30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ay yok valla ben başkasına vurabilirim de kendime ı ıh :)
okurken bi yaz lab da çalışmışlığım vardı :)
menemen olmaz diyeteaykırıı

hmmm..ne olabilir ne olabilir?:uhm::uhm: zeytinyağlı fasuleye??

ben kaplıcaya gitmiştim ya hani.. anlatmaya fırsatım olmadı o maceramı..
biz evden hazırlandık, bi tek kendimizi aldık gittiik kaplıcayaaa, kuzenler ve ben..
hatırlatayım dünyanın sayılı 5 kaplıcası arasındaymış, her bi bka püsüre eyi geliomuş..

kaplıcanın kadınlara özel bölümüne gittik.. bize peştemal verdiler, havlu verdiler. orda bikini mayo var diye duyduk ama yokmuş...pamukla çamaşırla da girilmioo.. sarındık peştemalerreee... girdik havuzun olduğu bölümee.. ben daha önce hamam filan gitmemiştim, duyardım da görmek bi başka oluyomuş..teyzelerin memişler ortada, biri bi dağdaaaa, öteki başka bağda..üran üryan otutruolr.. göya yasak ama herkesin üstünde ıslak ve transparan pambıklı donlar

peştemelleri eyicene bağladık kim sorarsa ama suya girince bizimkiler beyrak gibi dalgalanmaya başlamaz mı?? eyy maşallaaahh hepimizde birer ay parçasıııı, ortalık şamşakladı :roflol::roflol:

ben çok duramadım sıcaktan, nefesim darlandı.. tansiyonum düşer gibi oldu. ara ara dışarı çıktım hava aldım girdim. baktım olcak gibi deği tamamen çıktım.. ama kızlar epeyy bi takıldılar.. kös kös dışarda onları bekledim..
kükürtlu su zaten bi tuhaf kokuyurr, teyzeler bi yande koku bi yanda.. ıykkk.. almiim yaaa

ayyy :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
maceraya bak..gene patlatmışsın maceraaaa..
ben de çok sıcaklara buharlı yerlere gelemiyom..içim darlanıveriyor..
pammuukk gibi ortada hersey haa..hhiihihihiiih :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: sorma yaa.. bi daaa da gitmem kaplıcya

ee kurtlar ne oldu sonraaaa zemuszemus
canın sağolsun boşşşverrrrr :teselli:

kızlar namaz kılıp geliyorum....yerimseniben

Allah kabul etsin canım kaydirigubbakcemile3

5 rekat sabah oluyo arkadaşım kız akşam vakti sabahı mı kılıyorsun?:dance:

düzeltmişler ama napayım ben yeni gördüm illa laf edecem :)
sabah 4 akşam 5 sadece akşam namazında önce farz kılınır 3 rekat.. arası kısa diye yatsıyla öyle kılınmış yerimseniben

püüüü hem hamile değilim hem rekatları bilmiyorum artık bu hayat çekilmez utandım valla doğrusun arkadaşım çok utandım:kedi:

bebek paşinde gezerkene şaftın kaymış dimek sempatiksalakcinni aha böle delikafadulden

yani bunu burada iyice öğrendimki bu bebek düşüncesi takıntı halini almış.. kafaları rahatlatın güzeller nedir bu yaaaa çocukmu her şey... sıkıntı yapacak ne varki sankim taç takacakar başınıza aman kendinizi daha ben dünyaya gelmeden harap etmişiniz deyin sempatiksalakcinni sırnaşık şey sonrasındaki emekler özveriler cabası.... Allah sağlık sıhhat bide huzur versin yaşamın her anından zevk alın ve daima şükredin herrrr şeyyyy için... zemuszemus a.s

alttan oluyor yumurta takipleri

Nereye kıs..
Ben daha yeni geldim di.... :hulya:

niye bu kadar seyrek giriyorsun bakiim sen klava: ne zamandır karşılaşamıyoruz.. daha sık gel olarmııı kaydirigubbakcemile3

sukretmek baska ,istemek baska,,,,bence boyle deme olduktan sonra sende ayni duyguda olursun eminim,heleki bu kadar cok istiyorken ilkini,,,,ben ilk cocugumu hic boyle istedigimi hatirlamiyorum bile,,

nasıl bir istek bu yaaaaa... anlamaya çalışıyorum ama bu kadar çok istemek doğrumu kızlar CADIARZU

yoook ben yapmıyorum.. ateş takibi falan hiç yayınlamadım burada.. ama derecem var evde dijital olan olmayan :)) bir aralar evde bakmıştım ovülasyon takibi içn test aldım arkadaş için almıştım aslında daha kullanmadım ama bir kere yollamıştı sezenim ziyan ettim görmemişlik işte :=) ucunu koparttım biri öyle gitti ötekilere de idrarı çok doldurmuşum çişe boyandı ne çizgi kaldı ne bişi elime yüzüme bulaştırdım yane.. gizli yapacam derkene çok komiktiii :roflol:

