anacım sistem çöküyo ben gelince :))) bir ağırlığım var illaki tabe olacak o kadar sempatiksalakcinni kaçmıyom kısss... geeelll sarılalım hiç ayrılmayalım :1hug:
hee taa çok acır yumuşacık olmalı ki acımasın :))) korkacak ne varki zaten ben göbekten kendim yapıyordum arada eşime de batırtıyordum bu zevkten mahrum etmiyordum kendisini :))) çatlatmayıda ben yaptım.... amaaaa kalça iğnesi vallah sonradan çook acıyor kıss üstüne oturamaz oluyorsun.... iğnenin özelliği o.. sana hap yada dil altıda varmış sonradan öğrendim onlardan verse bari... jel iyi deel ama geri çıkıyor topak topak aşılamada vermişlerdi onuda.. ilaçkolik ettiler beni halbuki hiiiç ilaç almam normalde ağrı kesici bile almam bıçak kemiğe dayanmadıkça...
ben kaplıcaya gitmiştim ya hani.. anlatmaya fırsatım olmadı o maceramı..
biz evden hazırlandık, bi tek kendimizi aldık gittiik kaplıcayaaa, kuzenler ve ben..
hatırlatayım dünyanın sayılı 5 kaplıcası arasındaymış, her bi bka püsüre eyi geliomuş..
kaplıcanın kadınlara özel bölümüne gittik.. bize peştemal verdiler, havlu verdiler. orda bikini mayo var diye duyduk ama yokmuş...pamukla çamaşırla da girilmioo.. sarındık peştemalerreee... girdik havuzun olduğu bölümee.. ben daha önce hamam filan gitmemiştim, duyardım da görmek bi başka oluyomuş..teyzelerin memişler ortada, biri bi dağdaaaa, öteki başka bağda..üran üryan otutruolr.. göya yasak ama herkesin üstünde ıslak ve transparan pambıklı donlar
peştemelleri eyicene bağladık kim sorarsa ama suya girince bizimkiler beyrak gibi dalgalanmaya başlamaz mı?? eyy maşallaaahh hepimizde birer ay parçasıııı, ortalık şamşakladı :roflol::roflol:
ben çok duramadım sıcaktan, nefesim darlandı.. tansiyonum düşer gibi oldu. ara ara dışarı çıktım hava aldım girdim. baktım olcak gibi deği tamamen çıktım.. ama kızlar epeyy bi takıldılar.. kös kös dışarda onları bekledim..
kükürtlu su zaten bi tuhaf kokuyurr, teyzeler bi yande koku bi yanda.. ıykkk.. almiim yaaa
aynen.. 3 yıldır doktor açığımı kapattım... uff valla sıkıldım ben yaa..
geshennkkkkben de burdayım beni de göörrrrr
girdik bu yola artık delinecek toto..
ben su çiş olyından korkuyom di tek geshenk..doktoru sulayabilirim:)))))))))))))))
ben de biliyon mu..cok ama cok az ilac kullanırım.simdi kac tane sey yutuyomm..
anammmm koptum anadan üryan ohhhh ay parçaları memişler gözünüz gönlünüz açılmış kızzzz:roflol::roflol::roflol:ben kaplıcaya gitmiştim ya hani.. anlatmaya fırsatım olmadı o maceramı..
biz evden hazırlandık, bi tek kendimizi aldık gittiik kaplıcayaaa, kuzenler ve ben..
hatırlatayım dünyanın sayılı 5 kaplıcası arasındaymış, her bi bka püsüre eyi geliomuş..
kaplıcanın kadınlara özel bölümüne gittik.. bize peştemal verdiler, havlu verdiler. orda bikini mayo var diye duyduk ama yokmuş...pamukla çamaşırla da girilmioo.. sarındık peştemalerreee... girdik havuzun olduğu bölümee.. ben daha önce hamam filan gitmemiştim, duyardım da görmek bi başka oluyomuş..teyzelerin memişler ortada, biri bi dağdaaaa, öteki başka bağda..üran üryan otutruolr.. göya yasak ama herkesin üstünde ıslak ve transparan pambıklı donlar
peştemelleri eyicene bağladık kim sorarsa ama suya girince bizimkiler beyrak gibi dalgalanmaya başlamaz mı?? eyy maşallaaahh hepimizde birer ay parçasıııı, ortalık şamşakladı :roflol::roflol:
ben çok duramadım sıcaktan, nefesim darlandı.. tansiyonum düşer gibi oldu. ara ara dışarı çıktım hava aldım girdim. baktım olcak gibi deği tamamen çıktım.. ama kızlar epeyy bi takıldılar.. kös kös dışarda onları bekledim..
