slm enteresan hg bayanssulusmile
leyla çok dolandım peşinde ama sana ulaşamadım
takvimin hazır
okuyom bak, öp de barışak aklinialirimsmilehee de böle git sonra o kim bu kim sen kimsin kıss diye şaşkın şaşık dolaş ortalıkta gelince geçmişide okumaz hanımefendi :mymeka: sooora bana kim kızdı kim cevap vermedi naciye ben olacam bilmem nelmaz: sempatiksalakcinni
ne bu ilgisizlik kıss bise daha sık gel bak ona göre delikafadulden yazılanlarıda oku bakem bi zahmet hıııııııklava:
ben de seni öptümmmm, bi gazoz içeydin kısaklinialirimsmilecanim aylintim... ben cok iyiyim, asil sen nasilsin?? valla tezimle ugrasiyordum ya, verdim onu ve keyif yaptim bol bol gamyoncuiremsu ama simdi ara sira takilirim yine buraya.. eskisi gibi her gün olmasa bile haftada bir kac kere bakarim!! bildigim dilleri ilerletmekle ugrasiyorum!! :) yakinda hem calismaya baslamak istiyorum, hem de bir kac dil sinavina girmek istiyorum, belge almak icin, ondan gramerleri vs tekrarlamam gerek!! hazirlik yapmam lazim şakkıdı
bebisten de haber yok :) ama ona biraktim zaten.. istedigi zaman gelir :)))
öptüm seni güzel kisssss
zzerdalım müjde ver de bayram yapalım kısAylin canım loveli söyledi 13.gün dedi, bakalım, bende çılgın gibiyim, doktora gitmemek için hamiş kalmayı bekliyom ama aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor. Bende 27. ağustosa hazırlayım kendimi.
leyloşşşş gel ben konuşurum senleeekimse konuşmuyor benle en iyisi işime döneyim barimafoldumben
:))))))))) ısır o fıstığı benim için maşallaheveeet bbursadan selamlar 7 saat süren çileli bir yolculuktan sonra anamın evindeyim hemmen geldim baktım napıyorsunuz diye..cümleten hayırlı cumalar..
kızım otobüse bindiğimiz andaqn inene kadar mütemadiyen anne biz nereye gidiyoruz diye sordu 7 saatin sadece 2 saati uyudu ve 5 saat aralıksız:
ANNE NEREYE GİDİYORUZ
BURSAYA KIZIM
NİYEEEE
ANNEANNENLE DEDEN VAR ORADA
HIII..................
10 sn sonra,
ANNE BİZ NEREYE GİDİYORUZ....................
ooooyyyyy valla içim şişti neyse geldik dsağ salim ay bi de hamileyim çekilmiyo yolculukdelikafaduldendelikafadulden evet ben hamileyim 5ağustosa kadar hamileyimdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sıyırmış ivet sempatiksalakcinni6günüm var daha 6 5 ağustosa 6 sempatiksalakcinni
yooo endişelenmeyim iyiyim iyiyim
ANNE BİZ NEREYE GİDİYORUZdelikafadulden
çılgınımmm, yakında gazoz içemicen, gel iki posta amann şişe patlatak :jeyyar:yaa kıslar yaa hepinizie uzun uzun mesajlar yazdım, sevgi doluydu hepsi fakat gönderemeden gittiler yaaa..
işini özü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..
test sonuclarıma bakayım detaylı simdi..gormedim bile..Ama dualarınız işe yaradı sanırım:)
kim sarkıyo ulennn benim haremimeee Çok üzgünüm çoookaaa ozdagecim geshenk bir, sezoş iki, kızlara sıradan sarkıyon bakıyomm:))
sezosum bugunden itibaren hafta sonu bursada değil de ondan canımın içi
beta hcg den oluyo hep :)çılgınım cidden hamilemiyim acaba yaa...oy oy oy...bence geç yumurtluyorum...ondan..bilmiyorumkismile inşallah siz haklısınızdır...bugün çok gergin ve alınganım...bayanssulusmile:çok üzgünüm:
alööööö çık ulen haremimden, sarkma cariyelerimeeÇAPKINIM HOVARDAYIM 24 AYARDAYIM HER GECE BİR BARDAYIM HAYDA HAYDA DIR HAYDAsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
şimdi ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim bu geshenk arkadaşımız çok zeki benceee ben yazılarından ve esprilerinden bunu anlıyorum espri işi ince zeka işidir benden iyi olmasın o da iyi yanisırnaşık şey
sezene sarkmadım kendisi bursalı olduğu için muhabbet ettik bana nerdensin diye sordu ben de hem burda hem özelde belirttim ondan hiiç ses çıkmadı ki zaten buluşma gibi bi talebim olmadı benim o yanlış anlaşılmasın her söylediğim ciddiye alınmasın takılıyorum ben şakasına,zira herkesimn işi var gücü var..
