zeytunemm..denk gelemiyosss.eşin geldi mi bakem??
offff..özlem arttı mı canım?
ben de yaşadım biliyorsun bunları benim dakka 90 da test günümün sabahı gelmiştii..
ne olur yıpratma kendini..aşılamanın olasılığı düşük biliyorsun..kısmet değilmiş napalım gülüm.
ne inatçı yumurtalarımız varmıss..
inşallahh kardelenimm..iğneleri yapıyos bakalım..kısmet artık herşey..
%50 sonucta olasılık.
kıslar unutalım artık bu olayı..ozdage de özür dilemiş. herkes dilemiş.
burada genelde kırgın, alınmaya müsait bayanlarız. olur boyle seyler.
ohh yarasın sular egemize..anacığını karnında sevsin yuzmeyi insallahh.
ben de yüzdümm debelendim denizdee..cok iyiydi.
kıslar hadi bakalım, konu kapansınn..
morale ihtiyacımız var..Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn..
Evet çok inatçılar(((Şoku atlatım üzerimden biraz üzülmem ondan sonra hayırlısı degilmiş napalım (((Yarın tekrar doktora git ignelere başla off ya mafoldumbenmafoldumben
o zaman gelir arkası hayırlısı canım, ama bırakma aşılamda ikinciyi mutlaka deneyin, ilkinde şans az diyorlardı.Evet erken bende anlamadım yeni başladı ama akıntı şeklinde öle damla falan degil baya geldi kırmızılar mafoldumbenmafoldumben
Çılgın bu iğneleri herkes yapabiliyor mu? Yoksa eşinin elinden geldiği için mi yapıyor. Benim adamı şöyle bi düşündümde yapabilir mi diye.sengözlerimebaksanabzerdalım acımıyor iğneler, eşim yapıyor zank diye batırıyor acı hissetmiyorum..eli yatkın bu işe:))
sadece kasık ağrım oluyor..geshenkim yok ona sorucam ama..doktor devam dedi.
biraz yüksek basladı galiba dozu..sağlıkla inşallahh yürür hersey..
canım ben sana üzülmedende kahvaltı hazırlarım, gönüllü birlik.olumunekankayizsmilehadiii üzülen bana kahaltı hazırlayacak duydunuz muuuuuuuuuuu
hadi size ceza gelip bana kahvaltı hazırlayınnnn
kahvLTI DİYOMMMM AÇIM DİYOMMMMMM CEZA DİYOMMM KİME DİYOM
aaa büyük harfle yazmışımm
kahvLTI DİYOMMMM AÇIM DİYOMMMMMM CEZA DİYOMMM KİME DİYOM
o zaman gelir arkası hayırlısı canım, ama bırakma aşılamda ikinciyi mutlaka deneyin, ilkinde şans az diyorlardı.
Çılgın bu iğneleri herkes yapabiliyor mu? Yoksa eşinin elinden geldiği için mi yapıyor. Benim adamı şöyle bi düşündümde yapabilir mi diye.sengözlerimebaksanab
canım ben sana üzülmedende kahvaltı hazırlarım, gönüllü birlik.olumunekankayizsmile
Amin :Saruboceq: Tarkan konseride güzel oluyor, bir kere ereğliye gelmişti 3 km öteden görmüştüm kendilerini, yinede eğlendik ya.ooo süpper fikirrr.. kıslar haydi göbüş atmayaa..
Hepiniz hamile kalasınız, göbüşlerinizi gere gere oynayasınız inşallahhh kaydirigubbakcemile3
ayy tabii ben deee..
valla baya acıkmış loveli, ereni aç bırakmayalım, hepimizi yer vallacokacimcoook:içelim::roflol:kahvLTI DİYOMMMM AÇIM DİYOMMMMMM CEZA DİYOMMM KİME DİYOM
gözü döndü loveliminn..:roflol:
şimdi sizi yicek bişi değil :roflol::roflol: cokacimcoook
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Yaptırıcam canım ikinciyide umudum tükendi ya hep olmassa şüpesi olucak içimde((İgneleri herkes yapabiliyor ben kendim yapıyorum mesela.
Biraz ürktüm iğneden, ama bu yolda ne kadar ot çöp varsa içtik yedik, bide ben öyle herşeyi yeyip içemezdim, iğneyide yaparız artık, ay canımda pek kıymetli ama, bu uğurda acı hissedemez hale geleceğiz.:jeyyar::jeyyar:
Geshenk anam geçmişten kopup gelemedin, her an iş çıkıcak diye korkuyom, aslında iş çokta, sisteme giremedim, o yüzden bende burdayım.:enbuyukkk:
yok kız,iğnelerden korkulcak bi durum yok,tabi tüpe geçince biraz daha çoğalıyolarmış ama,başlangıçta ufacık bi cısss,o kadar,zaten kendin yap,yada eşin,ben pişmanım o kadar gidip vurdurduğuma,çatlatmayı yapıyomda,diğerini niye yapmadım acaba,anca çalıştı kafamkaydirigubbakcemile3inan hayıt içmek daha zor,midem bulana bulana içmiştimakannehir,herşey çocuk için.
iğneler kolay zerdalım..kendin yapabilirsin. zaten benim başka şansım da yok..
bir kere arabada yapmıstık..işten tam iğne zamanı çıkabilmiştim.
kendim de yapabiliyorum ama eşimle olunca daha rahat oluyor..
ne de olsa kaslı bir göbeğim var..hahahahahaha:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?