kıs ozdage gel bakem yamacımıza..tamam herkes üzgün o yüzden gitmek yokk ..artık üzülmeyin bakayımm.
birbirimize moral olucaz..ayrıca ikinciyi istemek neden suc olsun tatlım yaa..
evet evet senin yazın moral vermek amaçlıydı ama o sanırım üzgün oldugu için ters anlamıs gibi geldi bana da..
benim daha once yazdığıma da kızmıştı gibi gelmişti zaten..
halbusem bizim cocugumuzun olmuyor olması ozdage nin ya da diğer normal insanların sucu değil ki..
ben de ona şükretmesini soylemiştim..hani daha kotu durumda olan insanlara bakmak gerek ya hep sükretmek için..
bir de tedavi sürecini yaşamayan bu duyguları anlayamıyor..yoksa ben de hayatım boyunca hep iki cocugun cok daha iyi oldugunu düşünmüs ve savunmusumdur..
kimseye kızmadım ve şükrediyorum yani şimdi Allah korusun kızım ölse annelik duygusunu tatığım için ikinci çocuğum olmasa da mutlu mu olmalıyım bu mantık yanlış bence ....annelik duygusunu tadın daha çok isteyeceksiniz az kaldı hepiniz zamanla beni anlayacaksınız çünkü hepiniz inşalllaaaaaaaaah yakın zamanda anne olacaksınız,o zaman sorucam sizea.s.
Nereye kıs..
Ben daha yeni geldim di.... :hulya:
suçlu olan biz değiliz canım...sen kendini üzme hiç...zemuszemusUfff ...
suçlu durumuna düştük değil mi şimdi de...
Cılgın bile cvp yazmamış..
Pekii.. fisfisfis
bizde seni üzmek istemedik ama olayları sen tırmandırdın...gereksiz yere bizleri gerdin canım...zemuszemusben de sizi üzmedim dediklerim gayet açık şu anda sadece yazdıklarınızı okuyorum ve zaten üzgünüm ama gerçekten bir çocuk var diye teskin olamıyor insan hadi ben de özür dileyim ama szi beni anlayamadınız neden üzüldüğümü ben anlatamaışımdır ya ben çok dua ediyorum ssizeeeee
desteklediğin için teşekkür ederim dilaracım...opuyorumnanaktanleyla hakli.tamam onun cocugu var biri anne diyebiliyor.bizim yok allaha sükür etsin olmasa bile bir tane var diyebilir.ya biz ben 38 yasindayim olmuyor.ama sinirlenmesine gerek yok bence. umarim allah olmayanlara verir insallah
enterasan sana göre giden muhabbet gereksiz olabilir...ama bu konuyu bu hale getiren saolsun...bizimde sebebsiz yere gerilmemizi sağladı...ne diyim canı saolsun...kızlar gerilmiş gerginlik var diye girmek istemedim
her iki taraf da kendince haklıydıı sağlık olsun
takma sen kafani,,bende anneyim ,,,ama takilmadim gereksiz giden muhabbete,,,,
özrün kabul edildi özgecim...sorun yok...gerdiğim ve gerildiğim için özür dilerim ama gerçekten ben de kendime göre haklıyım onlar da kendine göre..çok üzzgünüm ama gerçekten test sonucumla alakalı değil bu ben üzgün olduğum için gereksiz alınganlık yapmadım çünkü sonucum belli bile değil sorun mimik ses tonu vs olmadan direk yazılanları okumaktan kaynaklanıyor herkes kendine göre haklı yine de özürr dilerim
olayı ortaya kendin attın sonrada elfidaya olayı alevlendirenlerden olmadın demişsin...valla yazık arkadaşım..benim o esnada yazdıklarımı hiç okumadın galiba...seni o kadar teskin etmeye çalıştım..ama sen ısrarla konunun üzerine gidip olayı tırmandırdın...hiçbişey demiyorum sana daha...tebrikler....arkadaşım var yaa senden gerçekten çok özür dilerim şimdi geçmişe döndüm sen çok hanım bir kadınmışsın olayı kapatış şeklin bile çok asil senden gerçekten özür dilerim evet ben yanlış anlamış olabilirim ama olayları alevlendirenlerden olmadın tebrikler
günaydın zeytinim...zemuszemusgünaydın kızlar nasılsınız
günaydın....zemuszemusgünaydınnnnn
iyidir zeralım aşımı olup geleyim
günaydın
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------18
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal..................21
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Dilara....................1
leylamecnun..........1
Toplam ..............256
Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
Zerdal.............7
toplam............21
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.
özlemcik nasılsın, zamanında az kalıyor.
kızlar günaydıın..
hadi bakalım bugun gerilmece yokk..
moral vermece var..
zeytinim, zerdalım, kardelenim, leylam, özlemim nasılsınız bakalım??
suçlu olan biz değiliz canım...sen kendini üzme hiç...zemuszemus
bizde seni üzmek istemedik ama olayları sen tırmandırdın...gereksiz yere bizleri gerdin canım...zemuszemus
desteklediğin için teşekkür ederim dilaracım...opuyorumnanaktan
enterasan sana göre giden muhabbet gereksiz olabilir...ama bu konuyu bu hale getiren saolsun...bizimde sebebsiz yere gerilmemizi sağladı...ne diyim canı saolsun...
özrün kabul edildi özgecim...sorun yok...
olayı ortaya kendin attın sonrada elfidaya olayı alevlendirenlerden olmadın demişsin...valla yazık arkadaşım..benim o esnada yazdıklarımı hiç okumadın galiba...seni o kadar teskin etmeye çalıştım..ama sen ısrarla konunun üzerine gidip olayı tırmandırdın...hiçbişey demiyorum sana daha...tebrikler....
günaydın zeytinim...zemuszemus
günaydın....zemuszemus
GÜNAYDIN KIZLAR
BAK ARKADAŞIM BEN DÜN GECE ÖZÜRÜMÜ DİLEMİŞİM SEN HALAAAA YOK ŞÖYLE ETTİN YOK BÖYLE ETTİN DEYİP KONUYU UZATIP BENİ TAHRİK EDİYORSUN NE YAPALIM BUGÜN DE Mİ DEVAM EDELİM ????????????
İYİ İŞTE BOL BOL KURAN OKUYUP İBADET ETMİŞSİN ALLAH KABUL ETSİN HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?