30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ayy hadi inşallahh zerdalım yaa..sen dinleme kendini adet olacakmıs gibi bak.
gelmesse ucarız havalaraaaa

zerdalcım,inş gelmez o kırmızılarda,bebeiş gelir yerine,bak bide erkek çocuk görmüş,mijde derler erkek çocuk için.inş.canım.

belirti bakma zerdal sana yemin ederim tek bir belirtim olmadı erene hamile kaldığımda hatta
lekelenme oldu ki adet olmadan önce olurdu ben de göğüsleriim şişmedi adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu

erene hamile olduğumu bilmeden ben de rüyamda erkek bebek gördüm çok güzeldi
hayrolsun rüyası inşallah çıkar

ee güzelim tüp ama bu yaa sen yaptırmadın di mi tüp..aşılamada daha az daha cok yumurta daha cok gonal f slogan bu:)
bir kutusuna 270 verdim sanıırm.

evet,ben zaten bilmiyodum dozu artırınca çok yumurta diye,hatta baya üzülmüştüm ben yumurtlayamıyom ilaca rağmen diyede,gene sen miydin,hanginizdi,rahatlatmıştınız beni,dozu az verdiklerinden öyledir diye.çok şey öğrendim sizlerden kız.olumunekankayizsmile

ayy hadi inşallahh zerdalım yaa..sen dinleme kendini adet olacakmıs gibi bak.
gelmesse ucarız havalaraaaa

zerdalcım,inş gelmez o kırmızılarda,bebeiş gelir yerine,bak bide erkek çocuk görmüş,mijde derler erkek çocuk için.inş.canım.

belirti bakma zerdal sana yemin ederim tek bir belirtim olmadı erene hamile kaldığımda hatta
lekelenme oldu ki adet olmadan önce olurdu ben de göğüsleriim şişmedi adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu

hani hamilelik belirtileri arasında göğüslerin acıması var ya, bende ellemekten zorla acıtacam, çaktırmadan arada yokluyom acı var mı diye, yok bişey, ama loveli senin sözlerinde kulağımın bir köşesinde, bizim bu uşaklar sessiz sedasız gelecek biliyorum.

erene hamile olduğumu bilmeden ben de rüyamda erkek bebek gördüm çok güzeldi
hayrolsun rüyası inşallah çıkar

amin bitanem ya inşallah, rüyası bile güzel benim adıma başkalarının görmesi, hani heycanlanmadım desem yalan olur. Bu enerjiyle 1 hafta giderim ben.

benimki sessiz sedasız geldi ilk hamileliğimde göğüslerim çok şişti ama bunda hala çok şiş değil ve hala acımıyor nerdeyse

ayy tabii benim de bir kere geç büyümüştü gene kızlar demişti sonradan büyür o diye..loveli olabilir ..hakkatten de bir gitmiştim kocemenn olmustu:)

Kadının biri kocasını üç erkekle aldatıyormuş.Bir gün erkeklerden birinden lahmacun diğerinden ayran istemiş diğerine de sadece kendisinin gelmesini söylemiş. Neyse adamlar işini görüp evden çıkmışlar. Daha sonra kadın ertesi günün pazar olduğunu ve kocasının evde olacğgını hatırlamış. Sabah olmuş kadın erkenden kalkıp dırdıra başlamış. Dırdırdan bıkan kocası evden çıkmış. Az sonra kadının 3 sevgilisi de gelmişler eve. Yanlız kadının kocası cüzdanı evde unuttuğunu hatırlamış ve geri dönmüş. Kocasının geldığını gören kadın aşıklarını mutfağa saklamış. Adama cüzdanını vermiş ama adam acıktığını yemek yiyeceğini söylemiş. Kadın bunun imkansız olduğunu evde yemek olmadığını söylemiş ve demiş ki:
- Benim kalbim temizdir ben dua ediyim belki olur. Allahım bir lahmacun olsa da yesek demiş. Bunun üstüne içerden adam gelip:
- Buyrun efendim beni allah gönderdi lahmacununuzu getirdim_!
Bu durum adamın hoşuna gitmiş ve:
- Bu böyle kuru kuru olmaz bir de ayran olsa şöyle içsek demiş.
Kadın:
- Allahım ayran olsa da içsek_!
İçerideki adam ayranı getirmiş ve
- Beni allah gönderdi. Buyrun ayranınız_!
Ama bir adam içeride kalmış. Kadının kocası karnını doyurmuş ve:
- Ben bir su içeyim_!
Girmiş mutfağa bir bakmış ki bir adam var.
- Lan sen kimsin_!
Adam da ona:
- Benı allah gÖnderdİ boşları almaya geldim_!

