yav fırın derken rahim dedim, hani orda ısınır diye, iyice yapışıp kalır oraya:roflol::roflol: hani üşümüş ya ısınır işte, sonra oh kırmızı kırmızı pişmiş pişmiş çıkarlar ordan 9 ay 10 gün sonra.seni var yaaaaklava: gebertirim seniiii... şuna bak yaaa atacakmış fırına bebişlerimi ne zor oldu onlar bilüyünmü seeennn sempatiksalakcinni geberdürüm senüüüü..... seni atarım fırına bak yanarsın cossst diyee kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile :mymeka:
sıra sana gelsin soracam ben sana dur şuraya yazayım hele.... a.s
bakacağız yırttık mı, yırtmadık mı?kaçmış bak bide sırnaşık şey zerdal gel kıs buraya...
inşallah bu ay yakaladın sen bakalım azmı tuttun başını yumurtanın :)))) o aşamaya gerek kalmayacak sana inşallah kendi gelecek çünküm.. hadi yırttın gene :)))
bu arada fıkralarını okudum ve çook güldüm bi kerem iğne ilaç yazmaktan fırsat bulamadım yorum yapmaya... opuyorumnanaktan
Çılgın kurtar beni, geshenk beni fırına atacak, kurtarın beni:roflol::roflol::roflol:kızma zerdalım yaa, sıkıcı konular da ondan canım...
geshenkim olumlu duygular içindeyim ama işin garantisi yok tabi..%50 ler nedir ki.
fakat girdim bu yola mızırdanmıcam..bir sürü kadın var yaptıran deneyen. bunlardanız işte di mi?
arkadasım 4. de tutturdu..oglu 5,5 yaşında şimdi..
kısmet..umudum birincide yakalamak. Allah'ım izin verir inşallah.
4 taneyse süpermiş..aslında bir yüzyüze konussan canım
Çılgın sen benim tarafa geç, geshenk yakalarsa beni :mymeka:he dalga geçiyor geshenkim embriyolarla bak sen zerdala:)))))))))
olur canım.. daha iyi olur bencede.. istediğini sor bana paylaşalım bakalım nasıl aşamalardan geçiyoruz karşılaştıralım bilgimiz fikrimiz olsun dimi
özlemcim demek az başladılar sanada dozunu sanırım çok fazla yumurta geliştirip çoğul gebeliği önlemek amaçlı ve sen zarar görme diye düşündü böyle... benim aşılamayı yapan doktor geçenlerde dediler şaşırdım kaldım dördüz olmuş aşılamayla bir hastasında bizim tanıdık çıktı o da doktoru söyleyince şaşıp kaldım.. kısmet işte bak... olacak olanda aşılamayla bile dördüz hemde :1shok: darısı başımıza diyelim bizde uma uma Allah vere dimi....
yav fırın derken rahim dedim, hani orda ısınır diye, iyice yapışıp kalır oraya:roflol::roflol: hani üşümüş ya ısınır işte, sonra oh kırmızı kırmızı pişmiş pişmiş çıkarlar ordan 9 ay 10 gün sonra.
bakacağız yırttık mı, yırtmadık mı?