özür dilerim ve gerçekten bi daha gelmeyeceğim kusura bakmayın dualarım sizinle sizi burdan takip eder iyi haberlerinizi alırım hoşçakalın bu kapris değil

ne gereksiz.. okudukça şaşırdım... alınganlık yokkkk lmaz:

burdayımmm

geshenkim miyomunu gostermiş.
Allah'ım su kızın yumurtası bu ay kabul etsin güzel bir spermi, gelsin bir bebiş, doğum sırasında da miyomu da temizlensin, duble sevinç olsun ..aminnnn

sağol bitanem.. inşallahhhhh çok hora geçer valla....

amin diyen dilleriniz dert görmesinn ..

yahu michael jackson beyazlayacam diye uğraşırken nalları dikti adamcağız.. sırnaşık şey sizde kararmaya meraklısınız.. şu dünyanın hallerine bak ey Allahım sengözlerimebaksanab

Amiiinnn.. Sezon kapandı derken ne sürpriz olur GESHEnK e dimiii

heeeee... süper olur vallah :1hug:

bennnnnn

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın fıstıkk.. içgüveysinden halliceyim :))) böyle bir laf var duymuşmuydun... yorgunum yav.

tünaydın :))

seninde öyle ossun bakem

kızlar günaydıın..
hadi bakalım bugun gerilmece yokk..
moral vermece var..
zeytinim, zerdalım, kardelenim, leylam, özlemim nasılsınız bakalım??

bende iyiyim :dilcikar:

bennnnnn

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın fıstıkk.. içgüveysinden halliceyim :))) böyle bir laf var duymuşmuydun... yorgunum yav.

tünaydın :))

seninde öyle ossun bakem

kızlar günaydıın..
hadi bakalım bugun gerilmece yokk..
moral vermece var..
zeytinim, zerdalım, kardelenim, leylam, özlemim nasılsınız bakalım??

bende iyiyim :dilcikar:
Benim kırmızılar gelmeye başladı(((((Bu kadar erken gelirmi ya bi test yapmama bile müsade etmiyo((((mafoldumbenmafoldumben

yapma yaaaa :1no2: belki tutunmadır hımmm :teselli:

günaydın kızlar,
hafta sonu tatilimizden döndük booolca yüzdük deniz tertemiz ve acayip güzeldi.
bir de dönmek olmasa..ev yanıyor...
sizler nasılsınız? var mı güzel haberler?

hoşgelmişin.. bu havlarad evlerde durulacak gibi değil zaten. bende haftasonu denize gittim bir güncük dün ancak gidebildim cumartesi akşamı gitti misafirler ve dandini dundini :) ben attım kendimi dün sulara iyi geldi ama eşim yoktu o yüzden iyi değildi

buraya yorum yapıp yapmamakta çok düşündüm ama illada yapasım geldi yav :)) kapanmış konuyu alevlendirmek için yazmadım sakın devamını getirmeyin rica ediyorum.. ben söyleyim okunsun bitsin olarmı kıslar öptüm sizi kaydirigubbakcemile3

