inşallah hamilesindir canım...benimde adetim daha gelmedi...progestan biteli bugün 12.ci gün oldu.sadece göğüslerim ağrıyor...bende senin gibi çubuk test yaptım birkaç gün önce negatif çıkmıştı...kızlar kan testi yaptır dedi ama...hamile olsaydım bulantı falan olurdu.....bilmiyorum...neden gelmiyor bu...kafaya çokmu takıyorum nedir ondanmı acaba...doktor ilaç bittikten 3 gün sonra gelir demişti ama....stres ediyor beni....bayanssulusmilenapalım canım üzülmedim desem yalan olur ama kısmet işte yine de çıkmadık candan umut kesilmez yine de bekleyeceğim 5 ağustosu çünkü ben hamileyiiiim testler bilemiyor ühüüüüüüüüüüüüüüsempatiksalakcinni
inşallah hamilesindir canım...benimde adetim daha gelmedi...progestan biteli bugün 12.ci gün oldu.sadece göğüslerim ağrıyor...bende senin gibi çubuk test yaptım birkaç gün önce negatif çıkmıştı...kızlar kan testi yaptır dedi ama...hamile olsaydım bulantı falan olurdu.....bilmiyorum...neden gelmiyor bu...kafaya çokmu takıyorum nedir ondanmı acaba...doktor ilaç bittikten 3 gün sonra gelir demişti ama....stres ediyor beni....bayanssulusmile
gideyim de acımı yaşayayım burda muhabbet yok..:gitme:
kız ben varımya özdage aşkolsun şekerim...zemuszemus
özdage canım ya moralini bozma lütfen...bende senin gibiyim...etrafımda herkes ikinciye hamile...bazen onları görünce moralim atıyor...isyan edesim geliyor...ama sonra diyorum herşeyin bir zamanı var...Rabbim mutlaka verecek...sabırsız olduğumuz için hemen olsun herşey istiyoruz ama...zaman var demekki güzelim...kafanı takma...herşeyin hayırlısı olsun....opuyorumnanaktan
canım ya çubuk test yaptım bende negatif çıktı...zaten adetim düzensiz...doktor önce onu düzene sokalım diye progestan verdi...ilaç bitince 3 gün sonra gelir dedi ama hala ses seda yok...test yaptım negatif anlamadım gitti..niye böyle oluyor...offf offffof bende bulantıda var göğüs ağrısı da var kokuya aşırı duyarlılık var akıntı var kokuntu var ben kesin hamileyim diyordum amaaaaa test nayn dedi tek çizgi yani reglim geçmedi ama...ya canım benim sen bugüne kadar ne durdun neden gitmedin kan testine ayyy nasıl duruyorsunuz ben hızlı gonzales olduğumdan mıdır nedir dün gece 01.30da gittim eczaneye bakk daha reglim geçmedi yaaaaaaaaaaaaaaaaa o kadar inandım ben yok yok hala inanamıyorum
sende moralini hiç bozma...inşallah hepimizin tosun gibi bebeleri olcak kardeşim...opuyorumnanaktanvalla ben ikinciye hamile kalamayacağım galiba bana bak moralin düzelsin ühüüüüüüüüüüüü:2:
kardelenim hg canım...opuyorumnanaktan
inşallah hamilesindir canım...benimde adetim daha gelmedi...progestan biteli bugün 12.ci gün oldu.sadece göğüslerim ağrıyor...bende senin gibi çubuk test yaptım birkaç gün önce negatif çıkmıştı...kızlar kan testi yaptır dedi ama...hamile olsaydım bulantı falan olurdu.....bilmiyorum...neden gelmiyor bu...kafaya çokmu takıyorum nedir ondanmı acaba...doktor ilaç bittikten 3 gün sonra gelir demişti ama....stres ediyor beni....bayanssulusmile
4 gün kalmış kıss bekle biraz daha sabırsız arkadaşım benim....akıntı bende var ya...niye oluyor acaba....zemuszemusağustosun 5inde bekliyorum regli valla paraya acımasam kan testine de gidicem yarın ama orada da sükut u hayal olup paraya acıycam sonra ondan tutayım kendimi diyorum
hoşbulduk leylacım,bende geldim ama katılamıyorum sohbete,başım çok ağrıyo,kalkcam galiba pc başından.
özgecim bence çokkkkkk erken ,o testte çıkması mümkün değil,dur bekle,bari üzülmekte acele etme.
meraba enterasancım...valla daha klomeni kullanmak nasip olmadı...doktor adetinin 3 günü başla 14 günde kontrole gel dedi ama adet hala gelmedi...göğüs ağrısı ve akıntı var...o kadar...çubuk test yaptım..negatif çıkmıştı...birkaç gün öncesi...anlamadım gitti...acaba neden böyle oluyor ya....moralim bozuluyor valla...bilmiyorumkismile:gitme:aaa nasil olur,progesten bitince engec 4 gune gelmesigerek,,nasil durdun 12 gun bence ya kan testi yap,yada dok.git canim,,,klomen kullanmismiydin peki,,,benimde progestandan sonra 2.gunum bitiyor,biraz lekelenmem oldu ama atesim dusmedi daha ,yarina belli olur benim durumumda
4 gün kalmış kıss bekle biraz daha sabırsız arkadaşım benim....akıntı bende var ya...niye oluyor acaba....zemuszemus
geçmiş olsun canım çıkmaz mı diyorsunuz bir umuttur yaşatan insanı aldım elimw sazımıdelikafadulden
doktorun bu duruma ne dedi kardelencim...bende senin gibi olcam galiba...normalde adet periyodum iki aya yaklaşan zamanda oluyordu...doktor düzene girsin diye progestan verdi..hala olmadı..bende bekliyorum bakalım...acayip stres yapıyor bende...hamile olasılığı olurmu bilmiyorum..test te negatif çıkınca ümit vermedim hamileliğe..tekrar test yapmadım yani...:2:leylacım,aslında çoktan olman lazım normal olarak,ama moralinide bozmuş olmim,yani çok ümitlenip,hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum,ben bi kere progestandan sonra 18 gün olmamıştım,ama arada lekelerim gelmişti,üç günde bir falan,ama herkez benim gibi olcak diyede bişey yok.üzülmneni istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?