Çılgın kurtar beni, geshenk beni fırına atacak, kurtarın beni:roflol::roflol::roflol:
Çılgın sen benim tarafa geç, geshenk yakalarsa beni :mymeka:
Şimdi çılgınla geshenk tüp kardeşi oldular ve zerdalı fırında yakmak istiyorlar, bunu duyan zerdal kaçar, sonra geri gelir, gazozcu aylinin gelip onu kurtarmasını bekler, o da yoktur her zamanki gibi, tentoşa bakınır o da yok, bi çare loveliyi düşünür ama onun pc ye çay dökülmüştür belki eşi pc yi elinden almıştır. Diğer kızlara bakınır ama kimse yok, kurtaracak. özlemde aşısını düşünüyordur, oda mahkumdur geshenk ve çılgına, Ve zerdal fırınlanacak başka çare kalmamıştır artık.:çok üzgünüm:
masalın sonunda kırk elma düşür, 1 tanesi bana diğeri topiğimizin bütün güzel hatunlarına.:roflol:
Şimdi çılgınla geshenk tüp kardeşi oldular ve zerdalı fırında yakmak istiyorlar, bunu duyan zerdal kaçar, sonra geri gelir, gazozcu aylinin gelip onu kurtarmasını bekler, o da yoktur her zamanki gibi, tentoşa bakınır o da yok, bi çare loveliyi düşünür ama onun pc ye çay dökülmüştür belki eşi pc yi elinden almıştır. Diğer kızlara bakınır ama kimse yok, kurtaracak. özlemde aşısını düşünüyordur, oda mahkumdur geshenk ve çılgına, Ve zerdal fırınlanacak başka çare kalmamıştır artık.:çok üzgünüm:
masalın sonunda kırk elma düşür, 1 tanesi bana diğeri topiğimizin bütün güzel hatunlarına.:roflol:
İnşallah verir canım .Çok yumurta olunca çogul gebelik olma ihtimali oluyo tabi bu sefer benim de çok yumurta gelişecek ama ikiz üçüz dördüz farketmez dedim ben doktora olsunda dedim o kadar gözüm döndü artıksempatiksalakcinni.Bitanesi tutmuyo nasıl olcaksa çogul da hayırlısı bakalım başladık yine.Bu ay da olmassa üçüncü aşılamada da şans oluyomu kızlar ya yoksa direk tüp mü yaptırsam.
özlemcim üçüncüyü de deneyebilirsin. tüpe göre daha kolay bir işlem sonucta
ama sana sunu diym her birinde sans hemen hemen aynı.
hiç belli olmuyorki güzelim o iş... bazıları 4-5 aşılamayla yakalıyor bazılarıda çok fazla tüp denemesiyle.. hatta yıllarca hepsini yaptırıp hiçbirinden sonuç alamayan sonra doğal yolla yıllar sonra kalanlarda var... yani üreme organlarımız hormonlarımız çalıştığı sürece her zaman şansımız var aslında... işte o zamanı bilmediğimiz için sabırsızlıkta var maalesef :))))
allam ya neden oyle demiş ki doktor..bu doktorlar da alem..
cok sayıda asılama yerine tüpü dene diye dedi heralde
Benim doktor dediki 1.aşılamada şans daha yüksekmiş,ikincide biraz düşüyomuş,üçüncü hakkında yorum yapmadı ama istersen yaparız dedi istersen tüp yaptırabilirsin dedi.Kafam karıştı benimde bu 2.aşılamada da olmassa tekrar aşılamamı yaptırsam yoksa tüpmü ?Doktor ugraşmak istemedigi içinmi öle dedi acaba.
allam ya neden oyle demiş ki doktor..bu doktorlar da alem..
cok sayıda asılama yerine tüpü dene diye dedi heralde
Evet canım ya sabır işte o yok hele bende hiç yok((( Hemen olsun istiyorum.O kadar istersen olmaz tabi.Ama bu sefer hiç takmıycam kafama geçen seferden tecrübemde var nasıl oldugu konusunda daha rahat olucam inşallah.
döktür döktür bakalım.. baktın pabuç pahalı sırnaşık şey anladın başına gelecekleri dime hayal kur şimcik.. masallara döndür işi... yoooookkkk yakacam seni neron ettin beni.. sempatiksalakcinni işte bak hayalinde bile kurtaracak kimse yok seni elimden kaydirigubbakcemile
yaparım bilirsin
deliyim gözü kara deliyim
yakarım zerdoşuda yakarım ben
bulurum seni yine bulurum
zerdoşuma kurban olurum opuyorumnanaktan
kızlar cılgın kaçarr..öperim koklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?