30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

girdik bu yola artık delinecek toto..
ben su çiş olyından korkuyom di tek geshenk..doktoru sulayabilirim:)))))))))))))))
ben de biliyon mu..cok ama cok az ilac kullanırım.simdi kac tane sey yutuyomm..

Geshenk çok uzun yazmışsın canım, bütün geçmişi okumuşsun, hanigisini alıntı yapacağımı bilemedim.
nasılsın canım, miyonun durumu neymiş. kalacak mı öyle. ovulasyon yapacakmısın bu ay.

Çılgınım, bugün enerjim yerinde, ama sıcaktan fazal havam yok. Ya tarkanın bi parçası var gel gel acımayacak diyor, ne demekse. Bütün haberlerde gördüm.

Tentoş kız, camiydi, kiliseydi, türbeydi, bi hamam kalmıştı o da tımam.:roflol:

Aylin nerde ya, bu kız arada kayboluyor.

Loveli canım, ben akşam dolmabiber doldurdum, pişirmedim, gidince pişireceğim, sende dolmabiber yapabilirsin.

Haftasonu evde yalnızdım, yalnızlıkta çok sıkıcı, iyiki eşlerimiz var, bizim adam köyde balık tutmuş, çay balığı, normalde deniz balığına alışkınım ya, ay toprak yiyomuşum gibi hissettim, pazar akşam geldi, akşam 10 gibi balık kızartıp yedik. Hamsi, mezgit ne güzel oluyor ya, balığı özledim.

Allah seni iyi etsiiin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
macera süper... ben hayatımda iki kere hamama gittim kaplıca yani o da.... çoook kötüydü biri bursadaydı temizdi ama o çıplak teyzeler var ya iki yana savrulmuş m... lerle geiyolar kafalar kınalı örgülü bacaklar çarpışmış çok fena olmuştum anneme tutturdum ben girmem diye kadın özel oda kiraladı orada yıkandık paklandık çıktık misler gibi ama kükürt kokmuyordu görüntü hariç iyiydi yani
diğeri afyondaydı gazlıgölmüydü neydi o berbattı koku, hamamın içi, manzara hepten beter anacım ortada bir havuz etrafı malak gibi yayılmış kadınlar ııııııııııııııııgggggggggggg bertbattı girmedimde zaten onca yol gidip ıslanmadan çıktım yani....

aynen.. 3 yıldır doktor açığımı kapattım... uff valla sıkıldım ben yaa..

geshennkkkk ben de burdayım beni de göörrrrr

al bendnede o kadar sıkıntı had safhada bu konuda... bıktım yıldım ya resmen bıraktım ama myom karaktersizi var ya şimdi o yüzden gittim ama ayağım gitmiyor doktora valla göresim yok hastane falan.. gelmesin zaten bebek cenapları... amaaaann bak takıntımız yok kıss her yere rahat gidiyoz geziyoz iyi yönünü düşün bide -tatlicadiarzu-

:1hug: Şeniz sanada şööööle sıkı sarılem bakem olumunekankayizsmile Allah ayırmasın bisi opuyorumnanaktan
girdik bu yola artık delinecek toto..
ben su çiş olyından korkuyom di tek geshenk..doktoru sulayabilirim:)))))))))))))))
ben de biliyon mu..cok ama cok az ilac kullanırım.simdi kac tane sey yutuyomm..

canım en kötüsü bu zaten bee.... kabus gibiydi o gün.. sen sen ol sakın o kadar çok su içme yada arada çıkar bayağıca. ben damla damla yaptım çok beklettiler artık çatlayacaktım suratına yapmadım ama sandım bütün yerler yatak çiş olacak.. bide gaz sıkıştı araya ses çıkacak diye tutarken yani tutamazken:)) çok kötüydü yaaaaaaaaaaaaa.... işkenceydi resmen....... çok fazla sıvı alma yani arada biraz çıkart tam olmasın tabide.

Son düzenleme:
:roflol::roflol: anammmm koptum anadan üryan ohhhh ay parçaları memişler gözünüz gönlünüz açılmış kızzzz:roflol::roflol::roflol:
ee göreceğini görmüşssün zaten..ne gidicenn..
pammık pammık :roflol::roflol::roflol:
bence de valla gözü gönlü açılmışşşş:roflol: :roflol: :roflol:
anam herkes dağılmıs..loveli gene yemek mi yiyor :roflol::roflol:
ya sornma diyet yapıyom emme bu seferde buzdolabını yanında oturmam gerekecek habire yimem girek az yiyom sürekli yiyiom sıkıcı yane şimdide meyvemin ikinci bölümünü yiyorum :1shok::1shok::1shok:

ceza onlara her gün biri benim diyet listemdekileri hazırlayıp bana getirecek
çıkarcı gördüm kendimi
ben kimim pekiiiii benim adım ne olcekkkk ben de isim isterimm bananeenaniknaniknaniknanik

çılgınım ben de her gün iğne oluyorum 7 aydır bazen ben bazen eşim onu kızdırınca korku filmi müzüğü yapıyor sen bana ne demiştin şimdik de diyoooo eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ilk zamanlar çekinerek yapardı şimdi cart diye sokuyor ğneyiiii bi de diyorki acıdı mıııııı:1shok::1shok:

Ben hamam olarak, kaplıca tarzında olana ankara beypazarında tahtalı var, çok küçükken oraya gitmiştim, o dediğiniz hatunlardan vardı, aynen tentoşun, ve geshenkin anlattığı gibi.

