Ağrın mı varr...
Gecmiş olsun, cabuk gecsin...
Sen neden regle odaklandın ki.. belkim bebektir. Olmaz mı? olamaz mı? bi test yapaydın keşkem be Leylaa...
ayy kıslasr pardon eşim geldi de o sırada
elfidacım tüpe başladım ben ..totomaa taktırayım eksik kalmasın dedim:)
lovelim yolunda hersey şükür..büyütüyorum yumosları..şimdilik gidişat iyi.
inşallah hep boyle giderr
çubuk test yapmıştım negatif çıkmıştı...hamile değilimdir ya zannetmiyorum...kaç gündür zaten belirtiler var ama gelmiyor bir türlü...ilaçlar etkiledi sanırım...progestan biteli bugün 13 gün oldu...gelsin artık dimi cicim...bayanssulusmile
hııı öyle diyorsan öyledir...
ama belki ilaçlardandır, belkide değildir. ne bileyim ya hiçte istemedim birden bire adte oluvermeni...
Bazen RABBİM beklemediğimiz anlarda müjdelerle donatıyor ya hayatımızı..
Öyle oluversin kuzum inşALLAHHH....
hayırlı olsun şimdiden çılgıncım...inşallah herşey dilediğin gibi olur güzelim...opuyorumnanaktan:sm_cool:
leylaaa kısım yaa hamilelik ile regl oncesi aynı hormonlar oldugundan dolayı benzer etkiler hissedilir.
13. gün oldu artık bir kan testi yaptır ama yaaa...iki dk nı almaz..neden boyle üzüyon bizi..
he ya elfidacım..ondan demişti lovelim..ben de hem kendim hem de sizler için istiyorum..umut olsun, geshenkimi de gaza getireyim mesela, belkim ben hamiş kalırsam o da dondurulmusları dener, tentom tüp denemesi yapar, sizler için moral olacağına eminim..hepiniz o kadar tatlısınız ki..
sezenimm canımın içii..nasılsın ????
eeeeeeeeee çok yazmışınız napem cevaplamsı uzun sürdü iki günün aklinialirimsmile sositososito opuyorumnanaktan
ayliiiin nerdesin sen geneeeeeeeee
tentoş sende yokmuşsun hafta sonu napıyorsun kıss uzaylı zekiyem benim
naciyee, zekiye, fikriye, düriyeeeeeeee nerelerdesiniz bakiiimunuttuğum varmı sırnaşık şey
balıkk mı bayılırım..denizden babam çıksa yerim ben..balık sevdam meshurdur aile içinde:)))
sezennnnnnnnnnnnnnnnnn.............
amin canım arkadaşım...inşallah hepimize o müthiş duyguyu tattırır kalbi güzel arkadaşım...bir avazda çıkartıveririz ortaya....:CüvCüv:sırnaşık şey
leylaaa kısım yaa hamilelik ile regl oncesi aynı hormonlar oldugundan dolayı benzer etkiler hissedilir.
13. gün oldu artık bir kan testi yaptır ama yaaa...iki dk nı almaz..neden boyle üzüyon bizi..
he ya elfidacım..ondan demişti lovelim..ben de hem kendim hem de sizler için istiyorum..umut olsun, geshenkimi de gaza getireyim mesela, belkim ben hamiş kalırsam o da dondurulmusları dener, tentom tüp denemesi yapar, sizler için moral olacağına eminim..hepiniz o kadar tatlısınız ki..
şimdi sardalya zamanı çok güzel..tam yağlandı..hem hamilelere de çook faydalıı..sezosum zaten sen balık sevmesen şaşarım..kardeşim olsa bu kadar benzemez yaw..
sezennn beni gör huhuhu..
leylam nasıl içine sinecekse..umutlandım napem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?