30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Günaydın herkese.Çılgın günaydın ignelere başlamışsın hayırlı ugurlu olsun tez bitsin sonraa sana bebiş gelsin inşallah.

sen çok yaşa emi aylinim...inşallah senin dediğin gibidir...opuyorumnanaktan

as diloşşşşbayanssulusmile

geshenk geçmiş olsun tatlımm..

SAĞOL HAYATIM.. ÖNDMLİ BİŞİ YOK.. KONTROL AMAÇLI.. TOSUNCUK MYOMUMA BAKTIRDIM

Canım çok geçmiş olsun.Myom la ugraşırken bi de bakmışsın hamilesin.İnşallah :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah.. valla çok hora geçer.

hiç sorun deeel opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 a.s. Şeniz
bARIŞTIK BİLEM Şeniz
myomuma ne laf etmişin kıssss sempatiksalakcinni
bence iyi niyet tamamen.. yemen en doğrusu yeeeeeeee onuuuuuuuuuuuuuuuuu cokacimcoook :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

günaydın kıslar, bugun gene ceşmeye gidicem..annemlerin yanınaa.
nasılsınız?

hayırlı yolculuk tatlım... iğnelerinde hayırlı olsun bitanem

hoşgeldin canım

kizlar size bir sormak istiyorum hic aslamada hamile kalan oldumu acaba?

bizde olan olmadı be diloşum... inşallah seninleilk olur da örneklik bir tane olur yeni gelenlere diyebileceğimiz hımmm :Saruboceq:

ayliiiiiiiiiiiiiiiiinn bak bisi başkaları kapıyor gözünü aççç haremine mahrem girdiiiiii çılgınla bana talip varrrr... sempatiksalakcinni gazoz mazoz yokkk ne
zamandır

tentooo nerelerde gene

hafta sonu millet tatildemi????

EVVVET işte geldimmm denizde yüzdüm yüzdüm geldim yandım her yerim acıyooor a
arkadaşlar dün gece 1 30 da dayanamadım nöbetçi eczaneden gebelik testi aldım adet tarihim 5 ağustos olmasına rağman dayanamadım kurtlandım ve gece yarısı yaptım testi sonuç NEGATİF TEK ÇİZGİ.....

ULEYYYYYN bu testleri kim yanlış yapıyor bozuk uleyn bozuuuk ben hamileyim ya hamileyiiiiimmmmÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

valla hüsran yani....

hamile olsaydım çıkardı herhalde evet daha günüm geçmedi ama ne bileyim hamile olsaydım çıkardı çıkar mıydı çıkardı ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü çıkmadı senağlama

gülümse erkekler pozitif kız sever ühhhhüüüüüü gülümsedelikafadulden

gellddddddddimmmmm
hg canımmmmm opuyorumnanaktan

biraz daha bekle yine test yap...belkide bebiş vardır...:ecrin_bebek:

napalım canım üzülmedim desem yalan olur ama kısmet işte yine de çıkmadık candan umut kesilmez yine de bekleyeceğim 5 ağustosu çünkü ben hamileyiiiim testler bilemiyor ühüüüüüüüüüüüüüüsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…