özlemcim aksam yazarım canım..byye
ne demek uğraşmak istemiyor yaa. onun görevi o.. başka ne yapacak bununla uğraşmayıpta töbe töbe... ilkde şans yok demişlerdi banada hep aksine... ilginç bir yorum.. başka anlamda demiştir bence onu o.
bende öyle düşündüm.. hani tüp daha garanti gibi diye belki.. onlarda ister bence onlarında başarısı aslında sonuç... ama kim ne derse desin kafada bitiyor olay yinede.. hiiiç kasmayacaksın en güzeli..
aferin kız sana.. hah böle düşün böle hareket et bitti...
Sanada ilk demi şans yok dedilerCADIARZU Hangisine inanıcamı şaşırdım ya.Ama başka anlamda demedi eminim buna.Aşılamada şans %15 dedi birincide ikincide birazdaha düşüyuo dedi üçüncüde dedi düşündü istersen yaparız dedi.Tüpte de garanti olucak diye bişey yok dedi %35-40 şans dedi.Ben üçüncüyü istiyorum olmassa bu dedim tamam dedi.
Geçen ay demiştim ben dozu yükseltip daha çok yumurta oluşsa diye yok az yumurta ile olması idael demişti.Bugünde geçen seferden yüksek dozla başladı gebelik ihtimali daha yüksek olur dedi ama istersen geçen ki dozdan da yaparız dedi.Bende şans yüksekse yüksek doz verin dedim.
aslında doz yumurtanın gelişimiyle alakalı nasıl gelişim gösteriyor?? yavaşmı hızlımı? sayısı çokda önemli değil aslında bir sürü yumurtayı uyaracağına sağlıklı 2 tane güzel kaliteli olsa yeter sana.. bak benim 16 tane vardı tüpte ne oldu !!!!! ................ sen sayıya doza takılma bence.. bana ilkde zor tutuyor ikinci daha kesin demişlerdi ama ben direk tüp yaptırdım tam 1 yıl sonra ama o arada bekleyin sizin olur dediler hep... bizde dinledik doktorları..
Bizde dinledik tam 3 yıl geçtikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artık başlayalım bişeyler yapalım dedik ve başladık .Olur diyolar ama gelen giden yok.Bu seferde diyo doktor senin çok önemli bi sorunun yok ama diyo ama olmuyo sorun yoksa neden olmuyo offf ya neden neden neden ????Sizde sorun ne ?
Ozlem hiç hamile kalmadın demi canım.
Canlarım ben çıkıyorum, hadi iyi akşamlar, hepinizi öptüm.
Bizde dinledik tam 3 yıl geçtikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artık başlayalım bişeyler yapalım dedik ve başladık .Olur diyolar ama gelen giden yok.Bu seferde diyo doktor senin çok önemli bi sorunun yok ama diyo ama olmuyo sorun yoksa neden olmuyo offf ya neden neden neden ????Sizde sorun ne ?
canım buradayımm
iyi geçti ama çok bekledim..bekledikçe moralim birden bozuldu..
işte büyüyorlar bişiler oluyor ne bilemm canım yaa..
eşim de annelerine bizimle hiç ilgilenmiyorsunuz filan demiş galiba ikisi birden beni aramıslar..
hava cok sıcak..klimada oturuyos biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?