30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ilaçlar geciktiriyor adeti, normal yani.
Belkim gelmeyecektir arkadaşım ha :CüvCüv:
Ben özel bir doktor bile bulmadım kendime gerek yok diye.
Kesin tüp bebek bizim, tüp bebek care olsa binlerce kez şükredeceğim RABBİM e bilmiyorumkismile

ya bende bi sürü belirti var ya bulantı akıntı ağrı heralde diyorum klomen kist yaptı:sinifsinif:

canım ya sen annelik duygusunu tatmışsın...Rabbim bizlerede tattırır inşallah...bir tane olsa onada razıyız...bayanssulusmile

insallah olur canim,,,ben ilkinde hic bukadar istedigimi hatirlamiyom,yada bi tane olunca ,annelik duygu yogunluguyla ikinciyide cok istiyo insan,cunku insan anne olunca daha da bi sefkat yuklu oluyo,,,sizinde ,isteyen herkesinde hayirli evlatlari olur insallh

açıklaman için saol canım benim....bu serüveni bende yaşayacam sanırım...bayanssulusmile

ben ilk bebişi kayseri de doğurdum doktorum bir harikaydı onu çok seviyorum ve hep dua ediyorum Allah ne muradı varsa versin uzak olmasa kayseri tekrar ona gidicem valla
Allah bebişleriniz bağışlasın kızlar..darısı elfidayla benim başıma inşallahhhhhopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

olur canım hiç merak etme...senin sorununu bilmiyorum ama Rabbim inşallah nasip edecek bizlerede göreceksin...umudunu yitirme güzelim...opuyorumnanaktan

evet aynen öyle öyle acayip bi duygu ki şöyle diyemiyorsun amaaaaaaaan olmazsa olmasın bi tane var zaten...diyemiyorsun bunu belki anlayamıyorsunuz arkadaşlarım ama ha bir ha iki farketmiyor olmaması durumu kötü,,şimdi herkes aaaa hadi ikinci ne zaman diyor kızım kardeş diyor ama yok:çok üzgünüm: olmuyor

tedavi goruyormuydun sen canim

inşallah canım ya...bende çok istiyorum...etrafım herkes 2ciye hamile..onları görünce hüzün çöküyor yüreğime...içime kapanıyorum...bazen konuşmuyorum kimseyle bile...insanın morali sıfıra iniyor..biliyorum Rabbim verecek de işte insanoğlu sabırsızız ne yaparsın...sositososito:Saruboceq:

valla bir çocuğum olsun ikincisi oluyormuş olmuyormuş diye asla kafaya takmam....yeterki olsun... çocuklu anneler şükredin plsssssszemuszemus

candan erçetinin yeni albümünü dinliyorum şu an tek kelimeyle harika tavsiye ediyorum

ya bir de ninni söylemiş candan erçetin inşallah hamile kalırsınız hepiniz okursunuz bebişlerinize ninniyi:) bu biraz değişik ninnisırnaşık şey

Kızın 3 yasında değil mi snein daha Özge...
bu karamsarlık ne peki.
kardeşiyle arsında 5-10 yaş olanlar var görmüyor musun etrafında.
Olur illaki, bol dua ve sabır ve tedavi gerekiyorsa tedavi tabikisi.
Cok şükür demek lazım, biz bile diyoruz tüp bebek diye bişey var diye.
Aaaa kızdım bak sana , karamsarlık yok, stres yok... YOLA DEVAM :CüvCüv:

valla bir çocuğum olsun ikincisi oluyormuş olmuyormuş diye asla kafaya takmam....yeterki olsun... çocuklu anneler şükredin plsssssszemuszemus

sukretmek baska ,istemek baska,,,,bence boyle deme olduktan sonra sende ayni duyguda olursun eminim,heleki bu kadar cok istiyorken ilkini,,,,ben ilk cocugumu hic boyle istedigimi hatirlamiyorum bile,,

ilki olsun görüşeceğiz
görüşürüz bacım görüşürüz inşallah bir doğurayımda Allahın izniyle...opuyorumnanaktan

sana katılıyorum elfida...özge bak sana topluca kızıyoruz ha haberin ola klava: sopa isteme bizden....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…