canım ya sen annelik duygusunu tatmışsın...Rabbim bizlerede tattırır inşallah...bir tane olsa onada razıyız...bayanssulusmilevalla ekstra bir aciklama yapmiyo sagolsun,ben arastiriyomda ogreniyom,,,,ama o ilac beni mahvediyo,,benim hic dusuk oykum yokki,ilk hamileligimdede sorunsuzdum,,,,
senin de bebeğin var demek ki kardeş istiyorsunuz
benimmi evet,bebek degil 5 yasinda bi oglum var elhamdllh,
elfidacım bende özele gidiyorum...acayip kalabalık ya..kadın bunalmıştı o gün valla...birde araya doğum girdi...tam oldu yani...bana açıklama yaptı...benim doktorum iyi...dedim hocam ilk defa muayene oluyorum...anlatırsanız biraz gerginim dedim...tabi dedi anlattı neler yapacağını...ekranda yumurtalıklarımı falan gösterdi bana..öyle işte temiz dedi...kan testinde sadece prolaktin hormonum yüksek çıktı...düşürürüz dedi..ilaç verdi kullandım işte..şu adet gelseydi..namıssız gelmedi gitti.mafoldumben
neysa arkadaşlar ben çıkıyorum size iyi muhabbetler
ilaçlar geciktiriyor adeti, normal yani.
Belkim gelmeyecektir arkadaşım ha :CüvCüv:
Ben özel bir doktor bile bulmadım kendime gerek yok diye.
Kesin tüp bebek bizim, tüp bebek care olsa binlerce kez şükredeceğim RABBİM e bilmiyorumkismile
canım ya sen annelik duygusunu tatmışsın...Rabbim bizlerede tattırır inşallah...bir tane olsa onada razıyız...bayanssulusmile
açıklaman için saol canım benim....bu serüveni bende yaşayacam sanırım...bayanssulusmileanlatayim canimcim,,,adetinin 2.gunu dok,gidiyorsun eger daha onceden bicok hormon testleri var neden olmuyor diye,onlari yapmadiysan onlari ister senden,daha sonra reglin 5.gunu klomene basliyorsun,5 gun kullanip 6.gun doktor cagiriyor,ultrasonla yumurtalara bakiliyor(vajinal ultrason)yumurtan yeterli buyukluge gelince igneveriyor yumurtan veye yumurtalarin 36 saat icinde catliyor2 gun sonra tekrar dok,gidip yumurta catlamismi diye bakiyor ,hersey yolundaysa regl olmamayi bekliyosun,,,,benim seruvenim bu sekilde canim
Allah bebişleriniz bağışlasın kızlar..darısı elfidayla benim başıma inşallahhhhhopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:ben ilk bebişi kayseri de doğurdum doktorum bir harikaydı onu çok seviyorum ve hep dua ediyorum Allah ne muradı varsa versin uzak olmasa kayseri tekrar ona gidicem valla
olur canım hiç merak etme...senin sorununu bilmiyorum ama Rabbim inşallah nasip edecek bizlerede göreceksin...umudunu yitirme güzelim...opuyorumnanaktan
ilaçlar geciktiriyor adeti, normal yani.
Belkim gelmeyecektir arkadaşım ha :CüvCüv:
Ben özel bir doktor bile bulmadım kendime gerek yok diye.
Kesin tüp bebek bizim, tüp bebek care olsa binlerce kez şükredeceğim RABBİM e bilmiyorumkismile
insallah olur canim,,,ben ilkinde hic bukadar istedigimi hatirlamiyom,yada bi tane olunca ,annelik duygu yogunluguyla ikinciyide cok istiyo insan,cunku insan anne olunca daha da bi sefkat yuklu oluyo,,,sizinde ,isteyen herkesinde hayirli evlatlari olur insallh
evet aynen öyle öyle acayip bi duygu ki şöyle diyemiyorsun amaaaaaaaan olmazsa olmasın bi tane var zaten...diyemiyorsun bunu belki anlayamıyorsunuz arkadaşlarım ama ha bir ha iki farketmiyor olmaması durumu kötü,,şimdi herkes aaaa hadi ikinci ne zaman diyor kızım kardeş diyor ama yok:çok üzgünüm: olmuyor
insallah olur canim,,,ben ilkinde hic bukadar istedigimi hatirlamiyom,yada bi tane olunca ,annelik duygu yogunluguyla ikinciyide cok istiyo insan,cunku insan anne olunca daha da bi sefkat yuklu oluyo,,,sizinde ,isteyen herkesinde hayirli evlatlari olur insallh
tedavi goruyormuydun sen canim
candan erçetinin yeni albümünü dinliyorum şu an tek kelimeyle harika tavsiye ediyorum
evet aynen öyle öyle acayip bi duygu ki şöyle diyemiyorsun amaaaaaaaan olmazsa olmasın bi tane var zaten...diyemiyorsun bunu belki anlayamıyorsunuz arkadaşlarım ama ha bir ha iki farketmiyor olmaması durumu kötü,,şimdi herkes aaaa hadi ikinci ne zaman diyor kızım kardeş diyor ama yok:çok üzgünüm: olmuyor
valla bir çocuğum olsun ikincisi oluyormuş olmuyormuş diye asla kafaya takmam....yeterki olsun... çocuklu anneler şükredin plsssssszemuszemus
valla bir çocuğum olsun ikincisi oluyormuş olmuyormuş diye asla kafaya takmam....yeterki olsun... çocuklu anneler şükredin plsssssszemuszemus
görüşürüz bacım görüşürüz inşallah bir doğurayımda Allahın izniyle...opuyorumnanaktanilki olsun görüşeceğiz
Kızın 3 yasında değil mi snein daha Özge...
bu karamsarlık ne peki.
kardeşiyle arsında 5-10 yaş olanlar var görmüyor musun etrafında.
Olur illaki, bol dua ve sabır ve tedavi gerekiyorsa tedavi tabikisi.
Cok şükür demek lazım, biz bile diyoruz tüp bebek diye bişey var diye.
Aaaa kızdım bak sana , karamsarlık yok, stres yok... YOLA DEVAM :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?