30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben çıkıyorum..namaz kılıcam kızlar...özge bu gece beni gerçekten çok üzdün arkadaşım....herkese iyi geceler....:sinifsinif:

ben kapris yapmıyorum valla çok doluyum

ben çıkıyorum..namaz kılıcam kızlar...özge bu gece beni gerçekten çok üzdün arkadaşım....herkese iyi geceler....:sinifsinif:

özür dilerim ve gerçekten bi daha gelmeyeceğim kusura bakmayın dualarım sizinle sizi burdan takip eder iyi haberlerinizi alırım hoşçakalın bu kapris değil

burda şimdi okundu...
Bol dua bol sabır arkadaşım... hepimize dua et olur mu.
cıkarsız menfaatisz olurmuş ya bir mümin diger mümine yaptıgı dua, o yüzden daha makbulmuş ALLAh katında...
Bende kılayım da gelirim yine ben , yalnızlıkbatıyor evde buugn bana ((

ben kapris yapmıyorum valla çok doluyum

kimse sana gel yada gelme demiyor...burası herkese açık bir forum...böyle alınganlık yapmanın anlamı yok diyorum sadece özge...yazdıklarını okursan beni ve elfidayı neden üzdüğünü anlarsın arkadaşım...konu bitmiştir...ben eğer seni kıracak birşey yapmışsam ben kendi adıma özür dilerim...ama üzdüğümü düşünmüyorum..sadece üzüldüm....vereliniortak

ederim tabi etmezmiyim canım arkadaşım..hepimiz için dua ediyorum hemde her zaman...yalnızlık banada batıyor bu gece...eşim hala arazi şu saatte çalışıyor...kafam kazan gibi oldu...offf neyse nik kalsın namaz kılıp gelirim bende...opuyorumnanaktan

ben de sizi üzmedim dediklerim gayet açık şu anda sadece yazdıklarınızı okuyorum ve zaten üzgünüm ama gerçekten bir çocuk var diye teskin olamıyor insan hadi ben de özür dileyim ama szi beni anlayamadınız neden üzüldüğümü ben anlatamaışımdır ya ben çok dua ediyorum ssizeeeee

enterasan arkadaşım biz yeteri kadar özenli konuştuk...özge yanlış anlayıp konuyu büyüttü...bizleride üzdü...valla moralim kalmadı ya....iyi geceler...:gitme:.

leyla hakli.tamam onun cocugu var biri anne diyebiliyor.bizim yok allaha sükür etsin olmasa bile bir tane var diyebilir.ya biz ben 38 yasindayim olmuyor.ama sinirlenmesine gerek yok bence. umarim allah olmayanlara verir insallah

Çılgınn...
hoşgeldin. nerelerdesiniz kaç gündür. her girdiğimde saatler gecmiş oluyor muhabbetin üstünden.
Bİşey olmadı, yanlış anlaşılma oldu, gerginiz biraz sanırım, gecer uyuyup uyanınca...

Sen nerelerdesin, Loveli,GESHENK, Aylint nerde?

cilgin,,,sana bi ozet geceyim canim halimi:bugun biraz lekelenmem oldu,pregny den sonra 14,gunum bugun,reglimede iki gun var,ama atesim dusmedi daha kafam karisti ,bu ay test yapmicam erkenden,gunumu beklicem,bilirsin belki gecen ay gaza geldim kaptirdim kendimi,,,ama bu leke beni uzdu yine,,,

kızlar gerilmiş gerginlik var diye girmek istemedim
her iki taraf da kendince haklıydıı sağlık olsun

çılgınımmmm napıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…