kükürtlu su zaten bi tuhaf kokuyurr, teyzeler bi yande koku bi yanda.. ıykkk.. almiim yaaa
bence de valla gözü gönlü açılmışşşş:roflol: :roflol: :roflol:ee göreceğini görmüşssün zaten..ne gidicenn..
pammık pammık :roflol::roflol::roflol:
ya sornma diyet yapıyom emme bu seferde buzdolabını yanında oturmam gerekecek habire yimem girek az yiyom sürekli yiyiom sıkıcı yane şimdide meyvemin ikinci bölümünü yiyorum :1shok::1shok::1shok:anam herkes dağılmıs..loveli gene yemek mi yiyor :roflol::roflol:
böyle kati konuşmaya gerek yokkk relax relax ralax.....
ikinizde burada olup şu mübarek günlerde konuşun herkesle bakın önümüz ramazan dargınlar barışır barışıklar darılırmı yahu aaaaaaaaa :1hug: olumunekankayizsmile Şeniz
hepimizden Allah razıl olsun... Rabbim kabul etsin aminnn.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sor bakalım.. burdayım bekliyorum
ahada lovelinin tepesinin tasının attığı an.. oooh iyi olmuş sizeeee alkisalkisalkis
benimde nick büyük şifre büyük çoğunlukta büyük başlıyorum sonra silmeye üşenmekten yolluyorum öyle
hazırladılarmı barii.. yoookk.. nerdeee... bide tembeller de heeeee kaydirigubbakcemile çekişmeyi biliyolar anca :mymeka: ha bide sopa bu kıslara böle :roflol: :roflol: döv onları lıovelim sen öğretmensin ya ver kıss cezalarını sempatiksalakcinni
heeeee. gelemedim yaaaa... çoook yazmışlar .. tlf gelen giden araya giren girene bide kopyo boyna atıyo beni site çok açık kalınca buyrunnnnnnnnn ancak yazabildim buraya kadar amanın yoruldum yaf sırnaşık şey
kıss o iğneler ne etsin senin gibi kaslı hatuna kıl kadarcık iğne.. sen asıl transfer sonrası popondan yiyeceklerine hazırla kendini orayı da kaslandırsan iyi olur şimdiden çünküm çoook yakıyo yağlı iğne bide acık morartıyoda.. korktumu gözün kıss yusuf yusuf mu oldun yoksam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
belki sana jel verir yada yutma benim progesteron iğnelerim vardı bizim doktor öle viriyorda... belkim seninki virmez korkam çılgınım
merhaba canım nasılsın
yemeğe gömüldü ya seni kaçırmıştır. aç kalınca gözü dönüyor sırnaşık şey cokacimcoook çift kişilik besleniyo ya bide delikafadulden
yoook gelemedimki gideyim şutarafagitti
neden bu kadar geç düşündün????
yoook olmaz.. günaha girerler demezlerse töbe töbe yaaa.... alsanaalsanasmile illa can sıkacaklar uyuntular -tatlicadiarzu-
yeee yeee yeee çıtır çıtır
yee yeee yeee kıtır kıtır.
