30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Evet erken bende anlamadım yeni başladı ama akıntı şeklinde öle damla falan degil baya geldi kırmızılar mafoldumbenmafoldumben
o zaman gelir arkası hayırlısı canım, ama bırakma aşılamda ikinciyi mutlaka deneyin, ilkinde şans az diyorlardı.
Çılgın bu iğneleri herkes yapabiliyor mu? Yoksa eşinin elinden geldiği için mi yapıyor. Benim adamı şöyle bi düşündümde yapabilir mi diye.sengözlerimebaksanab
hadiii üzülen bana kahaltı hazırlayacak duydunuz muuuuuuuuuuu
canım ben sana üzülmedende kahvaltı hazırlarım, gönüllü birlik.olumunekankayizsmile

hadi size ceza gelip bana kahvaltı hazırlayınnnn

orası çok sıcaktır loveli,sen bana gel,bizde hazırlim ben sana,gerçi burada sıcak ama ora gibi değil genede.bak aracıda çıkardım yola,atla,ama düzgün otur,erenciğe bişey olmasın.opuyorumnanaktan

özlemciğim,üzüldüm canım yaaa,inş.devamı gelmez kanamanın,ben kanama gelse bile tedavideyken her ihtimale karşı test yaptırıyorum genede,bazen hamile olup,üste görenler varmış ya,ümit işte benimkisi.

Yaptırıcam canım ikinciyide umudum tükendi ya hep olmassa şüpesi olucak içimde((İgneleri herkes yapabiliyor ben kendim yapıyorum mesela.

heeeee gözüm döndüüü yicem siziiiiii
ben yiyim de gelem sizi aperatif diye yerim artıkınnnn dimi oğlum evet annneee :roflol:

ooo süpper fikirrr.. kıslar haydi göbüş atmayaa..
Hepiniz hamile kalasınız, göbüşlerinizi gere gere oynayasınız inşallahhh kaydirigubbakcemile3
ayy tabii ben deee..
Amin :Saruboceq: Tarkan konseride güzel oluyor, bir kere ereğliye gelmişti 3 km öteden görmüştüm kendilerini, yinede eğlendik ya.
kahvLTI DİYOMMMM AÇIM DİYOMMMMMM CEZA DİYOMMM KİME DİYOM
aaa büyük harfle yazmışımm
valla baya acıkmış loveli, ereni aç bırakmayalım, hepimizi yer vallacokacimcoook:içelim::roflol:
gözü döndü loveliminn..:roflol:
şimdi sizi yicek bişi değil :roflol::roflol: cokacimcoook

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Yaptırıcam canım ikinciyide umudum tükendi ya hep olmassa şüpesi olucak içimde((İgneleri herkes yapabiliyor ben kendim yapıyorum mesela.

Biraz ürktüm iğneden, ama bu yolda ne kadar ot çöp varsa içtik yedik, bide ben öyle herşeyi yeyip içemezdim, iğneyide yaparız artık, ay canımda pek kıymetli ama, bu uğurda acı hissedemez hale geleceğiz.:jeyyar::jeyyar:

Geshenk anam geçmişten kopup gelemedin, her an iş çıkıcak diye korkuyom, aslında iş çokta, sisteme giremedim, o yüzden bende burdayım.:enbuyukkk:

yok kız,iğnelerden korkulcak bi durum yok,tabi tüpe geçince biraz daha çoğalıyolarmış ama,başlangıçta ufacık bi cısss,o kadar,zaten kendin yap,yada eşin,ben pişmanım o kadar gidip vurdurduğuma,çatlatmayı yapıyomda,diğerini niye yapmadım acaba,anca çalıştı kafamkaydirigubbakcemile3inan hayıt içmek daha zor,midem bulana bulana içmiştimakannehir,herşey çocuk için.

iğneler kolay zerdalım..kendin yapabilirsin. zaten benim başka şansım da yok..
bir kere arabada yapmıstık..işten tam iğne zamanı çıkabilmiştim.
kendim de yapabiliyorum ama eşimle olunca daha rahat oluyor..
ne de olsa kaslı bir göbeğim var..hahahahahaha:))))))

aaa ahsen gelmiş..
ahsenn bak gel de bizim ozge ye yardımcı ol..ikinciyi istiyor deli gibi..
nası gidiyo hamilelik..yoktun güzelim..doktora gittin mi bu aralarr..??
anlat son durumunu..
geshenkim de gelmiş..
canım benim..

Korkunun ecele faydası yok, bende öğrenecem, bu arada doktor randevumda gittikçe yaklaşıyor. Şimdiden ne konuşacağımı kafamda tasarlamaya başladım. İlk iş rahim filmini söylüyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…