30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

zerdal sizin su işyerine gelecem..sürekli bir yemek hali var orada:))))
hadi gorusuruk ogleden sonraa
gel valla, yiyecek yönünden zenginiz, kız sen tost dedin ya, gittim öğlen bizim açık kantine bi tost yaptırdım, püfür püfür birazda rüzgar esti, yedim valla.
he kıs, attı, klomen de vermiyom, kistin için de gelme, sadece gecikirsen gel dedi, git dinlen tatilini yap rahat ol didi
Aylin aslında senin hiçbişeyin yok, bence canım sen biraz bitkisel şeyler dene, gerçi hayıt içiyorsunda, ben tam tedaylı doktor kontrolünden geçmediğim için bitkilerin faydası oluyor muol muyor mu bilmiyorum. Ama arısütü, bal,polenin faydası oldu, biraz onu yediğimde adetim düzene girdi
herkeşler kaçmışş..

işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım

hehe tost mu yedin canım..affiyet olsun..göbeğine bebiş olsunn
aylinimde olsa olsa antikor vardır belkim accık:) başka da bişiyi yok onun..
hakkatten pek ustasın sen bu işte guclubacismile

sezencimmm ben de aynı saatlerde doktorda olucam..benimki dürtülme gerçi ama renksiz..sen egeyi goruceksin inşallahh..çılgından öpücük gönder onaa..güzelim benim

ben geldiiiim,bu saate kadar uyudum desem,inanır mısınız?ama yedide kalktım,,kocaya kahvaltıyı verdim,iyi karı olaraktan,sonra dayanamadım,geri ayttım dokuzda veeee,yatış o yatış,bide güneş vurmuş ki odaya,pişe pişe uyumuşum yani.
kızlar ayıp şey,illa ayıp şey değil,ben sazan gibi atlayıp,tabe ingilizce bilmeyince oluyo,başka bi dilde yorumladımda,onu dediydim,merak edilcek bi durum yokkk,asayiş berkemal.sempatiksalakcinni

kardelen cok hainsin..söyleme barii..
bir uyku bastı beni geneee..mirmirmirmir
bende bu kadar uyuymazdım,kendim bile kızdım kendime.lmaz:
senin uyku ilaçlardanda olabilir ama bizle oturdun sabaha kadar yaaaa,dikkat et,hormonların içi,düzenli uyu bundan sonra istersen.
nasıl kaçtan gülüm?? saat mi para mı?

:roflol::roflol:ikiside değil kız,miktarı,75,112.5,150 gibi.
Allah iyiliğini versin.

hehehehe ne bilem, o da geldi aslında aklıma:))

aslında evet düzenli uyku gerekiyormus.

gonalf in bir kutusu 450 lik ya.
suyuyla beraber 600 ml oluyor..onun yarısını vuruyoruz.
sonra azaltıcam dedi..bakalım.

yani bi vurmaya 300,çok fazla ama dr un bildiği vardır,yumurtaları ölçüyoz diye,o kadarda dr olmadık dimi:roflol::roflol::roflol: gonal f yi kaça aldın?

yani bi vurmaya 300,çok fazla ama dr un bildiği vardır,yumurtaları ölçüyoz diye,o kadarda dr olmadık dimi:roflol::roflol::roflol: gonal f yi kaça aldın?

ee güzelim tüp ama bu yaa sen yaptırmadın di mi tüp..aşılamada daha az daha cok yumurta daha cok gonal f slogan bu:)
bir kutusuna 270 verdim sanıırm.

Kızlar amcanım kızıyla konuştum 3 gündür beni rüyasında görüyormuş, artık 3 gündür görünce söyleyim demiş, çok güzel esmer sevimli bi erkek çocuğum olmuş, ben iyiymişim yüzüm gülüyormuş. hamilemisin dedi, yok dedim nerde keşke olsam dedim. Olur abla dedi, allah hayırlar versin dedi, senin için dua edecem dedi. Bunda bile heycanlandım. Ama kızlar vücudumu dinliyom, hiçbir belirti yok, arada karnım ağrıyor adet görecekmişim gibi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…