıralım anacım... bak kandilde de okumadınız tikkatimi çekmedi değil dimedim emme.... ben yamuldum çılgın yamuldu aylin yamuktu zati tento yoktu.. sağlamlardan da tııık yok.. hadi bitrielimde aylin kura çekecek fetih için herkese kırkar tane okuyacaz ya... ben yarın belki bu akşam abdest alırım artık çılgınım ada okuyacam transfer yumurta zamanlarında... lovelimde okuyacak sanada okurum zerdoşum zaten hep herkesin adıyla niyetlenip başlıyorum kur-an okurken... Allahım kabul edecek zamanı gelince inşallah karşımıza çıkartacak bu duaları.
slm kizlar artik ögrendim ben asilama yapiyormusum netten baktim ve sonunda anladim hele sükür
canım yaaa hızlı gonzales sevdim bunu:) valla durağanlık hiç bana göre değil yerimde duramıyorum popom yere değse bi rahatsızlık oluyorkaydirigubbakcemile3 valla hala aynı durumdayım göğüs ağrım daha da arttı bulantı baktım ilaçların yan etkisi,regl mi olucam nedir daha çok var ama akacak kan damarda durmuyordur belki kaydirigubbakcemile3 bu arada geshenk seni harbiden çok sevdim ne alaka nerden çıktı deme ben seni sevdim kardeşim bu kadara.s.
slm kizlar artik ögrendim ben asilama yapiyormusum netten baktim ve sonunda anladim hele sükür
Sezencim bursa nilüferde annemler esentepe mevkiinde ben cuma ordayım ağustos 9 akşamına kadar.
sağolasın canım... valla bende seni sevdim.. harbi kızsın matraksında... bide hızlı gonzalessin kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
alemsin kız dilara iyiki konusu oldu tüp zannedecektin demekki canım yaaa... sempatiksalakcinni hadi bol şans daaaa anacım genede o doktor nasıl kaçırdı yumurtayı onu hala anlamadım ben.. tarihini kaçırdım demek istedi galiba.. hani gavur doktor ya anlatması kıt heral he :roflol: :roflol:
eğer buluşursanız resimlerinizi bize atın tamammı.. bendemi gelsem ne yapsam bilmiyorumkismile
yani şimdi aşılamad mı yumurtayı görememiş o dr,e sana ilaç vermedi mi aşılamadn önce,izlediğiniz tedavi sırası nasıldı ki,neler kullandın şimdiye kadar?
gesek ya ama ama ilaclari almak icin saglik sigortadan belgen olmasi gerk önce onayliniyor sonra rapor dr.veriliyor.o salik belgede tüp icin yaziyordu gülme bak .gülüyorsun görüyorum h eh.
dillara biz geshenkle uzman prof olarak asılamadır o demiştik di mi???
:))))
evet siz proversor olmusunuz canlarim ben cahil kalmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?