30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ha bi de ıssız bi adyd neyin düserseniz sahile havadan göruncek şekilde büyüklükte daşlarnan SOS yazılır. HELP yazılır :)))))
e burda da GAZOZ yazıos.. by çılgın

kıs sen ne düşündün bakem kardelen..cık cık

tento ne isliyon yaw medium mu??
başlangıça gittin mi bonusum yavlum

ay evet ne düşündün sen çok merak ettimdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden söölee söölee sööleeeee

ne başlangıcı be yaflum mitattt

nirden bildin medyum seyrediom. bu arada damages in bi sezonu bitti. güsel dizi aklında olsun.
geçen hafta avatar a gittikk cınemaya. hani last airbender olanına..
cıkk olmamıs film.. havada kalmış, karanlık olmuş, sevimliliği gtmiş

aaa ama sen de bakayım var mı pembe bişi.
leyla eğer yarın da yoksa kan tahlili yaptırıyorsun..valla dövücem:))

adet belirtileri var ama inatla gelmiyor..benden de inatçı çıktı yahuuuu...kaydirigubbakcemile3 çılgınım sen nasılsın bu arada sayın meslektaşım...aylin nerelerde yaa..onuda özledik...sempatiksalakcinni saçından tutup getir onu çılgın...özledik keretayı kaydirigubbakcemile

bilirim benn sempatiksalakcinni

kısım bosver avatarı buna git bak..seversin zannımca
damages ha bakem ona da
Beyazperde - Başlangıç - Inception

leylam yarın gelmesse yaptır test ..bak bebiş varsa dikkat etmen gerekli bir sürü şey olacak. inat etme.

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
yettiim gariiiii

he valla saymış hatunee..ben salata yedim aksam halbusem:)

kardelenn soyle bakem su rezil seyi..çatlıcam meraktann

aylin gelmiyor yaw..bulsam iki kulağından bir de burnundan tutum çekicem:))))

çılgın test yaptırmak sorun değil..ama orda birde hamile çıkmazsam iyice yıkılırım...o yüzden erteliyorum habire...doktorumu bile aramadım...herşeyi serdim iyice...olacağı varsa olsun ammannnnnnnn ne ediyim yavvvsempatiksalakcinni

bak soyle dusun, hamile değilsen de doktor ilac veriri getirtir, hamileysen de vitaminlerine başlarsın..
hamile değilsen kan testi yapmamak seni hamile yapmıcak..cok gecikti

kumsaldan da ses yok di mi bu arada? onun da gelmemişti?

leylam yarın gelmesse yaptır test ..bak bebiş varsa dikkat etmen gerekli bir sürü şey olacak. inat etme.

he valla saymış hatunee..ben salata yedim aksam halbusem:)

bir sürü ne olacak anlamadım çılgınım..açarmısın birazzzz kafamçokkarıştı:uhm: ben tecrübesizim biliyorsunuz...akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…