30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

suçlu yok elfidacım herkes kendice haklı ikitarafta kendince haklı
çılgın geçmiş okuyor gelir az sonra

Gecmise baktim kizlar..yanlis anlasmalar olmus. Sikmayin caninizi. Ozgecim, kizlar kotu bisi demek istememisler.hatta uzuntulerini de belirtmisler..
Yalniz sunu soyleyeyim tedavi cok ama cok yipraticidir. Umarim gerek olmadan herkes bebek sahibi olur..
Evet olur oyle seyler. Yazi, konusmaya gore daha fazla yanlis anlamaya aciktir. Mimik, ses tonu yok. Herkes o esnadaki duygu durumuna gore komik bir konuyu bile yanlis anlayabilir.
Ben hatta sonlari denizee kaciyom. Kizlar da geziyorlardir..

kızlar gerilmiş gerginlik var diye girmek istemedim
her iki taraf da kendince haklıydıı sağlık olsun

çılgınımmmm napıyorsun

yoookkkk haklı, haksız yok ki ortada.
aynı şeyi düşünüp konuşuyoruz aslında onunla...
ama yanlış anlama oldu işte...
neyse uzatmaya gerek yok, gerginmiş demek ki negatif sonuç alınca, değilse ben iyi niyetle " üzme kendini, zamanla olur " demek istedim di...

evet canım atweşim yüksek ve lekeklenmem vardı ama ben adetim gleiyor dedim çünkü ben,im adetim gelmeden önce lekelenirrdim

ayy off kucuk ekrandan yazmaya calısıyordum olmadı..geçtim laptopa.:))

canım istersen bir kaç gün daha bekle..
üzme canını napalım olmassa da canın sağolsun..elimizde olan bişi değil ki...

kızlar gerilmiş gerginlik var diye girmek istemedim
her iki taraf da kendince haklıydıı sağlık olsun

çılgınımmmm napıyorsun

canım benimm..iyiyim..bugun cok yuzdum cokk..iğnelerimi vuruyoruz..Allah'ım yüzümüzü kara çıkarmasın inşallahh
sen nasılsın??

Ufff ...
suçlu durumuna düştük değil mi şimdi de...
Cılgın bile cvp yazmamış..
Pekii.. fisfisfis

ayy kıs delüüü...ne alıngan oldunuz boylee..niye kızayım yaw..
öpebilirim mesela onun yerine kaydirigubbakcemile3
suçlu yok elfidacım herkes kendice haklı ikitarafta kendince haklı
çılgın geçmiş okuyor gelir az sonra
bak lovelimm nasıl bilir beniii..canımmm

Hafta sonu denize kaçmak en mantıklısı zaten şu sıcaklarda. durdurgumuz yerde şıpır şıpır terliyoruz...
Hatta arada bi oturdugum yere bakıyorum yanlışlıkla altımımı ıslattım diye kaydirigubbakcemile3
Karakız olmuşusnudr artıkın ...

bol bol yüz çünkü yakında bir kaç ay yüzemeyecen bebiş olcekkkkkk hheheheheeh

bilirim seni çılgınım

peki ateşin ne zaman düşer benimki lelekenem ile beraber düşüşe geçer lekelenme 36.4ile başlardı 36.2 ye dğşğnce adet olurdum
sende nasıl olurdu

evet evet senin yazın moral vermek amaçlıydı ama o sanırım üzgün oldugu için ters anlamıs gibi geldi bana da..
benim daha once yazdığıma da kızmıştı gibi gelmişti zaten..
halbusem bizim cocugumuzun olmuyor olması ozdage nin ya da diğer normal insanların sucu değil ki..
ben de ona şükretmesini soylemiştim..hani daha kotu durumda olan insanlara bakmak gerek ya hep sükretmek için..
bir de tedavi sürecini yaşamayan bu duyguları anlayamıyor..yoksa ben de hayatım boyunca hep iki cocugun cok daha iyi oldugunu düşünmüs ve savunmusumdur..

dillara kıss gene mi kaçırdım senii.. asılaman tutar insallahh..özlemin deee.

peki ateşin ne zaman düşer benimki lelekenem ile beraber düşüşe geçer lekelenme 36.4ile başlardı 36.2 ye dğşğnce adet olurdum
sende nasıl olurdu

gecen ay 36,5 sonraki gun 36,4 reg oluncada 36,2 falan olmustu,,,ama neden bugun dusmedi acaba yarin mi duscek,,atesimi iki aydir olctum,degisiklik olabilirmi,,,,

izmirde olmanın avantajı işte..bir de denizi cok seviyorum..
yok kıss ben oyle güneslenemem..yavas yavas bronzluk oluyor ama güneş altında yatıp sağımı solumu kızartmaıyom..5 dk yatem desem pişip gölgeye kacıyom..benim yanmam yüzme sırasında, ya da denizde top mop oynayıp zibidilik yaparken oluyor genelde.. kaydirigubbakcemile3

bol bol yüz çünkü yakında bir kaç ay yüzemeyecen bebiş olcekkkkkk hheheheheeh

bilirim seni çılgınım
ben de onu düşünüp sudan çıkmıyorum:)) ahh gelse keşke bu ay da girmesem ne olacak..
seneye onunla girsem denize..ahh ahh..

:1hug:
dunyada en guzel sey anne olmak bence allah herkese nasip etsin

aminnn canımm. ugrasıyoruz, umarım Allah'ımda izin verir de hepimiz yaşarız bu duyguyu..

Puffff...
Hamile olunca yüzemeyeceksin demek istemişsin... sevinmişitm ne güzel ya.. guclubacismile

canım benim..ay sonunda kalıcam ya o zaman seviniriz insallahh..:1rolleyes:

ben de olmadı canım ateşim kademeeli düşerdi düşmedi iki hamilelik yaşadım ikşsşnde de düşmedş ateşim öyle anladım hamile olduğumu

geshenkim miyomunu gostermiş.
Allah'ım su kızın yumurtası bu ay kabul etsin güzel bir spermi, gelsin bir bebiş, doğum sırasında da miyomu da temizlensin, duble sevinç olsun ..aminnnn

bizde İzmirdeyiz ama benim tosbaa calıştı bu hafta sonu evde oturdum bende kuş gibi.:2:
Bende bembeyazım ya utanıyorum bronz kızları görünce :kedi: biraz yanayım diye yatıyorum ama fenalık basıyor ya dneize giriyorum ya da gidip kafeteyada falan oturuyorum...
ay sonu hamişsin he?
Hadi bakalm İnşALLAH.... umutla bekleyelim 1 ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…