30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geshenk yani bir kutuyu kac günde bitiriyordun..
kadın bastan dedi..accık yüksek baslayacağım sonra azaltacağım diye bakalım??
ben elevit klasik içiyorum
ecopirin alıyorum
oglen de selenyum devam
aksam kortizonumu gün asırıya indirdik.. kortizonu transfer zamanı kesicem artık dedi.
bol su iç diye her defasında soyluyor bir de

evet hamişlere vermiyorlar bitki çaylarını da rezeneyi merak ettim..anlamam hamişlikten biliyonuz:))))

onlar çok etkili.. lovelimin tavsiyesi bizlere canım lovelim opuyorumnanaktan

slm kızlar.Doktordan geldim tekrar aşılama için ignelere başladım bugün...

haırlı olsun canım.. iyi peşpeşe yapıyorlar.. dinlenmedin hiç hani ilaçlar hormon ya sırf ... zarar verse başlatmazdı ama.. inşallah bu kez yakalayacaksın.. kaç dozla başladın sen?? sanada soralım bakalım merak ettim bugün çılgından sonra..

zerdalll hehehehhe cok hosmus bunlar..sonuncuya bittim..bacaktan tanı haa..heheheheh :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

özlemcim hayırlısı olsun canım..hadi bismillah sana da bakalım

ben asılamada gonalf kullanmamıstım bu arada..menopur mu ne o vurulmustu

kıs geshenk korkutmasana..yumurta toplamada mı karnımda şişlik oluşacak..??
aman artık napalım girdik bu yola..güveniyom ben doktora..elinden geleni yapıyor, moral de veriyor..olmasa da napalım kaderrr

canım ben sadece elevit almıştım günde 1 tane... diğerlerini hiç almadım. ecopirin coraspin değerinde sanırım ben coraspin olarak aldım 36 saatte bir adet kan sulandırıcı olarak başka bişi yoktu ilk gonal-f ile aldığım... sonra 4 gün kala çatlatma iğnesi öncesi yine göbekten çatlamayı önleyici bir iğne var olgunlaşan yumurtalar çatlamasın diye önlem amaçlı vuruluyor.. aşılamad yaptırmamıştı alındığı halde bunda yapıldı o da... sonra ovitrelle çatlatma... toplama işlemi... progestan iğneleri kalçadan... taa ki test gününe kadar.. merak ediyorum senin sonucu çoookkk.... inşallah olacak çılgınım kavuşacaksın yaflusuna minişine ve beni çok mutlu edeceksin taaa buralarda....

aynı benimki de..aynı protokol ikimizin de.
ben selenyum ve prednol zaten alıyordum yaa. onlar devam..yoksa ilaçlar genel olarak aynı
ecopirin evet coraspirim ben her gün sabah alıyorum ondan.
geshenk 1 gonalf i kaç günde bitiriyordun demiştim hani:) ona da cevap ver please..
inşallahh fıstığım

kıs geshenk korkutmasana..yumurta toplamada mı karnımda şişlik oluşacak..??
aman artık napalım girdik bu yola..güveniyom ben doktora..elinden geleni yapıyor, moral de veriyor..olmasa da napalım kaderrr

sonradan olan bişiydi bu.. sen bana bakma yaf bende normalde şişlik olur zaten bağırsaklarım problemli benim... erenimizinkinden accık sırnaşık şey sempatiksalakcinni

yani ben niye şiştim deyince bundan olabilir dedi buradaki onu diyen işlemi yapan prof değil... herkesin bünyesi farklı aynı tepkiyi verecek diye bişi yok.. hem bende myomda var sende o yok çok şükür... korkma hayatım senin her şeyin çok iyi gidiyor.. doktorun iyi bence... bide dualar varr... bana öncü olacaksın bak bende buzlu bebekleri düşünecem sen becer şu işi ok yerimseniben sempatiksalakcinni

ahh becersem yakana yapışıcam zaten:))
kaç dene var donmus şimdi?
bence senin toktor da iyiydi gayet..sadece yaşa ..ok atmasa accık..oradan puan kırdım:)

2,5 gün gibi gidiyordu.. yani 2 gün full istenen ünite... azıcık kalıyordu diğer güne şişesinde ondan alıp diğeriyle devam ediyordum.. toplam 3 kutu sanırım kullandım.. eve gidince bakayım çünkü 4 kutu alındı biri açılmadanmı kaldı azıcık kullanıldımı unuttum şimdi...

işte benim 2 gün gidiyor..senden az biraz fazla vermiş bana demek.
bakalım bugun ne dicek..
yalnız akıntı felaket ben de..
sanırım bugun dediğin çatlatmayı onleyen iğneyi de yazacak.
neyse cok konustuk kızlar sıkıldı kaçtı valla..
kapatalım bari tüp konusunu.
özelden sorarım ben sana olmadı

slm kızlar.Doktordan geldim tekrar aşılama için ignelere başladım bugün...
Hayırlı olsun canım, inşallah olur bu sefer.
Amin inşallah, bakalım bizde etkisini göreceğiz. mevlam neylerse güzel eyler.
zerdalll hehehehhe cok hosmus bunlar..sonuncuya bittim..bacaktan tanı haa..heheheheh :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bende kimse fıkralarıma gülmedi dediydim, allahtan çılgınım okumuşta kurtardı diğerlerini.