özgecim güzel arkadaşım hızlı gonzalesim benim...
canım senin iyice hamile olduğun havan var ya hani aman hiç bitmesin de gerçekleşsin inşallah.. işte bu testin olumsuzluğu acık seni germiş sankim dimi hayatım a.s
inanki kırıcı tek şey dememiş kimse sana hepsini okudum... elbette istemek hakkın . Allahtan isteyecek elbet herkes buna kim engel olabilirki ama verecek olanda Allah.. sana vermiş çok şükür hee bi daha versin bi daha bi daha.. kim ne kadar istiyorsa ıngaa ciyak viyak boğuşsun veletlerle :))) hepimiz birbirimizi anlayabiliriz aslında onların dediği de şöyle yani nasıl örnek vereyim ııııımmm bak mesela ben babamı hiiç görmedim bir kerecik bari o beni görseydi hadi ben görsemde hatırlamazdım belki hani büyük olarak o görseydi bunu çok isterdim ve babasıyla büyüyenler bu konuda şanslı dimi ne güzel.. Allah hiç ayırmasın tabikide.. ama en azından çoğu insan bu güzel duyguyu tatmış yaşamış haaa bu olanların suçumu.. kesinlikle değil.. Allahın taktiri .... olmayanlar kavuşamadıkları şey için illaki bir kerecik bari olsa der canım benim... tadanlarada siz tatmışsınız ne olur bizde tatsak diye iç geçiredebilir.. hepsi çok normal. evlat sahibi olmuş annelik yaşamış bir insanın ikinciyi arzu etmesi geç olacak endişesi taşıması tıpkı bizler gibi o da normal... yani burada anormal olan bişi yokki... siz zaten tatlıya bağlamışsınız bende fikrimi söylemek istedim bu konuda. yani özetle kimse kimseyi eleştirmiyor terslemiyor o bir iç geçiriş tatlım keşke bizde bir kerecik olsun şu duyguyu tatsak başka bişi istemeyiz diyecek kadar çok istiyor diğer kızlarda yani bizlerde... ikincisi olmasada olur ama anne olalım diye yalvarıp yakarıyoruz o derece yani... yoksa senin ikinci üçüncüyü istemen gayet normal.. ki bak şansında var aslında kalabildiğini bilmek insanı rahatlatır yemin ederim.. bak ben aylin çılgın zerdal daha siftah yapmadık kıssss.... kaç yıldır hemde :)))) bu yüzdende kısırlığı kabullendik çılgınımla arada kendimizle bilem eğleniyoruz artık işi gırgıra vurduk iyice.. yoksa hayatmı geçer be gülüm.... üzül üzül nereye kadar demi... bana kısmasın sen dimi... inan hiiiç artniyet yok bu sözlerde... Rabbim hepimizin gönlüne göre tez zamanda versin inşallah... hepinizi çoook seviyorum .. fıstık kızın ne yapıyor bu arad bahsetsene ondan bize moralimiz yükselsin kaydirigubbakcemile3

böyle kati konuşmaya gerek yokkk relax relax ralax.....
ikinizde burada olup şu mübarek günlerde konuşun herkesle bakın önümüz ramazan dargınlar barışır barışıklar darılırmı yahu aaaaaaaaa :1hug: olumunekankayizsmile Şeniz

valla maşallah listemize dua okuyan okumayan herkesten ALLAH razı olsun kızlar...dualarda buluşalım..ekleme için teşekkür ederim zerdalcım...opuyorumnanaktan

hepimizden Allah razıl olsun... Rabbim kabul etsin aminnn.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sor bakalım.. burdayım bekliyorum

hadi size ceza gelip bana kahvaltı hazırlayınnnn

ahada lovelinin tepesinin tasının attığı an.. oooh iyi olmuş sizeeee alkisalkisalkis

kahvLTI DİYOMMMM AÇIM DİYOMMMMMM CEZA DİYOMMM KİME DİYOM
aaa büyük harfle yazmışımm

benimde nick büyük şifre büyük çoğunlukta büyük başlıyorum sonra silmeye üşenmekten yolluyorum öyle
hazırladılarmı barii.. yoookk.. nerdeee... bide tembeller de heeeee kaydirigubbakcemile çekişmeyi biliyolar anca :mymeka: ha bide sopa bu kıslara böle :roflol: :roflol: döv onları lıovelim sen öğretmensin ya ver kıss cezalarını sempatiksalakcinni

heeeee. gelemedim yaaaa... çoook yazmışlar .. tlf gelen giden araya giren girene bide kopyo boyna atıyo beni site çok açık kalınca buyrunnnnnnnnn ancak yazabildim buraya kadar amanın yoruldum yaf sırnaşık şey

kıss o iğneler ne etsin senin gibi kaslı hatuna kıl kadarcık iğne.. sen asıl transfer sonrası popondan yiyeceklerine hazırla kendini orayı da kaslandırsan iyi olur şimdiden çünküm çoook yakıyo yağlı iğne bide acık morartıyoda.. korktumu gözün kıss yusuf yusuf mu oldun yoksam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
belki sana jel verir yada yutma benim progesteron iğnelerim vardı bizim doktor öle viriyorda... belkim seninki virmez korkam çılgınım

selam kızlar.. naber??

