kıslar gelin size balık da yediririm, kordon da güzelbahçe de nerde isterseniz.
ya da istanbulu basalım tento yedirsin bize bogazda o da olabiler:))
ben cıkıyom kıslar..doktora gidiş..yolum da epey var..araba kullanasım da yok..
hadi bismillahh
kıslar gelin size balık da yediririm, kordon da güzelbahçe de nerde isterseniz.
ya da istanbulu basalım tento yedirsin bize bogazda o da olabiler:))
ben cıkıyom kıslar..doktora gidiş..yolum da epey var..araba kullanasım da yok..
hadi bismillahh
sen kayınvalideyi korkut geshenk..
b12 bunlar..eksiklik durumunda hafıza zayıflar..
et yemek zorunda yemezse de takviyesi alınmalı..
Kolay gelsin canım, iyi geçer inşallah. Geshenk senin miyomları sordumdu ne oldu.
myom kendi içinde bir daha bölünmüş.. ilaçlar işte yaptı gene yapacağını... smear içinde örnek aldı çarşamba belli olacak.. asla gitmez diyor menapozla yok oluyormuş myomlar sadece... benimle sürekli olacakmı dedim maalesef evet dedi aldırsam dedim alırız dedi ama rahimi kesiyorlarmış falan diye rsiklerinden bahsettim sezeyanda da rahim kesiliyor ne olacakki diyor toparlar sonra falan diyor... valla kararsızım bakalım iyi bir doktor bulsam bana kesin bişi dese ne iyi olacak. doktor aramaktanda bıktım ilaçdanda ..herşeyden yaaaaaaaa
Çılgın nabalım bu hatunları, Tarkan Konserine gönderilim. Yeni kaset çıkarmış. Şöyle eğlenip kurtlarını döksünler.
merhabaaa
geshenkcim okudum canım sana kızmam mümkün değil zira seni çook seviyorum üslubuna hayran kaldım ne kadar da güzel anlatmışsın sopa falan göstermeden ne lazım geliyorsa söylemişsin şimdi ben buna niye kızayım?
test sonucum vardı negatif çıktı bilmiyorum kan testi yaptıracaktım canım bişey yapmak istemedi tadım tuzum yok
myom kendi içinde bir daha bölünmüş.. ilaçlar işte yaptı gene yapacağını... smear içinde örnek aldı çarşamba belli olacak.. asla gitmez diyor menapozla yok oluyormuş myomlar sadece... benimle sürekli olacakmı dedim maalesef evet dedi aldırsam dedim alırız dedi ama rahimi kesiyorlarmış falan diye rsiklerinden bahsettim sezeyanda da rahim kesiliyor ne olacakki diyor toparlar sonra falan diyor... valla kararsızım bakalım iyi bir doktor bulsam bana kesin bişi dese ne iyi olacak. doktor aramaktanda bıktım ilaçdanda ..herşeyden yaaaaaaaa
canım benim... oluruna bırakmaya çalış. hayattan sonuna kadar zevk almaya bakın kızlar biz unutmayınki burada misafiriz yarına çıkacağımız belli değil. elimizdekilerin kıymetini bilelim çünkü onlarında yarın yanımızda olacağı belli değil.. kaybettikten sonra kıymet bilenlerden olmayalımda sahip olduklarıma zamanımız fırsatımız varken sahip çıkalım değerini anlamaya çalışalım sevdiğimiz şeylerin ve kişilerin...
hayatta aslında o kadar çok nimet varki bize sunulan.. çoğuna sahip olamayan pek çok insan var.
her şeyin zamanı var canım özgecim sabırla beklemekten başka yapacak bir şey yok tatlım. burada dağıtıyoruz kafamızdaki çoğu şeyi dimi... ne güzel paylaşıyoruz bak her şeyimizi.. hadi şimdi tadını tuzunu geri al bakalım opuyorumnanaktan
GESHENK canım nasılsın?bugün senle hiç konuşamadık...öpüyorum seni tatlım...opuyorumnanaktan
ah canım benim ya üzülme, sana bi zararı yoksa miyom için kürler yap, oturma banyoları falan oluyor sanırım, başka topiklere bi göz at canım, bu miyomlar için. Doktora gitmek istemiyorsan. Boş vakitlerimde bi bakayım, senin için araştırma yapacam canım. Sonra sana bulduklarımı gönderirim. belki bunlardan fayda bulursun geshenk, bi bakalım, neler iyi geliyormuş.
o kadar bozuldu ki sinir sistemim tarkanın konserine ben değil tarkan benim eve konsere gelse düzelmez:çok üzgünüm:
merhaba canım bu arada ben 31 temmuzda test yaptım negatif çıktı bişey demeye de korkuyorum ama işte öyle..napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz ama hala bi yanım hamilesin diyodelikafadulden
bıkma canım benim üzülme de benim kayseride alt komşum vardı 3 yıl uğraştı her türlü tedavi boşanma noktasına geldiler eşiyle evi terketti sonra bi araya gelmişlerdi bi aradım hamileyim oğlu oldu eymen...canım benim olacak inşallah tövbe yarabbim ama hiçbir şey için bu kadar dua etmedim sizler de tadın inşallah alın o cennet kokusunu..
biliyorum canım Rabbim hiçbir şeyi sebepsiz vermez zaten ya siz beni az çok anladınız ben test negatif çıktı diye bozulmadım zaten hem kesin de değil daha reglime 3gün var çubuk testte çıkmaması çok normal kan testi olsa kesin derdim ama bu kesin değil...olmazsa da olmasın Allah kızıma ömür versin,benden alsın ona versin,çocuk esirgeme kurumundan alırım bebiş ben de,öpüyorum hepinzi..iyi muhabbetler..
o kadar bozuldu ki sinir sistemim tarkanın konserine ben değil tarkan benim eve konsere gelse düzelmez:çok üzgünüm:
merhaba canım bu arada ben 31 temmuzda test yaptım negatif çıktı bişey demeye de korkuyorum ama işte öyle..napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz ama hala bi yanım hamilesin diyodelikafadulden
Reglin daha gelmedi o yüzden umut devam ediyor özgecim, sohbetlerimizi yaparken rahat olalım arkadaşlar, burda stres atmaya giriyoz, bazen çok gülüyoruz, kafamızı dağıtalım. Rahat ol canım, leylacımda iyi biri, sende öylesinvereliniortak sabahta dedim barışın canım. Biz ikinizide seviyoruz.
Bu arada geshenk jinekoloji sayfasında myomlarla ilgili ameliyat olup, ve üstüne ikiz gebelikle sonuçlanmış kişileri okudum sende bi bak istersen canım.
ben kimseyle küs değilim zerdalcım...sadece birazcık kırıldım o kadar....sorun değil...ben çıkıyorum...mesai bitti...herkese iyi akşamlar...akşam takılırım yine size....opuyorumnanaktan
valla geshenkcim bugün acayip bir yoğunluk var...birde sıcak...birazdan eve gidip ayaklarımı uzatacam...çok yoruldum...akşam gelirim...sen akşamları girmiyormusun geshenkcim...ara ara girip foruma bakıyorum...arkadaşlara cevap yazmaya çalışıyorum...sizi bırakamıyorum ne kadar yoğun olsamda...hepinizi bende çok seviyorum...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?