30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Ağrın mı varr...
Gecmiş olsun, cabuk gecsin...
Sen neden regle odaklandın ki.. belkim bebektir. Olmaz mı? olamaz mı? bi test yapaydın keşkem be Leylaa...

Ağrın mı varr...
Gecmiş olsun, cabuk gecsin...
Sen neden regle odaklandın ki.. belkim bebektir. Olmaz mı? olamaz mı? bi test yapaydın keşkem be Leylaa...

çubuk test yapmıştım negatif çıkmıştı...hamile değilimdir ya zannetmiyorum...kaç gündür zaten belirtiler var ama gelmiyor bir türlü...ilaçlar etkiledi sanırım...progestan biteli bugün 13 gün oldu...gelsin artık dimi cicim...bayanssulusmile

tüpe mi başladın, tototno mı taktırcan kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun o zaman be Çılgıncım.. Sevindim senin adına..
Sen ondan mı dün ay sonuna denize giremem şimdi bol bol gireyim diyordunn...
Haa benim jeton şimdi düştü, dün ne dmeek istei diyordum....
Aman hadi umut ol bize arkadaşım be... Olumlu bir tedavi bekliyrouz sendne, o yüzden çokca tikkat et kendine emiiii :içelim:

hııı öyle diyorsan öyledir...
ama belki ilaçlardandır, belkide değildir. ne bileyim ya hiçte istemedim birden bire adte oluvermeni...
Bazen RABBİM beklemediğimiz anlarda müjdelerle donatıyor ya hayatımızı..
Öyle oluversin kuzum inşALLAHHH....

hayırlı olsun şimdiden çılgıncım...inşallah herşey dilediğin gibi olur güzelim...opuyorumnanaktan:sm_cool:

leylaaa kısım yaa hamilelik ile regl oncesi aynı hormonlar oldugundan dolayı benzer etkiler hissedilir.
13. gün oldu artık bir kan testi yaptır ama yaaa...iki dk nı almaz..neden boyle üzüyon bizi..

he ya elfidacım..ondan demişti lovelim..ben de hem kendim hem de sizler için istiyorum..umut olsun, geshenkimi de gaza getireyim mesela, belkim ben hamiş kalırsam o da dondurulmusları dener, tentom tüp denemesi yapar, sizler için moral olacağına eminim..hepiniz o kadar tatlısınız ki..

amin canım arkadaşım...inşallah hepimize o müthiş duyguyu tattırır kalbi güzel arkadaşım...bir avazda çıkartıveririz ortaya....:CüvCüv:sırnaşık şey

ya ben zannetmiyorum çılgınım...inşallah dediğiniz gibidir..ama birisinin progestanın kullandığında 18.günde adet olmuş..zaten benim periyodum uzun...bir türlü yumurtalar çıkmak istemiyor....hühühühkaydirigubbakcemile3 18 gün olsun yaptırcam sözzz....

sezenimm canımın içii..nasılsın ????

canımmm iyiyim çok şükür ama sen de iyi ol istiyorum iyi haberlerle gel..

ben varımmm bennn

balıkk mı bayılırım..denizden babam çıksa yerim ben..balık sevdam meshurdur aile içinde:)))

aa ne tesadüff ben de bayılırımm hamileyken balık be kadar faydaluı sen de hamiş olduğunda zorluk çekmeyeceksin oohh

hep iyi gidecek sen merak etme o güzel kalbine göre olacak herşeyy yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinn

sezennnnnnnnnnnnnnnnnn.............

canımmmmmmmm

amin canım arkadaşım...inşallah hepimize o müthiş duyguyu tattırır kalbi güzel arkadaşım...bir avazda çıkartıveririz ortaya....:CüvCüv:sırnaşık şey

Aminnn.. ne güzel söyler senin agzın...
Olacak olacak olacak.... hissediyoruom cok değil en gec 2 yıl sonra dişi cıktı mı cıkmadı mı boyu ne kadar oldu, seninki erken yrümüş maşallah benimki tembel kaldıramıyo kıçını diye konuşucaz burda hepimisss....
Sadece vakti zamanı azcık gec olcak, yaşlı anneler olucaz biz hepsi o :))

Sende cok tatalısın amaaaa... opuyorumnanaktan

ediyorum canım ama inan deniz yüzmek o kadar iyi geliyor ki..
ben yüzerken eminim Ege de çok mutlu..
sen de yüzeceksin bol bol hamiş olunca..
sana da nasıl yakışacak annelik canım benimm

Şimdilik Hoş kalın...
Bi film arası vereceğim...
Sevsiğniz ve illaki izlenmeli dediğiniz filmler varsa bana da söyleyin..zira sıkıntı cekiyoruz izleyecek film bulmaktaa kuzummm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…