Yok anam konuşun burda bizde öğrenelim, zihnimizin bi köşesinde dursun. Yok öyle özel falan.:mymeka:

ahh becersem yakana yapışıcam zaten:))
kaç dene var donmus şimdi?
bence senin toktor da iyiydi gayet..sadece yaşa ..ok atmasa accık..oradan puan kırdım:)

bana hastanede 2 demişlerdi ama tlf da konuştum ya doktorumla yüzyüze görüşemedik bi daha henüz.. o zaman 4 adet dondurulmuşunuz var onlarla devam edelim bırakmayın derim demişti bende 4 değil 2 dedim hayır 4 varmış dedi... en son böyleydi yani.. bakalım buzlu bebişlerden ne hayır gelecekse artık tazesinden göremedik ama... :)))

ne yapsın kıss illa sebep aranıyor ya negatifte onlarda bunu kılıf ettiler demekki -tatlicadiarzu- ne desin başka.. o haftaki bütün transferler olmadı nedense.. tarihte var bi b... luk sırnaşık şey herkese bulmuştur bir açıklama elbette bana da bunu buldu işte benden 10 gün önce transferi yapılan bir bayan vardı bendende büyük yaşı onun tuttu hemde ikiz.. üstüne kadıncağız annesinin yazlığındayken apandisti tuttu bide ameliyata aldılar bebekler maşallah turp gibi duruyor yerinde... neler atlattı yani... eee olacağı varsa yaş baş ameliyat hak getire.. oluyor kardeş oluyor işte demek zamanı değildi benim.. ama senin olacak ben inanıyorum tek sorun antikordu o da buraya müdahale edemeyecek ve sen anne olacaksın inşallah...

özlemcim hayırlısı olsun canım..hadi bismillah sana da bakalım

ben asılamada gonalf kullanmamıstım bu arada..menopur mu ne o vurulmustu

sagol canım inşallah hayırlı olur.

sagol canım.Önceki yumurta kist yapmış falan demişti dün gittigimde ama atıyo kist demişti.Bugün tekrar gittim yok olmuş kist dinlenme falan deme doktor bende sormadım başladık tekrar hayırlısıyla geçen ay 75 di 2 yumurta oluşmuştu bu ay 100 le başladık 3-4 tane yumurta oluşur diyo.

Belki donmuşundan hayır göreceksin, atarsınız fırına ısınır, taze yeni çıkmış gibi olur onlar.
Peki transferde yaşadığın sıkıntılar yeniden mi yaşanacak, iğne falan olacakmısın yine.

olur canım.. daha iyi olur bencede.. istediğini sor bana paylaşalım bakalım nasıl aşamalardan geçiyoruz karşılaştıralım bilgimiz fikrimiz olsun dimi

özlemcim demek az başladılar sanada dozunu sanırım çok fazla yumurta geliştirip çoğul gebeliği önlemek amaçlı ve sen zarar görme diye düşündü böyle... benim aşılamayı yapan doktor geçenlerde dediler şaşırdım kaldım dördüz olmuş aşılamayla bir hastasında bizim tanıdık çıktı o da doktoru söyleyince şaşıp kaldım.. kısmet işte bak... olacak olanda aşılamayla bile dördüz hemde :1shok: darısı başımıza diyelim bizde uma uma Allah vere dimi....

seni var yaaaa klava: gebertirim seniiii... şuna bak yaaa atacakmış fırına bebişlerimi ne zor oldu onlar bilüyünmü seeennn sempatiksalakcinni geberdürüm senüüüü..... seni atarım fırına bak yanarsın cossst diyee kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile :mymeka:

sıra sana gelsin soracam ben sana dur şuraya yazayım hele.... a.s

kaçmış bak bide sırnaşık şey zerdal gel kıs buraya...
inşallah bu ay yakaladın sen bakalım azmı tuttun başını yumurtanın :)))) o aşamaya gerek kalmayacak sana inşallah kendi gelecek çünküm.. hadi yırttın gene :)))

bu arada fıkralarını okudum ve çook güldüm bi kerem iğne ilaç yazmaktan fırsat bulamadım yorum yapmaya... opuyorumnanaktan

kızma zerdalım yaa, sıkıcı konular da ondan canım...
geshenkim olumlu duygular içindeyim ama işin garantisi yok tabi..%50 ler nedir ki.
fakat girdim bu yola mızırdanmıcam..bir sürü kadın var yaptıran deneyen. bunlardanız işte di mi?
arkadasım 4. de tutturdu..oglu 5,5 yaşında şimdi..
kısmet..umudum birincide yakalamak. Allah'ım izin verir inşallah.
4 taneyse süpermiş..aslında bir yüzyüze konussan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…