30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

sukretmek baska ,istemek baska,,,,bence boyle deme olduktan sonra sende ayni duyguda olursun eminim,heleki bu kadar cok istiyorken ilkini,,,,ben ilk cocugumu hic boyle istedigimi hatirlamiyorum bile,,

İlk cocukta tedavi görmeniz gerekmeden hamile kalmışsın galiba sen arkadaşım...
İnan bana yıllardır tedavi görenler var, 1 tane olsun gerisini ALLAH verirse olur olmazsa bu kadar ağır tedaviye girmem diyrolar.... COk şükür ki RABBİM size cok aratmamış anlaşılan.
Tabiki 2-3 tane olsa süper olur ama hiç bu duyguyu tadmayan ya da tadamayanlar olduğunu düşününce şükredin yine siz demek istemiş Leylamucnun heralde... ki bende öyle düşünüyorm

sukretmek baska ,istemek baska,,,,bence boyle deme olduktan sonra sende ayni duyguda olursun eminim,heleki bu kadar cok istiyorken ilkini,,,,ben ilk cocugumu hic boyle istedigimi hatirlamiyorum bile,,

valla arkadaşım..ben çalışıyorum bakacak kimsem de yok...bakıcılara nasıl emanet edem..birinciyi büyütüp meydana koysam diyorum...

valla arkadaşım herkesin derdi kendine dert kızamazsınız ki ben bi ara bu muhabbetten dolayı gitmeye karar verdim bu siteden arkadaşım sen biliyor musun benim yaşımı sağlık durumumu? şartlarımı? benim bağışıklık sistemim ve bünyem çok zayıf hamileyken tansiyon problemi yaşıyorum vs vs bi sürü şey şükrediyoruz herhalde şükretmeye engel mi istemek?ayrıca ne ka ramsarlığı???neyse haklısınız sizin olmuyor bizim olmuş o yüzden istemeye tedaviye üzülmeye hakkımız yok çünkü var bizim bi tane Allahtan belamızı istiyoruz!!!!!!!!!!!!

evet elfidacım duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım...teşekkür ederim...bayanssulusmilea.s.

valla arkadaşım..ben çalışıyorum bakacak kimsem de yok...bakıcılara nasıl emanet edem..birinciyi büyütüp meydana koysam diyorum...

Meydana mı koycan kaydirigubbakcemile3
Öyle derler dimi olmayan ama etrafın hep sorduğu seyler için.
Hayırlısı olacak inşALLAH..
Sİzdeki sorun ne Leyla? Yani bi sorun yok galiba sizde yumurta takibi falan olduguna göre, normal değil mi herşey?

canım alınma lütfen..elfida kötü bişey dememiş...tabiki Rabbim 2 değil 4 versin herkese...istediği kadar...sadece elinizdekini şükredin demiş ki siz zaten şükrediyorsunuz..lütfen kırılma canım arkadaşım...Allah herkese istediğini gönlünün muradı versin içindede bizlere..tamam mı benim güzel arkadaşım...opuyorumnanaktan

Neeee (
Yanlış anladın sen bizi...
Kaldı ki ben senin ne yaşını biliyorum ne de hastalıkalrını.
buraya gelsin istememiştim konu..

evet canım...ben işte muayene oldum yumurtalık ve rahim temiz çıktı..doktor kan testi yaptı...sadece prolaktin hormonum yükselmiş biraz..oda stresten dedi doktor...yumurta takibi yapcak sanırım klomen verdi..bu prolaktin hormonu yükselmesi adet düzensizliğine sebeb olmuş bünyede...onu düzeltmeye çalışıyoruz..başka problem yok Allahın izniyle inşallah olmazda canım benim.. bir an evvel inşallah hepimiz hamile kalırız..sendeki sorun neydi elfidacım...ohaoldumsmile

aman boşverin bakın ben bu olaya çok kızıyorum yani neredeyse bir tane çocuğumuz var diye özür dileyeceğiz arkadaşım bak ben sizin için hep dua ediyorum hem burada hem normal hayatımda hep ama hep özellkile hiç anne olmayanlar için Rabbim içimi biliyor ama biz ne zaman üzülsek neden olmuyor desek sizler yani hiç anne olmamışlar bize kızıyor ve bazen tepki gösteriyorsunuz hayır arkadaşım 4 tane istemiyorum sadece kızımın kardeşi olsun istiyorum siz şu anda böyle diyorsunuz ama hele bi anne olun birkaç sene sonra başlayacaksınız acaba artık ikincinin sırası mı demeye yyyok demeyin bu 2 2 4 ama şimdi bize tepki ama bu hep böyle yani ben üzülemez miyim ikinci olmuyor diye?siz de şükredin o zaman nefes alıyorsunuz bi sürü artnız var ama çocuk olmuyor olsun şükredin hadi hiiiç üzülmeyin oluyor mu olmu yooor

Bende bişey yok cok şükür ALLAH ıma da.. eşimin sperm sayısı ve hareketi az Leylacım.
Aşılama yapılamayacak kadr az, şu sıcaklar gecsin hemen eylül gibi tedaviye başlayacagız. daha doğrusu dosyayı bu ay actıracagızda eylüle anca yetişir tüp bebek tedavisi.
Sende yapıyorsun değil mi ateş ve ovüalyon takibi.. burdaki kızlar hep yapıyoalr Geshenk, aylint, zerdal falan..
Ben gerek bile duymuyrum da onlar uzman bu konuda. ne işe yardığını bile bilmiyroum sana anlatsam ama dene istersen.

