selam kızlar.. naber??
hoş geldin,norocum,kuzecim sende hoş geldin canım,nasılsın?
bence dr un ne vereceğini bekle,ikisini bi arada kullanma derim.kızlar bugün adetimin 4. günü ve ben hayıt suyu içeyimmi diyorum bugünden itibaren? bide ben bugün hormon testi için kan verdim yarın çıkıcak sonuç ve doktor ona göre ,ilaç verebilir diye yarını beklesem acaba? hayıtın içmeye başlamak için belli bi günü varmı? offff bugün kan vermeye gittiğim yerdeki laboratuardaki kızda hamileydi karşı apartmandaki kadın 2. yanımızdaki komşuda 2. ye hamile.. millet patır kütür doğuruyo.. hee buarada akşam 12 de görümcemde doğum yaptı.. ben?? ben?? peki ya ben??* ahahahahha bu arada bu söylediğim bihterin son sözlerine benzedi " nihal koparmaya kıyamadığın bihter,, bihterin.. ya ben yabenn ?? :))))
selam kızlar.. naber??
kızlar bugün adetimin 4. günü ve ben hayıt suyu içeyimmi diyorum bugünden itibaren? bide ben bugün hormon testi için kan verdim yarın çıkıcak sonuç ve doktor ona göre ,ilaç verebilir diye yarını beklesem acaba? hayıtın içmeye başlamak için belli bi günü varmı? offff bugün kan vermeye gittiğim yerdeki laboratuardaki kızda hamileydi karşı apartmandaki kadın 2. yanımızdaki komşuda 2. ye hamile.. millet patır kütür doğuruyo.. hee buarada akşam 12 de görümcemde doğum yaptı.. ben?? ben?? peki ya ben??* ahahahahha bu arada bu söylediğim bihterin son sözlerine benzedi " nihal koparmaya kıyamadığın bihter,, bihterin.. ya ben yabenn ?? :))))
hoş geldin,norocum,kuzecim sende hoş geldin canım,nasılsın?
hoşbuldum ama yoksun sanırım gene sorumu cvpladınmı bu arada ?:1rolleyes:
bence dr un ne vereceğini bekle,ikisini bi arada kullanma derim.
hep öyle,kimi görsem hamile,benden bir ay sonra evlenen,üçüncüye hamile ve daha benim bile üç senemin dolmasına üç ay var,hesap et yani.:gitme:
bu arada,ben sana hep nuro yazıyom,noro oluyo,anlamadım gitti.
bu arada bu sefer kesin çıktım kızlar.
lightlifecım başkalarına bakmıcan güzelim..
hem bilemessin onların hayatında da başka zorluklar vardır belki..
belki onların da tedaviyle olduu..
bosverr o yüzden..kendimize bakıcaz..
ben dusunuyorum da kimsenin hayatına bir özentim yok..seviyorum hayatımı.
sizin de oyledir sanırım.
napalım bu konuda sansımız pek yokmuss..
kızlar nasılsınız
ben hala adet olmadım cumartesi günü doktora gidicem randevu aldım hayrılsısı baklaım
kızlar nasılsınız
ben hala adet olmadım cumartesi günü doktora gidicem randevu aldım hayrılsısı baklaım
iyidir canım sen nasılsın, akrabanıda buldun artık, özlem hiçbişey söylemiyecekmiş, yani rahat rahat takılabilirsin bize. Ama o gün çok güldürdünüz beni:roflol::roflol::roflol
bedne artık korkamaya başladım canım evet düzenede girmişti ençokta ona üzülüyorum zerdalım hayırlsı olsun bakalım bende bu ay umut kalmadı canımm sen nasılsın canımbende seni merak etmiştim, bi git bakalım sonucu yaz bize, neden böyle olduki, düzenede girmiştin aslında, hala umut var demi bebiş yönünde.
test yaptmışmıydın kumsal geçmişi okudum ama hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?