anammm yerim onu, kaybolur kaybolur inşallah, amniyon sıvısını iki fokurdattı mı geçer :))iyiyiz teyzesi geçen kontroldeydik iyiydi erenciğim
bağırsakta lekeleler göründü izlenime aldı dr gelecek kontrolde kaybolabilir kaybolmazsa gazlıbir bebek olur dedi sanırım kolik bir bebek olabilir
çılgınım yavrım nasıl uzaklaşmayım, bebek de bebek, kist,tüp kırmızı mum, vik vik vik laelaelaelaelaekısss ayliin kıss delüüüüü nerelerdesin senn..
bebek mevzuundan uzaklas ama bizden uzaklasma:)
aaaa bak ultrason gününe gelirim, altınımı da alır damlarım anacım :))Ay aylin kız merak ettik seni o kadar çağrı yaptık, gazoz stokları tükendi deyi, bu günde gelmezsen özel mesaj atıyordum, sanki burdan uzaklaşınca bebek düşüncesi ortadan kalkıyor mu? hem biliyormusun eve ultrasyon alcağız, ve ultrasyon günü yapacağız.
Zaten bu kızlar bu daha kavga etsin olaya ben el atacağım.
Sen iyi ol, boş ver düşünme fazla, ama doktorada arada git, ihmal etme. Benimde bu ay sol kassığım çok ağrıdı, havalardan belki.
ben sinyalleri aldım da geldim zatenn sempatiksalakcinniayliinnn dün sana o kadar meydey attık.. soso verdik. çılgının gazozu gelmişti, fekat sen yok idim kuzum
sen gel bebek mevzuu konişmicizz... muhaber ediciiizz... ben de bıraktım bebek işlerni.. geyiğe geliom buraya
kardelen aypçı şeyi ben de merak ediyorum amaaa
heheheee ivet, o gaz çıkarma bebiklerde büyük olay ya :)))nar suyu diyorlardı ama bakalım
sadece gazlı olursa sorun değil ciddi olmasında kızlar
artık buraya yazarım
yaaşaısnnn eren gazını çıkardı diye heheheh beraber seviniriz
şu dürtülme ne olacak bu kadınlar, :roflol::roflol:hehehe soda mı..soda daha cok gaz yapar bee..gizli gizli haa.. :roflol:
aman gülüm ne olayım aynı taaas aynı hamamm..çalışmaca, aksama dürtülmecee
nar suyu diyorlardı ama bakalım
sadece gazlı olursa sorun değil ciddi olmasında kızlar
artık buraya yazarım
yaaşaısnnn eren gazını çıkardı diye heheheh beraber seviniriz
heralde sizin şuan da eren hüseyin ege beyazıt olmak üzere 4 yeğeniniz var bilrmicem yaniiiiiiehehe mevzumuz rota değiştirıo hee erenin gazı.. :)
loveli sezen kızlarr.. saizib bebisler olma asamasıdan doğma aşamasına kadar şahit olduğumuz içün fahri teyzeleri sayıyom bizleri.. onlar da yeğenler :))
hehee söylim yapsınn ereneanammm yerim onu, kaybolur kaybolur inşallah, amniyon sıvısını iki fokurdattı mı geçer :))
aaaa bak ultrason gününe gelirim, altınımı da alır damlarım anacım :))
kıs toktor dedi gelme diye bikaç ay... kocacım da dalşga geçiyo, sonunda seni başından attı diyee
ben sinyalleri aldım da geldim zatenn sempatiksalakcinni
ayıpçı neyyyy aklinialirimsmile gazozcu olaraktan merak ettim, yetki alanıma gireyo :jeyyar:
heheheee ivet, o gaz çıkarma bebiklerde büyük olay ya :)))
daha b.k dolacak o bağırsaklara, onları s.çacak, sen temizlicen, arada sana attıracaaak, ohooooo uzun hikaye, de özet geçtim ben :1closedeyes:
zerdalım bizde de klima üflüyor hava deli sıcak tuvaletlere gidince ter fışkırıyon..hani tuvalete konmalı esas en zorlu iş orada:))))
he kıs, attı, klomen de vermiyom, kistin için de gelme, sadece gecikirsen gel dedi, git dinlen tatilini yap rahat ol didiAylin tamam o zaman canım biraz kendi haline bırak, eşinde senin kafandan attığını iyice anlasın.
Demek doktor seni başından attı:roflol::roflol:
sen de erenle gel güne :)) atek tutek bis onu, şekere katek bis onu :)heralde sizin şuan da eren hüseyin ege beyazıt olmak üzere 4 yeğeniniz var bilrmicem yaniiiiii
hehee söylim yapsınn erene
,
bende gelecem utrason gününe ama beni doğurtacaklar heheheehhe
hadiii yaaaaaa dr gelmemi dediiiiii iyi olmuş kafa dinlenir azcık enişteye eğlence çıkmış
hehehe en mutlu anlarımız onlarrrr bayanssulusmile
yirim seni yavrımmm benimmm aklinialirimsmilekıs aylin sen gel yeter ki tüp müp anlatmam ben..sözz benneyaptımki
tentoş bu resimdeki kırmısı kafa sen misin kıs? kırmızıdan başka renk bulamadın mı alerjimiz var heraldeebenim biraz işim var. görüşürz kızlar
:))))))))))))zerdalım bizde de klima üflüyor hava deli sıcak tuvaletlere gidince ter fışkırıyon..hani tuvalete konmalı esas en zorlu iş orada:))))
afiyet olsun yavrım, yanında gazoz içirem ben sanaben de yemeğe gidenziiii..
zzzzz uyuyasım var..
evet çok güzel bir duygu dr kaçta gidiyorsunuz
günaydın kızlarr
biliyorum bana kızacaksınız gelmedim diye... ama karışık ve yoğun günler geçirdim,gelebilirdim yine de 5 dk da olsa ama artık öyle yoruldumki bebek mevzuundan, uzak kalmak istedim... özledim ama sizi çok
çok kalmıcam ama gelişmeler var zanırım, bi tanesi ozdage hamileymişşşşşşş :lepi:delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
ösgecimm çokkkk sevindim tatlım, Allahım tamamına erdirsin sağlıkla, maşallaha.s.
başka gelişmeler var mı? ösgeyle leyla kavga mı etti bakem??klava:
iyiyiz teyzesi geçen kontroldeydik iyiydi erenciğim
bağırsakta lekeleler göründü izlenime aldı dr gelecek kontrolde kaybolabilir kaybolmazsa gazlıbir bebek olur dedi sanırım kolik bir bebek olabilir
ehehe mevzumuz rota değiştirıo hee erenin gazı.. :)
loveli sezen kızlarr.. saizib bebisler olma asamasıdan doğma aşamasına kadar şahit olduğumuz içün fahri teyzeleri sayıyom bizleri.. onlar da yeğenler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?