Ama ikinci hamam sefam çok güzeldi, balayını bolu abanta gitmiştim, otelin özel hamam odası vardı, yani sadece eşinle giriyorsun, kapıyıda kilitleyebiliyorsun. o çok güzeldi, ama en fazla 1 saat durabildim çok sıcaktı.

bende çok severim o balıkları.. olsada yesek demiii cokacimcoook istavrit, kalkan, uskumru, palamut.. deniz balıkları güzel de yayında fena değil göl balığı olupta.. kayınvalidem balık sevmez o yüzden pek pişemiyor bizde.. ben çok severim halbukim :1closedeyes:

allahtan benim adamda seviyor bende, kışın 2 güne bir yedik balık. Çok seviyorum, hatta benim adamın gözünü bir türlü balığa doyuramadım, şimdi balık mevsiminin gelmesini 4 gözle bekliyorum. Çinekop, mezgit, çupra, hamsi favorilerim arasında.

Senin için zor bi durum, evde birinin sevmemesi kötü, eşin severmi.

kızlar ben de çok severim balık.. ayilebecek severiz hatta. hele annem bi hamsi yapar, tavada, beeyle mısır unlu mısr unlu. cips gibi barnaklarınızı yersiniz...

ama babannem der ki.." ben hamsiyi seviyrumm ama baluguuu sevmiyrumm" :)))

balıkk mı bayılırım..denizden babam çıksa yerim ben..balık sevdam meshurdur aile içinde:)))

Tahmin ettim çılgın seninde balık seveceğini, yani o potansiyeli hissettim.
Var ya aç açına ne güzel balık muhabeti yapıyoz, yan odadaki arkadaşlar çağırdılar karbuz kesmişler, herkes elleriyle girişmiş, gittim 2 dilimde ben yedim. Güzel oldu.cokacimcoookcokacimcoook

senin adında halime ossun kısss... hani hamilesin ya çağrışım eder hee sempatiksalakcinni kötümü oldu yaaa.... bak türküsü de var..

halimeyi samanlıkta bastılar.
fistanını gül dalına astılar amanıııınnn

sever... ama evde pişittirmiyorki kadın kokusuna ayy uyy yapıyor ette sevmez helede koyun kuzu asla giremez bizim eve.. balkonda da kışın balık pişirmek adamın tötü donuyo balıklarda o zaman oluyo... çok şey ayırır kayınvalidem peynir yemez eve zor girer.. mesela kuzu pirzola severim ben şiş severim ama yasak eve girmesi .... ee beraber oturunca öyle oluyor... kendi sevdiği şeyler ağırlıkta pişer hani ben alayım ayrı yapayım desem kokuyo diye diye senin iştahınıda kaçırır... mahrumuz acık o tür yiyeceklerden yanim.

balıkk mı bayılırım..denizden babam çıksa yerim ben..balık sevdam meshurdur aile içinde:)))

helal sana çılgınım.. kaydirigubbakcemile5 bendensin.. ama ben pek yiyemiyorum.. annemde ancak doyasıya yerim.. sana gelirsem yeriz olarmı cokacimcoook

zerdal amma çok yiyip içiyonus kıs siz orda... obur olcen sen bu gidişle... yaaa zaten canım bişiler isteyip duruyooo akşam olsada eve gitsem acıktım ben yaaaaaaaaaaa...

Genelde yemekleri gelinler seçer ama sizde durum farklıymış, al kocanı sende sevdiğin şeyleri arada dışarda ye canım, Et, balık,tavuk, bu tür şeyler tam benlik, benim adamda yemek seçmiyor, ne versem yiyor, dolayısıyla canım ne isterse onu yapıyorum ben. yani allah ağımızın tadını bozmasın hiçbir zaman, iştahımız yerinde olduğu sürece yiyoruz.

zerdal amma çok yiyip içiyonus kıs siz orda... obur olcen sen bu gidişle... yaaa zaten canım bişiler isteyip duruyooo akşam olsada eve gitsem acıktım ben yaaaaaaaaaaa...

coştum demi, susuyorum, zaten sana anlatırken, ben kendim açıktım, evde de dolmabiber var, yani olmasa bi tavuk patlatırdım. cokacimcoookcokacimcoook

kıslar gelin size balık da yediririm, kordon da güzelbahçe de nerde isterseniz.
ya da istanbulu basalım tento yedirsin bize bogazda o da olabiler:))

ben cıkıyom kıslar..doktora gidiş..yolum da epey var..araba kullanasım da yok..
hadi bismillahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…