ben de çok talep gören çok kalabalık arkadaş çevresi olan bir insanım ve burada sadece 9günüm var hızlı gonzales olarak herkese yetmeye çalışıyorum ama ben deinsanım yani yoruluyor bünyer bak çıkıcam yorgunu dedim kaldım sizi de mahrum bırakmak istemiyorumdelikafadulden
ben seçilmem seçerim hepinizi istiyorum hepiniziiiisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
aha da bi tane dahaYOK YOK MUZİPLİĞİM ÜZERİMDE ciddi bişeyler yazayım diyorum hho espri kuşu giriyor içimesırnaşık şey
aminn, de sen kimsin kıs akannehirkızlar azönce diğer topicte bi arkadaşın hamile olduğu haberini aldım çok mutlu oldum darısı hepimize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........
amin :))cuma günü yüzü suyu hürmetine dua ediyorum şu avatarımdaki şişko kırmızı suratlı gözleri kapalı bebecik var ya işte size de ondan nasip etsin inşallaaaaaaahhhh:Saruboceq:
süt hormonun tüştü de hamilelik hormonu yükselmekte :CüvCüv:Valla benim muayenemde yumurtalıklarım ve rahim temiz çıktı...sorun yok dedi doktor...adetin gecikme sebebinide prolaktin yani süt hormonum biraz yüksekmiş..strese bağlı dedi...bünyem çok stresli bir kendimi rahat bırakabilsem pat diye olcakta gel anlat şu bünyeye....hormonu düşürmek için ilaç verdi..içtim oda bitti...adetinin 14 günü gel dedi...adetin 3.günüde klomene başla dedi...adetten ses seda yok...bu arada eşimle çalışma yaptık...ondan hamile olabilirmiyim diye kuştu vardı içimde ama o testte negatif çıkınca...acaba süt hormonummu düşmedi...doktor kendini hiç stres yapmayacan diyor...mümkünmü....:çok üzgünüm:
kıssss sen hamile misin yoksa? :CüvCüv: da sen kimsinnnn laelaelaelaelaeolsun nufusumuza almak için afyonu bir kere görmen yeterli :)) yahu kızlar ben ne adet oluyom ne de olmuyom tuvalet kağıdına açık renk kırmızı 1-2 damla geldi az önce öncesindede sarı akıntı gelmişti adet oldummu diye bakmaya gittimde 1-2 açık renk kırmızı kağıda geldi ama devamı yokbu ay benim bu adet çok garip yani :1no2: Allah sonumuzu hayır etsin.
geshenkim Allah gözünü doyursun, zaten normalde her ay bi tane yumurtluyos kıs, ne güsel işte, onu bulamayan da var, yumuşun bebiş olsun inşallahbu arad doktora gittim bugün az evvel geldim ancak okudum cevaplarımı yasdım.. şimcik kendimi anlatem
myom hüüüp büyümüş iyice tahmin ettiğim gibi... bir tanecik yumurtam varmış bu ay yola çıkan( smear aldı çarşamaba sonuç alacam. myomun huyuna da bakacaklar köü huyluysa karaktersiz alacaklar yok değilse kalsın dedi bu doktorda.. bişi değil kendi içinde bölünmüş 2 tane olmuş meret. gördüm gene onu sevimsiz şeyy. yok olasıca olmuyokiiii sempatiksalakcinni
:)))))))))))) bulacak inşallahhee kayganam da öyle diyo gecikmeye başlayınca rahim bebek ararmış diyo.. iyi de benimkisi ara ara bulamadı kaç aydır ne inatçı rahmim var heee illaki bulacak yaniii :)))))
zerdalımmm iyi haftasonlarııcanlarım hadi iyi akşamlar, ben çıkıyorum, yani kızlar yanıyoz, yerimde sırılsıklam oldum.
hepinize iyi hafta sonları malum net yok ya, pazartesi görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum.
Haftasonu dua okursanız pazartesi ben eklerim. Kızlar aklınızda bulunsun.
hayırlı uğurlu olsunn,bebiş getirsinnnmelek kalpli, kibar lovelim benimm..
ilk iğnemi vurduk kızlar.
spora gidiyom ben..yasaklanıncaya kadar devam spora
ben geldim ama kimse yok,bi tek aylin var,o da geçmişte galiba.
bugün hiç giremedim,misafirim geldi,öncesinde hazırlık,sonrasında temizlik,çünkü beş tane çocuk vardı,sonra düğün dernek,böyle geçti.
çılgın tedaviye başlamış,hayırlı olsun,inş.olcak bu defa gelcek bebiş.
geshenk yoğunmuş,ona kolay gelsin.
özge dağıtmış maşllah,pozitif olması güzel,keşke bizdede olsa o pozitiflik.
leyla hala test yaptırmamış,nasıl dayanıyo,ben bile meraklandım.
zeytin herkezi saymış,beni unutmuş.:gitme:
loveli daha iyiymiş
özlemle nuro akraba çıkmak üzere kalmışsempatiksalakcinnibu arada ben burdan bi arkadaşımı tanıdım,ama o nun haberi olmadı,söylemicemde,daha öncedende yazmıştım kızlar hatırlarsınız.
işte böyle günün özetini geçtim,noktayıda ben koycem galiba.noktadelikafadulden
kerdelenim şimdi de sen geçmişe daldın çıkamıyon di mi :))
iyi geceleeeer,öptümm
gazoz sezonunu açayrum aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?