Kızlar amcanım kızıyla konuştum 3 gündür beni rüyasında görüyormuş, artık 3 gündür görünce söyleyim demiş, çok güzel esmer sevimli bi erkek çocuğum olmuş, ben iyiymişim yüzüm gülüyormuş. hamilemisin dedi, yok dedim nerde keşke olsam dedim. Olur abla dedi, allah hayırlar versin dedi, senin için dua edecem dedi. Bunda bile heycanlandım. Ama kızlar vücudumu dinliyom, hiçbir belirti yok, arada karnım ağrıyor adet görecekmişim gibi o kadar.
Kızlar amcanım kızıyla konuştum 3 gündür beni rüyasında görüyormuş, artık 3 gündür görünce söyleyim demiş, çok güzel esmer sevimli bi erkek çocuğum olmuş, ben iyiymişim yüzüm gülüyormuş. hamilemisin dedi, yok dedim nerde keşke olsam dedim. Olur abla dedi, allah hayırlar versin dedi, senin için dua edecem dedi. Bunda bile heycanlandım. Ama kızlar vücudumu dinliyom, hiçbir belirti yok, arada karnım ağrıyor adet görecekmişim gibi o kadar.
ee güzelim tüp ama bu yaa sen yaptırmadın di mi tüp..aşılamada daha az daha cok yumurta daha cok gonal f slogan bu:)
bir kutusuna 270 verdim sanıırm.
ayy hadi inşallahh zerdalım yaa..sen dinleme kendini adet olacakmıs gibi bak.
gelmesse ucarız havalaraaaa
zerdalcım,inş gelmez o kırmızılarda,bebeiş gelir yerine,bak bide erkek çocuk görmüş,mijde derler erkek çocuk için.inş.canım.
belirti bakma zerdal sana yemin ederim tek bir belirtim olmadı erene hamile kaldığımda hatta
lekelenme oldu ki adet olmadan önce olurdu ben de göğüsleriim şişmedi adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu
erene hamile olduğumu bilmeden ben de rüyamda erkek bebek gördüm çok güzeldi
hayrolsun rüyası inşallah çıkar
kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz.
iyiyiz teyzesi geçen kontroldeydik iyiydi erenciğim
bağırsakta lekeleler göründü izlenime aldı dr gelecek kontrolde kaybolabilir kaybolmazsa gazlıbir bebek olur dedi sanırım kolik bir bebek olabilir
hehehe soda mı..soda daha cok gaz yapar bee..gizli gizli haa.. :roflol:
aman gülüm ne olayım aynı taaas aynı hamamm..çalışmaca, aksama dürtülmecee
ehehe mevzumuz rota değiştirıo hee erenin gazı.. :)
loveli sezen kızlarr.. saizib bebisler olma asamasıdan doğma aşamasına kadar şahit olduğumuz içün fahri teyzeleri sayıyom bizleri.. onlar da yeğenler :))
şu dürtülme ne olacak bu kadınlar, :roflol::roflol:
zaten bebek gazını çıkarınca annelerin en çok sevindiği durum.:ecrin_bebek:
rezene hamileyken içilemiyor mu lovelim???
:roflol::roflol::roflol: dimi ya, geçen yıl böyle değildi, gece sıcaktan yatamıyoruz, kapı pencere açık, sabaha serinliyor kalkması zor oluyor, bugün sabah kaç kere ertledim çalarsaati, bi türlü kalkamadım. kahvaltıyı iş yerinde yaptık.cokacimcoook
zerdal sizin su işyerine gelecem..sürekli bir yemek hali var orada:))))
hadi gorusuruk ogleden sonraa
ahan da geshenk gelmiş ben topukları yağlayım mı nee
döver kesin beni :tomato:
o geçmişe dalmışken ben sıvışıyom :))
geshenk seviyom seni yavrım :asigim:
benim işler var kaçtımm
normal ultrasyonda gördü öncesinde yoktu yeni olmuş
nasıl kaçtan gülüm?? saat mi para mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?