30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar bugün adetimin 4. günü ve ben hayıt suyu içeyimmi diyorum bugünden itibaren? bide ben bugün hormon testi için kan verdim yarın çıkıcak sonuç ve doktor ona göre ,ilaç verebilir diye yarını beklesem acaba? hayıtın içmeye başlamak için belli bi günü varmı? offff bugün kan vermeye gittiğim yerdeki laboratuardaki kızda hamileydi karşı apartmandaki kadın 2. yanımızdaki komşuda 2. ye hamile.. millet patır kütür doğuruyo.. hee buarada akşam 12 de görümcemde doğum yaptı.. ben?? ben?? peki ya ben??* ahahahahha bu arada bu söylediğim bihterin son sözlerine benzedi " nihal koparmaya kıyamadığın bir çiçek.. bihter,, bihterin.. ya ben yabenn ?? :))))

Son düzenleme:
bence dr un ne vereceğini bekle,ikisini bi arada kullanma derim.
hep öyle,kimi görsem hamile,benden bir ay sonra evlenen,üçüncüye hamile ve daha benim bile üç senemin dolmasına üç ay var,hesap et yani.:gitme:
bu arada,ben sana hep nuro yazıyom,noro oluyo,anlamadım gitti.
bu arada bu sefer kesin çıktım kızlar.

Hayıt iç canım, şimdiden başlayabilirsin bi zararı yok, ama hormon testin yarın çıkacaksa sonucu, doktorda ilaç verirse, ilaç kullan hayıt kullanma, belki 2 si birden fazla olur.

Canım boşver bizde sıramızı bekleriz hamiş olmak için.

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
zerdal, tentation+, cilginkiz+, kuze, leylamecnun+, loveli+, kardelen5233, lightlife

Bütün kızlar toplandık, geshenk yazmadan mı gittin anam. tentoş gelmiş.

kardelen nereye gidiyorsun.

lightlifecım başkalarına bakmıcan güzelim..
hem bilemessin onların hayatında da başka zorluklar vardır belki..
belki onların da tedaviyle olduu..
bosverr o yüzden..kendimize bakıcaz..
ben dusunuyorum da kimsenin hayatına bir özentim yok..seviyorum hayatımı.
sizin de oyledir sanırım.
napalım bu konuda sansımız pek yokmuss..

tamam kardelencim sonuçları bekliyim en iyisi ben..
benimde bu eylülde 5 sene olucak evleneli.. bebek düşüneli ise henüz 4 ay oldu

kızlar nasılsınız
ben hala adet olmadım cumartesi günü doktora gidicem randevu aldım hayrılsısı baklaım

başkalarına bakmıyorum tatlım onlar resmen duvar gibi önümde duruyolar. bugün kan vermekten geldim apartmanın önünde komşu teyzeler oturuyolardı kayınvalidemi sordular görümcem doğum yaptı onun yanında dedim aaa gözünüz aydın darısı başına artık sende yap bitane dediler :bbo: yapıcam yapıcam dedim geçiştirdim herseferinde söylemeseler olmaz...

kızlar nasılsınız
ben hala adet olmadım cumartesi günü doktora gidicem randevu aldım hayrılsısı baklaım

bende seni merak etmiştim, bi git bakalım sonucu yaz bize, neden böyle olduki, düzenede girmiştin aslında, hala umut var demi bebiş yönünde.

bende seni merak etmiştim, bi git bakalım sonucu yaz bize, neden böyle olduki, düzenede girmiştin aslında, hala umut var demi bebiş yönünde.
bedne artık korkamaya başladım canım evet düzenede girmişti ençokta ona üzülüyorum zerdalım hayırlsı olsun bakalım bende bu ay umut kalmadı canımm sen nasılsın canım
test yaptmışmıydın kumsal geçmişi okudum ama hatırlayamadım

yapmıştım canım negatiff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…