30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çılgıncımmmmmmm ya bu sayfalar niye kendini otomatik güncellemiyor....her seferinde ilk sayfa son sayfa yapmak zorunda kalıyorum..son gelen msjları görmek için...başka pratik yolu varsa söylede bilelim şekerimmmm bilmiyorumkismile

insan buraya takılınca ayrılamıyoru yaaaaaaa doğru söylüyorsun...valla eşim olmadan hiç uyuyasım yok...kocacımı özledimmmmmmmmmmmm....:kedi:

ay,kocişinide özlemiş,bak üzülürüm şimdi,bende kocam olmadan uyuyamıyorum hiç,hatta burdan gidince uyanmasında,geç kaldın diye bana kızmasın diye,dokunmadan yatmaya çalışyom,olmuyo,en sonunda azarı göze alaraktan yatıyom.

sayfa o sırada aktif tıklı değildir canım..mousle bir kere sayfanın bir yerine tıkla da aktif olsun pencere. yenile de olur.

onu yapıyorum zatende genede bazen güncellemiyor ya hayret doğrusu...bilmiyorumkismile

yenileme işareti hangisi...cahülll kalmışım puhahaah

hani iki tane ok varya,birbirine bakıyo kafaları,yeşil,işte o.
çılgın,mühendisliğde adayım canım,hemde senin bölüme.sempatiksalakcinni

çılgınnnnn herkesss gitti...sen çıkmıyormusun arkadaşımmmmmmmmmm sabah iş varrrrrrrrr oy oy oy ...varya yine kasık ağrım başladı...:gitme:

ol tatlım yaw..mühendislik feda olsun sana..
çalışıyorum ben bi yandan da..yatıcam ama sabah dağılıcam yoksam..
iyi geceler kıslarrr

günaydın kızlar
dün pc ye çay döktüm kendiminkine açılmıyor malesef artık sadece saat 5 kadar sizlerle kalıcam çünküm eşimin pc ni kullanıcam akşamları gelmezsem merak etmeyin
kumsal ne yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…