biraz fıkrada benden.

Emeklilik işlemleri için uğraşan Temel sigortaya şahsen başvurur. Görevli kadın yaşını doğrulatmak için bir kimlik belgesi sorunca Temel ceplerini arar, tarar ve cüzdanını evde unuttuğunu fark edince durumu anlatır.
Görevli kadin
- Gömlek düğmelerinizi açın o zaman
der. Şaşıran Temel bir bir açar düğmeleri ve bembeyaz göğüs kılları ortaya çıkınca görevli kadın
- Tamam bu gördüğüm yeterli
yanıtıyla evrakları onaylar. Şaşkınlık içinde eve gidip emeklilik işlerini nasıl hallettiğini eşine anlatır adamcağız. Eşinden gelen yanıt bir başka olur:
- Keşke pantalonunun düğmelerini açsaydın, o zaman bir de maluliyet farkı da alırdın...

Köylünün biri ilk defa şehre gitmiş. Dönüşte köy kahvesindeki arkadaşlarına şöyle anlatmış şehri:
- Yav gardeşim şeer şeer diyola gidi gidi verdim şehre. Apartman apartman diyola damı damın üstüne gomuşlaa. Olmuş bi apaatmaan. Otel otel diyola. Gidi gidi vedim otele. Sıra sıra yatakları dizmişlee. Bembeyaz çarşaflara gıyıpda yatamadım. Maç maç diyola gidi gidi vedim maça. Beşiktaş galata diye bağırıyola. Çıkı çıkı vedile sahaya.attıla ortaya 22 malak. Bide ortada gocaman gabak. Gabağı depik depik edyola. Örümcek ağına gaçınca da çol çol diye bağırıyola. Bide utanmadan gısacık don giyiyola.

iyiyiz teyzesi geçen kontroldeydik iyiydi erenciğim
bağırsakta lekeleler göründü izlenime aldı dr gelecek kontrolde kaybolabilir kaybolmazsa gazlıbir bebek olur dedi sanırım kolik bir bebek olabilir

canım benimmmm.. inşallah geçicidir.. çok sancı yapıyor minik bedenlerine o hain gaz ilk 6 ay kadar sürüyor sanırım sonra düzeliyor ama.... şuna bak yaa minnacık şeyin anne karnında gazlı olacağı belli oluyor hey Allahım Yarabbim fisfisfis

hehehe soda mı..soda daha cok gaz yapar bee..gizli gizli haa.. :roflol:

aman gülüm ne olayım aynı taaas aynı hamamm..çalışmaca, aksama dürtülmecee

benide sabahları dürtüyorlardı sırnaşık şey

öyleyiz tabiiii.... valla anneleriyle takip ettik her bir aşamalarını.. bu çocukları görmemiz lazım bizim :)))

şu dürtülme ne olacak bu kadınlar, :roflol::roflol:

zaten bebek gazını çıkarınca annelerin en çok sevindiği durum.:ecrin_bebek:

benim görümcem geldi kaldı ya hani bebeği 4,5 - 5 aylık falandı.... bebiş bezine büyüğünü yapınca nasıl seviniyordu var ya... nerdeyse kutlama yapacak... ilk bebeğide öyle olmuş hep bunların totolarını bekliyorum ben diyor... çok zooor gaz, büyük abdest sıkıntılı çocuklara bakmak... Allah yardımcınız olsun anneler anne adayları

rezene hamileyken içilemiyor mu lovelim???

