30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ehehe mevzumuz rota değiştirıo hee erenin gazı.. :)
loveli sezen kızlarr.. saizib bebisler olma asamasıdan doğma aşamasına kadar şahit olduğumuz içün fahri teyzeleri sayıyom bizleri.. onlar da yeğenler :))

iyiyiz teyzesi geçen kontroldeydik iyiydi erenciğim
bağırsakta lekeleler göründü izlenime aldı dr gelecek kontrolde kaybolabilir kaybolmazsa gazlıbir bebek olur dedi sanırım kolik bir bebek olabilir
anammm yerim onu, kaybolur kaybolur inşallah, amniyon sıvısını iki fokurdattı mı geçer :))
kısss ayliin kıss delüüüüü nerelerdesin senn..
bebek mevzuundan uzaklas ama bizden uzaklasma:)
çılgınım yavrım nasıl uzaklaşmayım, bebek de bebek, kist,tüp kırmızı mum, vik vik vik laelaelaelaelae
aaaa bak ultrason gününe gelirim, altınımı da alır damlarım anacım :))
kıs toktor dedi gelme diye bikaç ay... kocacım da dalşga geçiyo, sonunda seni başından attı diyee
ben sinyalleri aldım da geldim zatenn sempatiksalakcinni
ayıpçı neyyyy aklinialirimsmile gazozcu olaraktan merak ettim, yetki alanıma gireyo :jeyyar:

nar suyu diyorlardı ama bakalım
sadece gazlı olursa sorun değil ciddi olmasında kızlar
artık buraya yazarım
yaaşaısnnn eren gazını çıkardı diye heheheh beraber seviniriz
heheheee ivet, o gaz çıkarma bebiklerde büyük olay ya :)))
daha b.k dolacak o bağırsaklara, onları s.çacak, sen temizlicen, arada sana attıracaaak, ohooooo uzun hikaye, de özet geçtim ben :1closedeyes:

hehehe soda mı..soda daha cok gaz yapar bee..gizli gizli haa.. :roflol:

aman gülüm ne olayım aynı taaas aynı hamamm..çalışmaca, aksama dürtülmecee
şu dürtülme ne olacak bu kadınlar, :roflol::roflol:
nar suyu diyorlardı ama bakalım
sadece gazlı olursa sorun değil ciddi olmasında kızlar
artık buraya yazarım
yaaşaısnnn eren gazını çıkardı diye heheheh beraber seviniriz

zaten bebek gazını çıkarınca annelerin en çok sevindiği durum.:ecrin_bebek:

Aylin tamam o zaman canım biraz kendi haline bırak, eşinde senin kafandan attığını iyice anlasın.
Demek doktor seni başından attı:roflol::roflol:

heralde sizin şuan da eren hüseyin ege beyazıt olmak üzere 4 yeğeniniz var bilrmicem yaniiiiii
hehee söylim yapsınn erene
,
bende gelecem utrason gününe ama beni doğurtacaklar heheheehhe

hadiii yaaaaaa dr gelmemi dediiiiii iyi olmuş kafa dinlenir azcık enişteye eğlence çıkmış

hehehe en mutlu anlarımız onlarrrr bayanssulusmile

zerdalım bizde de klima üflüyor hava deli sıcak tuvaletlere gidince ter fışkırıyon..hani tuvalete konmalı esas en zorlu iş orada:))))

zerdalım bizde de klima üflüyor hava deli sıcak tuvaletlere gidince ter fışkırıyon..hani tuvalete konmalı esas en zorlu iş orada:))))

:roflol::roflol::roflol: dimi ya, geçen yıl böyle değildi, gece sıcaktan yatamıyoruz, kapı pencere açık, sabaha serinliyor kalkması zor oluyor, bugün sabah kaç kere ertledim çalarsaati, bi türlü kalkamadım. kahvaltıyı iş yerinde yaptık.cokacimcoook

Aylin tamam o zaman canım biraz kendi haline bırak, eşinde senin kafandan attığını iyice anlasın.
Demek doktor seni başından attı:roflol::roflol:
he kıs, attı, klomen de vermiyom, kistin için de gelme, sadece gecikirsen gel dedi, git dinlen tatilini yap rahat ol didi
sen de erenle gel güne :)) atek tutek bis onu, şekere katek bis onu :)
kıs aylin sen gel yeter ki tüp müp anlatmam ben..sözz benneyaptımki
yirim seni yavrımmm benimmm aklinialirimsmile
benim biraz işim var. görüşürz kızlar
tentoş bu resimdeki kırmısı kafa sen misin kıs? kırmızıdan başka renk bulamadın mı alerjimiz var heraldeeklava:
:))))))))))))
ben de yemeğe gidenziiii..
zzzzz uyuyasım var..
afiyet olsun yavrım, yanında gazoz içirem ben sana

o geçmişe dalmışken ben sıvışıyom :))
geshenk seviyom seni yavrım :asigim:
benim işler var kaçtımm

evet çok güzel bir duygu dr kaçta gidiyorsunuz

randevumuz 17:30 da canım çok heyecanlıyımm dvd verecek dr artık bakar dururum resimlere

canım aylinim özledim seni canımmmm

iyiyiz teyzesi geçen kontroldeydik iyiydi erenciğim
bağırsakta lekeleler göründü izlenime aldı dr gelecek kontrolde kaybolabilir kaybolmazsa gazlıbir bebek olur dedi sanırım kolik bir bebek olabilir

detaylıda mı gördü lovelicim yoks anormal kontrolde mi? inşallah kaybolacak..

tabi ki de teyzesi yeğeniniz şimdiden çok seviyor sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…