5 rekat sabah oluyo arkadaşım kız akşam vakti sabahı mı kılıyorsun?:dance:
yapma kizim daha gunun bile gelmemis,,ates olcumu yapiyormuydun
bende önce hamile kalmak için gittim.doktor muayene etti..yumurtalık ve rahim içi temiz çıktı...adet düzensizliğimin nedenide prolaktin hormonum biraz yükselmiş ilaç verdi kullandım.adetin 14 günü gel dedi.hala adet gelmedi..hayırlısı...bilmiyorumkismilecanım,ben gebelik tedavisindeydim,klomen kullanmıştım o ay ve çatlatma,akabinde olmayınca,dr 10 gün sonra gel dedi,test yaptık,ultrasonda baktı,bi on gün daha bekleyelim bişey yapmadan dedi,sekizinci günde oldum işte o beklemede
amin canım cümlemizin inşallah....opuyorumnanaktanAllah kabul etsin leylacım.
amin canım cümlemizin inşallah...opuyorumnanaktanAllah kabul etsin
doktra git canim daha iyi olur bence,kist falan olmasin ,,,,benimde bugun leke gordum daha sonra gelmedi ayni koyulukta,,,regl tarihim 3 u,,,,bu ay hic test falanda yapmadim,nedense yapasimda yok,,,bide lekeleri gorunce pes dedim,bu ayda gitti galiba ,ama atesim dusmedi onu anlayamadim,sabah dusermi bakalim,,,
ohaoldumsmile yok kuzu sen karıştırdın... sabah 4, akşam 5
yok ya bilmiyorum ki bu yöntemleri ya ben hiçbir şey bilmiyordum şu siteyi sizleri buldum da biraz bilgilendim benim doktorun dili yok konuşmuyor ben sizlerden öğreniyorum burda ateş ölçmeyi bilmiyorummafoldumben
yapma kizim daha gunun bile gelmemis,,ates olcumu yapiyormuydun
bende önce hamile kalmak için gittim.doktor muayene etti..yumurtalık ve rahim içi temiz çıktı...adet düzensizliğimin nedenide prolaktin hormonum biraz yükselmiş ilaç verdi kullandım.adetin 14 günü gel dedi.hala adet gelmedi..hayırlısı...bilmiyorumkismile
amin canım cümlemizin inşallah....opuyorumnanaktan
amin canım cümlemizin inşallah...opuyorumnanaktan
doktor muayenede kist yok dedi canım..yumurtalıklar ve rahim içi muayenem temiz çıktı...sadece prolaktinim yüksek olduğundan düzensizlik varmış...onun içinde progestan verdi...hala gelmedi adetim...:hulya:
amin elfidacım...opuyorumnanaktandi mi di mi....
ALLAH Kabul etsin arkadaşım...opuyorumnanaktan
evet hemen kılıverdim...zemuszemusdimi 5 rekatcık , ne cabuk bitti bak :))
vereliniortak
5 rekat sabah oluyo arkadaşım kız akşam vakti sabahı mı kılıyorsun?:dance:
doktorlara illa soracaksın öyle söylüyorlar...zaten kalabalık...alele acele bir muayene...valla kadının zamanı yoktu beni öyle arası muayene etti..acil sezeryan çıkmış..bizden izin aldı..benim randevu saatimde sezeryana girdi doktor. bekledik...birsürü para ver.sonrada uğraş işti..Allah düşürmesin insanı bu hastanelere...lmaz:
ya benim dok.neden verdi bana acaba su progestani,benimde erkenden delir adetim
onu nasıl yapıcam bundan sonrakini yapayım bari klomenim kaldı 5 tane adet gelirse 3.gün onu da içeyim ama gitmeyeceğim dr a şansa artık ya progesteronum da 0,82den 12,57ye çıkmıştı bu test niye negatif çıktıı
canım progestanın bir özelliğide eğer hamile olursan bebeğin iyice tutunmasını sağlıyormuş...doktor onun için vermiştir belki sana...ilaçları yazarken şunun için veriyorum demiyormu doktorun canım...açıklama yapması lazım...yerimseniben
ben yumurtlamadan sonra yapiyom gerci,doktra gidip yumurta takibi yaptirdigim icin,,,atesini adetinin ilk gunu olcmeye basliyorsun,yumurtlama olmadan once bi dusus oluyor atesinde daha sonra catlayinca yukseliyor taaa adet olana kadar yuksek devam ediyor,eger hamile isen atesin dusmeden sabit gidiyor,degilsen reglden 1 ,2 gun onceden dusmeye basliyor,vs vs...daha cok yumurtlama gununu anlamak icin yapiyor kizlar,,,ben bu ay test yapmadim reglimi tahmin icin atesime bakiyom ,,,ates yuksek ama lekelenmem var ,,,
canım progestanın bir özelliğide eğer hamile olursan bebeğin iyice tutunmasını sağlıyormuş...doktor onun için vermiştir belki sana...ilaçları yazarken şunun için veriyorum demiyormu doktorun canım...açıklama yapması lazım...yerimseniben
ÖZel gitmezsen pek konuşmuyor doktorlar leylacım...
Özel gitsen bile sorarsan anca cvp alıyorsun, bana ne kadar cok şey biliyorsun, kafanı karıştırısın öyle diye azarladı birde
enterasancım doktor yumurta takibini nasıl yapıyor...muhtemelen banada yapcak...klomeni kullan adetinin 14 günü gel dedi...yumurtaya ultrasonlamı bakıyor yoksa alttanmı bakıyor...sen tecrübelisin anlaşılan...ben sadece muayene oldum alttan....sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?