Ay canım kolay gele, sonucunu merakla bekliyoz.kızlarrrrrrrrrrr
yarın detaylı ultrasonum varrr
çoook heyecanlıyım bakalım büyüdü mü oğluş keyfi nasıl meraktayımm
Hayırlı uğurlu olsun, kız hamileyim diye diye hamile çıkarttın kendini afferin sana:lepi::lepi::teytey::teytey: rabbim bizede gösterir inşallah.canım arkadaşlarım öyle güzel bi duyguyla gelmiştim buraya ama sağolsun leylanın hazmedemedikleri var seviyesiz demiş bana ayyy çok güldüm üzülüyorum ama rabbim şifasını versin..
şimdi bomba yaaa nasıl verecektim bu haberi ben mahvettin beni leyla ama ALLAH çook büyük..
geshenkcim hızlı gonzales olarak testimi yaptırdım kan testinde regl olmadan 10gün önce belli oluyormuş sonuç..HAMİLEYYYYİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM...daha doktora gitmedim laborant değerimin hamile olduğumu gösterdiğini beta hcgmin yüksek olduğunu fakat reglim geçtikten birgün sonra doktora gitmemi söyledi..ben beklemeyeceğim tabii yarın gideceğim bugün geç olmasaydı bugün giderdim inanamıyorum hala...şükürler olsun rabbime..
site yönetibilerine üyeliğimi iptal etmek istediğimi maille bildirdim cvp bekliyorum çünkü ben buradan gitmezsem bu işin sonu mahkemede bitecek çünkü kimseye seviyemi sorgulatmam!!!!
benim bebeğim olacak,inşallah sağlıkla...şimdi hamileyim ve o arkadaş hariç hepinizin duacısıyım inşallah rabbim hepinize böyle test sonuçları nasip etsin ve derim ki sakın çubuk testlere inanmayın kan testi kesin sonuç...çoooook heyecanlıyım ama sinirim geçmiyor,rabbim teşekkür ederim veeee sizlere de geshenk,loveli,zerdal,aylint,sezen,çılgın kız rabbim bebeklerinizi versin sizlere.. ALLAH RAZI OLSUN SEVİYORUM SİZLERİ...HAKKINIZI HELAL EDİN
Değerini merak etmiştim, çok iyi, hamilelik olarak adet gördüğün ilk günden itibaren sayılıyor. Yani birlikte olduğunuz gün değil, regli olduğun günden başlıyor.hala girebiliyorum yaşasın
beta hcg 1132 çıktı kadın buna göre hamilelik var ama siz yine de doktora görünün dedi ben de anlamadımilk defa kan testi yaptırıyorum o kadar gergin bi gün geçirdim ki şu an ne hissediyorum bilemiyorum reelde de canım sıkıldı biraz bi garibim yani..
Çılgınım pek severim tostu, iki gündür tost most ne iş anlıyalımnaniknanik,tostumu yedim bekliyorumm.. aklinialirimsmile
çıkın geçmişten günümüze gelin
Duydum duydum, ulen korkuyom, benide bulaştırcan şu falcıya deyi:roflol::roflol: tövbemi bozacam başka değil.kızlar zerdal duymasın ama ben gene falcıya gittim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu sefer pek bişi dimedi.. bebek işi eylülle şubat arası döneme kalmış:roflol: her gittimde iler atıolar tarihi:roflol::roflol:
gerçi böyle giderse ortada evliik filan kalmıcak ya.. neyyyseee
Sende adamı bu kadar ihmal edersen söylenir tabi, arada adamın yanına git, bi çalışma neyim yapın, bi gazoz için:roflol::roflol::roflol:kıslar eşiiiim geeeeeeeellll diyor.. kızıyor hatta :)) ne KK. mış bu yetti felan diyooor... adam bekliyo beni yukarıda.. çıkmak zorundayım..... çılgın bi konuşamadık gitti.. tento yarın işin varmı gene gelecenmi?? kardelen sen gündüz olursun zaten temizliği boşver :))) görüşürüz tatlılar....
başka çare kalmadı, ciddi ciddi ultrasyon fiyatları ney diye bakıyorum, o da hastanelerdeki fiyatlar çıkıyor, şu kadara çekilir diye, yav ben onu sormuyom, cihazın kendisini sorduydum:roflol: Çılgının kayınbederinde varmış, iyi olmazsa çılgına ultrasyon gününe gideceğiz artık.:roflol:zerdalcim bu konuda seninle hemfikirim aynı şeyleri bende düşündüm git gel aç kapa mesele sadce görmek ve anlamakta yumurta var mı kaç mm kist var mı kaç mm çatladı mı aaaa ne çabuk hokus pokus mu oldu yine nasıl yani?
Anam bende merak ettim ne yazdın.bide bilmiş bilmiş,geshenke yazdım özelden,anam rezil oldum beeee.