afiyet olsun.. bir yakalayamadım seni.. gel bakalım konuşalım birascık
ne gelirse kendininkilerden geliyor zaten.. benim kendi çok yakınım bana demişti tüpte ilkde tutmuyor amaaa..... bir sürü olumsuz kişilerin örnekleri felan.. diye suratda böyle bir bozuk.. morale bak... insan bir moral verir öyle bile olsa o an deme onu bari ...insan çok inciniyor maalesef bide yakının olacaklar ne yakınlık ama -tatlicadiarzu-
:1shok: haniii nerdesin kıss göremiyorum... Allahım kör oldum galbam :smiley-cool: sengözlerimebaksanab goremiyorum nayırrr nolamasss
tarkana sarmışın bu hafta.. hadi hayırlı olsun.. sempatiksalakcinni
gel artık sayfalaraaaaa gül döktüm yollarınaaa
amaaaaaaaaaaaaaaaaannnn..... hihoyyyt
eeeeeeeeee çok yazmışınız napem cevaplamsı uzun sürdü iki günün aklinialirimsmile sositososito opuyorumnanaktan
ayliiiin nerdesin sen geneeeeeeeee
tentoş sende yokmuşsun hafta sonu napıyorsun kıss uzaylı zekiyem benim
naciyee, zekiye, fikriye, düriyeeeeeeee nerelerdesiniz bakiiimunuttuğum varmı sırnaşık şey
Haftasonu evde yalnızdım, yalnızlıkta çok sıkıcı, iyiki eşlerimiz var, bizim adam köyde balık tutmuş, çay balığı, normalde deniz balığına alışkınım ya, ay toprak yiyomuşum gibi hissettim, pazar akşam geldi, akşam 10 gibi balık kızartıp yedik. Hamsi, mezgit ne güzel oluyor ya, balığı özledim.
bende çok severim o balıkları.. olsada yesek demiii cokacimcoook istavrit, kalkan, uskumru, palamut.. deniz balıkları güzel de yayında fena değil göl balığı olupta.. kayınvalidem balık sevmez o yüzden pek pişemiyor bizde.. ben çok severim halbukim :1closedeyes:
balıkk mı bayılırım..denizden babam çıksa yerim ben..balık sevdam meshurdur aile içinde:)))
:roflol::roflol:
anammmm koptum anadan üryan ohhhh ay parçaları memişler gözünüz gönlünüz açılmış kızzzz:roflol::roflol::roflol:
bence de valla gözü gönlü açılmışşşş:roflol: :roflol: :roflol:
ya sornma diyet yapıyom emme bu seferde buzdolabını yanında oturmam gerekecek habire yimem girek az yiyom sürekli yiyiom sıkıcı yane şimdide meyvemin ikinci bölümünü yiyorum :1shok::1shok::1shok:
ceza onlara her gün biri benim diyet listemdekileri hazırlayıp bana getirecek
çıkarcı gördüm kendimi
ben kimim pekiiiii benim adım ne olcekkkk ben de isim isterimm bananeenaniknaniknaniknanik
çılgınım ben de her gün iğne oluyorum 7 aydır bazen ben bazen eşim onu kızdırınca korku filmi müzüğü yapıyor sen bana ne demiştin şimdik de diyoooo eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ilk zamanlar çekinerek yapardı şimdi cart diye sokuyor ğneyiiii bi de diyorki acıdı mıııııı:1shok::1shok:
allahtan benim adamda seviyor bende, kışın 2 güne bir yedik balık. Çok seviyorum, hatta benim adamın gözünü bir türlü balığa doyuramadım, şimdi balık mevsiminin gelmesini 4 gözle bekliyorum. Çinekop, mezgit, çupra, hamsi favorilerim arasında.
Senin için zor bi durum, evde birinin sevmemesi kötü, eşin severmi.
balıkk mı bayılırım..denizden babam çıksa yerim ben..balık sevdam meshurdur aile içinde:)))
Tahmin ettim çılgın seninde balık seveceğini, yani o potansiyeli hissettim.
Var ya aç açına ne güzel balık muhabeti yapıyoz, yan odadaki arkadaşlar çağırdılar karbuz kesmişler, herkes elleriyle girişmiş, gittim 2 dilimde ben yedim. Güzel oldu.cokacimcoookcokacimcoook
zerdal amma çok yiyip içiyonus kıs siz orda... obur olcen sen bu gidişle... yaaa zaten canım bişiler isteyip duruyooo akşam olsada eve gitsem acıktım ben yaaaaaaaaaaa...
karpuzz muuu hain zzerdalll akannehir
tento hamsi miii..buna da bayılmak lazımm akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?