30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet kuzucuğumun adı ecrin 3 yaşında tombik cabbar erkek fatma..cingöz sevimli dansöz...hiperaktif,inatçı..çook tatlı..babasının kopyası...prenses...aşkım,sevgilim,yoldaşım...hayata tutunma sebebim...ya ona bişey olursa diye uykularımın kaçtığı...bir an aklımdan çıkmayan...aşk var ya aşk işte o sözcüğün gerçek anlamı..

dönmedik ki hala bursadayız cuma ayvalık a geçicez ana kız iki gün kalıcaz pazar günü babamız alıcak bizi..

Kızlar ben yavaş yavaş çıkayım, yarın görüşürüz. Özgecim oh gez bakalım, kızınlada şöyle güzel deniz sefası yapın. Öptüm hepinizi iyi akşamlar.

Kızlar ben yavaş yavaş çıkayım, yarın görüşürüz. Özgecim oh gez bakalım, kızınlada şöyle güzel deniz sefası yapın. Öptüm hepinizi iyi akşamlar.

sağol canım görüşürüz inşallah yapacağız inşallah ctesi ayvalıkta yta gezisine katılacağız hepinizin yerine gezicem eğlenicem

Geshenk kayınvaliden nasıl genç mi ,işlerde sana yardımcı oluyor mu?

64 falan yaşı.. yemek yapıyor sadece.. yemeğim oluyor çok şükür ama sadece kendi sevdiklerinden ibaret mönümüz :)))) bende yapıyorum arada.. gezmeyi çoook sever bir yerlerde olur genelde kızlarına gider.. çok kızcıdır laf aramızda :)))annesi sağ ona gider . o da geliniyle oturuyor gelininde gelini var yanında onlarda adet galiba gelinlerle oturmak :=) bizim baba yok yalnız diye öyle oldu kabul ettik baştan ama onun kocası sağmış gelini aldıklarında yani bu millette adet sanırım genişş aile yani :))

ne güsel maşallah yaa
inşallah bizede gelir böyle bir melek.

dönmedik ki hala bursadayız cuma ayvalık a geçicez ana kız iki gün kalıcaz pazar günü babamız alıcak bizi..

oooo daha bitmedi yanim senin tatil... babayla dönüş demek o zaman sormaz artık o meşhur sorusunu.. canım benim öp onu benim için olurmu kaydirigubbakcemile3
güzel yerlerdesin bu arada keyfini çıkart.. busayı çok severim ben..ayvalık da çok güzel

iyi akşamlar bende çıkıyorum..

sağol canım görüşürüz inşallah yapacağız inşallah ctesi ayvalıkta yta gezisine katılacağız hepinizin yerine gezicem eğlenicem

benim içinde gez ben tatil yapamadım bu sene (

kızlar nereye kayboldunuz hepiniz bir anda.. hadi iyi akşamlar.

ben tarkan dinliyorum kaseti beğenmedim ama sevdanın son vuruş una bayıldım.kızımla kıvırtıyoruz:dance:
yemeğinin hazır olması iyi,yoruluyorsundur gün boyu..bebeişine de bakar bi müddet..,
amin inşallah sizinki çifter olur bi kız bir erkek..
evet tatil keyifli,arabada da sorar farketmez onun için hiiiç farketmez yeterki çene olsun..delikafadulden

kalabalık ne güzel...bende özledim kalabalığı valla...sana kolay gelsin canım...kendini çok yorma tatlım...akşam görüşürüz inşallah...opuyorumnanaktan

sabah görüşürüz zerdalcım...senide öpüyorum canım...opuyorumnanaktana.s.

Selam kızlar...
Anaaa Geshenk burda...
kız nerelrdesin hiç denkgelemedik ya bayadır???
Kayınvalide sende anladığım kadarıyla, iyi bişi mi kötü mü anlamadım henüz, dur i gecmişi okuyayım :))

cok yazmışsınız bugün kızlar ya ...
Sanıyorum gecmişi okuyamayacagım..
Benim tosbaa cay içelim diyor..
Uyutabilirsem ya da maç falan varsa kaçarım bi ara..
Hoş kalın... opuyorumnanaktan

Leyla dün akşam gelcem namaz kılıp dedin, gelmedin , unuttum sanma :umursamaz:
Loveli, Çılgın Zerdal buugnde buralardaymışsınız, ama ne cok kaynatmışınız ben akşamdan akşama girebiliyrom.. oda eşimin nöbeti olursa.. değilse cay içelim, meyve yiyelim, film izleyelim bırakmıyo ki beni boshayallersmile
Neyse hadi baş baş, görüşürük...

ayy maşallahh fıstık kızınaa..hemen nazar boncuunu yapıstırayımm..

yaw ben aksamları da senlen konusmak istiyorum..vınn mı gondersem ne gondersem sanaa

iyi tatillerr...hepimizin yerine gezz..ben kulacları atarken kızların adını soyluyordum:)
söz vermiştim onlara.. :1hug:

Selam kızlar...
Anaaa Geshenk burda...
kız nerelrdesin hiç denkgelemedik ya bayadır???
Kayınvalide sende anladığım kadarıyla, iyi bişi mi kötü mü anlamadım henüz, dur i gecmişi okuyayım :))

kıs elfoo nabberr:)) hani nerde geshenkk..

aslında ben de en güzel gece giriyorum..gündüz iş bolunuyor..dikkatim dağılıyorr.
ama kızları gorunca dayanamıyorum bazen..işler kalıyor oyle olunca da :kedi:
geldim işte ben..doktoruma da gittim sporumu da yaptımm aferin banaalkisalkisalkis

canım ya namazı kılınca biraz kuran-ı kerim okudum....biliyorsun dün akşam biraz gerildik gereksiz yere...sonra eşim geldi..yemek falan derken saat ilerledi...sonra uyudum..malum sabah iş var...öpüyorum seni...kusura bakma gelecem deyip gelemedim ama idare et şekerim...opuyorumnanaktan

Gezhenk burdaydı Cılgın... gitmiş yazdığımı görmeden... mafoldumben

bende en cok eşim nöbetciyken girebiliyroum.. şmdi böyle ksıım kısım...
annesigille konusuyo tlf.da yarım saat okomnusur bende bi bakayım topiğe didim :)))

Artuk pilmemki idare edebilur muyim kaydirigubbakcemile2
Pelkum ha bugun kaçmazsan belkim küsmem saaa kaydirigubbakcemile3
ALLAH kabul eylesinnn... bende okuyayaım senden ilham alıp arkadaşım ya, ben pek tembelim ALLAH affetsin.... bilmiyorumkismile

amin canım...senin dualarınıda Allah kabul eylesin....olumunekankayizsmile
cokacimcoook acıktım ama hiç iştahım yok...biraz ağrım var sanırım kırmızılar gelecek gibi...bir an evvel gelseydide kurtulsaydım ya...offf kadın olmak ne zor....yasakkelime:çok üzgünüm:

ayy kıslasr pardon eşim geldi de o sırada
elfidacım tüpe başladım ben ..totomaa taktırayım eksik kalmasın dedim:)
lovelim yolunda hersey şükür..büyütüyorum yumosları..şimdilik gidişat iyi.
inşallah hep boyle giderr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…