geshenk hızlı bir girişle bütün geçmişi okur ve cevapları sıralar, canım ben genel olarak sabahları yayınlıyom listemi. bugün 28.gün geçen ay 36. günde oldum, sağlamından 1 hafta daha bekliyeceğiz, bu arada kırmızılar gelmezse. Bu ay hayıt içmedim, hayırlı mı olur hayırsız mı görceğiz, sadece arısütü, bali polen karışımı yedim.
slm kızlar.Doktordan geldim tekrar aşılama için ignelere başladım bugün...
geshenk yani bir kutuyu kac günde bitiriyordun..
kadın bastan dedi..accık yüksek baslayacağım sonra azaltacağım diye bakalım??
ben elevit klasik içiyorum
ecopirin alıyorum
oglen de selenyum devam
aksam kortizonumu gün asırıya indirdik.. kortizonu transfer zamanı kesicem artık dedi.
bol su iç diye her defasında soyluyor bir de
evet hamişlere vermiyorlar bitki çaylarını da rezeneyi merak ettim..anlamam hamişlikten biliyonuz:))))
kıs geshenk korkutmasana..yumurta toplamada mı karnımda şişlik oluşacak..??
aman artık napalım girdik bu yola..güveniyom ben doktora..elinden geleni yapıyor, moral de veriyor..olmasa da napalım kaderrr
aynı benimki de..aynı protokol ikimizin de.
ben selenyum ve prednol zaten alıyordum yaa. onlar devam..yoksa ilaçlar genel olarak aynı
ecopirin evet coraspirim ben her gün sabah alıyorum ondan.
geshenk 1 gonalf i kaç günde bitiriyordun demiştim hani:) ona da cevap ver please..
inşallahh fıstığım
Hayırlı olsun canım, inşallah olur bu sefer.slm kızlar.Doktordan geldim tekrar aşılama için ignelere başladım bugün...
Amin inşallah, bakalım bizde etkisini göreceğiz. mevlam neylerse güzel eyler.Canım bazı insanlara malum olur inşallah bu rüyada öledir.Benimde bi arkadaşım vardı bebegi olmadı 3 sene bende onu rüyamda gördüm hamileydi rüyamda sonra 2 hafta sonra gerçekten hamile oldugunu ögrendi çok sevinmiştik.Amcanın kızınında içine dogmuştur inşallah.
bende kimse fıkralarıma gülmedi dediydim, allahtan çılgınım okumuşta kurtardı diğerlerini.zerdalll hehehehhe cok hosmus bunlar..sonuncuya bittim..bacaktan tanı haa..heheheheh :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
işte benim 2 gün gidiyor..senden az biraz fazla vermiş bana demek.
bakalım bugun ne dicek..
yalnız akıntı felaket ben de..
sanırım bugun dediğin çatlatmayı onleyen iğneyi de yazacak.
neyse cok konustuk kızlar sıkıldı kaçtı valla..
kapatalım bari tüp konusunu.
özelden sorarım ben sana olmadı
ahh becersem yakana yapışıcam zaten:))
kaç dene var donmus şimdi?
bence senin toktor da iyiydi gayet..sadece yaşa ..ok atmasa accık..oradan puan kırdım:)
özlemcim hayırlısı olsun canım..hadi bismillah sana da bakalım
ben asılamada gonalf kullanmamıstım bu arada..menopur mu ne o vurulmustu
onlar çok etkili.. lovelimin tavsiyesi bizlere canım lovelim opuyorumnanaktan
haırlı olsun canım.. iyi peşpeşe yapıyorlar.. dinlenmedin hiç hani ilaçlar hormon ya sırf ... zarar verse başlatmazdı ama.. inşallah bu kez yakalayacaksın.. kaç dozla başladın sen?? sanada soralım bakalım merak ettim bugün çılgından sonra..
bana hastanede 2 demişlerdi ama tlf da konuştum ya doktorumla yüzyüze görüşemedik bi daha henüz.. o zaman 4 adet dondurulmuşunuz var onlarla devam edelim bırakmayın derim demişti bende 4 değil 2 dedim hayır 4 varmış dedi... en son böyleydi yani.. bakalım buzlu bebişlerden ne hayır gelecekse artık tazesinden göremedik ama... :)))
ne yapsın kıss illa sebep aranıyor ya negatifte onlarda bunu kılıf ettiler demekki -tatlicadiarzu- ne desin başka.. o haftaki bütün transferler olmadı nedense.. tarihte var bi b... luk sırnaşık şey herkese bulmuştur bir açıklama elbette bana da bunu buldu işte benden 10 gün önce transferi yapılan bir bayan vardı bendende büyük yaşı onun tuttu hemde ikiz.. üstüne kadıncağız annesinin yazlığındayken apandisti tuttu bide ameliyata aldılar bebekler maşallah turp gibi duruyor yerinde... neler atlattı yani... eee olacağı varsa yaş baş ameliyat hak getire.. oluyor kardeş oluyor işte demek zamanı değildi benim.. ama senin olacak ben inanıyorum tek sorun antikordu o da buraya müdahale edemeyecek ve sen anne olacaksın inşallah...
işte benim 2 gün gidiyor..senden az biraz fazla vermiş bana demek.
bakalım bugun ne dicek..
yalnız akıntı felaket ben de..
sanırım bugun dediğin çatlatmayı onleyen iğneyi de yazacak.
neyse cok konustuk kızlar sıkıldı kaçtı valla..
kapatalım bari tüp konusunu.
özelden sorarım ben sana olmadı
sagol canım inşallah hayırlı olur.
sagol canım.Önceki yumurta kist yapmış falan demişti dün gittigimde ama atıyo kist demişti.Bugün tekrar gittim yok olmuş kist dinlenme falan deme doktor bende sormadım başladık tekrar hayırlısıyla geçen ay 75 di 2 yumurta oluşmuştu bu ay 100 le başladık 3-4 tane yumurta oluşur diyo.
Belki donmuşundan hayır göreceksin, atarsınız fırına ısınır, taze yeni çıkmış gibi olur onlar.
Peki transferde yaşadığın sıkıntılar yeniden mi yaşanacak, iğne falan olacakmısın yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?