bitki çaylarını çoğu doktor vermiyor... ama bizim kurumun avukatı arkadaşım hamileyken bitki çayları içerdi hep sonra odadaki bayanlardan biri kesinlikle yasak deyip ağzına sürmedi.. benim transferde de sadece ıhlamur içebilirsiniz demişlerdi...

oh oh oh... annende çay keyfi iş yerinde mama tıkınmaca hep hayatın zerdalım maşallah... ne keyiflisin kıss sen.. bizede yolla acık cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

zerdal sizin su işyerine gelecem..sürekli bir yemek hali var orada:))))
hadi gorusuruk ogleden sonraa

ümük ümük ümük... sırnaşık şey cokacimcoook :icecream: bu gidişle zerdal tombalak lakabını alacak...

ahan da geshenk gelmiş ben topukları yağlayım mı nee
döver kesin beni :tomato:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan özledim kızzz o kadar çağırdım senii geeeel geeeell nerdesin diye.. dövermiyim hiç... geyiğe gel aylinim salla bebeği.. bende attım bak umrumda değil tek bişi yapmıyorum onun için... hayatın tadını çıkart o arada isteyen gelir istemeyenin keyfi bilir.. gazozu kendini için için mesela sırnaşık şey bebek için hiiiç içme...

özlüyorum cidden buradaki kızları herkesin yeri ayrı bende... aylin seni burada görmek istiyorum ben lütfen uzaklaşma lütfen..... :1hug:

o geçmişe dalmışken ben sıvışıyom :))
geshenk seviyom seni yavrım :asigim:
benim işler var kaçtımm

bende seni çook seviyorum canım benim olumunekankayizsmile :asigim: Şeniz

normal ultrasyonda gördü öncesinde yoktu yeni olmuş

senin diyetinle alakası olabilirmi

nasıl kaçtan gülüm?? saat mi para mı?

çılgın ilaçların neler senin okurken gonal-f yi gördüm diğerleri neler..
dozun sanki yüksek başlanmış gibi neden acaba..... benim 220 ünite veriliyordu hergün en sonki 300 verildi tek onunla bitti zaten çatlatma sonrasında da... aşılamada 130 la başlandı bende sonra 160 la bitmişti.. herkesin gelişimi farklı demekki....
ilk gittiğim vardı ya medicalpark daki doktorda ona başlasaydım günde bir gonal-f verecekti bana...
sonuçta bunda bile 16 yumurta toplandı bende çok fazla dedi buradaki doktorum ona bile o yüzden karnında şilikler oluşmuş dedi ancak inmeye başladı şimdi.. tek tek toplanıyor ya her yumurta o iğnenin her giriş çıkışında bir işlem o diyor yapar diyor.. bakalım sende de olacakmı...

hadi bakalım hayra çıksın... canım kaçıncı günü bugün adetinin... listeyi aramayım şimdi..yakınladı galiba dimi...

Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkes acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar. Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskoplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar, ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş :
''Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış :
"Tanısana hadi, tanısana kim olduğumu"

geshenk hızlı bir girişle bütün geçmişi okur ve cevapları sıralar, canım ben genel olarak sabahları yayınlıyom listemi. bugün 28.gün geçen ay 36. günde oldum, sağlamından 1 hafta daha bekliyeceğiz, bu arada kırmızılar gelmezse. Bu ay hayıt içmedim, hayırlı mı olur hayırsız mı görceğiz, sadece arısütü, bali polen karışımı yedim.

Canım bazı insanlara malum olur inşallah bu rüyada öledir.Benimde bi arkadaşım vardı bebegi olmadı 3 sene bende onu rüyamda gördüm hamileydi rüyamda sonra 2 hafta sonra gerçekten hamile oldugunu ögrendi çok sevinmiştik.Amcanın kızınında içine dogmuştur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…