Neeee (
Yanlış anladın sen bizi...
Kaldı ki ben senin ne yaşını biliyorum ne de hastalıkalrını.
buraya gelsin istememiştim konu..

yaşım 30 ilk hamileliğimde 32 kg aldım yüksek tansiyon başladı nfes almakta bile zorlandım ellerim tutmadı vücusdum şişti 36 numara ayaklarım 38 39 oldu boyum 152 kilom 77idi bel fıtığı oldum kilodan belim kaydı o zaman 27yaşındaydım şu an 30 ve ikincide de aynı şeyleri yaşayabilirim benim ve vücudumun dayanması için çok zaman geçmemeli

neyse arkadaşlarım size iyi muhabbetler ben bir çocuğa sahip olduğum için üzülmeyeyim ve burayı meşgul etmeyim iyi geceler ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

evet doğru söylüyorsun...biz kötü manada demedik..sen birasscıkk alınganlık yaptın güzelim...elbetteki insan üzülüyor..birde etraftan sorunca..biz dedikki en azından sizin şuan için bir tane olmuş yani o manada dedik..kötü niyet yok yani arkadaşım..olur inşallah...Allah isteyen herkese versin...

valla elfidacım bende test mest yapmıyorum...hele şu adet dönemi geçsin bir kontrole gidem doktora..bakalım ne diyecek..ona göre bakacaz artık...Rabbim en kısa zamanda cümlemize nasip eder inşallah...:CüvCüv::ecrin_bebek:

Tamam gecmesin keşke gecmesin...
Ben bişey demedim ki kızdın.
en azından annelik duygusunu tatmışlık anlamında şükredilecek bişeyin var dedim.
hani bize cok uzak geliyor annelik duygusu, hamilelik o kilo almalar falan, bunalrı anlatıp kendimi acındıracak dğeilim de sen stres yapma, iyi olmaz diye öyle söyledim, rahatla biraz dedim.. bak biz bile şükrediyorus hiç stres yapmamaya calışıyoruz tıp ilerledi diye, senin bizden öte sarılıp kucakladığında ANNE diyen biri var, kokusunu içine cektiğin, kimseye özendirmeyecek kadr anlamında deidm.. Rahat ol dedim.... Sen neden yanlış anladın ki....
Cok üzüldüm Özge inan bana. bizde şükrediyoruz dediğin seylere nefez aldığımıza, alimizin ayagımızın sağlam olduguna, hatta şükrediyorum ki eşimin cok azcık da olsa spermi var ki tüp bebekte bir ihtmal bebek sahibi olabilriz diye... Ben seni kırmak üzmek istemedim ki, neden yapayım bunu, RABBİM 5 tane versin hiç aratmadan isteyene, ne zararın olacak ki bize hamile olsan, anca mutlu oluruz. sadece ANNE sin en azından , biraz daha rahat ol dedim ben ((

ya ona bakarsan bende 32 yaşındayım ama hala çocuğum yok...tamam zor bir hamilelik geçirmişsin ama bu kadar stres yapmaya ve konuyuda uzatmaya gerek yok...konu nerelere geldi..kapris yapma bize lütfen..kızmaya başladım sempatiksalakcinni

neyse arkadaşlarım size iyi muhabbetler ben bir çocuğa sahip olduğum için üzülmeyeyim ve burayı meşgul etmeyim iyi geceler ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
sana daha bişey demiyorum...helal diyorum valla :sinifsinif:

ya canim sakin ol,,bosver lutfen,, topikteki maksat bu degil lutfen....arkadaslar biraz daha ozenli olabilirdik

canım yani gerçekten çok üzüldüm yani bu bir değil iki değil sadece şimdiki olay değil gerçekten bir suçlu gibi görülmek üzüyor insanı ben bu arkadaşlarımı can ı gönülden anlıyorum hem vallahi hem billahi ve inanın kendime bu kadar dua etmiyorum ama yani üzülmek sadece olmayanlara mı hak?işte olmuyor benim de üzülemez miyim zaten bi hezimet yaşamışım

valla ağlamaya başladım üff ne saçma salak bi duygu beee üzülme lütfen tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…