leyloşum iyiyim canım sağol... sen nasılsın tatlım neden yoksun bugün işler yoğunmu?? bende öpüyorum nanaktan kaydirigubbakcemile3
zerdoşum benim... Şeniz
civanperçemi iyi geliyormuş benim bildiğim o var.. ama banyosu nasıl olacak onu bulamadım buhar banyosu yani. almıştım geçenlerde yani bebek ararkene :))) bakayım arada çayını içeyim onun.
canım şu psikolojini bir düzeltebilsen ne iyi olacak.. neden kafana yer etti böyle senin.. oluruna bırak dinleme kendini.. inan daha kolay olur gelmesi ilkide öyle olmadımı senin?? kızın nasıl bahsetsene biraz.. dönüşte de sorular sordumu.. ecrin di değilmi adı...
leyloşum iyiyim canım sağol... sen nasılsın tatlım neden yoksun bugün işler yoğunmu?? bende öpüyorum nanaktan kaydirigubbakcemile3
zerdoşum benim... Şeniz
civanperçemi iyi geliyormuş benim bildiğim o var.. ama banyosu nasıl olacak onu bulamadım buhar banyosu yani. almıştım geçenlerde yani bebek ararkene :))) bakayım arada çayını içeyim onun.
canım şu psikolojini bir düzeltebilsen ne iyi olacak.. neden kafana yer etti böyle senin.. oluruna bırak dinleme kendini.. inan daha kolay olur gelmesi ilkide öyle olmadımı senin?? kızın nasıl bahsetsene biraz.. dönüşte de sorular sordumu.. ecrin di değilmi adı...
Kızlar ben yavaş yavaş çıkayım, yarın görüşürüz. Özgecim oh gez bakalım, kızınlada şöyle güzel deniz sefası yapın. Öptüm hepinizi iyi akşamlar.
Geshenk kayınvaliden nasıl genç mi ,işlerde sana yardımcı oluyor mu?
evet kuzucuğumun adı ecrin 3 yaşında tombik cabbar erkek fatma..cingöz sevimli dansöz...hiperaktif,inatçı..çook tatlı..babasının kopyası...prenses...aşkım,sevgilim,yoldaşım...hayata tutunma sebebim...ya ona bişey olursa diye uykularımın kaçtığı...bir an aklımdan çıkmayan...aşk var ya aşk işte o sözcüğün gerçek anlamı..
dönmedik ki hala bursadayız cuma ayvalık a geçicez ana kız iki gün kalıcaz pazar günü babamız alıcak bizi..
Kızlar ben yavaş yavaş çıkayım, yarın görüşürüz. Özgecim oh gez bakalım, kızınlada şöyle güzel deniz sefası yapın. Öptüm hepinizi iyi akşamlar.
sağol canım görüşürüz inşallah yapacağız inşallah ctesi ayvalıkta yta gezisine katılacağız hepinizin yerine gezicem eğlenicem
64 falan yaşı.. yemek yapıyor sadece.. yemeğim oluyor çok şükür ama sadece kendi sevdiklerinden ibaret mönümüz :)))) bende yapıyorum arada.. gezmeyi çoook sever bir yerlerde olur genelde kızlarına gider.. çok kızcıdır laf aramızda :)))annesi sağ ona gider . o da geliniyle oturuyor gelininde gelini var yanında onlarda adet galiba gelinlerle oturmak :=) bizim baba yok yalnız diye öyle oldu kabul ettik baştan ama onun kocası sağmış gelini aldıklarında yani bu millette adet sanırım genişş aile yani :))
ne güsel maşallah yaa
inşallah bizede gelir böyle bir melek.
