30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bir sürü ne olacak anlamadım çılgınım..açarmısın birazzzz kafamçokkarıştı:uhm: ben tecrübesizim biliyorsunuz...akannehir

ayy kıs ben de bir tecrübeliyim sormaa..
bir kere vitaminlerini alacaksın.
ilaç, içki, sigara vb seylere dikkat etmen gerekecek.
sonra doktorun bir takım tahlillere bakacak.
mesela sıcak banyo yapmaman gerek.
gibi gibi

çılgınnnnnnnnnnn cevap bekliyorum senden hayatım..........

kardelenim sen nasılsın canım...sen neden üzüldün..yazılarında canın sıkkın gibiydi...anlaşılan bugün ikimizde biraz keyifsiz gibiyiz ha ne dersin tatlım...sempatiksalakcinni

biraz daha iyiyim canım,iyi geldi kızlarla laflamak,sende düzelt moralini ve artık yarın test yaptır,çatladım yavvvvv

ayy kıs ben de bir tecrübeliyim sormaa..
bir kere vitaminlerini alacaksın.
ilaç, içki, sigara vb seylere dikkat etmen gerekecek.
sonra doktorun bir takım tahlillere bakacak.
mesela sıcak banyo yapmaman gerek.
gibi gibi

cevabını yeni gördüm hayatım..çılgınnnnnnnn diye seslenmiştim ama devamlı bu sayfayı yenilemeyince yeni gelen mesajlar okunmuyorda onun gazabına uğradım sanırım tontişim...şuanda folbiol alıyorum zaten..içki sigara asla kullanmam...namazında niyazinda bir kızcağazım..banyoyuda ılık yapıyorum..ama haklısın genede doktora gitmem lazım...bu hafta izin alamamda haftaya mutlaka giderim adet gelmesse...gelirse zaten randevu alırım..doktor 14 günü gel demişti...offfffffff oıffffffffffff kadın milletinin derdi bitiyormu dostlar işte böyle...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

biraz daha iyiyim canım,iyi geldi kızlarla laflamak,sende düzelt moralini ve artık yarın test yaptır,çatladım yavvvvv

al bendende o kadar...valla bende çatlıyorum...sabah oluyor karar veriyorum test yapayım diye bir bakıyorum kasık ağrısı akıntı falan diyorum kesin geliyor adet...gün boyu gelen giden yok...eşimde diyor hamile değilsin psikolojik seninkisi diyor..bende diyorum maşallah doktordan daha iyi biliyon herşeyi sen diyorum...Allahım bir hamile olsamda eşim bir şaşırıverse...söylediklerini hemen yüzüne vururum onun...puhahahah delikafadulden:CüvCüv::dance::dance::dance:

leyla bu kadar ısrara bi test yakışır..ama kan testi olcak..oyle bisi idrar testleriyle kandıramassınn..:))))

haklısın canım....haftaya kadar gelmesse söz yaptırcam...bu hafta gidemem...iş yerindeki arkadaş izinli ben tekim mecbur ayrılamıyorum bir yere...kurumun tek mühendisiyim...iş yığılı valla...gelen giden oy oy oy...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bak hala haftaya diyor..kısım iş çıkışı yaptır yaw..özeller filan alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…