gel valla, yiyecek yönünden zenginiz, kız sen tost dedin ya, gittim öğlen bizim açık kantine bi tost yaptırdım, püfür püfür birazda rüzgar esti, yedim valla.zerdal sizin su işyerine gelecem..sürekli bir yemek hali var orada:))))
hadi gorusuruk ogleden sonraa
Aylin aslında senin hiçbişeyin yok, bence canım sen biraz bitkisel şeyler dene, gerçi hayıt içiyorsunda, ben tam tedaylı doktor kontrolünden geçmediğim için bitkilerin faydası oluyor muol muyor mu bilmiyorum. Ama arısütü, bal,polenin faydası oldu, biraz onu yediğimde adetim düzene girdihe kıs, attı, klomen de vermiyom, kistin için de gelme, sadece gecikirsen gel dedi, git dinlen tatilini yap rahat ol didi
herkeşler kaçmışş..
gel valla, yiyecek yönünden zenginiz, kız sen tost dedin ya, gittim öğlen bizim açık kantine bi tost yaptırdım, püfür püfür birazda rüzgar esti, yedim valla.
Aylin aslında senin hiçbişeyin yok, bence canım sen biraz bitkisel şeyler dene, gerçi hayıt içiyorsunda, ben tam tedaylı doktor kontrolünden geçmediğim için bitkilerin faydası oluyor muol muyor mu bilmiyorum. Ama arısütü, bal,polenin faydası oldu, biraz onu yediğimde adetim düzene girdi
işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım
sezencimmm ben de aynı saatlerde doktorda olucam..benimki dürtülme gerçi ama renksiz..sen egeyi goruceksin inşallahh..çılgından öpücük gönder onaa..güzelim benim
çılgıncım,kaçtan vuruyon iğneyi canım,söylemiş miydin?
bende bu kadar uyuymazdım,kendim bile kızdım kendime.kardelen cok hainsin..söyleme barii..
bir uyku bastı beni geneee..mirmirmirmir
nasıl kaçtan gülüm?? saat mi para mı?
gün aşırı mı oyy oyyy desene faaliyett çok aşağılardaaa bilmiyorumkismile
yani bi vurmaya 300,çok fazla ama dr un bildiği vardır,yumurtaları ölçüyoz diye,o kadarda dr olmadık dimi:roflol::roflol::roflol: gonal f yi kaça aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?