oooo daha bitmedi yanim senin tatil... babayla dönüş demek o zaman sormaz artık o meşhur sorusunu.. canım benim öp onu benim için olurmu kaydirigubbakcemile3
güzel yerlerdesin bu arada keyfini çıkart.. busayı çok severim ben..ayvalık da çok güzel
kalabalık ne güzel...bende özledim kalabalığı valla...sana kolay gelsin canım...kendini çok yorma tatlım...akşam görüşürüz inşallah...opuyorumnanaktancanım akşamları giriyorum ben hafta sonlarıda öyle ama misafirler vardı ya.. evi bir görseydin giremedim.. görümcem gidecek diye kayınvalidesi görümcesi eltisi ooooo doluydu ev düğün var sanki.. bide dağıldı ki her yer görme :=) daha temizlik var sırada.. çok yoruldum ama çooookkk... yatak yorgan kalktı her taraf... vakit bulamıyorum artık neyi ne zaman yapacam bende şaşırdım.
iyi akşamlar canım.. akşama açarım inşallah...
sabah görüşürüz zerdalcım...senide öpüyorum canım...opuyorumnanaktana.s.Kızlar ben yavaş yavaş çıkayım, yarın görüşürüz. Özgecim oh gez bakalım, kızınlada şöyle güzel deniz sefası yapın. Öptüm hepinizi iyi akşamlar.
evet kuzucuğumun adı ecrin 3 yaşında tombik cabbar erkek fatma..cingöz sevimli dansöz...hiperaktif,inatçı..çook tatlı..babasının kopyası...prenses...aşkım,sevgilim,yoldaşım...hayata tutunma sebebim...ya ona bişey olursa diye uykularımın kaçtığı...bir an aklımdan çıkmayan...aşk var ya aşk işte o sözcüğün gerçek anlamı..
yaw ben aksamları da senlen konusmak istiyorum..vınn mı gondersem ne gondersem sanaaKızlar ben yavaş yavaş çıkayım, yarın görüşürüz. Özgecim oh gez bakalım, kızınlada şöyle güzel deniz sefası yapın. Öptüm hepinizi iyi akşamlar.
sağol canım görüşürüz inşallah yapacağız inşallah ctesi ayvalıkta yta gezisine katılacağız hepinizin yerine gezicem eğlenicem
Selam kızlar...
Anaaa Geshenk burda...
kız nerelrdesin hiç denkgelemedik ya bayadır???
Kayınvalide sende anladığım kadarıyla, iyi bişi mi kötü mü anlamadım henüz, dur i gecmişi okuyayım :))
Leyla dün akşam gelcem namaz kılıp dedin, gelmedin , unuttum sanma :umursamaz:
Loveli, Çılgın Zerdal buugnde buralardaymışsınız, ama ne cok kaynatmışınız ben akşamdan akşama girebiliyrom.. oda eşimin nöbeti olursa.. değilse cay içelim, meyve yiyelim, film izleyelim bırakmıyo ki beni boshayallersmile
Neyse hadi baş baş, görüşürük...
Leyla dün akşam gelcem namaz kılıp dedin, gelmedin , unuttum sanma :umursamaz:
Loveli, Çılgın Zerdal buugnde buralardaymışsınız, ama ne cok kaynatmışınız ben akşamdan akşama girebiliyrom.. oda eşimin nöbeti olursa.. değilse cay içelim, meyve yiyelim, film izleyelim bırakmıyo ki beni boshayallersmile
Neyse hadi baş baş, görüşürük...
canım ya namazı kılınca biraz kuran-ı kerim okudum....biliyorsun dün akşam biraz gerildik gereksiz yere...sonra eşim geldi..yemek falan derken saat ilerledi...sonra uyudum..malum sabah iş var...öpüyorum seni...kusura bakma gelecem deyip gelemedim ama idare et şekerim...opuyorumnanaktan
Artuk pilmemki idare edebilur muyim kaydirigubbakcemile2
Pelkum ha bugun kaçmazsan belkim küsmem saaa kaydirigubbakcemile3
ALLAH kabul eylesinnn... bende okuyayaım senden ilham alıp arkadaşım ya, ben pek tembelim ALLAH affetsin.... bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?