30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Bende yapardım kanamadan sonra ama yapmıycam bu sefer geldi çünkü kırmızılar tutmadı bu ayda Allahım ya ne çilemiz varmış çekilecek offfff sıkıldım artık olsun nolurrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaa (((((

kızlar nasılsınız
ben hala adet olmadım cumartesi günü doktora gidicem randevu aldım hayrılsısı baklaım

nee .. akannehir yufiii..yoksa yoksaaa
kumsall kan testi yapsana lüften lüfteenn..opuyorumnanaktan

onlar hep olucak..bana da neler diyorlar..5 senelik evliyim yas 34 olmak üzeree..
kacıyom köse bucak:) napemm
zaten hafta sonu da bir kırdılar incittiler benii. anladım ki akrabalık filan bos..insanın içi iyi olsun.

Canım ya ne yaptılar sanada kırdılar seni bende gidip onların kafasını kırim istersenalsanaalsanasmile.Hiç üzelme sen tüpte olucak senin bebiş gelicek ben inanıyorum ve çok dua ediyorum.

zerdalım bugun keyfin yerinde maşallahh..:)))
bekliyorum canım..ama iş cok ne edeyimm benn ahh ne edeyimm ben..
gene toktor var aksama erken cıkıcamm benn

özlemcimm dovmek de işe yaramaz bu insanlara, sadece kendilerini düşünen bencil insanlar bunlar..o yüzden en güzel muhatap olmamak , fazla gorusmemek..
ama sağol güzelim..
kızlar cok enerjisizim bugun..kafamı koysam sızıcam

selam kızlar; geçmişi okuyup geldim..

çılgınım hollandam iğnelere mi başlamiş hanimiş hanimiş.. allahım tamamına erdirsin inşih...:Saruboceq::Saruboceq:

geshenk miyomunu neden almıyor doktorun?anlamadım ben. madem k sürekli büyüme eğilimide??

kızlar ufak bi tatsızlık yaşanmışş.. olur arada.. oldu da bittii.. boşverin.. burda muhabbet süperdir, bakmayın yaz deyü mayıştığımıza :)

aylinim tatlı kuşummmm, dondurmam gaymaaamm.. sen buraları ihmal eder oldun sankimm.. pirakma biziiii

hafta sonu şehir dışındaydık, düğüne gtmiştik.. dün gece geldik..

lovelliiii güzel hamiş... erencike kavuşmana az kaldı.. şeker probleminde de allah şifa versin...

sezen gııı.. senin velet kulaç ata ata doğcek heeekaydirigubbakcemile3 kelebekleme dalcak hayataaa kaydirigubbakcemile3

özlem aşılamanın kaçıncı günü.. ben 3 kere yaptırdımm ikisinde aşılamadan sonraki 15. gün kahverengi akıtıyla başlayarak gelmişti kırmızılar..
bi aşılamada da 11 ya da 12. günde gelmişti..
diloş umarım tutar aşılaman

ben çok sıkıldım herşeysem.. kapıyı çekip çıkasım var.. yoruldduuuummm..

tentoşum ya inşallah benim aşılama yaptırmama gerek kalmaz...inşallah senin aşılamanda tutar canım benim...Rabbim hepimize nasip etsin..

ayy tento sizi beklemekten gözlerim bööle :1shok: olduu..
ne zamandan beri yazacaksınız diye bekliyom..
geshenk kaçmıs galiba yazmadan üstelik :)

tento kapıyı çek bize gel hadi:)))
toktora goturursun beni..yalnız yalnız canım sıkılıyorr

benimde canım sıkılıyor...sıcakta dairede çalışmak ne zor ya...offf şimdi evde olup ayaklarımı uzatmak isterdim çılgınım...bayanssulusmile

ne yemek yapıcam offf sıcak zatennnnnnnnnn

menemen yap....iyi gider..delikafaduldencokacimcoook

tentoşum ya inşallah benim aşılama yaptırmama gerek kalmaz...inşallah senin aşılamanda tutar canım benim...Rabbim hepimize nasip etsin..

güzelim ben aşılama yağtıralı nerdeye bir yıl olcak. olmadı beim aşılamalar
ayy tento sizi beklemekten gözlerim bööle :1shok: olduu..
ne zamandan beri yazacaksınız diye bekliyom..
geshenk kaçmıs galiba yazmadan üstelik :)
:)))sempatiksalakcinni yiyrim kız senin o pörtlek gözlerini..

o iğneleri bana aşolamada da vurmuşlardı 10 gün boyunca.. kendi kendine yapılcak gibi değil yaaaa.. acaba encektoru mu farklı. hani şeker için kendi kendine yapılan turlerden mi?

tento kapıyı çek bize gel hadi:)))
toktora goturursun beni..yalnız yalnız canım sıkılıyorr

gelirim senlen .. ne de güzel olrduu..

ama sen balkona çıktığında imbatın esintisine kulak ver.. ben ordayım :)
ne yemek yapıcam offf sıcak zatennnnnnnnnn

kavun karpuz :)) yeter de atrat bile :)
benimde canım sıkılıyor...sıcakta dairede çalışmak ne zor ya...offf şimdi evde olup ayaklarımı uzatmak isterdim çılgınım...bayanssulusmile

menemen yap....iyi gider..delikafaduldencokacimcoook

heh yanına da menemen..:)

bem şu an tasvir ettiğin vaziyeti hal içindeyim. :)))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kocam da pörtlek gözlerime hasta kıs tento:)))))

aşılamada da kendimiz vurmustuk biz gülümm..aynı tarz iğneler..işte bence de biri tutup diğeri oraya zank diye batırınca daha rahat oluyor:)))

valla leylamm soyle elime de kumandayı alsam..tv karsısında uyuyup kalsam..

hayırlısı olsun tentoşum...herşey kısmet...elbet olacak birgün....umutlarımızı yitirmeyelim...opuyorumnanaktan
evetttt çılgınnnn bende tv karşısında uyumak istiyorum...sıcaktan fenalık geldi valla bana....ter atıyorum..birisi kese getirsin...kaydirigubbakcemile3
kafana göre takıl o zaman lovelim...sen ne yapsan güzel olur...hamarat lovelim....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…