30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yapma kizim daha gunun bile gelmemis,,ates olcumu yapiyormuydun

yok ya bilmiyorum ki bu yöntemleri ya ben hiçbir şey bilmiyordum şu siteyi sizleri buldum da biraz bilgilendim benim doktorun dili yok konuşmuyor ben sizlerden öğreniyorum burda ateş ölçmeyi bilmiyorummafoldumben

bende önce hamile kalmak için gittim.doktor muayene etti..yumurtalık ve rahim içi temiz çıktı...adet düzensizliğimin nedenide prolaktin hormonum biraz yükselmiş ilaç verdi kullandım.adetin 14 günü gel dedi.hala adet gelmedi..hayırlısı...bilmiyorumkismile
Allah kabul etsin leylacım.
amin canım cümlemizin inşallah....opuyorumnanaktan

Allah kabul etsin
amin canım cümlemizin inşallah...opuyorumnanaktan

doktor muayenede kist yok dedi canım..yumurtalıklar ve rahim içi muayenem temiz çıktı...sadece prolaktinim yüksek olduğundan düzensizlik varmış...onun içinde progestan verdi...hala gelmedi adetim...:hulya:

yok ya bilmiyorum ki bu yöntemleri ya ben hiçbir şey bilmiyordum şu siteyi sizleri buldum da biraz bilgilendim benim doktorun dili yok konuşmuyor ben sizlerden öğreniyorum burda ateş ölçmeyi bilmiyorummafoldumben

doktorlara illa soracaksın öyle söylüyorlar...zaten kalabalık...alele acele bir muayene...valla kadının zamanı yoktu beni öyle arası muayene etti..acil sezeryan çıkmış..bizden izin aldı..benim randevu saatimde sezeryana girdi doktor. bekledik...birsürü para ver.sonrada uğraş işti..Allah düşürmesin insanı bu hastanelere...lmaz:

Utanack ne var arkadaşım yaa aaaa...
Kafan karışık zaten, üzgünsün... Ben de kılarken unututuyorum kacıncı rekatta oldugumu bu günlerde ALLAH affetsin, kafamız allak bullak şu cocuk sıkıntısından ((

yapma kizim daha gunun bile gelmemis,,ates olcumu yapiyormuydun

onu nasıl yapıcam bundan sonrakini yapayım bari klomenim kaldı 5 tane adet gelirse 3.gün onu da içeyim ama gitmeyeceğim dr a şansa artık ya progesteronum da 0,82den 12,57ye çıkmıştı bu test niye negatif çıktıı

ya benim dok.neden verdi bana acaba su progestani,benimde erkenden delir adetim

di mi di mi....
ALLAH Kabul etsin arkadaşım... opuyorumnanaktan
amin elfidacım...opuyorumnanaktan

dimi 5 rekatcık , ne cabuk bitti bak :))
vereliniortak
evet hemen kılıverdim...zemuszemus

5 rekat sabah oluyo arkadaşım kız akşam vakti sabahı mı kılıyorsun?:dance:

sabah 4 akşam 5 rekat özdagecim...olur olur böyle şeyler...insanın kafası zaman zaman karışıyor...opuyorumnanaktan
ÖZDAGE klomenin bitince doktoro git mutlaka ihmat et bacım...kaydirigubbakcemile5

yok ya şu özel hastahaneler sgk ile anlaşmaya girdi gireli bozuldu oralar da devlet hastanesinden ne farkı kaldı?

ya benim dok.neden verdi bana acaba su progestani,benimde erkenden delir adetim

canım progestanın bir özelliğide eğer hamile olursan bebeğin iyice tutunmasını sağlıyormuş...doktor onun için vermiştir belki sana...ilaçları yazarken şunun için veriyorum demiyormu doktorun canım...açıklama yapması lazım...yerimseniben

ben yumurtlamadan sonra yapiyom gerci,doktra gidip yumurta takibi yaptirdigim icin,,,atesini adetinin ilk gunu olcmeye basliyorsun,yumurtlama olmadan once bi dusus oluyor atesinde daha sonra catlayinca yukseliyor taaa adet olana kadar yuksek devam ediyor,eger hamile isen atesin dusmeden sabit gidiyor,degilsen reglden 1 ,2 gun onceden dusmeye basliyor,vs vs...daha cok yumurtlama gununu anlamak icin yapiyor kizlar,,,ben bu ay test yapmadim reglimi tahmin icin atesime bakiyom ,,,ates yuksek ama lekelenmem var ,,,

benim doktor hiç açıklama yapmıyor adam kestirip atıyor özel hastane bi de devlete gitsen dr özeline çağırıyor valla hiç mutlu değilim dr konusunda rekatları da ondan karıştırdımdelikafadulden

ÖZel gitmezsen pek konuşmuyor doktorlar leylacım...
Özel gitsen bile sorarsan anca cvp alıyorsun, bana ne kadar cok şey biliyorsun, kafanı karıştırısın öyle diye azarladı birde

enterasancım doktor yumurta takibini nasıl yapıyor...muhtemelen banada yapcak...klomeni kullan adetinin 14 günü gel dedi...yumurtaya ultrasonlamı bakıyor yoksa alttanmı bakıyor...sen tecrübelisin anlaşılan...ben sadece muayene oldum alttan....sırnaşık şey

valla ekstra bir aciklama yapmiyo sagolsun,ben arastiriyomda ogreniyom,,,,ama o ilac beni mahvediyo,,benim hic dusuk oykum yokki,ilk hamileligimdede sorunsuzdum,,,,

ÖZel gitmezsen pek konuşmuyor doktorlar leylacım...
Özel gitsen bile sorarsan anca cvp alıyorsun, bana ne kadar cok şey biliyorsun, kafanı karıştırısın öyle diye azarladı birde

elfidacım bende özele gidiyorum...acayip kalabalık ya..kadın bunalmıştı o gün valla...birde araya doğum girdi...tam oldu yani...bana açıklama yaptı...benim doktorum iyi...dedim hocam ilk defa muayene oluyorum...anlatırsanız biraz gerginim dedim...tabi dedi anlattı neler yapacağını...ekranda yumurtalıklarımı falan gösterdi bana..öyle işte temiz dedi...kan testinde sadece prolaktin hormonum yüksek çıktı...düşürürüz dedi..ilaç verdi kullandım işte..şu adet gelseydi..namıssız gelmedi gitti.mafoldumben

anlatayim canimcim,,,adetinin 2.gunu dok,gidiyorsun eger daha onceden bicok hormon testleri var neden olmuyor diye,onlari yapmadiysan onlari ister senden,daha sonra reglin 5.gunu klomene basliyorsun,5 gun kullanip 6.gun doktor cagiriyor,ultrasonla yumurtalara bakiliyor(vajinal ultrason)yumurtan yeterli buyukluge gelince igneveriyor yumurtan veye yumurtalarin 36 saat icinde catliyor2 gun sonra tekrar dok,gidip yumurta catlamismi diye bakiyor ,hersey yolundaysa regl olmamayi bekliyosun,,,,benim seruvenim bu sekilde canim

ben ilk bebişi kayseri de doğurdum doktorum bir harikaydı onu çok seviyorum ve hep dua ediyorum Allah ne muradı varsa versin uzak olmasa kayseri tekrar ona gidicem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…