- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
doktorun bu duruma ne dedi kardelencim...bende senin gibi olcam galiba...normalde adet periyodum iki aya yaklaşan zamanda oluyordu...doktor düzene girsin diye progestan verdi..hala olmadı..bende bekliyorum bakalım...acayip stres yapıyor bende...hamile olasılığı olurmu bilmiyorum..test te negatif çıkınca ümit vermedim hamileliğe..tekrar test yapmadım yani...:2:
kızlar namaz kılıp geliyorum....yerimseniben
çıktım.
çıktım.
meraba enterasancım...valla daha klomeni kullanmak nasip olmadı...doktor adetinin 3 günü başla 14 günde kontrole gel dedi ama adet hala gelmedi...göğüs ağrısı ve akıntı var...o kadar...çubuk test yaptım..negatif çıkmıştı...birkaç gün öncesi...anlamadım gitti...acaba neden böyle oluyor ya....moralim bozuluyor valla...bilmiyorumkismile:gitme:
kızlar ben çıkıyorum,iki şişe soda içtim,genede fayda etmedi,başım ağrıyınca,mideme vururda benim,soda fayda ederdi,ama bu defa etmicek galiba,hemen uzanmam lazım.
geldim...:lepi:
geldim...:lepi:
dimi 5 rekatcık , ne cabuk bitti bak :))
vereliniortak
hoşgeldiiiin benim hezimetimi kutluyoruz kaç gündür hamileyim diye dolanıyordum dün geceyarısı yaptığım testle ağzımın payını aldım senağlama
hoşgeldin ühüüüüüüüüüüüü hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?