30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar ben çıkıyorum,iki şişe soda içtim,genede fayda etmedi,başım ağrıyınca,mideme vururda benim,soda fayda ederdi,ama bu defa etmicek galiba,hemen uzanmam lazım.

ya ne bileyim içimden bi ses çıkar dedi yaptım biliyorum aslında çok erken olduğunu..eczacıya dedim ki hassas testler varmış onlardan verin mümkünse dedim o da bu kesin sonuç verir zaten dedi ühüüüüüüüüüüüü kesin sonuç dedi:bbo:

canım,ben gebelik tedavisindeydim,klomen kullanmıştım o ay ve çatlatma,akabinde olmayınca,dr 10 gün sonra gel dedi,test yaptık,ultrasonda baktı,bi on gün daha bekleyelim bişey yapmadan dedi,sekizinci günde oldum işte o beklemede

doktra git canim daha iyi olur bence,kist falan olmasin ,,,,benimde bugun leke gordum daha sonra gelmedi ayni koyulukta,,,regl tarihim 3 u,,,,bu ay hic test falanda yapmadim,nedense yapasimda yok,,,bide lekeleri gorunce pes dedim,bu ayda gitti galiba ,ama atesim dusmedi onu anlayamadim,sabah dusermi bakalim,,,

hoşgeldiiiin benim hezimetimi kutluyoruz kaç gündür hamileyim diye dolanıyordum dün geceyarısı yaptığım testle ağzımın payını aldım senağlama

hoşgeldiiiin benim hezimetimi kutluyoruz kaç gündür hamileyim diye dolanıyordum dün geceyarısı yaptığım testle ağzımın payını aldım senağlama

Aaaa...
Üzüldüm Özge... Ama biliyorsun buradakiler için pek kolay olamayabiliyor hamile kalmak.
Ovulasyon testi yap bu ay, ateş ölçümü yap, inşALLAH bir sonra ki aya hayırlı haberi alırız... sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…