30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

aaa dogru yaa..
kız bizden ikoncan olmazmış..nasıl yatıyorlar oyle saatlerce günesin altındaa kaydirigubbakcemile3

annemler çeşmede benim o yuzden kaçıyos genelde..yoksa zor olurdu..
denizde top, tenis filan oynamayı dene..o zaman yanarsın bak..eşim de diyor ki denizde bile spor yapacan di mi?? tembel keçi istiyor hep yatsın:)

Amiiinnn.. Sezon kapandı derken ne sürpriz olur GESHEnK e dimiii

ayy valla, keşke yaa...

ya bu leyla kan testi yapmalı diyenler parmak kaldırsınn.. turkbayragi

gerdiğim ve gerildiğim için özür dilerim ama gerçekten ben de kendime göre haklıyım onlar da kendine göre..çok üzzgünüm ama gerçekten test sonucumla alakalı değil bu ben üzgün olduğum için gereksiz alınganlık yapmadım çünkü sonucum belli bile değil sorun mimik ses tonu vs olmadan direk yazılanları okumaktan kaynaklanıyor herkes kendine göre haklı yine de özürr dilerim

kıs ozdage gel bakem yamacımıza..tamam herkes üzgün o yüzden gitmek yokk ..artık üzülmeyin bakayımm.
birbirimize moral olucaz..ayrıca ikinciyi istemek neden suc olsun tatlım yaa..

ne ikoncanı ayyy...
ben iyiiym böyle sade ve bembeyaz :))
Çeşmede annenler demek, ne güzel.. biz anca plajlara gidebiliyoruz, sıkıcıda oluyor bazen ama yazın gereginide yerine getirelim diyouruz ...

Loveli, sekerin mi yükselmiş...
Ama azcık yükselebiliyormuş bazen normal dimi- korkacak bişi yok di mi

Beyazlık mı moda??
bana moral olsun diyemi söyledin yoksam...
Herkesler bronz bu sene.. neden pekim...

Uykum geldii...,Galiba ben kacar...

kıslarr ben de yatıyorum..uykuma dikkat etmeliymisi..doktor uyardı. elimizden geleni yapalım di mi???
öpüyorum cokk..

okudum...
doğruymuş valla...
Bu sene pek yaygınlaşmadı bu duyum ama seneye yayılır iyce, gezeriz artık beyaz ve rahat....
Yuppppiiiiii....

İyi geceler Çılgın bende yatıyorum...
Resmen damlıyor gözümden uyku, 5 dakka sonra rüya görüyor olurum...
Tatlı uykular topiğin hanımları...

arkadaşım var yaa senden gerçekten çok özür dilerim şimdi geçmişe döndüm sen çok hanım bir kadınmışsın olayı kapatış şeklin bile çok asil senden gerçekten özür dilerim evet ben yanlış anlamış olabilirim ama olayları alevlendirenlerden olmadın tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…