ya ona bakarsan bende 32 yaşındayım ama hala çocuğum yok...tamam zor bir hamilelik geçirmişsin ama bu kadar stres yapmaya ve konuyuda uzatmaya gerek yok...konu nerelere geldi..kapris yapma bize lütfen..kızmaya başladım sempatiksalakcinni
sana daha bişey demiyorum...helal diyorum valla :sinifsinif:
Hoşgeldin Dilara...
Nasılsın...
ben çıkıyorum..namaz kılıcam kızlar...özge bu gece beni gerçekten çok üzdün arkadaşım....herkese iyi geceler....:sinifsinif:
ben çıkıyorum..namaz kılıcam kızlar...özge bu gece beni gerçekten çok üzdün arkadaşım....herkese iyi geceler....:sinifsinif:
ya canim sakin ol,,bosver lutfen,, topikteki maksat bu degil lutfen....arkadaslar biraz daha ozenli olabilirdik
ben kapris yapmıyorum valla çok doluyum
caim ya sen
burda şimdi okundu...
Bol dua bol sabır arkadaşım... hepimize dua et olur mu.
cıkarsız menfaatisz olurmuş ya bir mümin diger mümine yaptıgı dua, o yüzden daha makbulmuş ALLAh katında...
Bende kılayım da gelirim yine ben , yalnızlıkbatıyor evde buugn bana((
kimse sana gel yada gelme demiyor...burası herkese açık bir forum...böyle alınganlık yapmanın anlamı yok diyorum sadece özge...yazdıklarını okursan beni ve elfidayı neden üzdüğünü anlarsın arkadaşım...konu bitmiştir...ben eğer seni kıracak birşey yapmışsam ben kendi adıma özür dilerim...ama üzdüğümü düşünmüyorum..sadece üzüldüm....vereliniortak
enterasan arkadaşım biz yeteri kadar özenli konuştuk...özge yanlış anlayıp konuyu büyüttü...bizleride üzdü...valla moralim kalmadı ya....iyi geceler...:gitme:.
Huhu kislarr.neler oldu bakemmm.
kızlar gerilmiş gerginlik var diye girmek istemedim
her iki taraf da kendince haklıydıı sağlık olsun
takma sen kafani,,bende anneyim ,,,ama takilmadim gereksiz giden muhabbete,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?