merhaba canım nasılsın

kızlar,benim çıkmam gerek,görüşürüz.zaten küstüm,loveli davetimi kabul etmedi:gitme::gitme:

yemeğe gömüldü ya seni kaçırmıştır. aç kalınca gözü dönüyor sırnaşık şey cokacimcoook çift kişilik besleniyo ya bide delikafadulden

yoook gelemedimki gideyim şutarafagitti

tamam kardelencim sonuçları bekliyim en iyisi ben..
benimde bu eylülde 5 sene olucak evleneli.. bebek düşüneli ise henüz 4 ay oldu

neden bu kadar geç düşündün????

yoook olmaz.. günaha girerler demezlerse töbe töbe yaaa.... alsanaalsanasmile illa can sıkacaklar uyuntular -tatlicadiarzu-

ben yemeğe kacıım gelicem..
oglen de calısıcam cünkum

yeee yeee yeee çıtır çıtır
yee yeee yeee kıtır kıtır.
afiyet olsun.. bir yakalayamadım seni.. gel bakalım konuşalım birascık

ne gelirse kendininkilerden geliyor zaten.. benim kendi çok yakınım bana demişti tüpte ilkde tutmuyor amaaa..... bir sürü olumsuz kişilerin örnekleri felan.. diye suratda böyle bir bozuk.. morale bak... insan bir moral verir öyle bile olsa o an deme onu bari ...insan çok inciniyor maalesef bide yakının olacaklar ne yakınlık ama -tatlicadiarzu-

tentoo geshenkk huhuuu ben buradaım..gorun benii..

:1shok: haniii nerdesin kıss göremiyorum... Allahım kör oldum galbam :smiley-cool: sengözlerimebaksanab goremiyorum nayırrr nolamasss

Gördüm canım tut kolumdan çek görür beni, hüüppp diye içine çek beni. kalbimin sarayları senin:dance::dance: lalaalalal

tarkana sarmışın bu hafta.. hadi hayırlı olsun.. sempatiksalakcinni
gel artık sayfalaraaaaa gül döktüm yollarınaaa
amaaaaaaaaaaaaaaaaannnn..... hihoyyyt

kıs geshenkk beni öslemedin mi anacım..kaçıp duruyon :dilcikar:
bu aylin de gelmiyor zaten..onu da ayrı kesicem..hani benlen ilgilenecekti..

eeeeeeeeee çok yazmışınız napem cevaplamsı uzun sürdü iki günün aklinialirimsmile sositososito opuyorumnanaktan

ayliiiin nerdesin sen geneeeeeeeee

tentoş sende yokmuşsun hafta sonu napıyorsun kıss uzaylı zekiyem benim

naciyee, zekiye, fikriye, düriyeeeeeeee nerelerdesiniz bakiiim unuttuğum varmı sırnaşık şey

geshenkk ac kollarını sarılıcam sana..bırakmıcam da gidemeyeceksein:)) hehheee
amman iğneden ne korkacam kıss..benim totomda kaslıdır :))))) o zaman daha cok acır di mi???

geshenkk ac kollarını sarılıcam sana..bırakmıcam da gidemeyeceksein:)) hehheee
amman iğneden ne korkacam kıss..benim totomda kaslıdır :))))) o zaman daha cok acır di mi???

anacım sistem çöküyo ben gelince :))) bir ağırlığım var illaki tabe olacak o kadar sempatiksalakcinni kaçmıyom kısss... geeelll sarılalım hiç ayrılmayalım :1hug:
hee taa çok acır yumuşacık olmalı ki acımasın :))) korkacak ne varki zaten ben göbekten kendim yapıyordum arada eşime de batırtıyordum bu zevkten mahrum etmiyordum kendisini :))) çatlatmayıda ben yaptım.... amaaaa kalça iğnesi vallah sonradan çook acıyor kıss üstüne oturamaz oluyorsun.... iğnenin özelliği o.. sana hap yada dil altıda varmış sonradan öğrendim onlardan verse bari... jel iyi deel ama geri çıkıyor topak topak aşılamada vermişlerdi onuda.. ilaçkolik ettiler beni halbuki hiiiç ilaç almam normalde ağrı kesici bile almam bıçak kemiğe dayanmadıkça...

aynen.. 3 yıldır doktor açığımı kapattım... uff valla sıkıldım ben yaa..

geshennkkkk ben de burdayım beni de göörrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…