30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yav fırın derken rahim dedim, hani orda ısınır diye, iyice yapışıp kalır oraya:roflol::roflol: hani üşümüş ya ısınır işte, sonra oh kırmızı kırmızı pişmiş pişmiş çıkarlar ordan 9 ay 10 gün sonra.
bakacağız yırttık mı, yırtmadık mı?
Çılgın kurtar beni, geshenk beni fırına atacak, kurtarın beni:roflol::roflol::roflol:
he dalga geçiyor geshenkim embriyolarla bak sen zerdala:)))))))))
Çılgın sen benim tarafa geç, geshenk yakalarsa beni :mymeka:

İnşallah verir canım .Çok yumurta olunca çogul gebelik olma ihtimali oluyo tabi bu sefer benim de çok yumurta gelişecek ama ikiz üçüz dördüz farketmez dedim ben doktora olsunda dedim o kadar gözüm döndü artıksempatiksalakcinni.Bitanesi tutmuyo nasıl olcaksa çogul da hayırlısı bakalım başladık yine.Bu ay da olmassa üçüncü aşılamada da şans oluyomu kızlar ya yoksa direk tüp mü yaptırsam.

bide taraf topluyo daha kendinee... duman çıkattıracam senin her tarafından ... önce donduracam sonra yakacam seni... tıpkı embriyolarıma düşündüğün gibi... laelaelaelaelae lülülülülülü çılgın mılgın alamaz elimden seni var yaaaa..... arkadaş dedik bağrımıza bastık :dilcikar: hain çıktı.. sırnaşık şey

özlemcim üçüncüyü de deneyebilirsin. tüpe göre daha kolay bir işlem sonucta
ama sana sunu diym her birinde sans hemen hemen aynı.

Şimdi çılgınla geshenk tüp kardeşi oldular ve zerdalı fırında yakmak istiyorlar, bunu duyan zerdal kaçar, sonra geri gelir, gazozcu aylinin gelip onu kurtarmasını bekler, o da yoktur her zamanki gibi, tentoşa bakınır o da yok, bi çare loveliyi düşünür ama onun pc ye çay dökülmüştür belki eşi pc yi elinden almıştır. Diğer kızlara bakınır ama kimse yok, kurtaracak. özlemde aşısını düşünüyordur, oda mahkumdur geshenk ve çılgına, Ve zerdal fırınlanacak başka çare kalmamıştır artık.:çok üzgünüm:
masalın sonunda kırk elma düşür, 1 tanesi bana diğeri topiğimizin bütün güzel hatunlarına.:roflol:

hihoohhooo hikayeyey bak..zerdal formunda bugun.. :roflol::roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay çok hoşsunuz kızlar ya ne güzel masal olmuş.

hiç belli olmuyorki güzelim o iş... bazıları 4-5 aşılamayla yakalıyor bazılarıda çok fazla tüp denemesiyle.. hatta yıllarca hepsini yaptırıp hiçbirinden sonuç alamayan sonra doğal yolla yıllar sonra kalanlarda var... yani üreme organlarımız hormonlarımız çalıştığı sürece her zaman şansımız var aslında... işte o zamanı bilmediğimiz için sabırsızlıkta var maalesef :))))

geshenk o kadar masal uydurdum affetmiştir artık beni canım, ben yiğenlerimi fırının en güzel yerinde ısıtırım tatlım, bişeycik olmaz onlara, yalnız şu myom denilen misafirleri postalamak lazım, misafirliğin kısa olanı makbuldur canım. yeter durudukları demi:roflol:

bugün formumdayım demi çılgın, bazen oluyor böyle, her zaman değil ama,:içelim:

özlemcim üçüncüyü de deneyebilirsin. tüpe göre daha kolay bir işlem sonucta
ama sana sunu diym her birinde sans hemen hemen aynı.

Benim doktor dediki 1.aşılamada şans daha yüksekmiş,ikincide biraz düşüyomuş,üçüncü hakkında yorum yapmadı ama istersen yaparız dedi istersen tüp yaptırabilirsin dedi.Kafam karıştı benimde bu 2.aşılamada da olmassa tekrar aşılamamı yaptırsam yoksa tüpmü ?Doktor ugraşmak istemedigi içinmi öle dedi acaba.

döktür döktür bakalım.. baktın pabuç pahalı sırnaşık şey anladın başına gelecekleri dime hayal kur şimcik.. masallara döndür işi... yoooookkkk yakacam seni neron ettin beni.. sempatiksalakcinni işte bak hayalinde bile kurtaracak kimse yok seni elimden kaydirigubbakcemile

yaparım bilirsin
deliyim gözü kara deliyim
yakarım zerdoşuda yakarım ben
bulurum seni yine bulurum
zerdoşuma kurban olurum opuyorumnanaktan

Evet canım ya sabır işte o yok hele bende hiç yok((( Hemen olsun istiyorum.O kadar istersen olmaz tabi.Ama bu sefer hiç takmıycam kafama geçen seferden tecrübemde var nasıl oldugu konusunda daha rahat olucam inşallah.

allam ya neden oyle demiş ki doktor..bu doktorlar da alem..
cok sayıda asılama yerine tüpü dene diye dedi heralde

Doktorlar alem zaten zor onları anlamak.Onlarda bizi anlamıyo ya o ayrı konu.Canım sen nekadara yaptırıyosun tüp bebegi ilaçlar falan nekadar tutuyo.Bu ayda olmassa benim belki tüp yaptırırsam fiyat bilgim olsun diye soruyorum.

ne demek uğraşmak istemiyor yaa. onun görevi o.. başka ne yapacak bununla uğraşmayıpta töbe töbe... ilkde şans yok demişlerdi banada hep aksine... ilginç bir yorum.. başka anlamda demiştir bence onu o.

allam ya neden oyle demiş ki doktor..bu doktorlar da alem..
cok sayıda asılama yerine tüpü dene diye dedi heralde

bende öyle düşündüm.. hani tüp daha garanti gibi diye belki.. onlarda ister bence onlarında başarısı aslında sonuç... ama kim ne derse desin kafada bitiyor olay yinede.. hiiiç kasmayacaksın en güzeli..

Evet canım ya sabır işte o yok hele bende hiç yok((( Hemen olsun istiyorum.O kadar istersen olmaz tabi.Ama bu sefer hiç takmıycam kafama geçen seferden tecrübemde var nasıl oldugu konusunda daha rahat olucam inşallah.

aferin kız sana.. hah böle düşün böle hareket et bitti...

Ay canım yerim seni ben, kıyamazda bana, hepiniz canlarımsınız kızlar, seviyorum burayı napayım, yaksalarda, fırınada atsalar, yok gitmiyoz işte.lmaz:

Ateşteyim ateşte ateşte, aklım fikrim bir güzel işte hayır mı şermi bilmem ama ateşteyim ben ateşde. laylaylay:dance::dance::dance::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…