30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın kızlar,naparsınız bakim,çılgın,leyla,özlem?
ne kadar kaldı özlemcim teste,inş.güzel sonucunu duycaz.
çılgıncım,nasıl gidiyo iğneler,cısssss,ay sonu tatlı olcak,sendede eşindede problem yokki,bide yumurtaya cıslarlar spermi,al sana bebiş.inş.
leylacım nasılsın,akşam gerilmişsiniz,aslında yapacağım yorum ortalığı alevlendirebilirde,hani konu kapandı ne yazıyon tekrardan diye ama bana dokunmayan yılan bin yaşasın kişilerinden olamıyorum işte.niyetimde kimseyi kırmak değil,ama zaten topiğin adı,30 unda ve üzerinde olupta hamile olamayanlar,yani burdaki herkezin yaşı sınırda ve üstü,bikere bunu gözönünde bulundurmalı özge ve hepimizin o kadar büyük sorunlkarı var ki sağlık açısından,bizimde bi an önce olmalı,eğer konu buysa ama rabbim vermiyo ve elbetteki bişr bildiği var,bunada inancıumımız sonsuz ama böyle diye elbetteki hepimizin bebek istemeye,üzülmeye hakkı var,bir çocuğu olanlar en azından anne oldular,bizim daha olup olamayacağımız belli değil,onlar bziden bir sıfır öndeler ve bize nazaran anne olma ihtimalleri daha yüksek,üzülmemeleri gereken nokta burası,yoksa herkez 10.yu bile isteyebilir,ben mesela hep 4 ten aşağı istemezdim,çünkü biz iki kardeşiz ve çok kardeşliği seviyorum,kimse kimseyi anlamamazlıkla suçlamamalı,anlamamazlıkta değerlendirme yapılcaksa,hiç çocuğu olmayanları,çocuğu olanlar anlamıyo.
tabiki bu durum topiğe gelmemenize engel değil,lütfen ikide bir artık gelmicem diye tehdit etmeyelim birbirimizi,burası hepimizin ve derdimizde bi noktadan sonra ortak.
ayrıca çılgının dediği gibi bebek tedavisi hem fiziksel,hemde ruhsal olarak ve maddi olarakta çok yıpratıcı bir durum.ben üç senedir tedavi oluyorum,tam üç sene,yani sen bebeğini doğurduğun günden beri,şimdi özgecim,sen beni ne kadar anlayabilirsin soruyorum.

günaydın kızlar,
hafta sonu tatilimizden döndük booolca yüzdük deniz tertemiz ve acayip güzeldi.
bir de dönmek olmasa..ev yanıyor...
sizler nasılsınız? var mı güzel haberler?

QUOTE=leylamecnun;14455665]suçlu olan biz değiliz canım...sen kendini üzme hiç..

BEN DE SUÇLU DEĞİLİM ARKADAŞIM HADİ BAKALIM İKİNCİ GÜN ONUNCU RAUND:sm_cool:

lütfen kapansın bu konu ve uzamasın,ben de kendimi tutamazwsam kötü olur kırılırız yine tamam sen kendini %100 haklı görebilirsin çünkü olaya benim açımdan bakmıyor bana destek verenlere kızıyorsun ama kendine destek verenlere teşekkür ediyorsun..ben de seçmeenlerime teşekkür ediyorumalkisalkisalkis

tamam bitti gitti özürün ötesinde bişey var mı sen de dün diledin elfidayla hiç problem yaşamadık zaten,o bize göre çook olgundu çünkü..
ok arkadaşım istemezsen benimle konuşmazsın olur biter ben de laf atmam sana..

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------18
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal..................21
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Dilara....................1
leylamecnun..........2
Toplam ..............257

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
Zerdal.............7
leylamecnun...1
toplam............22
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6

Amenerresulu
leylamecnun.....1

Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

canım benim kardelencim teşekkür ederim...iyiyim...senin söyledikleri bizde akşam elfidayla güzel uslubla anlatmaya çalıştık...ama özge konuyu yanlış anladı. ve bir anda parladı..hatta bir sözü vardiki beni çok üzdü..demiştiki nerdeyse çocuğumuz var diye özür dileyecez...biz sana öyle bişeymi dedik...konuyu abarttıkça abarttı..olay buralara geldi...bizimde canımız sıkıldı...senin söylediklerine katılıyorum...yorumuna teşekkür ediyorum..biz kötü niyetli değildik...sadece onu teselli için konuştuk...yanlış anladı o kadar yani...bende çok istiyorum.bir yavrum olsun annecim desin...o en azından bunu tatmış..onu kastettik...herneyse konu kapandı zaten...sen nasılsın bakalım kardelenim...opuyorumnanaktan

valla maşallah listemize dua okuyan okumayan herkesten ALLAH razı olsun kızlar...dualarda buluşalım..ekleme için teşekkür ederim zerdalcım...opuyorumnanaktan

arkadaşım konu böyle mi kapanır şimdi herkes yorum yapacak sen cevap verecek ve konu böyle mi kapanıyor gözünüzü seveyim ne yapayım ne istiyorsunuz ben tamamen uğramasam artık mutlu olunacak mı?kardelencim demiş zaten bu topicin başlığı 30lu yaşlarda olup gebe kalamayannlar diye e hamile olanlar var şimdi gelmesin ler mi
yani ben kendime göre haklıydım kabul ediyorum FAZLA TEPKİ VERDİM ÖZÜR DİLEDİM ama daha ne yapayım ya?

