Biraz ürktüm iğneden, ama bu yolda ne kadar ot çöp varsa içtik yedik, bide ben öyle herşeyi yeyip içemezdim, iğneyide yaparız artık, ay canımda pek kıymetli ama, bu uğurda acı hissedemez hale geleceğiz.:jeyyar::jeyyar:
Bende çok korkardım igneden aglardım igne yapılırken ama bebek için olunca başka oluyo elim titreye titreye yapıyorum.
Geshenk anam geçmişten kopup gelemedin, her an iş çıkıcak diye korkuyom, aslında iş çokta, sisteme giremedim, o yüzden bende burdayım.:enbuyukkk:
özlemciğim,üzüldüm canım yaaa,inş.devamı gelmez kanamanın,ben kanama gelse bile tedavideyken her ihtimale karşı test yaptırıyorum genede,bazen hamile olup,üste görenler varmış ya,ümit işte benimkisi.
kızlar nasılsınız
ben hala adet olmadım cumartesi günü doktora gidicem randevu aldım hayrılsısı baklaım
başkalarına bakmıyorum tatlım onlar resmen duvar gibi önümde duruyolar. bugün kan vermekten geldim apartmanın önünde komşu teyzeler oturuyolardı kayınvalidemi sordular görümcem doğum yaptı onun yanında dedim aaa gözünüz aydın darısı başına artık sende yap bitane dediler :bbo: yapıcam yapıcam dedim geçiştirdim herseferinde söylemeseler olmaz...
tentoo geshenkk huhuuu ben buradaım..gorun benii..
nee .. akannehir yufiii..yoksa yoksaaa
kumsall kan testi yapsana lüften lüfteenn..opuyorumnanaktan
onlar hep olucak..bana da neler diyorlar..5 senelik evliyim yas 34 olmak üzeree..
kacıyom köse bucak:) napemm
zaten hafta sonu da bir kırdılar incittiler benii. anladım ki akrabalık filan bos..insanın içi iyi olsun.
selam kızlar; geçmişi okuyup geldim..
çılgınım hollandam iğnelere mi başlamiş hanimiş hanimiş.. allahım tamamına erdirsin inşih...:Saruboceq::Saruboceq:
geshenk miyomunu neden almıyor doktorun?anlamadım ben. madem k sürekli büyüme eğilimide??
kızlar ufak bi tatsızlık yaşanmışş.. olur arada.. oldu da bittii.. boşverin.. burda muhabbet süperdir, bakmayın yaz deyü mayıştığımıza :)
aylinim tatlı kuşummmm, dondurmam gaymaaamm.. sen buraları ihmal eder oldun sankimm.. pirakma biziiii
hafta sonu şehir dışındaydık, düğüne gtmiştik.. dün gece geldik..
lovelliiii güzel hamiş... erencike kavuşmana az kaldı.. şeker probleminde de allah şifa versin...
sezen gııı.. senin velet kulaç ata ata doğcek heeekaydirigubbakcemile3 kelebekleme dalcak hayataaa kaydirigubbakcemile3
özlem aşılamanın kaçıncı günü.. ben 3 kere yaptırdımm ikisinde aşılamadan sonraki 15. gün kahverengi akıtıyla başlayarak gelmişti kırmızılar..
bi aşılamada da 11 ya da 12. günde gelmişti..
diloş umarım tutar aşılaman
ben çok sıkıldım herşeysem.. kapıyı çekip çıkasım var.. yoruldduuuummm..
tento kapıyı çek bize gel hadi:)))
toktora goturursun beni..yalnız yalnız canım sıkılıyorr
ne yemek yapıcam offf sıcak zatennnnnnnnnn
tentoşum ya inşallah benim aşılama yaptırmama gerek kalmaz...inşallah senin aşılamanda tutar canım benim...Rabbim hepimize nasip etsin..
:)))sempatiksalakcinni yiyrim kız senin o pörtlek gözlerini..ayy tento sizi beklemekten gözlerim bööle :1shok: olduu..
ne zamandan beri yazacaksınız diye bekliyom..
geshenk kaçmıs galiba yazmadan üstelik :)
tento kapıyı çek bize gel hadi:)))
toktora goturursun beni..yalnız yalnız canım sıkılıyorr
ne yemek yapıcam offf sıcak zatennnnnnnnnn
benimde canım sıkılıyor...sıcakta dairede çalışmak ne zor ya...offf şimdi evde olup ayaklarımı uzatmak isterdim çılgınım...bayanssulusmile
menemen yap....iyi gider..delikafaduldencokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?