30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

loveli ne biliyim unutmuşum işe gelince aklıma geldi sağol canım allah razı olsun sağol
sen nasılsın canım eren nasıl şeker sonuçların nasıl canım

yarın belli olur canım hayırlısı olsun çok şükür tedavisi olan bişey şeker dikkat edince düşer

canım yaaa hızlı gonzales sevdim bunu:) valla durağanlık hiç bana göre değil yerimde duramıyorum popom yere değse bi rahatsızlık oluyorkaydirigubbakcemile3 valla hala aynı durumdayım göğüs ağrım daha da arttı bulantı baktım ilaçların yan etkisi,regl mi olucam nedir daha çok var ama akacak kan damarda durmuyordur belki kaydirigubbakcemile3 bu arada geshenk seni harbiden çok sevdim ne alaka nerden çıktı deme ben seni sevdim kardeşim bu kadara.s.

teşekkür ederim canım benim ben kendim için dedim psikolojik çünkü ne bileyim 4 aydır hep bi bulantı şüphe ilaç içsen içemezsin ağır iş yapacak olsan acaba mı dersin kasığın ağrır düşük mü geliyor dersin valla zor iş beklemek ama napalım nasip böyle beklenecekse beklenen beklemek güzel olur inşallah...canım benim hakkımızda hayırlısı olsun

Sezencim bursa nilüferde annemler esentepe mevkiinde ben cuma ordayım ağustos 9 akşamına kadar.

kız bende okudum,hepimize dua ettim,tabe söylemeyince okumadı zanenttin.
bu ara oı kadar çok şey okuyorum ki,ancak oku derseniz okuyabilirim,kendiliğimden ben şunu okim dememi zor görürsünüz ha.ama tüpçülere mutlaka okurum,duama katarım kıs.

slm kizlar artik ögrendim ben asilama yapiyormusum netten baktim ve sonunda anladim hele sükür

yani şimdi aşılamad mı yumurtayı görememiş o dr,e sana ilaç vermedi mi aşılamadn önce,izlediğiniz tedavi sırası nasıldı ki,neler kullandın şimdiye kadar?

sağolasın canım... valla bende seni sevdim.. harbi kızsın matraksında... bide hızlı gonzalessin kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm kizlar artik ögrendim ben asilama yapiyormusum netten baktim ve sonunda anladim hele sükür

alemsin kız dilara iyiki konusu oldu tüp zannedecektin demekki canım yaaa... sempatiksalakcinni hadi bol şans daaaa anacım genede o doktor nasıl kaçırdı yumurtayı onu hala anlamadım ben.. tarihini kaçırdım demek istedi galiba.. hani gavur doktor ya anlatması kıt heral he :roflol: :roflol:

Sezencim bursa nilüferde annemler esentepe mevkiinde ben cuma ordayım ağustos 9 akşamına kadar.

eğer buluşursanız resimlerinizi bize atın tamammı.. bendemi gelsem ne yapsam bilmiyorumkismile

bende çok kıskanıyom buluşanları,bende birileriyle buluşmak istiyommmmmmvereliniortakolumunekankayizsmile

yani şimdi aşılamad mı yumurtayı görememiş o dr,e sana ilaç vermedi mi aşılamadn önce,izlediğiniz tedavi sırası nasıldı ki,neler kullandın şimdiye kadar?

slm canim iki aydir ilaclara baslicaktim ama bir türlü olmadi.erken kananma oldu sonra erken yumurtlamisim velen.neyse simdi ilaclari yazdi hem iyne hem hap galiba daha almadin.sinir dr.beni perisan etti.dr.daha degistiermek istemiyorum hep si ayni ama bu ayda bir hata yapsin vallah trk.gelecem yeter ya dr.nasil yumutrlamami görmez ya.ona göre iynemi ilacmi vercekti malesef gec kaldik dedi salak ya.neyse kanamain 3 gel ultra yapalim 5 günüde iyne yada ilaclara ,kendinizde yaparsiniz iyneleri dedi ögretcekmis.he he

gesek ya ama ama ilaclari almak icin saglik sigortadan belgen olmasi gerk önce onayliniyor sonra rapor dr.veriliyor.o salik belgede tüp icin yaziyordu gülme bak .gülüyorsun görüyorum h eh.

oo ozdage geshenke ilanı aşk etmiş:))
o benim geshenkim bana ne bana ne:)) tüp yapıyom ya şımarıklığın biri bin para:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…