kızlar günaydıın..
hadi bakalım bugun gerilmece yokk..
moral vermece var..
zeytinim, zerdalım, kardelenim, leylam, özlemim nasılsınız bakalım??
Çılgınım canım, nabersin, nasıl gidiyor iğneler, acıyo mu?
Benim kırmızılar gelmeye başladı(((((Bu kadar erken gelirmi ya bi test yapmama bile müsade etmiyo((((mafoldumbenmafoldumben
Canım daha erken değil mi? neden böyle geldiler, sökülme olmadı demi, acaba tutunma kanması olabilr mi? Hani bazı kişilerde olabiliyormuş, bozma hemen moralini, allah büyük.
günaydın kızlar,

Oh sezencik egeyle yüzüp geldiniz. Tadını çıkartın denizin canım, benim yerimede yüzün, ben bu yıl denize hasret kaldım. Gidemedik bi türlü işten güçten.

Bütün kızlar nasıllar baklalım, leyla, özge, özlem, kardelen, zeytin.

Kumsal ne yaptı bu gün girmemiş, hasta oldu mu acaba.

ya özgecim senle niye konuşmayayım canım benim...lütfen bak böyle yapma..üzme beni güzelim...konu kapandı...bu konuyla ilgili artık tek kelime yazmayacam...birbirimizi kırmayalım lütfen...öpüldün...opuyorumnanaktan

Özgecim, leylacım isterseniz konuyu kapatalım arkdaşlar, karşılıklı yanlış anlaşılmalar var, biz ikinizide seviyoruz. hadi başka şeylerden konuşalım. Barışın sizdevereliniortak

günaydın kızlar,

oh oh sefanız olsun sezencim...bizim içinde yüzseydin...:CüvCüv: hala bekliyoruz bakalım...inşallah güzel haberler gelir...

canım,ben kimse gelmesin mi dedim,yada öyle bişey demeye yetkim mi var,sende gelcen,onlarda gelcek,bizde gelcez,konuyu ters taraflara çekme lütfen,bizim ilk çocuğumuz bile yok ve 32 yaşındayım,arkadaşlar dahada yukarılardaymışlar,niye farklı algılıyon anlamadım yaaa.
rabbim sana çocuğunu bağişlasın ve ona bi kardeş nasib etsin,bidede en azından birer çocuk,çok olursa dahada isteriz,inş.olur.

günaydın kızlar nasılsınız

zeytunemm..denk gelemiyosss.eşin geldi mi bakem??

Benim kırmızılar gelmeye başladı(((((Bu kadar erken gelirmi ya bi test yapmama bile müsade etmiyo((((mafoldumbenmafoldumben

offff..özlem arttı mı canım?
ben de yaşadım biliyorsun bunları benim dakka 90 da test günümün sabahı gelmiştii..
ne olur yıpratma kendini..aşılamanın olasılığı düşük biliyorsun..kısmet değilmiş napalım gülüm.
ne inatçı yumurtalarımız varmıss..

inşallahh kardelenimm..iğneleri yapıyos bakalım..kısmet artık herşey..
%50 sonucta olasılık.

kıslar unutalım artık bu olayı..ozdage de özür dilemiş. herkes dilemiş.
burada genelde kırgın, alınmaya müsait bayanlarız. olur boyle seyler.

günaydın kızlar,

ohh yarasın sular egemize..anacığını karnında sevsin yuzmeyi insallahh.

ben de yüzdümm debelendim denizdee..cok iyiydi.

Çılgın nabalım bu hatunları, Tarkan Konserine gönderilim. Yeni kaset çıkarmış. Şöyle eğlenip kurtlarını döksünler.

Evet erken bende anlamadım yeni başladı ama akıntı şeklinde öle damla falan degil baya geldi kırmızılar mafoldumbenmafoldumben

zerdalım acımıyor iğneler, eşim yapıyor zank diye batırıyor acı hissetmiyorum..eli yatkın bu işe:))
sadece kasık ağrım oluyor..geshenkim yok ona sorucam ama..doktor devam dedi.
biraz yüksek basladı galiba dozu..sağlıkla inşallahh yürür hersey..

Çılgın nabalım bu hatunları, Tarkan Konserine gönderilim. Yeni kaset çıkarmış. Şöyle eğlenip kurtlarını döksünler.

ooo süpper fikirrr.. kıslar haydi göbüş atmayaa..
Hepiniz hamile kalasınız, göbüşlerinizi gere gere oynayasınız inşallahhh kaydirigubbakcemile3
ayy tabii ben deee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…