Öyle düşünme canım ya rahat ol, yani illa hamile çıkacağım psikolojisiyle gitme, sadece yeni bi tedavi sürecine girmen için kan testini yaptır, yoksa bebiş çaresine baktırırsın, Olurda bebiş çıkarsa seviniriz.çılgın test yaptırmak sorun değil..ama orda birde hamile çıkmazsam iyice yıkılırım...o yüzden erteliyorum habire...doktorumu bile aramadım...herşeyi serdim iyice...olacağı varsa olsun ammannnnnnnn ne ediyim yavvvsempatiksalakcinni
hay aklınla bin yaşa canım, su bükücü, hava bükücü, ateş bükücü, bizede sperm bükücü:roflol::roflol::roflol:bize de bi bükücü lazım ama..sperm bükücülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hayden kaçar benmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
oy oy kuzumm kocama olmuştur maşallah egeye
hareketlerini hiissediyorsun dimi
heeee ettilerdi
bazen ihtiyaç oluyor uzaklaşmaya
Ay aylin kız merak ettik seni o kadar çağrı yaptık, gazoz stokları tükendi deyi, bu günde gelmezsen özel mesaj atıyordum, sanki burdan uzaklaşınca bebek düşüncesi ortadan kalkıyor mu? hem biliyormusun eve ultrasyon alcağız, ve ultrasyon günü yapacağız.günaydın kızlarr
biliyorum bana kızacaksınız gelmedim diye... ama karışık ve yoğun günler geçirdim,gelebilirdim yine de 5 dk da olsa ama artık öyle yoruldumki bebek mevzuundan, uzak kalmak istedim... özledim ama sizi çok
çok kalmıcam ama gelişmeler var zanırım, bi tanesi ozdage hamileymişşşşşşş :lepi:delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
ösgecimm çokkkk sevindim tatlım, Allahım tamamına erdirsin sağlıkla, maşallaha.s.
başka gelişmeler var mı? ösgeyle leyla kavga mı etti bakem??klava:
Sen iyi ol, boş ver düşünme fazla, ama doktorada arada git, ihmal etme. Benimde bu ay sol kassığım çok ağrıdı, havalardan belki.aynen öyle oldu işte lovelim ya.... bu ay da kasığım sağım solum ağrıyo kist mi var diye düşünürken bulunca yine kendimi, ulennnnn dedim yımırtasına da kistine de bebesine de başlaycem heeklava:
sen nasılsın, yiğenimiz nasıllar :)
günaydın kızlar
dün pc ye çay döktüm kendiminkine açılmıyor malesef artık sadece saat 5 kadar sizlerle kalıcam çünküm eşimin pc ni kullanıcam akşamları gelmezsem merak etmeyin
kumsal ne yaptı acaba
günaydın kızlarr
biliyorum bana kızacaksınız gelmedim diye... ama karışık ve yoğun günler geçirdim,gelebilirdim yine de 5 dk da olsa ama artık öyle yoruldumki bebek mevzuundan, uzak kalmak istedim... özledim ama sizi çok
çok kalmıcam ama gelişmeler var zanırım, bi tanesi ozdage hamileymişşşşşşş :lepi:delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
ösgecimm çokkkk sevindim tatlım, Allahım tamamına erdirsin sağlıkla, maşallaha.s.
başka gelişmeler var mı? ösgeyle leyla kavga mı etti bakem??klava:
iyiyiz teyzesi geçen kontroldeydik iyiydi erenciğim
bağırsakta lekeleler göründü izlenime aldı dr gelecek kontrolde kaybolabilir kaybolmazsa gazlıbir bebek olur dedi sanırım kolik bir bebek olabilir
bebek doğar doğmaz ağzına soda ve pudra şekeri verince gaz sorunu olmuyormuş. Bizim arkadaş öyle yapacaktı, hemşireler görünce çok kızdı, daha yeni doğmuş bebeğe öyle şeyler verilmez, anne sütü verin dediler, sonra arkadaşın annesi gizlice bebeğin ağzına sürdü. Bilmiyorum ne kadar doğru.iyiyiz teyzesi geçen kontroldeydik iyiydi erenciğim
bağırsakta lekeleler göründü izlenime aldı dr gelecek kontrolde kaybolabilir kaybolmazsa gazlıbir bebek olur dedi sanırım kolik bir bebek olabilir
kısss ayliin kıss delüüüüü nerelerdesin senn..
bebek mevzuundan uzaklas ama bizden uzaklasma:)
bebek doğar doğmaz ağzına soda ve pudra şekeri verince gaz sorunu olmuyormuş. Bizim arkadaş öyle yapacaktı, hemşireler görünce çok kızdı, daha yeni doğmuş bebeğe öyle şeyler verilmez, anne sütü verin dediler, sonra arkadaşın annesi gizlice bebeğin ağzına sürdü. Bilmiyorum ne kadar doğru.
Çılgın, tentoş nasılsınız bayanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?