Evet olur oyle seyler. Yazi, konusmaya gore daha fazla yanlis anlamaya aciktir. Mimik, ses tonu yok. Herkes o esnadaki duygu durumuna gore komik bir konuyu bile yanlis anlayabilir.Çılgınn...
hoşgeldin. nerelerdesiniz kaç gündür. her girdiğimde saatler gecmiş oluyor muhabbetin üstünden.
Bİşey olmadı, yanlış anlaşılma oldu, gerginiz biraz sanırım, gecer uyuyup uyanınca...
Sen nerelerdesin, Loveli,GESHENK, Aylint nerde?
cilgin,,,sana bi ozet geceyim canim halimi:bugun biraz lekelenmem oldu,pregny den sonra 14,gunum bugun,reglimede iki gun var,ama atesim dusmedi daha kafam karisti ,bu ay test yapmicam erkenden,gunumu beklicem,bilirsin belki gecen ay gaza geldim kaptirdim kendimi,,,ama bu leke beni uzdu yine,,,
kızlar gerilmiş gerginlik var diye girmek istemedim
her iki taraf da kendince haklıydıı sağlık olsun
çılgınımmmm napıyorsun
suçlu yok elfidacım herkes kendice haklı ikitarafta kendince haklı
çılgın geçmiş okuyor gelir az sonra
canım istersen bir kaç gün daha bekle..cilgin,,,sana bi ozet geceyim canim halimi:bugun biraz lekelenmem oldu,pregny den sonra 14,gunum bugun,reglimede iki gun var,ama atesim dusmedi daha kafam karisti ,bu ay test yapmicam erkenden,gunumu beklicem,bilirsin belki gecen ay gaza geldim kaptirdim kendimi,,,ama bu leke beni uzdu yine,,,
kızlar gerilmiş gerginlik var diye girmek istemedim
her iki taraf da kendince haklıydıı sağlık olsun
çılgınımmmm napıyorsun
Ufff ...
suçlu durumuna düştük değil mi şimdi de...
Cılgın bile cvp yazmamış..
Pekii.. fisfisfis
bak lovelimm nasıl bilir beniii..canımmmsuçlu yok elfidacım herkes kendice haklı ikitarafta kendince haklı
çılgın geçmiş okuyor gelir az sonra
evet canım atweşim yüksek ve lekeklenmem vardı ama ben adetim gleiyor dedim çünkü ben,im adetim gelmeden önce lekelenirrdim
bol bol yüz çünkü yakında bir kaç ay yüzemeyecen bebiş olcekkkkkk hheheheheeh
bilirim seni çılgınım
Çılgında mı hamiş.... :teytey: :teytey: :teytey:
yoookkkk haklı, haksız yok ki ortada.
aynı şeyi düşünüp konuşuyoruz aslında onunla...
ama yanlış anlama oldu işte...
neyse uzatmaya gerek yok, gerginmiş demek ki negatif sonuç alınca, değilse ben iyi niyetle " üzme kendini, zamanla olur " demek istedim di...
peki ateşin ne zaman düşer benimki lelekenem ile beraber düşüşe geçer lekelenme 36.4ile başlardı 36.2 ye dğşğnce adet olurdum
sende nasıl olurdu
Hafta sonu denize kaçmak en mantıklısı zaten şu sıcaklarda. durdurgumuz yerde şıpır şıpır terliyoruz...
Hatta arada bi oturdugum yere bakıyorum yanlışlıkla altımımı ıslattım diye kaydirigubbakcemile3
Karakız olmuşusnudr artıkın ...
ben de onu düşünüp sudan çıkmıyorum:)) ahh gelse keşke bu ay da girmesem ne olacak..bol bol yüz çünkü yakında bir kaç ay yüzemeyecen bebiş olcekkkkkk hheheheheeh
bilirim seni çılgınım
dunyada en guzel sey anne olmak bence allah herkese nasip etsin
Puffff...
Hamile olunca yüzemeyeceksin demek istemişsin... sevinmişitm ne güzel ya.. guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?